امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آرزو نسخه 2
نویسنده پیام
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 52

تشکرها : 423
( 588 تشکر در 140 ارسال )
ارسال: #1
آرزو نسخه 2
سلام!!!

بلاخره نسخه دوم آرزو هم منتشر شد! Happy میدونم مثل فایرفاکس 3 همتون منتظر آرزو دو بودین Biggrin Tongue
این نسخه تفاوت های فوق العاده زیادی داره با نسخه های قبلی... البته هنوز نسخه beta است. Wink

منتظر نظر ها و پیشنهادهای شما دوستان عزیز هستم...

با تشکر ویژه از دوست خیلی خوبمون ajlajl (علی آقای خودمون) که زحمت زبان انگلیسی رو کشیدن... Heart

توضیحات:

سر انجام پس از مدت ها ورود نسخه اول برنامه محبوب آرزو و معرفی آن توسط بزرگترین سایت های ایرانی، هم اکنون نسخه دوم آن توسط سایت سازنده (EleRam.com) عرضه و آماده دانلود قرار گرفت.

نرم افزار آرزو از جمله برنامه های کاربردی است که برای زیبا سازی ویندوز استفاده می شود. این برنامه طی یک دوره خاص عکس پشت زمینه ویندوز را تغییر می دهد و دسکتاپ شما را از حالت یک نواختی و ساکن بیرون می آورد.

[تصویر:  Cover.jpg]

اینکار را خیلی از برنامه های دیگر هم انجام می دهند و در این زمینه نرم افزارهای زیادی تا به امروز روانه بازار شده، اما قابلیتی که آرزو را از سایر برنامه های مشابه متمایز می کند دارا بودن قابلیت درج تقویم شمسی، متن و…. روی عکس است آن هم با حجمی غیر قابل مقایسه…
برخی از قابلیت های نرم افزار:

امکان درج تقویم شمسی

امکان درج بی نهایت متن

عدم محدودیت در اندازه و مکان تاریخ

امکان اشتراک گذاری و یا گرفتن پشتیبان از قالب ها

عدم ایجاد اشکال در نسخه اصلی عکس ها

چند زبانه بودن برنامه

رایگان بودن

دارا بودن GUI (رابط گرافیکی کاربر) ساده و مناسب

کم حجم بودن برنامه

و…

این برنامه که با نسخه های قبلی متفاوت های چشمگیری دارد و توانایی های خاصی از جمله قابلیت افزودن زبان جدید و تغییر پوسته را هم داراست…

× برای راحتی شما عزیزان این برنامه بر روی چهار سرور مختلف قرار گرفته است.

حجم برنامه: ۴ مگابایت Happy Happy

دیگه من نگم خودتون آمار دانلودو بترکونین.

!Now i waiting for your Downloads
visit at: www.EleRam.com

[تصویر:  banner_moharram-21.png]
روزها عاقلترينم شامها ديوانه ام...

www.EleRam.com :: نرم افزار هاي فارسي (رايگان)
www.PhotoImpact.blogfa.com :: آموزش کامل فتوايمپکت
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-شهریور-۱۳۸۷, ۲۲:۳۲:۱۰، توسط EleRam.)
۰۲-تير-۱۳۸۷, ۲۲:۵۰:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Darg, t3r!p3000, Di Di, ajlajlajl, davoodx
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

تشکرها : 0
( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #2
RE: آرزو نسخه 2
موفق باشی رفیق

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۰۲-تير-۱۳۸۷, ۲۳:۲۲:۵۴
godvb غایب
مدیر بازنشسته بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 77

تشکرها : 886
( 1338 تشکر در 343 ارسال )
ارسال: #3
سلام .رامین جان امیدوارم که موفق باشی .شرمنده دکمه تشکر کار نکرد .

آنچه توانسته ایم انجام دهیم، لطف پرودگار بوده است.

XMen For Ever
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۲:۱۱:۱۸
تشکر شده توسط : EleRam
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #4
تشکر دوستان...

godvb نوشته است:سلام .رامین جان امیدوارم که موفق باشی .شرمنده دکمه تشکر کار نکرد .

ببخشید godvb جان! کامنتها رو خودنم و تایید شد... (سیستم تاییدی رو برداشتم بدون تایید کامنت ها وارد سایت میشن Wink )

۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۲:۵۸:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #5
حسته نباشی آقا رامین
برنامه خوبی شده.
یه خرده اشکالات داشت که زیر نوشتم.بعضیهاش ریزه بعضی هاش هم فقط توی مانیتور هایی مثل مانیتور من به چشم میاند.
خب آماده نقود باش.
general&main:
بزرگترین مشکل از نظر من. که توی برنامه های دیگه اینچنینی هم دیدم و اعصاب آدمو درب و داغون میکنه. اینه که توی لیست عکسها نمیشه چند تا رو با هم انتخاب کرد. مثلا بنده خدا میخواد 500 تا عکس رو پاک کنه. ...
بابا این عکس چیه گذاشتی بالا برنامه. نصف صفحه رو که این عکس میگیره.من فکر کنم یه خرده کوچیک ترش کنی بهتر باشه. خب هرچی برنامه کوچیک تر باشه راحت تر میشه باهاش کار کرد.
این دکمه های toolbar ت خیلی کم رنگه.شاید بعضی ها مثل من اول فکر کنند که اونا disable هستند!
اگه قابلیت resize رو هم به برنامت اضافه کنی خیلی خوب میشه. آخه بعضی مواقی این لیست عکسا واقعا کوچیک به نظر میرسه
این آیکونی که کنار ساعت میندازی هم زیاد جالب نیست(به نظر من)
توی طراحی قالب:
انتخاب نوع قلم رو بهترش کن.حد اقل انتخاب فونت و اندازه قلم رو باید میگذاشتی.bold و Italic هم که کاری نداره.
زبونش فارسیه ولی tooltip ها انگلیسیه.
این بخش saveهم نداره. فقط save as داره.
مختصاتی رو که نشون میده هم رو بر حسب پیکسلش کن.فقط ویبی کارا twip رو میشناسند.
نمیدونم این بخش یه جوریه. یا من گیج شدم یا مشکل داره. بعضی وقتا یه متنو مینویسی ولی نمیاره.
توی راست کلیک هم این "فیلتر" آدمو به اشتباه میندازه.فکر کنم به جاش کلمه "شیوه نمایش" یا یه چیزی مثل این بگذاری بهتر باشه.
Help:
صفحات راهنمات هم کاربر پسند نیست. خطها باید نسبت به اندازه صفحه بشکنند. توی مانیتور من نصف متن ها از صفحه بیرون بود.
در ضمن پشتیبانی همون ارتباط با ماست دیگه.دو تا بخش نمی خواد
بخش تنظیمات:
این بخش هم خیلی درازه.از صفحه کانیتور من میزنه بیرون.اگه میتونستی مثل صفحه About بکنیش تو پنجره اصلی خیلی بهتر میشد.

خب اینا که گفتم همش انتقادات بود.
ولی یه باگ هم برنامت داره.
من یه عکس اضافه کردم. بعد دیدم آدرشو گذاشته وسط لیست ولی وقتی روی عکس آخری کلیک میکردم اونو نشون میداد.من این عکس آخری رو حذف کردم.دیدم تقریبا نصف عکسا به اضافه اون عکسی که اضافه کرده بودم رو نشون نمیده دیگه. بعد وقتی این فیلتر رو گذاشتم روی نام به جای اون عکسا هیچی ننوشت و وقتی روشون کلیک میکردی مینوشت Missing File: .
[تصویر:  o.JPG]

[تصویر:  tw.JPG]

[تصویر:  t.JPG]

و پیشنهادات:
1- بهتره عکسا رو گالری گالری کنی که مدیریتشون راحت تر بشه
2-به جای شماره عکس انتخاب شده فکر کنم اسمشو بنویسی بهتر باشه
3- برای عکس بعدی و تصادفی هم یه Hetkey قابل تنظیم بگذاری خیلی خوب میشه.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۵:۳۱:۲۲، توسط ajlajlajl.)
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۴:۴۸:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, EleRam
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #6
4-وقتی بازش میکنیم عکسی رو که الان روس صفحه است رو نشون بده. مثلا اگه از عکسه خوشمون نیومد باید کل لیست رو بگردیم تا پیداش کنیم و حذفش کنیم.
5-وقتی روی آیکونش کنار ساعت کلیک میکنیم یه کاری بکنه. مثلا بره عکس بعدی. اصلا اینو بگذار تو تنظیمات که کاربر تنظیمش کنه.

یه چیز هم کشف کردم.اگه توی لیست عکسها برای یه شش هفت ثانیه ای کلید del صفحه کلیدو نگه دارید و عکسا هم تموم نشه برنامه هنگ میکنه و میبنده(من حدود هزار تا عکس ریخته بودم توش اومدم پاکشون کنم اینجوری شد)

میزان رای دشمن است!
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۸:۲۲:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #7
6- توی برنامه وقتی روی یکی از عکس ها دبل کلیک میکنن بهتره که عکسه بیفته روی دسکتاپ.
7-الان عکس به صورت معمولی میره بعدیش. اگه اینم بشه انتخاب کرد که معمولی یا رندم باشه خیلی خوب میشه.

میزان رای دشمن است!
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۲۱:۳۳:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #8
*بچه ها بیایند یاد بگیریم برای برنامه هامون نسخه آزمایشی تولید کنیم*

آقا رامین سلام. خسته نباشی
دیدید که بچه ها یک سری عیب ایراد هایی از برنامه شما گرفتند و یک سری پیشنهاد هم دادند, که فکر می کنم اگر شما قبل از ارائه این نسخه ,نسخه آزمایشی رو بیرون داده بودید الان خیلی راحت می نونستید برنامه تون رو برای همه ارائه بدید.
کاملا طبیعی هست که یک نرم افزار ایراداتی داشته باشه. چه اون برنامه های که به شکل تیمی با چندین نفر تولید می شه و چه این برنامه که حاصل تلاش خود شماست.
حداقل این که دیگه یک برنامه مجانی هست باید خیال شما از همه نظر برای ارائه نسخه آزمایشی راحت می بود. اینجا هم جایی هست (انجمنی هست) که افرادی پیدا خواهند شد که برنامه شما رو در شرایط جدید (روی سیستم با پیکربرندی ویندوز و سخت افزار های دیگه) تست کنند (نمونش خود من).
من هم نظراتی دارم الیته...
فعلا پیشنهاد من این هست که شما از فرصت استفاده کنید و یک نسخه جدید با در نظر گرفتن این مواردی که در این مرحله آزمایش شد به برنامتون, بنویسید و اصلاح کنید مثلا 2.00.01
۰۴-تير-۱۳۸۷, ۱۶:۴۲:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #9
سلام ببخشید دارم جواب ها رو میدم یکم دیر پست جواب ها آماده میشه ببخشید

در ضمن آقای Darg جان اشاره های زیادی کردم که این برنامه نسخه بتا یا همون آزمایشی اولیه ست..

تو عنون مطلب سایت؛ تو صفحه About و...
همین کلمه یعنی اینکه ریسک زیادی تو برنامه هست خصوصا اینکه Beta هست نه RC یا غیره...
البته اونجوریام نیست که دیگه هرکاری دلش خواست برنامه بکنه :d بلکه ممکنه خطاها و مشکلات زیادی داشته باشه و در حال حاضر برای بازبینی پخش و ارائه شده. کاری که تمام شرکتهای بزرگ نرم افزاری میکنن..

حالا شما که دوست منی باید بگی که خطا کجاست و حتی اگه تونستی کمکم کنی!

البته اینو واسه اونایی گفتم که براشون سوال شده این همه ارور چرا؟ وگرنه قصد جسارت ندارم استادان گرانقدر اینجا خودشون میدونن!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-تير-۱۳۸۷, ۰۰:۱۸:۲۵، توسط EleRam.)
۰۴-تير-۱۳۸۷, ۲۰:۳۸:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #10
اول از همه باید تشکر کنم از تمام دوستان که در کمال دوستی این انتقاد های سازنده رو می کنن.. خیلی ممنون..
دوم این که قبل از هر چیزی باید عرض کنم، من خیلی امکانات بیشتری رو دارم کم کم به آرزو اضافه می کنم تا تکمیل بشه و نباید توقع داشت که یهو همه نیاز ها رو جوابگو باشه... بلاخره من هم تنها روی این پروژه کار می کنم.
سوم هم نداره میریم به جواب دوستان Laugh
ajlajlajl نوشته است:توی لیست عکسها نمیشه چند تا رو با هم انتخاب کرد. مثلا بنده خدا میخواد 500 تا عکس رو پاک کنه. ...
بله حتما اینو در نسخه آینده در نظر خواهم گرفت، ولی ممکنه تو نسخه 2 این کار رو نکنم (منظورم 2.1 و 2.2 و اینجور چیزاست!)

ajlajlajl نوشته است:بابا این عکس چیه گذاشتی بالا برنامه. نصف صفحه رو که این عکس میگیره.من فکر کنم یه خرده کوچیک ترش کنی بهتر باشه. خب هرچی برنامه کوچیک تر باشه راحت تر میشه باهاش کار کرد.
این دکمه های toolbar ت خیلی کم رنگه.شاید بعضی ها مثل من اول فکر کنند که اونا disable هستند!
اگه قابلیت resize رو هم به برنامت اضافه کنی خیلی خوب میشه. آخه بعضی مواقی این لیست عکسا واقعا کوچیک به نظر میرسه
این آیکونی که کنار ساعت میندازی هم زیاد جالب نیست(به نظر من)
خب علی جون اون عکس واسه قشنگیه دیگه؛ توی هر برنامه ای اولین چیزی که کاربر باید بپسنده همین رابط گرفیکیه دیگه Biggrin چشم کوچیکش می کنم.
نوار ابزار رو هم شاید بیشتر از 10 بار عوض کردم تا بلاخره تونستم اینو انتخاب کنم.. ولی بازهم نظر شما رو کاملا ً قبول دارم آخه زیاد بهم گفتن اینو
واسه فهرست هم که نوار پیمایش هست (اسکرول بار) تازه میتونی از منوی فیلتر اونو خلاصه ش کنی Wink

ajlajlajl نوشته است:توی طراحی قالب:
انتخاب نوع قلم رو بهترش کن.حد اقل انتخاب فونت و اندازه قلم رو باید میگذاشتی.bold و Italic هم که کاری نداره.
متوجه نشدم یعنی میگی بجای دیالوگ فونت، خودم یکی درست کنم؟!

ajlajlajl نوشته است:مختصاتی رو که نشون میده هم رو بر حسب پیکسلش کن.فقط ویبی کارا twip رو میشناسند.
اینو عمرا ً نفهمیدم! Amaze
کجاشو می گی؟
ajlajlajl نوشته است:نمیدونم این بخش یه جوریه. یا من گیج شدم یا مشکل داره. بعضی وقتا یه متنو مینویسی ولی نمیاره.
خب دقیقتر بگو ببینم! متنو که می نویسی ذخیره می کنی قالب رو؟ ثبت هم می کنی؟!

ajlajlajl نوشته است:Help:
صفحات راهنمات هم کاربر پسند نیست. خطها باید نسبت به اندازه صفحه بشکنند. توی مانیتور من نصف متن ها از صفحه بیرون بود.
در ضمن پشتیبانی همون ارتباط با ماست دیگه.دو تا بخش نمی خواد
راهنما به این خوشگلی جون من کجا دیدین آخه Biggrin این مشکل هم به خاطر پایین بودن رزولیشن مانیتور شماست.تازه اگه اینطوری هم باشه خود به خود نوار پیمایش روشن میشه Wink

ajlajlajl نوشته است:بخش تنظیمات:
این بخش هم خیلی درازه.از صفحه کانیتور من میزنه بیرون.اگه میتونستی مثل صفحه About بکنیش تو پنجره اصلی خیلی بهتر میشد.
اگه منظورتون از کانیتور همون مانیتور خودمونه!! که راست میگی باز بر می گرده به همون رزولیشن پایین (پایین تر از 768 * 1024). راستی ایده خوبیه که بیاد تو صفحه اصلی! Clap

اوووووه چقدر همه شد این صفحه :d

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-تير-۱۳۸۷, ۰۰:۳۶:۳۱، توسط EleRam.)
۰۴-تير-۱۳۸۷, ۲۳:۱۰:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #11
در مورد اون باگی هم که گفتی؛ می تونی بگی چطوری عکس رو اضافه کردی؟ درگ کردی یا از دکمه ADD استفاده کردی؟ در ضمن برنامه طوریه که فایل هارو به آخر لیست اضافه می کنه چطور ممکنه که به وسط لیست بیاد عکس شما؟! کل این همه باگی هم که میگی مربوط به همین میشه احتمالا . آخه باید به آخر لیست بره نه وسط! (طبق الگوریتم برنامه)

ajlajlajl نوشته است:و پیشنهادات:
1- بهتره عکسا رو گالری گالری کنی که مدیریتشون راحت تر بشه
2-به جای شماره عکس انتخاب شده فکر کنم اسمشو بنویسی بهتر باشه
3- برای عکس بعدی و تصادفی هم یه Hetkey قابل تنظیم بگذاری خیلی خوب میشه.

1- قبول ولی خیلی گیج پیچ میشه برنامه!
2- فکرای بهتری دارم واسه این
3- اینم انشالله می ذارم چشم

۰۵-تير-۱۳۸۷, ۰۰:۱۰:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جدیدترین نسخه ویندوز 7 و اطلاعات دقیق همراه با عکس توسط خودم Mr.pRoGraMmer 9 10,520 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۱۸:۲۰
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS