امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه موبایل
نویسنده پیام
morsal آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
برنامه موبایل
با سلام
اینجانب مدت 4 ماه است که برنامه نویسی موبایل می‌کنم کتاب شما را همون موقع خریدم دستتون درد نکنه خیلی به درد بخور بود ولی بعضی از قسمتها خیلی گنگ هستش مثل RMS البته من با مثالهای توی toolkit2.2 تونستم تقریبا مشکلم را حل کنم
حالا با چند مشکل اساسی برخوردم که یک ماه نمی‌تونم راه حلی براش پیدا کنم در کتاب نوشته بودید که میتونیم مشکلاتمون را از طریق سایت بپرسیم بنابراین مزاحمتون شدم
1- مشکل حرف "ژ" و "گ" که در موبایل نمیشناسد هر کدپیجی هم که فکر کنید استفاده نمودم ولی فایده نداشت
2- انتخاب Commandمورد نظر هم با "OK" (منظورم دکمه وسط است)و هم دکمه‌های نرم . اولویت Command مورد نظر را عوض کردم ولی نتوانستم این کار را انجام دهم
3- استفاده از منوی تودرتو مثل قسمت Message در موبایل که کنار Commandها یک فلش است که Command دیگری باز می‌شود البته من فکر میکنم Command است
چرا که شما گفتید منوها را در برنامه با List می‌سازند ولی من میخواهم منو و SubMenu در همان صفحه باشم داشته باشم
4- هنگام ارسال SMS با برنامه از کاربر سئوال میکند که مایل به ارسال میباشد یانه این
پیام زمانی که clientConn.send(tmsg صدا زده می‌شود ظاهر می‌شود چگونه می‌توانم جلوی این پیام را بگیرم
5- چطوری می‌توانم SMS مورد نظر خود را رمزگذاری کنم با استفاده از PKI اگر مثال یا مطلبی در این مورد داشتید ممنون می‌شوم معرفی نمایید?
ببخشید سئوال من خیلی طولانی شد ولی مجبورم چون مسئله برام حیاتی است ممنون می‌شوم هر چه سریعت جواب اینجانب را بدهید قبلا از زحمات جنابعالی بسیار سپاسگزارم .
با احترام و تشکر
۱۶-اسفند-۱۳۸۵, ۱۷:۳۱:۴۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

1 - یونی کد هیچ مشکلی نداره و تمام گوشی هایی که اونو استفاده می کنن درست کار می کنن البته بعضی از گوشی هایی که دیدم عربی هستند و با این دوتا مشکل دارن (از روی کیبوردشون) ببین بقیه جا ها می تونی فارسی بنویسی (همین دو حرف رو) و sms های یونی کد رو درست در یافت می کنی
2 - نمی دونم
3 - اینم نمی دونم
4 - بعضی از امکانات بنا به دلایل امنیتی است و شما نمی تونید اونو دور بزنید اگه برنامه اجازه داشته باشه هر تعدادی sms ارسال کنه خوب خودش می شه یه ویروس که می تونی کلی خرج رو دست صاحبش بزاره
5 - شما می تونی متن ارسالی رو با هر الگوریتمی می خوای رمز گذاری کنی اما این pki رو ندیدم با یه سرچ تیو گوگل می تونی پیدا کنی الگوریتمشو

http://www.webpronews.com/topnews/2004/0...nd-unicode
http://java.sun.com/j2se/1.3/docs/guide/...g.doc.html

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۷-اسفند-۱۳۸۵, ۰۸:۵۵:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sara_maedeh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 0
( 5 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
unicode
سلام.
من برای نمایش فارسی روی موبایل مشکل دارم.لطفا اگه در مورد کار کردن با unicode ها که بتونم تو تموم موبایل ها متنم رو فارسی نشون بدم چه موبایلایی که فارسی هستن یا نیستن اگه مطلبی دارید کمکم کنید.
با تشکر فراوان.
۱۸-اسفند-۱۳۸۵, ۲۱:۰۱:۳۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش برنامه نویسی برای موبایل توسط جاوا NabiKAZ 66 95,372 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۹:۴۴:۲۱
آخرین ارسال: mmghp75
  [مقاله] آموزش برنامه نویسی موبایل با Midlet Pascal lord_viper 13 11,478 ۱۷-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۵۶:۰۹
آخرین ارسال: lord_viper
  sign کردن برنامه های موبایل lolohacko 3 7,568 ۲۵-فروردین-۱۳۹۰, ۰۸:۲۷:۰۶
آخرین ارسال: wlc
  برنامه نویسی ویندوز موبایل h0x00i 0 2,819 ۰۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۰۹:۳۰
آخرین ارسال: h0x00i
  چند نمونه کتاب در موضوع برنامه نویسی موبایل zacaria 5 12,322 ۰۷-اسفند-۱۳۸۸, ۱۸:۱۵:۰۶
آخرین ارسال: cassini
  ارتباط موبایل با PC far_222000 7 8,786 ۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۱۰:۳۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  برنامه نویسی موبایل fah_sma 16 12,814 ۲۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱:۳۲
آخرین ارسال: dostj2me
  انتقال برنامه به گوشی موبایل sanaz.mehdipour 0 2,943 ۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۰۸:۰۲
آخرین ارسال: sanaz.mehdipour
  ارتباطات موبایل,برنامه نویسی موبایل sanaz.mehdipour 2 4,880 ۰۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۱۳:۲۶
آخرین ارسال: ha_60
Cool اموزش برنامه نویسی موبایل با جاوا...فوری mogre12 4 7,723 ۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۴۵:۰۱
آخرین ارسال: dostj2me

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS