امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برگشت پروژه به حالت قبل از ذخیره شدن
نویسنده پیام
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 36
( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #1
برگشت پروژه به حالت قبل از ذخیره شدن
اگر پروژه VB رو ذخیره کرده باشیم و بخواهیم به حالت قبل از ذخیره شدن در بیاد چیکار کنیم؟
۳۰-فروردین-۱۳۸۷, ۰۲:۳۳:۴۳
تشکر شده توسط : mahdi321
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: برگشت پروژه به حالت قبل از ذخیره شدن
فکر نمی کنم جز اینکه بشه تغییرات قبلی رو با Undo (اون هم اگر شانش بیاریم و فعال باشه) برگردوند راه دیگه ای باشه...
آب رفته به جوب بر نمی گرده!
البته چرا چرا...
من قبلا با همچین مشکلی مواجه شدم...
موقع ای که اطلاعات رو ذخیره کردم دیدم یک سوتی بزرگ دادم و قسمت مهمی از کد رو ناخواسته از حالت درستش خراب کردم. بعد با یه برنامه قوی UnDelete یک اسکن از درایو پروژم گرفتم و دیدم که کلی از فایل های پروژه که در واقع نسخه های قبلی بودند و پاک شده بودند (در اصل با یک نام ایندکسی پاک شده بودند) ,قابل بازیابی هست...

فقط به محض اینکه متوجه موضوع شدم سعی کردم تا جای ممکن جلوی نوشتن اطلاعات و فایل ها روی هارد رو بگیرم که نکنه به واقع اون فایل مورد نظرم از بین بره. چون زمان اسکن برنامه UnDelete طولانی بود سعی کردم همه برنامه هایی که اضافی بودند رو EndTask کنم تا خیالم راحت باشه... مثل Explorer.exe
در نهایت هم با بازیافت آخرین ایندکس از اون ماژولی که تغییر داده بودم, همون اطلاعات مورد نظرم رو بازیافت کردم و درست شد.

اما برای مواجه نشدن با این مشکل راه های شخصی که خود من ازشون استفاده می کنم این هاست:
روزی یک بار و برای پروژه های مهمم حداقل روزی دوبار بک آپ می گیرم روی هارد و آخر اتمام هر بخش از برنامه یک بک آپ هم روی یک سی دی ری رایت ابل می گیرم.
کد های مهم و اون هایی که نقش کلیدی دارند یا اینکه وقت و انرژی زیادی برای نوشته شدنشون گذاشتم, رو تغییر نمی دم یا پاک نمی کنم. من اون ها رو Rem می کنم. سر فرصت مناسب وقتی از داشتن بک آپ پروژه مطمئن بودن Rem های اضافی رو حذف می کنم
۳۰-فروردین-۱۳۸۷, ۰۹:۰۹:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : siana_k1980
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #3
Darg نوشته است:.....
برای پروژه های مهمم حداقل روزی دوبار بک آپ می گیرم روی هارد و آخر اتمام هر بخش از برنامه یک بک آپ هم روی یک سی دی ری رایت ابل می گیرم.
کد های مهم و اون هایی که نقش کلیدی دارند یا اینکه وقت و انرژی زیادی برای نوشته شدنشون گذاشتم, رو تغییر نمی دم یا پاک نمی کنم. من اون ها رو Rem می کنم. سر فرصت مناسب وقتی از داشتن بک آپ پروژه مطمئن بودن Rem های اضافی رو حذف می کنم

Clap اي كاش من هم مثل شما اينقدر مرتب بودم ، تا به حال چند بار در اثر سهل انگاري كدهاي با ارزشي رو از دست دادم.
راستي آقا جواد چرا از CD-RW استفاده مي كني؟

۳۰-فروردین-۱۳۸۷, ۱۳:۲۴:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi321
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #4
Di Di نوشته است:...چرا از CD-RW استفاده مي كني؟
من همش از اول پیدایش کامپیوتر روی کره خاکی یه سی دی ری رایت ابل تهیه کردم و همه بک آپ هام رو روی اون میگرم. وقتی پر شد رایت می کنم رو یه سی دی معمولی و فرمتش می کنم ...
۳۰-فروردین-۱۳۸۷, ۱۴:۴۴:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروژه kolbeh 1 2,507 ۲۶-شهریور-۱۳۹۴, ۰۹:۰۵:۵۴
آخرین ارسال: moderator
  ذخیره کردن نتیجه اجرای کد به صورت رشته alefpe 1 2,740 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۲۰:۲۲
آخرین ارسال: lord_viper
  پروژه kolbeh 0 1,560 ۲۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۰۸:۰۲
آخرین ارسال: kolbeh
Cool پروژه پيشرفته VisualBasic6Love 24 20,919 ۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۵۴:۵۶
آخرین ارسال: setroyd
  ذخیره سازی اطلاعات aKaReZa75 4 5,682 ۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۳۷:۲۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question [سوال] مشکل در دسترسی محیط VB6 به اکتیوایکس های پروژه flush 0 2,153 ۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴:۱۹
آخرین ارسال: flush
  [سوال] خواندن و نوشتن یک فایل باینری به حالت اولیه one hacker alone 2 2,685 ۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: one hacker alone
Question [سوال] چگونگي استفاده از توابع رشته اي در تكست باكس با حالت multiline PRO 4 4,524 ۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۰۱:۰۳:۳۳
آخرین ارسال: PRO
Question [سوال] ذخیره آیکون EXE,اساتید گرامی لطف کنید جوابم رو بدید :-( !_!_batman_!_! 2 4,326 ۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: setroyd
  پروژه تستر آفلاين آماتور 6 6,335 ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳:۵۱
آخرین ارسال: آماتور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS