امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهش می کنم زود جواب بدین
نویسنده پیام
nema_mybb1.2_import12655 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
خواهش می کنم زود جواب بدین
سلام
من تازه می خوام برای اولین بار کار با avrرو شروع کنم همراه تیم ربوتیک دانشگاهمون که تازه شروع به کار کرده .رشته من مهندسی کامپیوتره و ما حتی نمی دونیم که باید کدوم نرم افزار avrرو دانلود کنیم واز کجا.و همین طور با کدوم زبان برنامه نویسی کار کنیم بهتره یعنی زبان برنامه نویسی انتخابی ما در نوع avrی که باید داشته باشیم تاثیر داره یا نه؟با cیا c++کار کنیم بهتره یا با vb.بعد هم اینکه یه مرجع آموزشی می خواهیم و یه ایده و طرحی که روش کارکنیم مثلا ربات مسیر یاب یا .....خواهشا کمکم کنید.متشکرم
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۲:۳۹:۱۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اولا عنوان رو درست انتخاب کن
avr رو که باید متناسب با امکاناتی که می خواین انتخاب کنین البته خیلی فرق ندارن و اگه اشتباه هم انتخاب کنین زیاد مهم نیست
ولی در مورد نرم افزار ، vb که مال PC و اصلا یه محیط گرافیکی داره که تو AVR ها قابل اجرا نیست اما شاید منظورت basic هست که باید دنبال bascom بگردی (اگه یکم تاپیک ها رو خونده بودی تا حالا N بار گفتم :wink: ) ولی کار حرفه ای باهاش نمی شه کرد اگه یکم حرفه ای تر می خوای نگاه کنی codevision هم هست نرم افزار خوبیه و با C می تونی بنویسی البته این ها همه قفل شکستشون رو باید پیدا کنی ولی اگه یه برنامه نویس حرفه ای هستی من winAvr رو پیش نهاد می کنم که OpenSource ولی کار کردن باهاش سخته که در این مورد هم توضیحات و هم روش دانلودش رو تو قسمت مقالات می تونی پیدا کنی

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۸:۴۰:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
آقا خیلی ممنونم
سلام
منونم از اینکه اینقدر سریع جواب دادین و این همه خودتون رو وقف دیگران می کنید .از جوابتون فهمیدم از سوالم که واقعا بی سوادانه بود ناراحت شدید اما باز هم سوال دارم .اینکه طبق راهنماییتون من win avr رو انتخاب کردم
حالا می خواستم بیبنم برا شروع چی باید بخرم منظورم اینه که فقط پروگرمر می خوام? و اینکه چه مدلی؟
بعدم اینکه طبق اون مطلبی که درمورد ربات تعقیب کننده نور در سایت بود من هیچ بخش برنامه نویسی در این ربات ندیدم می شه توضیح بدین پس کار برنامه نویسی ربات چه نقشی در ساخت یه ربات داره ؟بعد هم می شه هزینه مصرفی ساخت این ربات رو بهم بگید و اینکه می شه یه مرجع یا کتاب بهم معرفی کنین که چند تا پروژه avrداشته باشه که هم مدارات الکترونیکیش رو توضیح داده باشه وهم بخش برنامه نویسی و مکانیک رو.چون میخوام اول چند کار رو آماده رو برا شروع انجام بدم بعد ایده جدید بدم.و آخرین سوال با شرمندگی فراوون:مسابقات دانشگاهی ایران رو در ربوتیک و شرایط و قوانین مسابقات و تاریخ برگذاری شون رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنونم
۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۵:۰۴:۴۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4

سلام
نه بابا ناراحت نشدم
برای Win avr حتما بخش مقالات رو نگاه کن خودت نمی تونی راش بندازی
برای Programer هم بخش پروگرامر رو ببین می تونی خودت هم بسازی twinAvr رو ببین یه مدار سادس
برای کتاب هم من فقط کتاب علی کاه رو دیدم که انتشارات نص چاپ کرده و اصلا به درد نمی خوره
روبات رو می تونی با برنامه نویسی بسازی می تونی الکترونیکی بسازی یا مکانیکی خالی این به خودت بستگی داره ولی برنامه نویسی یه چیز دیگ است
برنامه مسایقات رو هم من خبر ندارم یه سر به انجمن علمی دانشگاه بزن

هادی امین زاده
۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۸:۲۷:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
بازهم سوال
سلام
یه پروگرمر avr روی سایت گذاشته بودید که تاریخش 1 دی 84 بود و دانلود نشد .اگه می شه دوباره بزارینش و ممکنه بگید آیا استفاده از این پروگرمر یا هر کدوم از پروگرمرهای دیگه مثلpony prog یا jtag ,... با توجه به اینکه من می خوام با win avr کارکنم تفاوتی دارن واگه نه کدوم بهتره و کارایی بیشتری داره؟متشکرم
۰۴-خرداد-۱۳۸۵, ۰۳:۰۸:۴۶
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #6

سلام
مشکلش حل شداینم لینک مستقیم
http://www.iranled.com/Download/twinavr1_1_0.zip
اگر فقط avr می خوای این بهترینشه ولی حتی خود WinAvr هم پروگرامر داره و Jtag هم برای دیباگ کردن آی سی داخل خود سیستم استفاده می شه بعدا به دردت می خوره

هادی امین زاده
۰۴-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۵۵:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7

سلام
پروگرمر خود win avr رو چه طوری می تونم پیدا کنم و می شه خودم بسازمش ؟اگه می شه ممکنه شماره آی سی ها و چیزهای دیگه ای که نیاز داره و ترجیحا نقشه مداراتش رو بهم بگید .متشکرم
۰۴-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۲۲:۱۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #8

سخت افزار که شما باید STK300 رو بسازی که نقشش رو تو همین TWinAvr می تونی پیدا کنی توی هلپش
خود WinAvr فکر کنم یه پروگرامر گرافیکی نداره باید تایپ کنی همین TWinAvr قشنگ تره
شما STK300 رو بساز تقریبا همه ساپورتش می کنن آی سی رو حتما سری HC بگیر و سیمها رو هم فلات نگیر سعی کن به هم پیچیده باشه یا اگه فلات بود کوتاه باشه
راستی اخیرا AtmanAvr رو دیدم خیلی توپه کپی VC++ 6 امکانات codeVision رو هم داره ببینی بد نیست

هادی امین زاده
۰۴-خرداد-۱۳۸۵, ۲۲:۵۶:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چرا USART سنکرون برطبق دیتاشیت و کتاب جواب نمیده !! ؟؟؟ کوارک 0 2,383 ۰۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۱۰:۵۷
آخرین ارسال: کوارک
  جواب دهی به شماره تلفن های خاص رسول 12 9,036 ۱۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۰۰:۵۳
آخرین ارسال: t3r!p3000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS