امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اقا اشكان معزرت..ببخشيد
نویسنده پیام
acv آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
اقا اشكان معزرت..ببخشيد
هالا چي شد مثلا...خيلي ترسيدم ادم بيكار..ميشنه به من ميل ميزنه اونم با يه نرم افزار كه مثلا خودش نوشته(البته طبق معمول براي خودش نيست)...شما اگه جيزي هاليت بود متوسل به كارا(ميل زدنAmaze )نميشدي..چون ميبيني كاري غير ازاين ازت بر نمياد به من ميل ميزني
به جاي اين كارا برو يه زره درس بخون بچه كه فردا يه كاره اي بشه واسه خودت و خودت و عمرت رو الاف اين مسخره بازي ها نكن...(اينو برادرانه بهت گفتم)..وقتي نمرهات رو گرفتي و معدلت 13..14 بود اونوقت ميفهمي كه چقدر تو اين سايت مسخره عمرت رو هدر دادي..به حرفم فكر كن... :?: :?: .......در ضمن من از اقا اشكان معزرت ميخاهم..من روبخش..من نمدونستن شما كي هستيد..در هر صورت شما بزركتريد و احترامتون واجب :oops: واقعا ببخشيد..ولي بقيه بچه هاواقعا هيجي هاليشون نيست و بهشون بگوبرن درس بخونن..من بازم از شما معزرت ميخاهم..شما ليسانس داريد و ... در هر هال ببخشيد...من اينا رو به اقا اشكان گفتم نه بقيه

راستي افا اشكان ايميل من دست شماامانت بود..اين كار اقا وحيد واقعا زشت بود..و هم از انسان متشخصي مثل شما بعيد
۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۱۲:۴۱
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

اول از همه اينهمه پست رو دستي زدي يا برنامه نوشتي ، اگه بابرنامه اينكارو كردي خوشحال ميشم پستش كني تو سايت بزار دوستان استفاده كنن .
دومش بابت ايميلت من معذرت ميخوام ولي فكر كنم ايميلت توسط خود فروم به دوستان اعلام شده چون زير هر پست توي گفتگو(همينجا) يه علامت هست مربوط به ايميل كه روش بري ايميل رو نشون ميده من سعي ميكنم اينو ورش دارم .
سومش يه گير اساسي بهت دارم و اون اينه كه چرا هر جا رسيدي پست زدي چرا داري با اين كارت سايت رو خراب ميكني گيرم كسي بهت چپ و راست ميل زده تو بايد سايت خراب كني؟؟؟
چهارم بروبچ اينجا اهل دعوا نيستن و اين دعوا رو تو خودت با اون بد و بيراهها كه به وحيد گفتي شروع كردي(اسمت رو هم نگفته بودي)-وسط دعوا كه حلوا نميدن بخصوص به آغازگرش.
پنجم اوني كه دنبال برنامه نويسيه حتما دنبال دانش هم ميره چون براي نوشتن برنامه بايد دانش داشته باشي بدون دانش نميشه حتي يه خط كد نوشت. درضمن خيلي از بچه ها(تقريبا همهشون) جز تاپ هاي ايران هستن خيليهاشون حداقل يك بار توي جشنوارهاي علمي شركت كردن-يا شركت ميكنن.پس هيچ كدومشون بچه هاي علاف وبيسواد نيستن و خيلي هم آدمهاي باهوش و زحمتكش هستن. و من فكر نكنم هيچ سايت غير دولتي تو ايران باشه كه اينهمه افراد تاپ توش جمع شده باشن. و اين يه افتخار بزرگ واسه ايران ويجه. اينو بدون 10 سال ديگه كه همين جونها واسه خودشون كاره اي بشن ميبيني چه تحولي تو برنامه نويسي ايران بوجود آمده.
ششم درباره وحيد 2000 بگم كه خيلي بچه باهوش و استعداديه ، اقا وحيد در كمتر از 9 ماه تونست از يه آدم فقط ايده بده تبديل بشه به يه نفر كه خودش برنامه مينويسه - روز اول كه آمد فقط ايده ميداد كه بياييم لينوكس بنويسيم و ... ولي حالا خودش برنامه مينويسه و خيلي هم سريع داره پيشرفت ميكنه و من مطمين هستم ايشون يه برنامه نويس و يه طراح و تحليل گر توپ ميتونه باشه (البته بشرط اينكه در كنار برنامه نويسي روشهاي اونو هم دقيق ياد بگيره و بكار ببنده)
هفتم گفتي بزرگي و احترامت واجب ، شرمنده من اصلا با اين حرفت مخالف سرسختم چون اين حرف مال قديما بود كه بزرگي معادل تجربه داشتن بيشتر و داشتن فهم بالاتر بود ولي تو زمون فعلي ديگه يه همچين چيزي مفهوم نداره ، الان امثال وحيد خان خيلي احترامشون بيشتر از امثال منه. احترام بزار ولي نه بخاطر بزرگي ، بخاطر دانش و فهم .
هشتم گفتي آشتي ، مگه دعوا كرديم كه آشتي كنيم؟؟؟ يه گفتگو بود كه انجام شد و لازم هم بود .
-----------------------------------------------------------
اين توضيح رو دوستان ديگه بخونن .
تو اين دو روزه كه اين بحث شروع شد يه عده از دوستان گفتن ايران ويج عين ناموسه ، يا به ايران ويج توهين شده و ....
دوستان اين بحث ناموس و ناموس بازي رو بزاريد كنار ، اينا مال سالهاي 1330 بود الان سال 1383 هست ناموس و شرف و غيرت و حيثيت همه ما فقط و فقط ايرانه و بس ، فقط يه چيز مقدس داريم اونم ايران .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۸-بهمن-۱۳۸۳, ۰۹:۲۰:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #3
جدا
اقا واقعا ديگه بيخيال بيايد با هم دوست باشيم دست همديگر را بفشاريم Biggrin
جون من بسه اصلا من از همه بيسواد ترم خوبه مهم نيست
(فقط تو امضام يه چيزي نوشتمAmaze )
اقا شما هم هر چي ميخوايد تو يه تاپيك بگيد چهره سايت رو خراب نكنيد :roll:
باور كنيد اگه تو همون يه تاپيك هم بگيد همه ميخونن ربطي به زيادي تاپيك نداره :wink:
باور كنيد اينجا ارزش اين دعوا ها رو نداره Biggrin
۰۸-بهمن-۱۳۸۳, ۱۱:۵۶:۰۸
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

ashkan نوشته است:چهارم بروبچ اينجا اهل دعوا نيستن و اين دعوا رو تو خودت با اون بد و بيراهها كه به وحيد گفتي شروع كردي(اسمت رو هم نگفته بودي)-وسط دعوا كه حلوا نميدن بخصوص به آغازگرش.
ششم درباره وحيد 2000 بگم كه خيلي بچه باهوش و استعداديه ، اقا وحيد در كمتر از 9 ماه تونست از يه آدم فقط ايده بده تبديل بشه به يه نفر كه خودش برنامه مينويسه - روز اول كه آمد فقط ايده ميداد كه بياييم لينوكس بنويسيم و ... ولي حالا خودش برنامه مينويسه و خيلي هم سريع داره پيشرفت ميكنه و من مطمين هستم ايشون يه برنامه نويس و يه طراح و تحليل گر توپ ميتونه باشه (البته بشرط اينكه در كنار برنامه نويسي روشهاي اونو هم دقيق ياد بگيره و بكار ببنده)
هفتم گفتي بزرگي و احترامت واجب ، شرمنده من اصلا با اين حرفت مخالف سرسختم چون اين حرف مال قديما بود كه بزرگي معادل تجربه داشتن بيشتر و داشتن فهم بالاتر بود ولي تو زمون فعلي ديگه يه همچين چيزي مفهوم نداره ، الان امثال وحيد خان خيلي احترامشون بيشتر از امثال منه. احترام بزار ولي نه بخاطر بزرگي ، بخاطر دانش و فهم .
هشتم گفتي آشتي ، مگه دعوا كرديم كه آشتي كنيم؟؟؟ يه گفتگو بود كه انجام شد و لازم هم بود .
-----------------------------------------------------------
اين توضيح رو دوستان ديگه بخونن .
تو اين دو روزه كه اين بحث شروع شد يه عده از دوستان گفتن ايران ويج عين ناموسه ، يا به ايران ويج توهين شده و ....
دوستان اين بحث ناموس و ناموس بازي رو بزاريد كنار ، اينا مال سالهاي 1330 بود الان سال 1383 هست ناموس و شرف و غيرت و حيثيت همه ما فقط و فقط ايرانه و بس ، فقط يه چيز مقدس داريم اونم ايران .

اول از همه كه اشكان جون حرف شما درسته و من قبول دارم در مورد ناموس و از اين ججور حرف ها خب من عصباني بودم وگرنه اين طوري ها هم نيستم :wink:
در مورد نه ماه پيش هر وقت يادش مي افتم كلي خجالت مي كشم حق با شماست همان طور كه يادتونه يه جنجال الكي بود كه خدا را شكر محو شد و البته زياد بد نشد چون مشمولي خان تكوني خوردن و فارسي آي پي آي رو ساختن يا علي 110 يه سايت زد و ....
در مورد دعوا هم خب من اهل دعوا نيستم در اين مدت 9 ماه يه بار دعوا زياد راه نه انداختم و دنبال شر نگشتم :arrow:
ولي اين آقا ول كن نيست شما اشكان يه خواهش دارم ايشون هي ميرن رو اعصاب من لطفا لينك زير را ببنيد
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=2&thold=0
البته ما كه ول كردم ولي شما اگه ميشه كار بري اين آقا يا خانم محترم را ببند
در ضمن هر كي مدعي اين روش ويروس من (VBD ) به گفته ايشون مذخرفه به من بگه چون قصد دارم اين ويورس رو براي بد خواهانم آماده كنم :twisted:
در كل اشكان عزيز ايشون دعوا را بدجوري دارن ادامه ميدن ها ..........
۰۸-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۴۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #5

اقا شما خودتو ناراحت نكن :wink:
اصلا حروقت يكي بهت چيزي گفت به اين فكر كن 8)
ادم عاقل كسي هست كه وقتي ديگري دربارش بد ميگه فقط سكوت كنه :arrow:
اون اقا هه هم كم كم كوتاه مياد :wink:
بعد خودش يكي از بهترينهاي اينجا ميشه باور نداريد فقط صبر كنيد :wink:
اونوقت ميبينيد پيشبينيم درست دراومد :arrow:
۰۹-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۱۶:۵۵
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #6

به به سلام

ميبينم بحث خيلي داغه ! 8)
اولا بايد بگم استاد اعظم - پير مغان - مرد 100 ساله - خداي برنامه نويسي جهان - بابا بزرگ چرا ايران كه تو رو داره اسمش ايرانه !!؟؟؟ چرا از نظر نرم افزار ته آبهاي خور عبدالله ست ؟؟ ها ؟؟ تو كه خيلي بلدي و گير دادي به اين آقا وحيد بيچاره چرا نمياي برنامه بدي پرفسور ؟؟؟ :?:

شما بابا بزرگا اگه بلد بودين كاري مي كردين قربونت ! گند نميزدين تو اون مملكت !! با اونهمه نفت دلار نميشد 900 تومن !! بهتون نميگفتن عرب تروريست ! :evil:
پس چرا پروژه لينوكس فارسيتون كه يه كد آماده است و فقط بايد فارسي بشه تو اون دانشگاه شريف خوابيده !؟؟؟؟؟ :idea:
چرا همه اساتيد ايراني زدن تو خط ساخت ديكشنري و ديوان حافظ ؟؟؟ چرا نمياين حال اين آمريكايي ها رو بگيرين ؟؟؟

ببين ما همين جوناييم كه بايد اون مملكت رو بسازيم بابا بزرگ ! شما برو نون سنگكتو بخر و آبگوشت بار بزار تا روزگارت بگذره ! Amaze

شرمنده بقيه دوستان
يا حق

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۲-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۰۹:۵۲
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #7

اقا اين پروژه لينوكس فارسي واي واي واي واي :? :evil:
كفر من رو دراورده 1000000000 تومان براش بودجه در نظر گرفته شده به عبارتي يك ميليارد تومن
تاحالا 350 ميليونشو دادن 650 ميليونش مونده Amaze
حالا خودتون حدس بزنيد چرا تو دانشگاه شريف مونده بيرون نميادAmaze
كاش اينا يكاري ميكردن :?:
ميومدن از اين يك ميليارد 100 ميليونشو ميدادن ايران ويج نا تو يك سال همشو تحويل ميداديمAmaze
۱۲-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۳۳:۵۳
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

آقا مهدي كارهايي به بزرگي همين لينوكس فارسي كار كوچيكي نيست ، حتما بايد كار تحقيقاتي روش انجام بشه - و تازه خيلي هم زمان بر هست و مبلغ هم خيلي خيلي ناچيزه (يك ميليادر تومان براي يه همچين پروژه‌اي كمه)
ولي از همه اين حرفا بگذريم همه منتظر هستن ببينين چي بيرون مياد . آقاي گسترش كه يه بار رفته بود بهش 4 تا سي دي لينوكس فارسي داده بودن. بهتر بود اينا بصورت ورژن ورژن اينو بيرون ميدادن تا كم كم هم باگهاش گرفته بشه هم كار به نتيجه برسه و مردم بدونن چيزي كه خرج شده درست بوده.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۳-بهمن-۱۳۸۳, ۰۸:۴۴:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آقا اشكان اينو بخونه veyskarami 0 1,853 ۰۳-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۲۲:۵۴
آخرین ارسال: veyskarami
  اقا اشكان بخونن acv 5 2,986 ۰۵-بهمن-۱۳۸۳, ۰۲:۲۵:۳۱
آخرین ارسال: acv
  اشكان خان بداد برس؟! gostaresh 2 2,365 ۲۳-آذر-۱۳۸۳, ۱۷:۵۱:۲۸
آخرین ارسال: gostaresh

پرش به انجمن: