امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک ضروری فوری فوری
نویسنده پیام
mohammadbm آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Rolleyes  درخواست کمک ضروری فوری فوری
با سلام به مدیران محترم و همچنین دوستان گرامی...
منمحمدرضا عضو جدید انجمن هستم و یه خواهشی از شما دارم که انشالا بتونم جبران کنم...
من میخوام واسه مغازم یه برنامه بنویسم ولی توش یه گیرایی دارم که میخواستم شما بهم کمک کنید و منو یه راهنمایی بکنید
من کارم سرپرستی روزنامه هستش و هر روز یه لیستی از مشترکام رو چاپ می کنم و ریز ریز می کنم و میزنم روی روزنامه ها و می دم پست ببره تحویل بده...من این کار روبا ورد انجام میدادم ولی دیگه خسته شدم و میخوام یه برنامه ای بنویسم که این کار رو بهتر و راحت تر انجام بده...حالا شرح برنامه
1-یه دیتا بیس داشته باشه که بتونم نام و آدرس مشترک هام رو روش داشته باشم با قابلیت نیو ادیت و سرچ و دلت....که بتونه هزار تا ظرفیت داشته باشه و مثلا یه شماره داشته باشه هر کدوم از این مشترک ها...
2-این اطلاعات مشترک هارو روی کاغذ آ چهار به صورت دو ردیف بچینه و هر کدومو با خط چین از هم جدا کنه و چاپشون کنه و تعداد چاپ و نوع خط چین رو هم خودمون مشخص کنیم....
3-این قابلیت رو داشته باشه که وقت اشتراک هر مشترکی تموم شد بهم تذکر بده که تمدید می کنی یا نه یا گزینه های دیگر
با تشکر از شما سروران....اگه این برنامه رو فوری برام جور کنید و راهنمایی بکنید ممنونتون میشم...
[/size]با تشکر پیشاپیش از کمک شما[/font]
۰۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۰:۳۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایجاد منو و . . . (فوری ) hadi_110 0 2,140 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۵۷:۰۲
آخرین ارسال: hadi_110
Exclamation سورس گم شده ! کمک فوری نیاز دارم x7x 1 2,872 ۱۹-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۲۶:۲۷
آخرین ارسال: ha_60
  [سوال] فوری = چطوری میشه فایل pdf پسورد دار رو در وی بی باز کرد ؟ ضمنا پسورد رو هم داریم . hadi_127663624 7 6,877 ۱۶-آذر-۱۳۹۰, ۱۵:۱۲:۳۰
آخرین ارسال: Di Di
  [سوال] درخواست پكت ارسال درخواست ادد ( برنامه ياهو ) Mohamad26 1 3,157 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۱:۴۷:۱۲
آخرین ارسال: +behnam+
  [سوال] سوال در مورد تایمر (فوری) fuzzer 1 2,377 ۲۳-اسفند-۱۳۸۹, ۲۲:۳۸:۲۲
آخرین ارسال: Payman62
  کمک فوری از تمام دوستان و استادان در مورد اجرای برنامه yashar_2006 1 2,904 ۰۵-بهمن-۱۳۸۹, ۱۶:۰۴:۳۸
آخرین ارسال: Di Di
  کمک فوری(keyboard & hotkey) mehdiba3 1 2,922 ۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۱:۰۵:۰۴
آخرین ارسال: 1120
  کمک فوری در مورد ذخیره کردن تغییرات download69 3 3,239 ۲۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۳۷:۲۹
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
Rolleyes مشکل در تقسیم اعداد اعشاری (خیلی خیلی فوری arashkhan 5 11,657 ۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۱:۴۹:۵۱
آخرین ارسال: far_222000
  کمک فوری برای رفع مشکل در سورس download69 5 4,892 ۱۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۳:۰۲:۴۲
آخرین ارسال: download69

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS