امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بدبخت شدم:از منه كه بر منه!!!
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
بدبخت شدم:از منه كه بر منه!!!
سلام دوستان!
:cry: من بدبخت شدم!!!! :cry: :cry: :cry:
ديروز خواستم يه پارتيشن Swap براي ويندوز بسازم كه به كلي همه پارتيشنهام از بين رفت.
(تقصير برنامه بود عيب داشت)
حالا ميخوام يه برنامه Recovery خوب بهم معرفي كنيد كه اونا رو برگردونم (حتما اسم فايلها رو هم برگردونه + پوشه ها اگه ميشه!!!)
حدود 20 گيگ اطلاعات كه مهمترينشون چند تا اكسپلويت بود كه تازه گير آورده بودم براي هك ناك!!!!(ايراونيج هم تو نوبت بود!!! :wink: :wink: :twisted: )
من تصميم گرفتم از اين به بعد كامپيوتر كار نكنم چون ديگه چيزي ندارم تا باهاش كار كنم!!!
حدود 2000 سورس وي بي هم پريد!!!(خوش به حالم!!! :cry: :cry: :cry: ).
از ماست كه بر ماست!! (خودم كردم كه لعنت بر اون برنامه باد!!!)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
۱۷-دى-۱۳۸۳, ۱۱:۳۱:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alishayei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2

شايد پارتيشن مجيك 8 بتونه پارتيشنهاتو برگردونه . من خودم قبلا اين كارو كردم.
اگه تو اين برنامه پارتيشن ها قبلي رو بارنگ خخاكستري نشون داد،با گزينه create مي توني اونا رو برگردوني.

اگرم نشد با يد از يه برنامه ريكاوري مثل easy recovery ستفاده كني.
۱۷-دى-۱۳۸۳, ۱۴:۰۰:۵۹
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

آقا كامران ، اين مشكل بزرگيه ، نبايد آدم يه همچين خطري بكنه بخواد با وجود اطلاعات پارتيشن جديد ببنده. :evil:
ولي به احتمال خيلي زياد فقط پاتيشن تيبلت پريده و اونم با همين ريكاوري هاي موجود برميگرده(اگه هارد داري فعلا رو هارد جديد كارتو شروع كن بعد عمليات ريكاوري رو انجام بده)
راستي حالا ميخواستي ايران ويج رو آره . خوب كسي كه بخواد اينكارو بكنه يهو ديدي اينطوري هم شدAmaze Amaze

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۷-دى-۱۳۸۳, ۱۵:۵۱:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #4

alishayei نوشته است:شايد پارتيشن مجيك 8 بتونه پارتيشنهاتو برگردونه . من خودم قبلا اين كارو كردم.
اگه تو اين برنامه پارتيشن ها قبلي رو بارنگ خخاكستري نشون داد،با گزينه create مي توني اونا رو برگردوني.

اگرم نشد با يد از يه برنامه ريكاوري مثل easy recovery ستفاده كني.

نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اين كار رو نكني !!!!

فكر كنم اگه با پارتيشن مجيك create كني ... همه اطلاعاتت ميپره ....

من برنامه ريكاوري كه خودم هم امتحان كرده باشم نميشناسم ولي يه توصيه بهت بكنم
اگه اطلاعاتت خيلي برات مهمه ... روي هاردت هيچ برنامه جديدي نصب نكن ... ويندوز هم نصب نكن ... فقط بايد هادت رو ببري روي يك كامپيوتر ديگه كه خودش هارد داره نصب كني
و روي اون هارد برنامه recovery مورد نظرت رو نصب كني ...

چون اون طوري ممكنه مثل چند سال پيش من بد ژشيمون بشي !!!‌ :cry: :cry: :cry:

البته من اون موقع نميخواستم ايرانويج هك كنم ... :wink:

راستي شايد هم واقعا اشكان نفرين كرده :wink: Amaze بايد بهش بگيم برات دعا كنه !!!

آقا اشكان حالا كوتاه بيا ... من قول ميدم كامران ديگه فكر هك كردن ايرانويج نباشه !!!‌ :P Biggrin
۱۷-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۴۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5

ashkan نوشته است:خوب كسي كه بخواد اينكارو بكنه يهو ديدي اينطوري هم شدAmaze Amaze
من غلط بكنم!!! شوخي كردم :wink:
در ضمن تونستم 1100٪ اطلاعات مهم رو برگردونم با يه برنامه محشر:
R recovery Network Edition
مرسي از همگي.
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۳:۰۵:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alishayei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6

منم خوشحالم كه تونستي اطلاعات رو برگردوني.
اما اون روشي كه من گفتم خطر ناك نبود . چون يه پارتيشن جديد درست نمي شد.فقط همون .پارتيشن قبلي كه غير فعال شده بود ،دوباره با همه اطلاعاتش درست مي شد
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۳:۲۴:۴۴
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #7

كامي جون سلام
آقا دلمون واست تنگ شده بود . بابا تو كه دست همه رو از پشت بستي . هر جا ميرويم نام كامي خان ميدرخشد . :)

اون مشكلت هم كه حل شد ! بايد بگم يكم دقت هم موقع كارهاي حساس لازمه :wink:

موفق باشي
قربانت

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۴:۰۰:۱۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

خوب مشكلت حل شد خوشحالم كردي . اميدوارم ديگه اينطوري نشه.(منم شوخي كردم بابا- آقا كامران خيلي ميخوامت)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۴۵:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #9

از همه دوستان ممنون.
alishayei : بله درسته روش شما اونا رو پاك نميكرد ولي تيبل پارتيشن ها به هم ريخته بود كه باعث ميشه حتي پارتيشن مجيك هم اجرا نشه!!!
آقاي ممد 2003 ! كجايي بابا دلمون برات تنگ شده!! (از هند چه خبر( :wink: )). بله كاملا حق با شماست! ولي اون برنامه منو گول زد و به خاك سياه نشاند!
من اول پارتيشن ها رو دوباره ساختم! بعد با اون برنامه ريكاوري كردم و رايت كردم روي سي دي .
بعد هارد رو با Fdisk از اول پارتيشن بندي كردم.(هر چند كه 30 درصد اطلاعاتم رفته اينا رو الان فهميدم!!!)
آقا اشكان عزيز ممنون كه به فكرم بودين! در ضمن من حدود 20 تا اكسپوليت دارم كه روي خيلي سايتها جواب ميده ولي رو تك كليك و اينجا نه! به محض اينكه يه باگ پيدا كردم خبرت ميكنم! :wink: :wink: :wink:
در ضمن اين امتحانات لعنتي هم تموم بشه ميخوام كلا يه دستي به سرو روي تك كليك بكشم!
(موارد امنيتي هم هست كه بايد درست كنم!) ولي اين مدت خيلي بيننده كم شده و دير به دير آپديت ميشه! من الان كه خودم رو هوام نميتون آپديت كنم!!!
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۴۰:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #10

كامران جان خدا نكنه بدبخت بشي !
: Active@ File Recovery 5.3 اين برنامه رو من خودم امتحان كردم 100 درصد كار ميكنه

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۲۲-دى-۱۳۸۳, ۰۹:۰۷:۲۰

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS