امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاسورد سندر قوي.
نویسنده پیام
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #23

سلام به همگي عزيزان
عزيزم كامران جان :
ميدونم كه از انتقاد من ناراحت شدي . و لي خدايي اگه خودت واسه اين برنامه 5000 ميدادي بعد طرف اينو ميداد دستت ناراحت نميشدي ؟

در مورد ايراداتي كه فرموديد .
والا من روش get كه شما فرموديد رو نميدونم چيه . Amaze و باز كردن لحظه اي اكسپلورر فك ميكنم برميگرده به ورژن 1.7 كه از اون به بعد با روش IE object Creation كه خودم ابدا كردم مشكل حل شد . روش ارسال ميل من يه روش كاملا ابدايي هستش و هيچ يك از ايراداتي كه شما بهش گرفتيد صحت نداره .
استارت آپ هم كه والا من تو اين 6-7 ورژني كه ساختم مشكل استارت آپ نداشتم نيدونم مشكل شما چيه .
هيستوري تو ورژني كه فروشي هستش با DeleteUrlCacheEntry حل شده .
و اينكه قضيه yd.exe چيه ؟ من تو پي اسم از هيچ ريسورسي استفاده نكردم . و اون چيزي كه شما ديدي پيش فرض url داونلود هستش كه تا وقتي طرف تايپ نكنه استفاده نميشه .

بازم تكرار ميكنم يه سرچ تو سايت عزيزمون ايرانويج بنداز ببين چه پي اسهاي نازي با سورس هستش و بچه ها چه زحمتي كشيدن اونوقت شما يه همچين برنامه بچه گانه ايرو ميخاي بدي دست مردم ؟ ميشه فقط يه قسمتو بگي كه كار خودته ؟
از همگي معزرت ميخام كه بحث به اينجا رسيد .

اما يه مژده !
يه چيزي ميگم كه فك نكنم هنوز Nirsoft ساخته باشه Amaze

ورژن بعدي بهزاد پي اس يه چيزي داره كه ديگه نشه با ريسورس ساخت اونم ايناست .

1- ارسال تمامي شماره تلفنهايي كه قرباني تماس ميگيرد !!!!!!! چه با مودم و چه با تلفن :wink:
2- فعال شدن ارسال HTML PASS اونم نه فقط اونايي كه طرف سيو كرده ( آخه كي پسورد سايتشو سيو ميكنه )

يه ورژن TRIAL هم تا 2 روز ديگه ميزارم تو سايتم كه حالشو ببريد خودتون قضاوت كنيد
۲۸-اسفند-۱۳۸۳, ۲۲:۳۳:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #24

behzad-hacker نوشته است:سلام به همگي عزيزان
عزيزم كامران جان :
ميدونم كه از انتقاد من ناراحت شدي . و لي خدايي اگه خودت واسه اين برنامه 5000 ميدادي بعد طرف اينو ميداد دستت ناراحت نميشدي ؟

يه ورژن TRIAL هم تا 2 روز ديگه ميزارم تو سايتم كه حالشو ببريد خودتون قضاوت كنيد
سلام
با عرض معذرت از دوستان خواهش ميكنم كه اين پست ها رو دعوا فرض نكنيد فقط يه گپ همين!
ببين تو كه دقيقا واسه ميل زدن از روش من استفاده كردي كه!(نه تو نسخه رايگان). به هر حال من چند بار گفتم اين نسخه اصلي نيست!!! :twisted:
در ضمن خوبه اين تريال هم از من ياد گرفتي ها :wink: :wink:
۲۸-اسفند-۱۳۸۳, ۲۳:۴۶:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
majidmetal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #25

بابا ول کنید این تروجان نوشتن رو کسی تا حالا با تروجان نوشتن به جایی نرسیده :evil:
آخه یه تروجان هم ارزش داره بخواهید برسرش دعوا کنید :evil: :evil:
۲۹-اسفند-۱۳۸۳, ۰۰:۵۹:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #26

نقل قول: از دوستان خواهش ميكنم كه اين پست ها رو دعوا فرض نكنيد فقط يه گپ همين!
معني گپ دوستانه رو هم فهميديمAmaze Amaze
راستي بهزاد سرت كه ششلوغه تحويل كه نمي گيري جواب پيغامهاي شخصي رو هم كه نمي دي
نايين هم همون يه بار برا هفت پشتم بس بود يه كم دير تر راه افتاده بودم شب وسط بيابون بايد مي خوابيدم ساعت 4.5 در ترمينالشون رو مي بندنAmaze

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۹-اسفند-۱۳۸۳, ۰۷:۵۱:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #27

دوستان سلام
آقا بهزاد و جناب كامران خان :!:
من به حرف آقا مجيد معتقدم ! باور كنيد كه من يه بار هم تلاش براي ساخت پي اس و اينجور چيزها نمي كنم ! آره ؛ نه سوادم مي رسه نه وقت زيادي و مفت دارم :evil:
بابا اينهمه مطلب جديد ..... هوش مصنوعي - OCR يا TAPI- برنامه نويسي سخت افزاري يا خيلي چيزهاي ديگه !!
بزنيد تو خط اينا و بيخيالي طي كنيد كه قويترين ويروس و پي اس دنيا رو تا حالا هيچ كس ننوشته و نتونسته بنويسه و نخواهد هم نوشت چون علم نرم افزار محدوده و ناقص !

برين دنبال تحقيق و كارهاي نو .... نه اينكه سر يه چيز الكي باهم دعوا راه بندازين و همديگر رو به رخ هم بكشيد :roll:

اميدوارم همين مطلب اينحا مختوم اعلام بشه :idea:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۹-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۴۸:۳۹
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #28

سلام عزيزم .
با حرفتون موافقم عزيز 100٪
ولي لازمه اين كارا داشتن يه پشتوانه قوي تو برنامه نويسي هستش
اتفاقا ديشب به كامران خان هم گفتم كه ما به عنوان آينده سازان ايرانمون بايد سعي كنيم كه نياز ايران رو از اينهمه وابستگي رفع كنيم البته راه مشكلي هستش ولي وظيفست و فقط عشق به ايرانه كه ميتونه كمكمون كنه
نميشه كه هميشه به اميد اين باشيم كه مثلا فلان نفر خارجي يه چيزي بسازه فوري ما كپي برداري كنيم ( جالبه كه اون نامسلمون مجاني ميسازه بعد ما مسلمونا همونو پولي ميدم به رفيقامون ) البته ياد گيري از همه خيلي خوبه ولي استفاده از زحمت ديگران بدون اينكه چيزي ياد بگيريم خيلي بده . ببينين مثلا همين آقا كامران خودمون هر كاري حاظره بكنه ولي حاظر نيست بشينه دو كلمه خودش بسازه . ما ايرانيها نميدونم چرا اينقده تنبليم چرا نميخاهيم لذت زحمت خودمونو ببريم هر چند كه كوچيك باشه .

عزيزم كامران خان اگه با اينكه برنامه باقي رو به اسم خودت بزني خوشحال ميشي و برات كافيه من هر برنامه كه بتونمو از اين به بعد به اسم تو ميزنم زاضي ميشي ؟
۲۹-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۲۵:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #29

[quote="behzad-hacker"]
ببينين مثلا همين آقا كامران خودمون هر كاري حاظره بكنه ولي حاظر نيست بشينه دو كلمه خودش بسازه . ما ايرانيها نميدونم چرا اينقده تنبليم چرا نميخاهيم لذت زحمت خودمونو ببريم هر چند كه كوچيك باشه .
quote]
سلام
من هي ميخوام كشش ندم مثل اينكه شما دلت ميخواد! :twisted:
ببين شما اگه با كسي آشنايي كامل نداري بهتره در موردش نظر ندي! به نظر شما ايده گرفتن از سورس ديگران يعني كپي برداري؟! اصلا قانون Open Source ميدوني چيه؟! واقعا كه! :roll: به هر حال اميدوارم از اين بيشتر كشش ندي يا پي ام بزار يه گپ بزنيم!Amaze
۲۹-اسفند-۱۳۸۳, ۲۲:۰۸:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kkr124 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #30

آخ جون دعوا تموم شد
Amaze Amaze Amaze Amaze
دعوا كار ني ني هان :wink: :wink:
۳۰-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۵۲:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ahmad-md آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 3
( 8 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #31

از اینکه پسور یاب اقا بهراد قویه شکی در اون نیست .من از انواع اونا استفاده کردم .اما مال اقا بهزاد بسیار خوب جواب داده.اقا بهزاد بهت تبریک می گم.البته من از ورزن 1.8 استفاده کردم نه 1.8+.
بهر حال هر کسی تو یه موضوع برنامه خوب می نویسه!
۰۷-فروردین-۱۳۸۴, ۲۲:۰۶:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #32

آقا ما يه مدت نبوديم ببين دوستا چه كردن تركوندن با با ايول خيل خيلي با حالين
ولي در مورد اين سو تفاهم كوچيك كه داره تبديل به دعوا ميشه
اولا آقا بهزاد كامران جون خيلي اطلاعات و سطح علمي با لايي دارن خيلي ! تا حدي كه بهترين برنامه نويس سايت هستند و ميشه گفت تجربه خوبي دارن پس لطفا اين جوري بهش گير نده ديگه :arrow:
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
اما در مورد حرف آقا ممد جدا حق با ايشونه مخصوصا اين بخش حرفشون :
نقل قول: بابا اينهمه مطلب جديد ..... هوش مصنوعي - OCR يا TAPI- برنامه نويسي سخت افزاري يا خيلي چيزهاي ديگه !!
بزنيد تو خط اينا و بيخيالي طي كنيد كه قويترين ويروس و پي اس دنيا رو تا حالا هيچ كس ننوشته و نتونسته بنويسه و نخواهد هم نوشت چون علم نرم افزار محدوده و ناقص !

جدا بي خيال اين پي اس ها و ويروس ها بشين جان وحيد ! اگه يك سوم وقتي كه بالاي بدست آوردن پسورد دايل آپ ويندوز مي زارين براي اين مباحث جديد مثل هوش مصنوعي و - OCR يا TAPI- برنامه نويسي سخت افزاري بزارين مملكتمون اين همه عقب مونده و جهان سومي نميشه .
حالا اصلا خودتون ببينيد اصل كار كش رفتن پسورد خودش نوعي دزديه !!!!!!!!!!!!!!!
البته اميدوارم ناراحت نشده باشيد
ولي جدا راست مي گن با همان چاقويي كه جراح انسان ها را عمل مي كنه و از مرگ نجات ميده با همان چاقو يه دزد آدم ميكشه :idea:
حا لا حكايت اين برنامه نويسيه اميدوارم روزي رو ببينم كه همه بتوننن از برنامه نويسي در راه درست استفاده كنن
پسبه اميد آن روز.....
۰۷-فروردین-۱۳۸۴, ۲۳:۳۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #33

دوستان سلام به خصوص به آقا وحيد گل

ميدوني وحيد جان مشكل چيه ؟؟ اينه كه اين مسله در كشور هاي جهان سوم شده دردسر !
ديشب رفتم سراغ سايت آمازون و يه سرچ زدم راجع به كتابهاي مربوط به DirectX و OCR و يكم هم در رابطه با كتابهاي پردازش صدا !
البته قصد خريد نداشتم فقط مي خواستم ببينم اينجور كتاب هم داريم يا نه . اينقده كتاب اومد كه سرم گيج رفت ! :? :? :? :?
خوب .... يارو تو اول كتابش نوشته بود ( يه كتاب مربوط به 9 DirectX ) : من از سال 1987 دارم با كامپيوتر برنامه مي نويسم و از 15 سال پيش كار بازي نويسي رو شروع كردم 8O 8O 8O 8O

خوب يه همچين فردي الان ميشه سازنده بهترين بازي هاي دنيا و حالا هم مياد كتابش رو ميده تو بازار تا جونا هم از تجربه اش استفاده كنن ! :idea:
اما تو جهان سوم قضيه بر عكسه ! چون هيچ كس به جهان سومي نمي گه خرت به چند من و همه متكي به همون جهان اولي ها هستن خوب ....... يكسري از اونهايي كه تو جهان سوم سرشون به تنشون ميارزه ميان كمي خود نمايي مي كنن و از شب تا صبح ويروس و پي اس و تروجان مي نويسن.به قول بهزاد خان نوشتن يه همچين برنامه هايي نياز به علم بالا داره اما آيا بهتر نيست همين علم بالا رو صرف ساخت برنامه اي جديد بكنيد و مبتكر بشيد! 8)
مثالش هم برنامه Trillian هستش ! آيا توليد كننده هاي اين برنامه كه معلومه خيلي اطلاعات راجع به كار ياهو مسنجر دارن ؛ نمي تونستن قوي ترين پي اس دنيا رو بنويسن ؟؟
اما چرا اينكار رو نكردن ؟؟ چون ابتكار عمل در كار بود و همين شد كه اون برنامه كه شايد ساختش زياد هم مشكل نيست معروف بشه تو جهان 8) 8)
تو اين دنيا كسي به ويروس نويس جايزه نميده يا اونو تحسين نمي كنه اما هميشه كارهاي مفيد و جالب مورد تشويق دنياست ! روزانه ميبينيم هزار هزار ويروس مياد و ميره اما هيچ كدومشون باقي نمي مونن اما نرم افزار خوب هميشه باقيه و ازش ياد ميشه :wink:
دوستان چمشها را بايد شست جور ديگه بايد ديد ( البته شما ورژن نرم افزاريش رو در نظر بگيريد )
Amaze Amaze Amaze
سعي كنيد چيزهاي جديد بسازيد و به پيشرفت فكر كنيد . نو آور باشيد و كار بيهوده نكنيد كه كار بيهوده كردن از وقت زياديست ! Amaze

قربان همگي و به اميد روزي كه همه رو جور ديگه اي ببينيم ! :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۰۸-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۰۵:۳۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
at درخواست ساخت يك تلفن سندر جديد ekrami 0 2,496 ۲۱-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۱۲:۵۶
آخرین ارسال: ekrami
  انتی پسورد سندر برای دوستان impostor 23 16,212 ۲۵-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۲۴:۴۰
آخرین ارسال: impostor
  جي سندر 1.6 هم اومد! kamran11958 1 2,117 ۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۲۱:۱۵:۵۰
آخرین ارسال: ghassem
  جي سندر يه پي اس قوي!! kamran11958 6 5,384 ۲۲-فروردین-۱۳۸۴, ۱۴:۲۳:۱۸
آخرین ارسال: kamran11958
  سورس برنامه نمايان كننده پاسورد ياهو مسنجر در وي بي! kamran11958 50 27,282 ۱۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۴۲:۴۲
آخرین ارسال: Kouros

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS