امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بعضي از تاپيك ها گم شدن
نویسنده پیام
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 0
( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #1
چرا بعضي از تاپيك ها گم شدن
سلام به همه دوستان
داشتم دنبال تاپيك هايي كه قبلا نوشته بودم ميگشتم ولي نتونستم پيداشون كنم 8O
يا اشكال از منه يا از سايت :roll:
شما اگه قسمت برنامه نويسي وي بي رو نگاه كنيد ميبينيد فقط يه صفحه وجود داره
درحالي كه كلي تاپيك در اين مورد داشتيم؟!!
آقا اشكان بدادم برس

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۰۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۰۹:۵۲
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

ممنون از اينكه گفتي ، ميشه عنوان يكي از تاپيكهايي كه مد نظرت هست رو بگي (يا يه چيزي كه من بتونم سرچ كنم.
درباره مطلبت هم دارم بررسي ميكنم حتما نتيجش رو هم ،همينجا اعلام ميكنم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۵-اسفند-۱۳۸۳, ۱۶:۴۹:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #3

سلام
منم موافقم !
من كلي مطلب در مورد قفل گذاري نوشته بودم . در رابطه با سريال نامبر سخت افزار و سي پي يو ... ولي هر چي گشتم پيدا نكردم .

هر چی کلمه کلیدی بود سرچ کردم . حتی تموم پستهایی که تا به اینجا زدم رو زیر رو رو کردم ولی پیداش نکردم !!!

اگر اشتباه نكنم نوك يه بخشي داره كه ميشه تعيين كرد نوشته هاي انجمنها براي چه مدتي روي سايت قرار بگيره و بعد از اون مدت حذف بشن ! ممكنه كه اشكان اين گزينه رو....
نميدونم !

موفق باشید
نبی

۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۰:۵۰:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ARRN_Magic-Systems آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #4

راستش من ديگه روم نميشه در باره مشكل در سايت چيزي بگم چون هر مشكلي با سايت باشه بد بختانه اول من دارم!!!!
تازه همين چند وقت پيش بود كه به هر دري ميزدم سايت من رو آف لاين نشون ميداد

ببينيد به شكل عادي وقت ييه تاپيك تو فروم ارسالي جديد نداره اولويتش كم ميشه و به پايين لست مياد وقتي كه از ليست خارج ميشه ديگه عمرا بتوني پيداش كني هر چي هم بزني بابا
مال يه سال پيش مال يه ماه پيش ...رو بده بازم همون صفحه قبل مياد

مثلا تاپيك:"وقتي از دست sqlserver هم چيزي برنمياد"
كه شما در مورد اوراكل و.. صحبت كرده بودين و هزارتاي ديگه كه الان يادم نيست ولي سيو شدشون رو دارم اگه لازمه ليستشون رو بزارم

ممنون از زحمات آقا اشكان گل
۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۲:۳۳:۰۴
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #5

ashkan نوشته است:ممنون از اينكه گفتي ، ميشه عنوان يكي از تاپيكهايي كه مد نظرت هست رو بگي (يا يه چيزي كه من بتونم سرچ كنم.
درباره مطلبت هم دارم بررسي ميكنم حتما نتيجش رو هم ،همينجا اعلام ميكنم.
قربونت برم آقا اشكان
  1. مشكل فونت يا كد پيج
    Color Picker

O Allah the Almighty ;
To your love and mercy ;
۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۲۱:۰۳
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #6

سلام
اشکان جان مطمئن باش یه مشکلی وجود داره .
این بخشی که میگم رو چک کن .
وارد بخش Configuration یا پيكربندي سيستم از مدیریت انجمنها بشو .
دنبال Enable Forum Pruning بگید. اگر فارسیه که باید نوشته باشه "حذف اتوماتيك پستهاي قديمي فعال شود؟"
دقت کن که حتما Encoding صفحه روی Right to Left باشه. آخه ویرایش فارسی نوکی که تو استفاده میکنی حالت پیش فرضش روی Left to Right است و همین مسئله باعث میشه که هر چی گزینه Yes زدی بشه No و بلعکس ! که خیلی ها به این نکته توجه نمیکنن .
میتونی با چند تا گزینه بالاترش مثلا Disable board مطابقت بدی ...

حالا این گزینه که گفتم رو تحت شرایطی که گفتم چک کن که حتما No باشه . در غیر این صورت بگو که بدونیم اشکال همین بوده و یه ملت از نگرانی در بیان .

اگر به مشکلی برخوردی با من تماس بگیر

قربانت
نبی

۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۱۷:۴۴:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

http://www.iranvig.com/upload/up/upload/error.JPG[img][/img]
آقا نبي ببين اينه (عكس گذاشتم) نميدونم چي بايد باشه. بله و خيرش رو خودم هم نفهميدم و ترسيدم عوض كنم مشكل بسازه.

۰۸-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۵۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #8

سلام
با اجازه پاسخ پي امي كه برات زدم رو اينجا مينويسم شايد ديگر دوستان هم همين مشكل رو داشته باشند:

در مورد عکسی که فرستادی کاش نشون میدادی اسکرولت کدوم طرفه یا میگفتی ltr یا rtlهست.
ولی میتونم حدس بزنم ! همون چیزی که تو تاپیک نوشتم و حدس میزدم هست ! تو این حالتی که الان در تصویر است همه چیز بر عکسه ! یعنی بله همون خیره ! خیر همون بلست !!! در نتیحه گزینه Enable Forum Pruning که در تصویر "خیر" هست، در واقع بله است !!! در نتیجه باعث میشه پستهای قدیمی خودکار حذف بشن ! و احتمالا خودت دستی اینو تغییر دادی ...
برای اینکه گیج نشی و دقیقا بدونی کدوم گزینه خیر است کدوم بله ! مبنا رو روی Disable board (چند گزینه بالاتر که در تصویر شما نیست) بزار ! اگر این گزینه "بله" بشه ، تمامی بخش انجمنها غیر فعال میشه . توی تصویر این گزینه نیست ولی میتونم حدس بزنم که روی "بله" هست ! اما پس چرا انجمنها غیر فعال نمیشن ؟ به خاطر اینکه تو "بله" میبینی ! اما در واقع "خیر" هست !!! این بدین معنیه که همه بله و خیر ها معکوس هستند ! پس برای گزینه Enable Forum Pruning هم باید انتخاب معکوس داشته باشی! درستش اینه که این گزینه "خیر" باشه تا حذف خودکار صورت نگیره . اما از اونجا که گفتم چرا باید معکوس عمل کنی، تو باید "بله" رو انتخاب کنی!

میدونم یکم غروقاتی شد! اما در یک کلام همه حرفای بالا رو خلاصه کنم اینجوری میشه:
Disable board رو مبنا قرار بده . اگر در حالت ظاهری میبینی که این گزینه "بله" هست شک نکن که باید Enable Forum Pruning رو هم طوری تنظیم کنی که ظاهرا "بله" انتخاب شده باشه !

در مورد اینکه گفتی این مشکل فقط در مورد انجمن وی بی هست باید بگم فکر کنم که اینطور به نظر میرسه اما اینطور نباشه. آخه الان اکثر پستهای جدید در این انجمنه و چون انجمنهای دیگه کمتر پست میخورند اینطور به نظر میاد که همه حذفیات از انجمنه وی بیه !

بازم اگر مشکلی بود یا شکی داشتی . اگر مایل بودی میتونی پسوردت رو برام میل کنی تا یه نگاهیش بکنم.

در مورد بازیابی اطلاعات هم اگر مشکلی بود میتونم کمک کنم . حتما میدونی که چند تا تیبل رو کافیه آپ دیت کنی .... لازم نیست بگم ولی یاد آوری کنم از کل سایت یه بک آپ بگیر که موقع برگردوندن پستهای قبلی اوضاع از این بد تر نشه .

موفق باشيد
نبي

۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۰۲:۳۹:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

ممنون آقا نبي فكر كنم مشكل هميني بود كه شما گفتي (ببين يه ستينگ چقدر مشكل ميسازه)
نقل قول: Disable board رو مبنا قرار بده . اگر در حالت ظاهری میبینی که این گزینه "بله" هست شک نکن که باید Enable Forum Pruning رو هم طوری تنظیم کنی که ظاهرا "بله" انتخاب شده باشه !
دقيقا اين دوتا برعكس هم بودن اولي اگه ظاهر بلي بود دومي ظاهر خير بود - من جفتشو ظاهرا بلي كردم.(يعني Disable board مبنا كردم و Enable Forum Pruning رو هم بلي - البته ظاهرا كردم) .
حالم بد خراب بود وقتي داشتم تغيير ميدادم - سايت رو خوابوندم كه كسي وسط كار نياد براي تغيير - اولش كلي بك آپ (7 قلم) بعدش با كلي ترس تغيير دادم و بعدش هم رجوع كردم به فرومها ببينم حذف ميشن يا نه كه خداروشكر درست انجام شده - حداقل ظاهر كار اينطوري نشون ميده).
درباره بك آپ هم چه جدولهايي تو اين قضيه بايد برگشت داده بشه (البته نه همه اطلاعاتش بلكه فقط حذف شده ها)

۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۴۶:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #10

سلام

خوشحالم آقا اشكان كه مشكل بر طرف شد.
در مورد برگردوندن پستهاي حذف شده هم . كامل ميگم چيكار بايد بكني . فقط الان فرصت ندارم. چند ساعت ديگه برميگردم .

نبي

۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۲۱:۴۵:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #11

آقا بالاخره چي شد ؟ ما ميتونيم تاپيك هاي قبلي رو ببينيم يا نه ؟؟؟
منظورم اينه كه اين تنظيمات ماله ادمينه سايته يا ما هم بايد انجام بديم

O Allah the Almighty ;
To your love and mercy ;
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۴۳:۴۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  يه تاپيك گم شده (ميخوام جواب سواله يكي تو اون تاپيك رو بدم!) NabiKAZ 2 2,463 ۱۲-آذر-۱۳۸۳, ۰۴:۱۵:۰۰
آخرین ارسال: NabiKAZ
  همه انسانها با هم برابرند اما بعضي برابر ترند vahid_mortezavi 14 8,038 ۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۲۴:۰۱
آخرین ارسال: vahid_mortezavi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS