امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود مستقیم از سایت 4shared
نویسنده پیام
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #1
دانلود مستقیم از سایت 4shared
اگر اهل دانلود فایل باشید حتمأ با وب‌سایت 4shared.com آشنایی دارید. 4shared یکی از قدیمی‌ترین و قدرتمندترین سایت‌های آپلود رایگان است که در ایران نیز به خصوص در میان سایت‌های موزیک طرفدار زیادی دارد، به طوریکه اکثر فایل‌های موزیک پس از انتشار بر روی 4shared آپلود میشود. شما میتوانید کلیه فایل‌های خود اعم از موزیک، فیلم، برنامه و... را در 4shared آپلود کرده و سپس لینک دانلود آن را در اختیار دیگران قرار دهید تا فایل شما را دانلود کنند. اگر تاکنونی فایلی را از 4shared دانلود کرده باشید حتمأ میدانید دانلود از آن به شکل مستقیم نیست و غیر‌مستقیم است. یعنی شما نمیتوانید پس از وارد نمودن لینک دانلود در مرورگر یا دانلود‌ منیجر آن را دانلود کنید؛ بلکه به صفحه دیگری روانه میشوید و پس از کلیک بر روی Download Now و سپس انتظار جهت صفر شدن تایمر 10 ثانیه ای میتوانید فایل را دریافت کنید. طبعأ این موضوع زمانی هر چند اندک را از شما میگیرد. هم اکنون قصد داریم ترفندی بسیار ساده را برای شما بازگو کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید لینک‌های ‌دانلود 4shared را کاملأ مستقیم کنید و دیگر دو مرحله از دانلود را طی نکنید! این ترفند بر روی کلیه فایل‌های موزیک مانند mp3 قابل اجراست و همچنین برای اکثر فایل‌های دیگر نیز امکان پذیر است.

بدین منظور:
اگر اندکی دقت کنید خواهید دید در آدرس دانلود فایل‌های 4shared قسمتی به شکل /file/ وجود دارد.
شما کافی است این عبارت را به /download/ تغییر دهید، سپس لینک دانلود را در مرورگر یا دانلود منیجر وارد کنید تا بلافاصله دانلود فایل شروع شود!
به همین سادگی لینک شما از حالت غیر‌مستقیم به مستقیم تبدیل شده است.

منبع:
ترفندستان
۲۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۱۸:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Rink8, ajlajlajl, CRazYFULL, t3r!p3000, Loyal, aKaReZa75, helma
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #2
RE: دانلود مستقیم از سایت 4shared
البته این چیزی که میگم مطمئناً دوستان هم میدونن، ولی اینو برای کسایی میگم که تابحال نشنیدن.
سایت رپیدباز (rapidbaz.com) این امکان رو به کاربران ایرانی میده که بتونن فایل هارو از سایت هایی مثل همین 4shared و از همه مهمتر Rapidshare و سایت هایی همچون MegaUpload و FileFactory و Deposite Files رو بصورت مستقیم دانلود کنن. همین چندماه پیش بود که قابلیت دانلود تورنت هم به این سایت اضافه شد.
البته برای استفاده رایگان از این سایت فقط امکان دانلود فایل های زیر 20 مگابایت رو خواهید داشت.
میتونید اشتراک نیز خریداری کنید که قیمتش خیلی کمه و همینطور میتونید اکانت های رپید شیر و مگا آپلود رو از این سایت خریداری کنید.

۲۴-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۵۰:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, helma
مامانی آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
سلام میخوام اهنگ دانلود کنم کجا برم و چیکار کنم. مرسی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۲۷:۵۷، توسط babyy.)
۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۱۴:۲۳
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #4
سپهر تو هستی؟
باید بری تو گوگل و بنویس دانلود آهنگ های روز با لینک مستقیم.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۲۶:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Sad دانلود از یوتیوپ ؟!!!؟ javaweb 22 19,908 ۰۴-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹:۱۲
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  دانلود i386 aleas 0 3,567 ۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۵۱:۰۰
آخرین ارسال: aleas
  لینک دانلود sql server 2000 aleas 12 12,033 ۱۳-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۰۰:۰۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  معرفی سایتی برای دانلود مقالات کامپیوتر به زبان انگلیسی park 4 14,323 ۱۴-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۴۸:۴۴
آخرین ارسال: tabatabaee14
  [سوال] مشکل در دانلود فایل از اینترنت دارم لطفا کمک کنید game_is_over 6 5,938 ۱۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۶:۵۴:۰۸
آخرین ارسال: game_is_over
  دانلود فیلم فلش با زیرنویس (پروتل) محمد حسینی 3 5,857 ۲۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۰:۰۵:۳۹
آخرین ارسال: reza555
  مشکل با دانلود فایل salehjg 10 8,947 ۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۱۶:۳۲
آخرین ارسال: lolohacko
  سایت ارائه دهنده اطلاعات سایت دیگر ؟ Majid_Ebru 2 3,241 ۰۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۰:۰۳:۵۰
آخرین ارسال: Majid_Ebru
  دانلود flash parvaneh2002ir 1 3,683 ۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۳۴:۳۶
آخرین ارسال: ajlajlajl
  محدودیت دانلود محمد حسینی 11 9,337 ۰۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۸:۴۴:۰۷
آخرین ارسال: peymantrojan

پرش به انجمن: