امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اينجور عكسارو يادتون كه مي‌آد
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
اينجور عكسارو يادتون كه مي‌آد
ان سال پيش. ما يه چيزي داشتيم اسمش VAX بود. راستي وكس درسته يا واكسAmaze
خلاصه اوج هنرنمايي‌اش براي ما دانشجوها اين عكسها بود:
کد:
___ _____      _   __    __ __   __ ___   ,a,_,                          
       I@  M@ #W     ]&   `Ma   M  MB   ]@ '#   d"  9#                          
       lD  B@  #&    #@    QB_  G  ]B   /L  #  6"    @                          
       lD  B@  #@   )"#c   8Y@  G   #a  D   # ,#                                
       lD  B@ &@    { Q@   8 MG G   [W  P   # [D   ____                        
       lD  B@#k     @ lB   8 `BcG    #,[^   # [D    f@                          
       lD  B@ #c   ]"^^#a  8  \WG    ML6    # l#    [@                          
       lD  B@ Y@_  #   I@  8   Q#    `@@    #  @g   [@                          
       l@  E@  #@ ,@   ]B_ 8    #     #    ,#  \#a  [@                          
      ~""~~""~  """"~  ~""~"~   `     ^    ""~   "^4"

البته اينو يه نرم‌افزار درست كرده. مگه من خرم بشينم با نوت پد شكل بكشمAmaze استادا گرافيكي‌اش رو داشتند. ما هم اسكي آرت‌اشو. :cry:
اينم ياد اون روزآ!خلاصه يه كم فونت‌اش خرابه. درست‌اش كردم سورس و نمونه‌اش رو مي‌ذارم رو سايت. فعلا نه چون امتحان دارم و سفت و سخت گيرم. حالا با اين عكس حال كنيد عجالتا :wink:
بعدالتحرير: اين اديتور سايت اين هنرنمايي ما رو داغون كرد. :( خلاصه اين برنامه فايلهاي bmp رو سه سوت مي‌كنه يه چنين چيزي. البته اگه اديتورتون باحال باشه. توصيه مي‌كنم يه كم به مونيتورتون ور بريد. :wink: بهترين نما 768*1024
۲۷-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۴۵:۰۳
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

سلام گسترش گرامي .
منم از اينجور عكسا ديدم حتي يه نمونش بود كه عكس پنگوين لينوكس رو تو اينترنت اينطوري كشيده بودن.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۸-دى-۱۳۸۳, ۰۸:۳۳:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS