امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
combobox & id
نویسنده پیام
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #1
combobox & id
فرض کنید یه کمبوباکس دارید که برای مثال میخواید توش انواع cpu رو نشون بدید و یه بنده خدایی انتخابشون کنه. لیست cpu ها قانونا باید از دیتابیس خونده بشه. وقتی ما اسم cpu ها رو به کمبو اضافه میکنیم فقط اسمشون اضافه میشه و کد شون ( همون id شون ) همراهشون ذخیره نمیشه.
حالا اون بنده خدا که cpu شو انتخاب کرد ما باید کد اون cpu رو ذخیره کنیم.خب حالا مشکل اصلی. حالا این کد cpu رو از کجا بیاریم؟؟ ؟؟؟ هماکنون نیازمند کمک شما هستیم.
با تشکر.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۷-فروردین-۱۳۸۷, ۱۳:۴۱:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: combobox & id
خب به نظر من یه کار اینه وقتی میخواهی اطلاعاتو تو کمبو باکس بریزی به فرض اینکه ستون1 نوع cpu وستون2 شناسه cpu باشه میتونی اونها رو با هم جمع کنی فیلد1 از ستون نوع+فیلد1 از ستون شناسه بعد این مقادیر درون کمبو باکس ریخته بشه
۲۷-فروردین-۱۳۸۷, ۲۰:۳۹:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #3
من هميشه يه ديتابيس كوچيك ديگه براي فهرست انتخاب شده ها درست مي كنم و تمام گزينه هاي انتخاب شده رو با تمام شمخصاتشون داخل اون ديتابيس ذخيره مي كنم و بعد محتويات اون ديتابيس رو نمايش مي دم. اني به نظر يه كار اصولي مياد ولي شايد روش هاي بهتري هم باشن.

۲۷-فروردین-۱۳۸۷, ۲۰:۵۷:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mbza11 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 302
( 149 تشکر در 75 ارسال )
ارسال: #4
سلام.
مي توني دوباره اسم انتخابي رو تو ديتابيس سرچ کني و بعد کدش رو بگيري و ذخيره کني. يا همون موقعي که داري اطلاعات رو براي اضافه کردن به کومبو مي خوني از يه آرايه دو بعدي به صورت ID,Name استفاده کني و اونوقت اسم رو تو آرايه سرچ کني.

یه خورده سرم شلوغ شده دیر به دیر میام، ولی میام ...
------------------------------------------------------------
تنبل نباش، خودت بنويس ... Angry
اگه به مشکل خوردي، بيا بپرس. Clap
S.M.B Productions
۲۷-فروردین-۱۳۸۷, ۲۲:۴۵:۲۶
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #5
بستگی داره
اگر اطلاعات به ترتیب و با همون ایندکس خودشون درون کومبو Add شدند خوب با همون ایندکس داده کار کن و بعد از انتخواب یک مورد در کومبو به وسیله ایندکس اون ای دیش رو از دیتا بیس بخون.

اما اگر به هر نوعی ایندکس داده ها در کومبو همون ایندکس قرار گیریشون در دیتا بیس نباشند (مثلا داده ها رو بر اساس حروف الفبا مرتب کرده باشی) اون وقت روش هایی که دوستان گفتند روش های خوبی هست.
در مورد روش lord_viper مثلا می تونی بین ای دی و نام(داده) یک خط فاصله (یا هر کاراکتر دیگه ای) هم بزاری تا شکل ظاهری قابل قبول تری پیدا کنه.

اما تا اونجایی که من اطلاع دارم ترکیبی از روش های Di Di و mbza11 با هم خیلی منطقی تر و مرسوم تره.
یعنی اینکه با توجه به اینکه سرعت دسترسی به دیتا بیس الان کاملا قابل قبوله (با توجه به SQL), در چنین مواقعی ابتدا یک جدول جدید از دو تا فیلد مورد نظر (یا فقط همه اون فیلد هایی که فعلا به شکل RunTime شما احتیاج دارید) ایجاد میشه (روش Di Di) بعد هر داده ای که در کومبو انتخاب شد خیلی سریع ای دی اون از جدول ایجاد شده جدید خونده می شه (روش mbza11)
۲۷-فروردین-۱۳۸۷, ۲۳:۵۶:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #6
خیلی ممنون از همگی .
من قبلا از روش همون آرایه استفاده میکردم. روش جستجو تو دیتابیس فکر کنم بهتر باشه.
یه سری هم میخواستم به کمبوباکس بسازم که بعدا پشیمون شدم.
با تشکر.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۸-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۲۹:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS