امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنظیمات پروگرامر
نویسنده پیام
123456za آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 2
( 61 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #1
تنظیمات پروگرامر
با سلام
من atmega 8 رو برای شروع کار با میکرو های avr انتخاب کردم. چند تا سوال دارم
1. من می خوام کریستال خارجی 16mhz برای برنامه های خودم استفاده کنم چه فیوز بیت هایی رو در پروگرام کردن باید تغییر بدم یا اصلا باید تغییر بدم یا لازم نیست
توی همین سایت خوندم که
CKOPT = 0
CKSEL3..1 = 101,110,111
باید تغییر داد ولی من فیوز CKOPT = 0 رو دارم ولی CKSEL3..1 = 101,110,111 رو ندارم
2.دستور getrc5 رو توضیح بدین می خوام یک کنترل تلویزیون رو با یک گیرنده وصل کنم اگه میشه واضح توضیح بدین
3. برای پروگرام کردن از پروگرامر stk200/33 استفاده میکنم آیا کریستال هم در موقع پروگرام کردن آیسی نیاز داره یا نه
ممنون میشم اگه کمک کنید

اولین مرکز دانلود نرم افزارهای پرتابل برای برق والکترونیک
www.kavirelectronic.ir
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۱۸:۰۴:۳۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

1 - عنوان رو بی زحمت درست انتخاب کن که به درد بقیه هم بخوره
تو این سایت خوندی 8O چرا من یادم نمی یاد؟ :wink:
ولی اشتباه خوندی هر سه باید یک باشند برای بالای 3MHz و CKOPT هم یک البته صفر هم برای محیط های نویزی بد نیست ولی جریان مصرفی آی سی رو یکمی بالا می بره
2 - این دستور رو من ندیدم شاید تو Bascom استفاده می شه که اصولا این کمپایلر زیاد به در نمی خوره خیلی قوی نیست و باگ های زیادی هم داره ولی RC5 یه پروتکل که معمولا برای گیرنده های مادون قرمز استفاده می شه و یه کرییر داره که باید توسط گیرنده خذفش کنی که معمولا گیرنده های سه پایه این کار رو برات می کنن و یه سری داده سریال می فرستن البته امید وار نباش که تمام گیرنده های تلویزیونی از این پرو تکل استفاده کنن
3 - اولا اسمش stk200/300 هست بعد هم این سخت افزارشه و به کریستال هم نیاز داره برای پروگرام شدن ولی چیزی که هست نباید فراموش کنی که بعضی از نرم افزار ها صفر رو به عنوان پروگرام شده و بعضی به معنی پروگرام نشه فرض می کنن یعنی اگه Atmel می گه 1 (مثل همین مثال بالا) به معنی پروگرام نشده هست ولی بعضی از پروگرامر ها 0 رو به معنی پروگرام نشده فرض می کنن (فکر کنم مثل PonyProg) که برای اینها دقیقا عدد ها بر عکس می شن یعنی اگه من گفتم همه 1 باشن می شه همه 0 البته نمی تونی آزمون و خطا هم بری چون اگه کریستال رو اشتباه تنظیم کنی نوسان ساز دیگه کار نمی کنه و نمی تونی آی سی رو به طور سریال پر کنی و به یه پروگرامر پارالل نیاز داری که ساختش خیلی سخته پس دقیقا باید بگی با چه نرم افزاری کار مکنی

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۲۰:۲۳:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #3

راستی یادم رفت بگم که این اسامی که دیدی یه اسم نیستن درسته CKSEL3..1 رو نداری ولی CKSEL1 و CKSEL2 و CKSEL3 رو که داری

هادی امین زاده
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۲۰:۲۶:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
123456za آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 61 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #4

با سلام
یک معذرت خواهی بدهکارم من از سایت شما نخوندم از سایت www.ic4ir.com
خوندم.
1. من از نرم افزار bacom avrv1.11.7.4 استفاده میکنم. نرم افزار پروگرامر هم همراهش هست stk200/300
2. من سه فیوز با نام CKSEL1و CKSEL2 وCKSEL3 ندارم فقط یک فیوز در همین قا لب(به غیر از فیوزهای دیگه ای که دارم)
FUSE BITSH:CKOP1 دارم که فقط این فیوز رو میشه برنامه ریزی کرد در ضمن در قسمت HIGH FUSE هست
3. من یک دستکاری این فیوز ها کردم اینه که در قسمت FUSE BIT گزینه FUSEBITA987 رو به
FUSEBITA987:1111:1111EXTENAL XTAL
تغییر دادم.
3.برای پروگرام کردن آی سی قبل از تغییر فیوزها مشکلی نداشت ولی بعد از تغییر فیوزها حتما با ید کریستال به آی سی وصل کنم.و گرنه آی سی رو شنا سایی نمی کنه
به نظر شما فیوزها مشکل پیدا کرده یا نه؟
در ضمن قبل از دستکارییادم نیست این فیوزهایی که شما گفتین داشتم یا نه :oops:
4.نرم افرار بهتر از BASCOM چیه که با BASIC هم باشه؟
6. برنامه من پروگرام میشه ولی حتی بدون کریستال ولی با سرعت بسیار کم کار میکنه(من از کتاب علی کاهه استفاده میکنم)
:o
از جوابتون ممنون

www.kavirelectronic.ir
۲۷-اسفند-۱۳۸۴, ۲۱:۵۱:۲۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #5

من این برنامه رو نصب کردم ولی زیاد از فیوز بیت هاش سر در نیاوردم البته فکر کنم باید پروگرامر و آی سی رو وصل می کردم ولی از اول هم از این خوشم نمی یومد مشکلات زیادی داره که بعد وسط نوشتن برنامه متوجه می شی
این که قبل از دستکاری آی سی رو بدون کریستال می شناسه به خاطر اینه که به صورت پیش فرض از نوسان ساز داخلی استفاده می کنه و وقتی دستکاریش کردی که احتمالا درست هم بوده از کریستال خارجی استفاده می کنه که تا متصل نباشه شناسایی نمی شه پس همه چیز درسته
ولی پروگرامر من TwinAVR رو پیش نهاد می کنم هم خیلی جمع و جوره هم با Bascom سازگاره هم با Stk200/300 توی همین سایت توی قسمت مقالات می تونی پیداش کنی قسمت فیوز بیتهاش خیلی قشنگ تر از این Bascom
اگه آی سی ت پروگرام می شه نگران نباش اگه خراب بشه نمی تونی پروگرامش کنی و احتمال اینکه بدون کریستال با سرعت کم کار می کنه شاید علتش و جود نویز های محیطی که به عنوان کلاک در یافت می شن
ولی برای مطمئن شدن پیشنهاد می کنم TwinAVR رو دانلود کنی و با اون یه نگاه بهش بندازی فقط یادت نره درایور ویندوزش رو فعال کنی و توی تنظیمات نوع پروگرامرت رو انتخاب کنی (از منوی بالای برنامه باید استفاده کنی)
اما کمپایلر بیسیک که سراغ ندارم ولی CodeVision هم هست که به زبان C اونم بد نیست ولی بازم مشکل داره IAR هم هست که بهتر از اینه ولی باز قفل شکستس و GCC هم هست که OpenSource ولی یکم سخته که می تونی تو یه پکیج به اسم WinAVR دانلودش کنی
winavr.sourceforge.net

هادی امین زاده
۲۸-اسفند-۱۳۸۴, ۰۰:۴۱:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
123456za آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 61 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #6
حل شد
با سلام
مشکل بر طرف شد
در گزینه FUSEBITA987:0101:0101inTENAL XTAL انتخاب کنید که از کریستال داخلی استفاده می کنه و نیازی به کریستال نیست:wink:
اگهFUSEBITA987:1111:1111EXTENAL XTAL انتخاب کنید از کریستال خارجی استفاده میکنه که با ید کریستال وصل کرد

www.kavirelectronic.ir
۲۹-اسفند-۱۳۸۴, ۱۴:۰۵:۰۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروگرامر هاتل EBKA 105 112,508 ۲۴-اسفند-۱۳۹۹, ۰۹:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: hadikh73
  [فوری] عدم شناسایی میکرو توسط پروگرامر منیره مرادی 1 2,525 ۲۹-مرداد-۱۳۹۷, ۲۰:۵۷:۳۰
آخرین ارسال: 1نفر
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 8,523 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  پروگرامر هاتل و Fast Fuse مهدی ن 7 7,246 ۱۰-بهمن-۱۳۹۵, ۱۰:۱۳:۲۱
آخرین ارسال: aKaReZa75
  پروگرامر USB برای avr سازگار با 0.USB 3 poiut 1 2,995 ۳۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۲۰:۱۶
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] درخواست کمک در مورد انتخاب پروگرامر mahdifaraji 6 4,336 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۰۱:۱۲
آخرین ارسال: lachini
Cool پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها lachini 16 14,700 ۱۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۰۵:۳۶
  نشناختن پروگرامر توسط ويندوز farzaneh007 33 30,881 ۰۴-فروردین-۱۳۹۴, ۲۱:۱۹:۰۴
آخرین ارسال: vigraz
  مشکل با پروگرامر parsegade 7 6,454 ۰۱-فروردین-۱۳۹۴, ۰۰:۳۴:۴۳
  ساخت پروگرامر USB lktra 8 10,857 ۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۰۱:۰۱
آخرین ارسال: alimogmov

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS