امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار نکردن پروگرامر
نویسنده پیام
nhz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 0
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
کار نکردن پروگرامر
ماهم رفتیم تو کار میکرو.امااز همون اولش(پروگرامرش) به اشکال خوردم.تا حالا 10 مدار پروگرامر امتحان کردم از کتاب علی کاهه تا ... . اما هیچ کدوم جواب نداه .میکرو من هم که مگا32 فکرکنم نیاز به اسیلاتور خارجی (کریستال ) نداشته باشه . کابل من هم فلت باشیلد 1متر .مداری هم که استفاده میکنم شبیه مدار بهینه سازی شده علی کاهه است(تفاوتش بجای کلیدکانکتور هردو سیم کانکتور بدون کلید بهم وصل شده).مداردرست بستم و کسای دیگه تست کردن جواب داده اما به من جواب نمیده :x
نرم افزار همم بیس کامه.مدار درست بستم اما کار نمیکنه که نمیکنه. :cry: اروری که بیسکام میده این : پرینتر پیش فرض انتخاب شده درست نیست.
لطفاراهنمایی کنید چه بلایی سرش بیارم.
اگه راه دیگه هم هست که بفهمیم (بدون نرم افزار) میکردرست به کامپیوتر وصل شده یا نه بگین. تا بفهمم اشکال سخت افزاری یا نرم افزاری.
باتشکر
۰۷-خرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۲۶:۰۴
nhz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #2
ادامه سوال بالا
آقافکرکنم اشکال پروگرامر از کریستالی باشه که باید بهش وصل بشه لطفا اگه ایرادش اینه راهنمایی کنید مقدارکریستال وخازنهای مربوطه چقدربایدباشه؟ :?:
اگه مطلب بالا درسته بگین چه جوری که اینجوریه؟ :!: یعنی مگه خود مگا32 اسیلاتورداخلی نداره پس چرا دوباره یه اسیلاتور دیگه میخواد؟ 8O
باتشکر
۰۸-خرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۰۲:۳۸
hamid_nm آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3

آقا منم این مشکلو داشتم شما باسد 2 تا کار بکنی:
1- 1متر طول کابل فلت خیلی زیاده یا باید از یه کابل دیگه استفاده کنی یا باید طول همین کابلتو به زیر 30 سانت برسونی که البته من راه اول رو انتخاب کردم.
2- بیسکام من هم پروگرامر رو نمی شناخت یعنی اصلا با پورت lpt ارتباط برقرار نمی کرد برا همین هم من واسه پروگرام کردن از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنم که هم سریعتره و هم تا حدودی راحتتر که این نرم افزار رو می تونی تو لینک زیر دانلود کنی.
http://www.iranled.com/postt430.html
اگه مدارت درست باشه و تو اتصالاتت قطعی نداشته باشی حتما با این دو کار مشکلت حل می شه
موفق باشی
۰۸-خرداد-۱۳۸۶, ۰۸:۰۸:۱۱
nhz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #4

hamid_nm نوشته است:آقا منم این مشکلو داشتم شما باسد 2 تا کار بکنی:
1- 1متر طول کابل فلت خیلی زیاده یا باید از یه کابل دیگه استفاده کنی یا باید طول همین کابلتو به زیر 30 سانت برسونی که البته من راه اول رو انتخاب کردم.
2- بیسکام من هم پروگرامر رو نمی شناخت یعنی اصلا با پورت lpt ارتباط برقرار نمی کرد برا همین هم من واسه پروگرام کردن از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنم که هم سریعتره و هم تا حدودی راحتتر که این نرم افزار رو می تونی تو لینک زیر دانلود کنی.
http://www.iranled.com/postt430.html
اگه مدارت درست باشه و تو اتصالاتت قطعی نداشته باشی حتما با این دو کار مشکلت حل می شه
موفق باشی
1-آقا کابل دیگه چه کابلی وتا چه اندازه میشه باهش کارکرد؟
آخه زیر30سانت که نمیشه باهاش کارکرد طول کامپیوتر30سانته :cry:
2-ازنرم افزاری که معرفی کردی تشکر ظاهرا نرم افزاره خوبیه دانلودش کردم.اما چرا بیسکام پروگرامر رو نمیشناسه؟البته فعلا دیگه پروگرامر رو وصل نکردم تا ببینم چی میشه. :?
پس دیگه پروگرامر کریستال (اسیلاتور)نمی خواد؟ :?:
۰۸-خرداد-۱۳۸۶, ۱۴:۲۱:۴۶
IMeysam آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 56

( 53 تشکر در 30 ارسال )
ارسال: #5

من نمی دونم چرا میگن کابل فلت نمیشه و از این حرف ها . من خودم بدون بافر از کابل فلت 1.2 متری استفاده میکنم. وتو کامپیوتر های دیگه هم جواب گرفتم. و میکرو هم مگا64 ومگا32و16و8 هم جواب داده

اي آمده از عالم روحاني تفت /////// حيران شده در پنج و چهار و شش و هفت
می نوش ندانی ز کجا آمده‌اي /////// خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت
۰۸-خرداد-۱۳۸۶, ۱۷:۱۱:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hamid_nm آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6

والا من atmrega16 داشتم و اصلا این کابل فلت جواب نداد بعدشم که طولش و کردم 25 سانت درست شد حالا نمی دونم چرا واسه شما جواب داده و واسه من جواب نداده :?: :!:
۰۸-خرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۵۶:۵۸
nhz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #7

Meysam نوشته است:من نمی دونم چرا میگن کابل فلت نمیشه و از این حرف ها . من خودم بدون بافر از کابل فلت 1.2 متری استفاده میکنم. وتو کامپیوتر های دیگه هم جواب گرفتم. و میکرو هم مگا64 ومگا32و16و8 هم جواب داده

خوب چرا بدادمانمیرسی؟ :wink:
پروگرامرت چیه؟مدارش چیه؟کامپایلرت چیه؟ :?:
بازم بپرسم؟ :oops:
اماجدایکی نگفت بااین اسلاتور چی کارکنم! :cry:
۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۴۴:۰۹
nhz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #8

لطفادوستان یه مدار پروگرمر برای سری مگا ونرم افزاربیسکام که خودشون تست کردن لینک بدن. :wink:
۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۴۷:۰۵
hesam_mybb1.2_import13370 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #9

سلام
بیائید از این به بعد این عادت ها رو ترک کنیم که تا وقتی یک مشکل پیدا می شه ایراد رو از اصل منیع نگیریم . برنامه کار نمی کنه می گیم کامپایلر ایراد داره یا باگ داره ، یا ویندوز بده ، یا کارخانه اتمل بده اون یکی خوبه ، هوا گرمه یا سرده و ... .
من خودم از stk200/300 استفاده می کنم و طول کابلش 2 متر می شه .سیمش فلت هم هستش . با نرم افزار خود بیسکام هم پروگرام می کنم و حتی tiny ها رو هم پروگرام کردم با همین پروگرامر و با بیسکام . همون روز اول هم پروگرامر رو شناخت . تازه بیسکام یکم کار با فیوز بیت ها رو راحت تر هم کرده .
بیشتر دقت کنید .
۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۵۲:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
nhz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #10

Hesam نوشته است:سلام
بیائید از این به بعد این عادت ها رو ترک کنیم که تا وقتی یک مشکل پیدا می شه ایراد رو از اصل منیع نگیریم . برنامه کار نمی کنه می گیم کامپایلر ایراد داره یا باگ داره ، یا ویندوز بده ، یا کارخانه اتمل بده اون یکی خوبه ، هوا گرمه یا سرده و ... .
من خودم از stk200/300 استفاده می کنم و طول کابلش 2 متر می شه .سیمش فلت هم هستش . با نرم افزار خود بیسکام هم پروگرام می کنم و حتی tiny ها رو هم پروگرام کردم با همین پروگرامر و با بیسکام . همون روز اول هم پروگرامر رو شناخت . تازه بیسکام یکم کار با فیوز بیت ها رو راحت تر هم کرده .
بیشتر دقت کنید .
دمت گرم.امااگه میشه لینک stk 200/300 ایروکه خودت باهاش کارکردی روبده. :P
۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۳:۰۷:۳۲
IMeysam آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 56

( 53 تشکر در 30 ارسال )
ارسال: #11

من از بیسکام برای برنامه ریزی فیوز بیت ها استفاده می کنم و از ispprog برای برنامه ریزی فلش. هر دو هم با اون کابلی که گفتم جواب داد. نقشه هم، همون کتاب کاهه ولی یادت نره که آخر کتابش اصلاح کرده. من بدون بافر استفاده می کنم ولی بهتره بافر بذاری.

اي آمده از عالم روحاني تفت /////// حيران شده در پنج و چهار و شش و هفت
می نوش ندانی ز کجا آمده‌اي /////// خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت
۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۴:۳۰:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروگرامر هاتل EBKA 105 112,508 ۲۴-اسفند-۱۳۹۹, ۰۹:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: hadikh73
  [فوری] عدم شناسایی میکرو توسط پروگرامر منیره مرادی 1 2,525 ۲۹-مرداد-۱۳۹۷, ۲۰:۵۷:۳۰
آخرین ارسال: 1نفر
  [سوال] پروگرم نکردن در حالت high ali009 3 2,778 ۰۳-شهریور-۱۳۹۶, ۲۰:۴۱:۴۰
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 8,523 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  پروگرامر هاتل و Fast Fuse مهدی ن 7 7,246 ۱۰-بهمن-۱۳۹۵, ۱۰:۱۳:۲۱
آخرین ارسال: aKaReZa75
  [سوال] کار نکردن llcd vahid 22100 1 2,061 ۲۸-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۵۹:۰۱
  کار نکردن میکرو بعد از پروگرام کردن آن namesis 26 21,412 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۳:۲۹:۴۸
آخرین ارسال: behzadtar
  پروگرامر USB برای avr سازگار با 0.USB 3 poiut 1 2,995 ۳۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۲۰:۱۶
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] درخواست کمک در مورد انتخاب پروگرامر mahdifaraji 6 4,336 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۰۱:۱۲
آخرین ارسال: lachini
Cool پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها lachini 16 14,700 ۱۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۰۵:۳۶
آخرین ارسال: lachini

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS