امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاقبت ويروس نويسي !
نویسنده پیام
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #1
عاقبت ويروس نويسي !
خيلي از دوستان گلم داخل ايرانويج و ديگر سايتهاي برنامه نويسي معمولا علاقه خاصي به ويروس نويسي دارن. تقريبا مي شه گفت هك ، كرك و ويروس نويسي جز بزرگترن علايق كاربران كامپيوتر در ايران هست .

حتي كاربران عادي و اونهايي كه سر رشته اي از كامپيوتر هم ندارن به اين موضوعات علاقه مند هستند. و معمولا از افرادي كه تو اين موضوعات متخصص هستند با آب و تاب تعريف مي كنن و ادعا مي كنن چندتاشون رو مي شناسن يا باهاشون دوست هستند و ....

خلاصه هر كي تو اين اينترنت خراب شده يه سايتي ، وبلاگ خرابه اي چيزي داره ( حالا ممكنه موضوعشم در مورد ادبيات كهن ايران باشه!) بدش نمياد يه برنامه اي هم براي هك يا ويروس بزاره تو سايت يا وبلاگش!

اونهائي هم كه يكم سوادشون بيشتره ( مثلا فرق توابع API‌ با گوشت كوبيده رو تشخيص مي دن )
با هزار و يك بدبختي و جون كندن از اين ور اون ور چندتا كلاس و ماژول جور مي كنن به هم مي چسبونن و يه اسم تو مايه هاي سلطان هك و ... هم مي ندازن بالاش و مي دن بيرون! كه چي ؟ ما هم آره !!

چقدرهم كه طرفدار داره ماشاالله!!
هركي مياد با گل و بوسه استقبال مي كنه و التماس دعا مي گه و ..... خلاصه هركدومشون كه به اين حد مي رسن حالشون مي شه مصداق بارز به خر تيتاب دادن!!

اما اون روي سكه كمي متفاوت تره و معمولا كساني كه مي خوان وارد اين مباحث بشن كمتر بهش توجه مي كنن.
ويروسي كه نوشتن مياد سيستم خيلي ها رو آلوده مي كنه و باعث اذيت و آزار خيلي از كاربران و
خانواده هاشون مي شه و بعضا براي خلاصي از شر بعضي ويروس ها گردن كلفت مجبورن كمي هم هزينه كنن و دردسر اضافه تري بكشن .

خلق و خو و تيريپ صحبت كردن ما ايراني ها هم كه مشخصه ( رجوع شود به عكس العمل يك ايراني در هنگام ديدن يك بنز آخرين سيستم !) چيز قشنگم كه نشون مي دي فحش مي دن چه برسه به ويروس !!

فقط خدا مي دونه چقدر فحش و ناسزا حواله ويروس نويس هايي مي شه كه ويروسشون قدرتمند از آب در اومده!!
خود من بارها و بارها ديدم كه مشتري هايي كه سيستمشون آلوده شده چه دل پري دارن و با چه بغضي و آهي نفرن و ناسزا حواله ويروس نويس مي كنن.
حالا قسمت جالب تر قضيه اينه كه حتي همون هايي كه به اصطلاح از ويروس نويس تعريف مي كنن و از ويروس هاي قشنگي كه اون ويروس نويس نگون بخت ساخته استفاده مي كنن هم هيچ جور ارزش و احترامي براي اون قائل نيستن !!!

اين يكي ديگه نوبرشه يه نگاهي به وبلاگ دوست عزيزي كه تروجان مي نويسن انداختم . ايشون در يكي از پستهاشون داخل سايت تروجاني رو معرفي كرده بودن كه به قول خودشون خيلي قوي هست و ..... و در پايان قرار گذاشته بودن اگه تعداد نظرات بيشتر از 20 تا بشه اون تروجان رو براشون خواهد فرستاد! بخونيد اين نظرات رو خيلي جالبه :

کد:
ورژن جديدكيلاگر مافوق تصور Yakoza v3.5در سال1387 - 164 نظر

نقل قول: نویسنده: نازنین پنجشنبه 12 مرداد1385 ساعت: 13:48
سلام و خسته نباشید . چه میدونم شاید صلاح بر اینه . به هر حال من یکی زیاد طعمه این حکرها شدم . اما اگه بگذاریدش ما هم یه حالی میبریم

نقل قول: نویسنده: محمدجمعه 16 تیر1385 ساعت: 17:8
خیلی برنامه هات باحال با ان که این بار دوم که به وبلاگت سر میزنم خلاصه خوبه
مرسی از اینکه برنامه هات در اختیار ما قرار میدی مچکرم محمد

نقل قول: نویسنده: علیرضاجمعه 16 تیر1385 ساعت: 17:9
نوکرتم....این برنامه رو بذار..دمت گرم بابا......خیلی کارت درسته....
.
.
.
.

نقل قول: نویسنده: امینشنبه 17 تیر1385 ساعت: 12:11
سلام یعقوب جون خواهش می کنم این برنامه رو بزار البته با آموزش

نقل قول: نویسنده: چیز شنبه 17 تیر1385 ساعت: 12:17
سلام بابا ما رو کشتی پس چرا نمیزاریش
.
.
.
نقل قول: نویسنده: عادل یکشنبه 25 تیر1385 ساعت: 11:45
سلام یعقوب خان بابا نظرا که از 35 هم گذشته چرا نمی ذاریش ؟
منتظرم ...!

نقل قول: نویسنده: معلم جغرافیادوشنبه 26 تیر1385 ساعت: 14:51
ملتی سر کار
.
.
.
نقل قول: نویسنده: ebi_189چهارشنبه 28 تیر1385 ساعت: 18:12
{ .......} نظري سراسر فحش هاي ركيك نثار صاحب وبلاگ!!

http://www.lordly.blogfa.com ( آرشيو نظرات مربوط به كيلاگر )
البته تعداد نظرات خيلي زياد بود ولي مي شد از روند اونها اين نتيجه رو گرفت كه همشون براي بدست آوردن اون برنامه پست مي دادن و تشكر مي كردن وگرنه اگه از برنامه خبري نباشه قسمت برنامه نويس همون فحش و ناسزاهاست!!

منظورم از كل اين پستي كه زدم اين بود خداوكيليش نوشتن ويروس و در اختيار قرار دادن اون براي ديگران به چندتا تشكر توخالي يا اي ولا گفتن مشتي بيسواد مي ارزه؟
من نمي دونم ويروس نويسهاي عزيز براي چه مبلغي حاضرن كاري بكنن كه اين همه فحش و ناسزا نثارشون بشه؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۲۴:۲۴، توسط Di Di.)
۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۱۷:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, godvb, mojtabamalaekeh, EleRam, 1120, download69, deffender3, amirhasan.king, mahdi321
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #2
RE: عاقبت ويروس نويسي !
سلام.
Di Di نوشته است:خلق و خو و تيريپ صحبت كردن ما ايراني ها هم كه مشخصه ( رجوع شود به عكس العمل يك ايراني در هنگام ديدن يك بنز آخرين سيستم !) چيز قشنگم كه نشون مي دي فحش مي دن چه برسه به ويروس !!
عکس العمل های مختلف هنگام دیدن بنز آخرین مدل
انگلیسیه very good
ایتالیاییه منتو بلا(همین طور یه چی نوشتم)
فرانسویه شقستو ( اینم همین طور)
آلمانیه اختوم پختوم ( اینم همین طور)
عربه احسنت تم
ایرانیه ایییی ..... .

در مورد ویروس نویسی قبول دارم کار بیهوده ایه. از محمد syber میتونین بپرسین به من زنگ زد بهش گفتم این کارا عاقبت نداره. از الآن رو یه کار مفید تر تمرکز کن و از وقتت استفاده بهتری بکن.
ولی خود من اگه تو زمینه هک و کرک و ویروس فعالیت میکنم فقط به این دلیله که بتونم از پس مشکلات خودم بر بیام و اطلاعاتم بالا بره. فردا سیستمم ویروسی شد بدونم چطور غیر فعالش کنم.
۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۲۰:۱۹:۰۴
تشکر شده توسط : download69, deffender3, amirhasan.king, mahdi321
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #3
Payman62 نوشته است:عکس العمل های مختلف هنگام دیدن بنز آخرین مدل
انگلیسیه very good
ایتالیاییه منتو بلا(همین طور یه چی نوشتم)
فرانسویه شقستو ( اینم همین طور)
آلمانیه اختوم پختوم ( اینم همین طور)
عربه احسنت تم
ایرانیه ایییی ..... .
fantastic
نقل قول: در مورد ویروس نویسی قبول دارم کار بیهوده ایه. از محمد syber میتونین بپرسین به من زنگ زد بهش گفتم این کارا عاقبت نداره. از الآن رو یه کار مفید تر تمرکز کن و از وقتت استفاده بهتری بکن.
لطفا اسامی رو نگین درست نیست که با این چیزها بین اعضاء اختلاف پیش بیاد
هر برنامه نویسی تو طول زندگیش حداقل چند تایی ویروس و کرم و تروجان مینویسه این چیزها بستگی به سن و موقعیت و علاقه مندیهای طرف داره (من خودم 2 ماه دلفی کار کرده بودم یه تروجان واسه یاهو 5.5 خدا بیامرزنوشته بودم چون تازه تب yahoo ,chat افتاده بود تو دانشگاهمون سال 79)همه اینها بعد یه مدت از بین میره و جاشو به چیزهای مثبت میده
۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۵۰:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Darg, amirhasan.king, mahdi321
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #4
سلام.
مبین جان من نگفتم محمد میخواست ویروس بنویسه. بد برداشت کردی. من کلی صحبت کردم و گفتم کلا از الآن از وقتت استفاده مفید تری بکن. حالا نه ویروس بنویس نه کار دیگه که بیهوده باشه.
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۳۲:۰۰
تشکر شده توسط : lord_viper, mahdi321
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #5
نه آقا مبین من ناراحت نمیشم .
آقا پیمان هم مثل یه داداش برای من میمونه مثل شما و اقا مهدی .یا حق
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۵:۱۲:۲۹، توسط sayberiya.)
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۱۱:۱۵
تشکر شده توسط : mahdi321
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #6
مگه ویروس نویسی هم دلیل می خواد بابا موقیت ایجاب می کنه دیگه ... خودتون بفهمید. حالا غیر از نکات آموزندش واسه نویسنده و اینکه زیرو بمه ویندوز رو میفهمه...

۲۵-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۴۱:۱۱
تشکر شده توسط : lord_viper, mahdi321
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #7
سلام.
حسین اینو باهات موافقم که برای ویروس نویسی مجبور میشی ته و توی ویندوز رو در بیاری. خیلی اطلاعات رو بالا میبره. ولی با دیدی هم از این نظر موافقم که لزومی نداره که برای یادگیری ترفندهای ویندوز ویروس بنویسیم. این همه pdf آموزش ترفندهای ویندوز هست. اگه هدف یادگیریه میشه اونارو خوند.
۲۶-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۱۱:۱۴
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #8
بلاخره باید از اطلاعات و بار علمیت یه جا استفاده کنی دیگه . پس فرق شما ها با کسایی تازه اومدن اینترنت چیه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-خرداد-۱۳۸۷, ۱۲:۴۴:۵۰، توسط sayberiya.)
۲۶-خرداد-۱۳۸۷, ۱۲:۴۱:۳۵
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #9
sayberiya نوشته است:بلاخره باید از اطلاعات و بار علمیت یه جا استفاده کنی دیگه . پس فرق شما ها با کسایی تازه اومدن اینترنت چیه
و چون توی ایران کسی نمیاد مثلا نرمافزار ترفندهای ویندوز بخره و نمیتونیه که توی اینترنت هم بفروشه در نتیجه : ویروس متولد میشود.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۰۳:۲۵، توسط ajlajlajl.)
۲۶-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۰۰:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : deffender3, mahdi321
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #10
سلام.
sayberiya نوشته است:بلاخره باید از اطلاعات و بار علمیت یه جا استفاده کنی دیگه . پس فرق شما ها با کسایی تازه اومدن اینترنت چیه
قربون دهنت. خودت میگی یه جا باید استفاده کنی. به نظر ویروس نویسی استفاده از دانشه یا سو استفاده؟
فکر نمیکنی بهتره از دانشت در جهت مثبت بهره بگیری؟

ولی بازم 100 رحمت به تو که چنین عقیده ای داری و مطابق عقیدت چه درست چه غلط عمل میکنی.
خود من و بقیه بچه ها که ادعا میکنن ویروس نویسی کار درستی نیست تا حرف از راه اندازی یه پروژه ویروس نویسی میشه جز اولین نفراتی هستیم که استقبال میکنیم.
کسی نا دانسته خلافی مرتکب شه جرمش خیلی کمتر از کسیه که آگاهانه خلاف میکنه.
۲۶-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۳۰:۴۴
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #11
Payman62 نوشته است:سلام.
حسین اینو باهات موافقم که برای ویروس نویسی مجبور میشی ته و توی ویندوز رو در بیاری. خیلی اطلاعات رو بالا میبره. ولی با دیدی هم از این نظر موافقم که لزومی نداره که برای یادگیری ترفندهای ویندوز ویروس بنویسیم. این همه pdf آموزش ترفندهای ویندوز هست. اگه هدف یادگیریه میشه اونارو خوند.

خدایی با خوندن pdf بیشتر یاد می گیری یا زمانی که ازش به روش های مخوف استفاده کنی؟

۲۷-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۵۹:۲۳
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh, EleRam, mahdi321

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question تيم ويروس نويسي چي شد ؟! arnh 46 31,114 ۲۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۲۰:۰۰
آخرین ارسال: babyy
  چسبيدن ويروس به فايلها srs 6 9,153 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۵:۲۶:۱۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مخرب‌ترين ويروس‌هاي تاريخ‌ Mr.pRoGraMmer 0 2,688 ۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۴۰:۵۳
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  كمك براي شناسايي ويروس سادات 64 5 6,621 ۱۱-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۳:۲۶
آخرین ارسال: lord_viper
  يك ويروس جديد hamed_Arfaee 8 10,023 ۰۶-تير-۱۳۸۷, ۱۷:۱۱:۳۷
آخرین ارسال: CRazYFULL
Rolleyes عجيب ترين ويروس هاي رايانه اي در سال 2007 mahyar 69 0 2,874 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۳:۰۸:۳۴
آخرین ارسال: mahyar 69
Question چطور ميشه با فرمت كردن هارد ديسك باز هم ويروس مجددا شروع به كار كنه mahyar 69 11 11,809 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۲:۲۹:۵۵
آخرین ارسال: mahyar 69
  ويروس هاي سخت افزاري ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 16 17,661 ۲۰-اسفند-۱۳۸۶, ۱۷:۳۵:۱۶
آخرین ارسال: arnh
  اين ويروس خطرناك ali_pazho 11 9,999 ۱۱-اسفند-۱۳۸۵, ۰۳:۵۰:۴۴
آخرین ارسال: ali_pazho
  بهترين روش براي تكثير ويروس چيه arnh 18 14,036 ۲۵-بهمن-۱۳۸۵, ۰۲:۴۰:۱۵
آخرین ارسال: Scorpion

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS