امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رباط طي كننده سطح
نویسنده پیام
ali9393 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
رباط طي كننده سطح
سلام....خسته نباشيد واقعا سايت توپي داريد....
من مي خوام روي يه رباط كار كنم كه وقتي يه جايي گذاشته شد بتونه تموم مساحت اونجا رو طي كنه و جايي رو از قلم نندازه...ميدونين كاربردهاي زيادي داره..يكي از كاربدهاي اون جاروبرقي رباطيكه كه در حال حاظر در امريكا ساخته ميشه و خيلي طرفتار پيدا كرده...از هادي جان و بقيه دوستان اگه كمكي ميتونند بكنند ...شايد ما هم تو ايران بتونيم اونو بسازيم....
۲۱-دى-۱۳۸۵, ۰۱:۴۰:۱۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

سلام ممنون
در حالت کلی که خیلی سخته ولی به صورت سادشو می شه ساخت کافیه یه گوشه بزاری مستقیم تا آخر بره یه دور 90درجه بزنه بیاد جلو یه 90 درجه دیگه که این هارو معمولا با زمان اندازه می گیرن البته زیاد خوب نیست می تونه از این ماشین هایی هم که همه جهت می تونه حرکت کنه استفاده کنی
بگو کجاشو مشکل داری؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۱-دى-۱۳۸۵, ۱۰:۲۲:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ali9393 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
ممنون..
ممنون...ببين شما يه سر به سايتirobot.com بزن....در يه محيط ممكنه 10 تا چيز باشه ...ستونها صندليها و...كه بايد با اونا برخورد كنه و تغيير جهت بده و جايي رو وا نياندازه...ميخواستم با هم تو برنامه نويسيش كار كنيم...من فكر كنم از سنسورهاي التراسونيك استفاده كرده...ميدوني به نظر شما منطق عملكردش چيه؟....
۲۴-دى-۱۳۸۵, ۰۲:۰۳:۴۶
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4

اگه برای شرکت تو مسابقه ای جایی نمی خوای بهتره قدم به قدم بری جلو مکانیک ش خیلی مهمه همین که بتونه درست بچرخه و ... رو اول درست کن بعد می رسی به سنسور ها که حتما هم نیاز نیست آلتراسونیک باشن می تونه یه کلید مکانیکی ه معمولی باشه در آخر هم می رسی به برنامه نویسیش که اونم با سعی و خطا قابل حل کل فضا رو یه ماتریس بگیر هر جا جسمی قرار داشت تو ماتریس علامت بزن جاهایی رو هم که جارو کردی باز مشخص کن فضا های جارو نشده مشخص می شن که باید به تموم اون فضا ها بری و جارو کنی
اما اول از یه چیز ساده شروع کن . سعی کن خوب درستش کنی

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۴-دى-۱۳۸۵, ۱۰:۴۲:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ali9393 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
ممنون...
ممنون...نه براي مسابقه نميخوام..حالا من ÷يش ميروم...اگه جايي با مشکل برخورد کردم ميگم...ميخوام با avr کار کنم...اگه چيز بهتري سراغ دارين که بهتره بگين....
۲۵-دى-۱۳۸۵, ۱۶:۲۰:۴۷

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS