امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخني با همه دوستان سايت.
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #12

amirjan نوشته است:اينجاست كه اگه همون موقع كه گسترش عزيز ، بحث ترجمه ماشيني رو مطرح كرد ، روش كار ميكرديم ، تا الان تموم شده بود . اونوقت خيلي راحت ميتونستيم ، همه رو ترجمه كنيم .
خيلي ممنون! ولي گناه گردن من بود. من تعلل كردم و جا داره يكي درقي بزنه تو اين گوشم. :oops:
ولي دمم گرم. اسم توپ يعني همين گسترش Amaze اصلا يه سرچي تو سايت بكنين ببينيد چندبار اين اسم تكرار شده است. :wink:
اما حرفي كه من در مورد ايران ويج دارم يه چيز ديگه‌است.
1)اگر اشكان خان مقاله رو تو سايت بذاره مي‌بينيد. سايت اصلي GNU همان http://www.gnu.org است كه از انبوهي از مقالات شكل گرفته‌است. در اين انبوه مقالات ترجمه بيشتر مقالات به بسياري از زبانها هست و جاي فارسي واقعا خالي است. :cry: اضافه كردن زبان فارسي يك پروسه نسبتا طولاني را مي‌طلبد كه از دست يك نفر به تنهايي بر نمي‌آيد. البته يه سايت http://www.fsf.ir هم هست كه از اوپن سورس فقط عكس گاوميش‌اش رو داره.Amaze باعث تاسف است كه اينها با خود رو از سايت اصلي جداكردند. اصلا در سايت اصلي فارسي نيست؟! :cry:
2)من از اين سايت سايتهاي بسياري رو پيدا كردم. يكي از اونها http://sourceforge.net/index.php اين سايت سايت ليست پروژه‌‌هاي اوپن سورس است كه اكنون در حال كارند. خيلي باحاله مگه نه :wink: كافي است كه پروژه موردعلاقه‌تون رو پيدا كنيد و با مدير پروژه‌شون تماس بگيرين و شروع كنيد مثل يه آدم حسابي و خيلي با كلاس كار كردن. من خودم يه پروژه نصفه نيمه رو با گروه CivQuest شروع كردم. اونها دارند يك بازي مي‌نويسند. كار خودم گرافيكيه و خرحمالي اساسي :cry: ولي اگه بهتر از اونها كدنويسي بلديد. اينقدر آدم باحال تو اين گروهها هست كه باورتون نمي‌شه؟! :wink: بيش از حد هم چيز ياد مي‌گيريد. پيشنهاد اصلي من هم همينه. ايران‌ويج محور بشه و پروژه‌هاي ناتمام لاونها رو پردازش كنه و پروژه‌هاي مشت‌اشو ليست كنه. بروبچ برند از درست و حسابي كار كردن لذت ببرن.
3) يه پيشنهاد ديگه هم دارم كه بعدازظهر مي‌زنم تو همين مكان؟! :wink: :wink: Amaze Amaze
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۰:۲۲:۲۰
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

ممنون امير جان.
گسترش جان سلام.
به نكته خوبي اشاره كردي(فكر جالب و خوبيه)بنظر من اگه ميخواييم كار تيمي رو ياد بگيريم (چيزي كه ما ايرانيا تقريبا ميشه گفت اصلا بلد نيستيم)بهترين روش همينه يعني با كسايي كه كار تيمي ميكنن و وارد به اين كار هستن رو با هاشون همكاري كنيم.(گسترش بابت اين ايده خوب خيلي خيلي ممنون)
ايران ويج ميتونه پل ارتباطي ميون اونها و يه تيم ايراني بشه (نقش يه رابط يا بقول اينگليسي اينترفيس) .
فكر بيست و نابيه . عالي عاليه.
گسترش جان باهات كار دارم . اين سايت فقط يه گسترش داره براي گسترش دادن خودش.
بهترين فكر ممكن از طرف تو بود . رابطه با برنامه نويساي خارجي و كسايي كه چيزايي بيشتر از ما بلدن. از اين به بعد هم اين جمله همه چيز را همگان دانند ميشه سردر سايت ايران ويج.
من از يه نفر كه 19 سال آمريكا بوده پرسيدم اينو بهم گفت :
All People , All together knows everythings.
اين جمله با تغييراتي هموني هست كه امير گفته(دوميش)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۴۷:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #14

ashkan نوشته است:گسترش جان باهات كار دارم . اين سايت فقط يه گسترش داره براي گسترش
:oops: :oops: :oops: :oops:
اشكان خان خيلي خيلي به من لطف دارن. و من همه چيزي كه مي‌دونم از ايشون و ايران‌ويجه و بس. لطف كرده‌بودن يه ميلي به شخص من زده‌بودن. بهتر ديدم بقيه جواب ميل رو اينجا بزنم. چون از فينگيليش نوشتن خسته شده‌بودم.Amaze Amaze
من رويايي دارم. اين جمله معروفي است-البته اگر اشتباه نكنم- از مارتين لوتر كينگ قهرمان بزرگ سياهان آمريكايي. من هم اين جمله را خيلي دوست دارم. من هم رويايي دارم.
قرار بود بعدازظهريه اينجا حرفي بزنم. اون اينه: اشكان خان يه فضاي مفت براي دانلود فايلهاي J2ME براي موبايل به اين بنده حقير سراپا تقصير مي‌دي؟اصلا بذاريد تا روياي خودم رو فاش كنم.
ردهت رو همه مي‌شناسند. دوتا سيستم عامل عملا مي‌ده فدورا و ردهت. عكس دوتو دست هم گذاشته كه ردهت دست راست است و فدورا دست چپ.
من در مورد پول درآوردن از اوپن سورس خيلي حرف زدم. تو اين مقاله‌اي كه ترجمه كردم ريچارد استالمن هم خيلي گفته. من مقاله‌اي را خيلي وقت پيش دادم سرور خودم اشكان خان در مورد اين موضوع كه البته خيلي خيلي كار مي‌خواست. بايد با ISP ها جوينت مي‌شدي و يه جور كارت به مردم مي‌فروختي كه باهاش دانلود كنن :wink: :wink: :idea: آقا فكر بيستي بود ولي كو كسي كه عجالتا زنگوله رو ببندهAmaze Amaze Amaze و اصلا معرفي كردن اون خيلي سخت بود. اون كانال ماهواره‌اي هم كه مي‌شد توش تبليغ كرد درش تخته شد و رفت و نشون داد كه با پولهاي چندرغاز هيچ كاري نمي‌شه كرد؟! :cry:
چه كنيم؟ دارم فكر مي‌كنم . اگه به جايي رسيدم برمي‌گردم. خيلي زودددددددددددد :wink:
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۹:۳۵:۴۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #15

فقط مي خواستم بگم كه از GNU.ORG خيلي چيز ها ترجمه شده ولي هر چي گشتم لينك پيدا نكردم (خودتون بگردين پيدا مي شه) خلاصه كار موازي انجام ندين كه خيلي حال گيريه
در مورد همه چيز و همه گان اين رو هم از يه نفر بشنوين كه پارسال زبان 28% زدهAmaze (نخندين بابا زياده البته منظورم از %100 مي گيرين كه)به نظر من اين جمله آخري معني رو با زور واردش كردن وسط جمله توضيح داره "All together " ولي با جمله هاي Amirjan موافقم (هر دو) ديگه وسط جمله نياز به توضيح نيست معني رو خودش مي رسونه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۲-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۳۴:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #16

ha_60 نوشته است:فقط مي خواستم بگم كه از GNU.ORG خيلي چيز ها ترجمه شده ولي هر چي گشتم لينك پيدا نكردم (خودتون بگردين پيدا مي شه) خلاصه كار موازي انجام ندين كه خيلي حال گيريه
اين خيلي بده كه لينك‌اشو پيدا نكردي :cry: اگه پيدا كردي و اصلا هرچي مقاله در اين باره پيداكرديد كه ترجمه متون اصلي گروه GNU بود به من يا اشكان خبر بدين. مهم اصلا اين ترجمه‌ها نيست. مهم كار تيمي است كه از طريق اين سايت با توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهاي GNU/GPL انجام مي‌ديم. همين و بس.
چرا تاكيد مي‌كنم از طريق سايت چون اين امكان رو به شما مي‌ده كه كار رو سريعتر پيش ببريد. اشكالاتتون رو زودتر حل كنيد. چون مي‌تونيد به زبان فارسي با هم حرف بزنيد و رفع اشكال كنيد. حجم وسيعي از كارهاست كه بايد انجام بشه و البته دورنماي بسيار زيبايي هم دارد. چرا چون كار كردن تيمي و گروهي رو ياد مي‌گيريد. اين همون چيزي هست كه پايان نامه فوق‌ليسانس مديريت منه يعني:Virtual Team Working خدمتتون عرض كنم كه اين هزارون مشكل داره. و ما مي‌خوايم اين مشكلات رو در فضاي ايران ويج كمتر و كمتر كنيم. اگه پايه‌ايد بگيد بسم‌الله :wink: اگه نه لااقل گزارشهاي كاري رو پيگيري كنيد و نظر بدين.
راستي هادي خان قرار شد يه تماسي با ما بگيري و چندتا جزوه بياري. يادت رفت 8) گفتي يه چيزهايي رو چك مي‌كني. رفتي حاجي حاجي مكه. :) اميدوارم تو اين عيديه يه سري به ما بزني. آخه من از ششم سر كارم. :wink: من هنوز اون مشكل كوچولوي فايلهاي Bin رو دارم و هر روز وضع بدتر و بدتر مي‌شه.
۱۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۴۸:۴۳
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #17

gostaresh نوشته است:ولي دمم گرم. اسم توپ يعني همين گسترش Amaze اصلا يه سرچي تو سايت بكنين ببينيد چندبار اين اسم تكرار شده است. :wink:

سلام
اون وقت! شما همون گسترش كه تو idevcenter مقاله ميده نيستيد ؟! :wink:

۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۶:۴۵:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #18

"Free" به معنای آزادی

به وب‌سایت پروژه‌ی گنو٬ www.gnu.org خوش آمدید. پروژه‌ی گنو در سال ۱۹۸۴ به منظور توسعه‌ی «سیستم گنو» که یک سیستم‌عامل کاملِ شبه یونیکس و همچنین نرم‌افزار آزاد می‌باشد٬ آغاز شد. (GNU یک آکرونیم بازگشتی [recursive acronym] برای "GNU's Not UNIX" می‌باشد و بصورت "guh-noo" تلفظ می‌شود.) انواع دیگری از سیستم‌عامل گنو که از هسته‌ی لینوکس استفاده می‌کنند اکنون بطور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر چه این سیستم‌ها اغلب به عنوان «لینوکس» شناخته می‌شوند٬ اما به بیان صحیح‌تر سیستم‌های گنو/لینوکس خوانده می‌شوند.

اینجا وب‌سایت بنیاد نرم‌افزار آزاد (FSF) نیز می‌باشد. FSF اصلی‌ترین پشتیبان مالی سازمانی پروژه‌ی گنو می‌باشد. FSF وجوه بسیار کمی از بنگاه‌ها و بنیادهای خیریه دریافت می‌کند. ما به پشتیبانی اشخاصی مانند شما که از ماموریت (هدف) FSF حمایت می‌کنند تا استفاده٬ نسخه‌برداری٬ تغییر و توزیع مجدد نرم‌افزار را حفظ کنند و ترویج دهند و نیز از حقوق کاربران نرم‌افزار آزاد حمایت کنند٬ تکیه می‌کنیم. سال گذشته بیش از ۶۷٪ وجوه عملیاتی ما توسط یاری‌دهندگانمان تامین شد. این حمایتِ در حال رشد٬ اولین دلیلی است که ما را قادر به ادامه‌ی کار می‌کند. لطفا برای یاری دادن به ما فکر کنید٬ عضو دائمی FSF شوید٬ یک نسخه از کتاب نرم‌افزار آزاد٬ جامعه‌ی آزاد را سفارش دهید٬ و/یا شرکت خود را ترغیب کنید که یک حامی سازمانی برای FSF شود.
و .....
ولي نمي دونم كي ترجمه كرده فقط Save شدش رو روي هارد دارم اگه خواستيد بگيد براتون بفرستم
قرار بود فرمت BMP رو در بيارم كه اوردم ولي از bin هاي شما چيز زيادي سرم نمي شه :cry:
ولي يه سوال اون كدهاي شبكه رو توي فايل بين سرج كنيم چيزي پيدا نمي شه؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۳۰:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #19

آقا همينو اگه بفرستي بياد خيلي ممنونت ميشم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۴۵:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
myBB [فوری] لطفا راهنمایی کنید دوستان mohammad komail 0 1,878 ۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۵۰
آخرین ارسال: mohammad komail
  سايت باحال ميخواي بيا تو mehdij 5 7,353 ۱۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۱۵:۴۲
آخرین ارسال: babyy
  چگونه امتياز سايت خودمان را در گوگل افزايش دهيم؟ Rink8 1 3,547 ۰۲-آبان-۱۳۸۷, ۱۵:۴۱:۵۳
آخرین ارسال: lord_viper
  ايجاد بخش زبان شناسي در سايت : amin 8 6,483 ۰۷-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۱۹:۱۱
آخرین ارسال: amin
  مربوط به مدير اصلي سايت bssoftware 0 1,968 ۰۵-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۳۰:۴۱
آخرین ارسال: bssoftware
  ايميل هاي سايت من ميره به bulk ياهو electro-learning 4 4,261 ۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۰۸:۰۵
آخرین ارسال: armin_b00ter
  بخشي جديد در سايت .... vahid2000 1 2,332 ۱۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۳۴:۰۹
آخرین ارسال: vahid2000
  دوستان کرکر به این برنامه من یک نگاه بیندازند m-m 5 4,048 ۱۳-آذر-۱۳۸۴, ۰۵:۵۴:۱۲
آخرین ارسال: m-m
  دوستان به این برنامه یک نگاه بیندازند مخصوصا کرکر ها m-m 1 2,069 ۱۰-آذر-۱۳۸۴, ۰۹:۴۸:۱۳
آخرین ارسال: ashkan
  قوانين جديد سايت smart_slims 8 6,998 ۲۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۳۴:۴۷
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS