امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال داده هاي web Cam از كلاينت به سرور
نویسنده پیام
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 0
( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #1
ارسال داده هاي web Cam از كلاينت به سرور
با سلام !

من قصد دارم که تصاوير يه وب کم رو از کلاينت ها به سرور بفرستم. يعني اينکه در حين اينکه وب کم در حال تصوير برداري است در
همان لحظه داده ها به سرور نيز ارسال شود.
- مثل سرويس چت ياهو مسنجر
- مثل يه سيستم ويدئو کنفرانس

به همين سادگي !

سپاسگذارم
کيميا
۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۵:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2
Re: ارسال داده هاي web Cam از كلاينت به سرور
kimia نوشته است:با سلام !

من قصد دارم که تصاوير يه وب کم رو از کلاينت ها به سرور بفرستم. يعني اينکه در حين اينکه وب کم در حال تصوير برداري است در
همان لحظه داده ها به سرور نيز ارسال شود.
- مثل سرويس چت ياهو مسنجر
- مثل يه سيستم ويدئو کنفرانس

به همين سادگي !
سپاسگذارم
کيميا
نه بابا خيلي سادس :arrow: :wink: (شوخي بود !)
عزيز جون اين كار ها رو فقط آقا بهزاد بلده بهت پيشنهاد مي كنم با ايشون در اين باره يه بحث داشته باشيد
ولي اين كار كه شما ميگيد رو انگار يه بار توپلانت سورس كد ديده بودم اونجام هم يه جستو جو بكيند
۲۶-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۵۶:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #3

نقل قول: عزيز جون اين كار ها رو فقط آقا بهزاد بلده بهت پيشنهاد مي كنم با ايشون در اين باره يه بحث داشته باشيد
ایول اقا بهزاد ولی نمی دونم چرا من هر وقت کاریش دارم غیب می شه :cry: ولی خودش که با من کار داشت بودش اما بعد غیب شد :wink:
و اما تصاویر و وب کم
توی همون کدهای قبلی و همون توابع یه تابع هم هست که بافر رو می خونه به جای اینکه نمایش بده یه تابع هم داره تصویر که اومد فعال می شه توی همون تابع شما بافر رو میخونی و داده ها رو از طریق یه سوکت می فرستی بیرون فقط ممکنه مشکل سرعت داشته باشی که میتونی سرعت Refresh تصویر وبکم رو بیاری پایین برای اطلا عات بیشتر یه سر به MSDN بزنی فکر کنم مشکلت حل بشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۷-فروردین-۱۳۸۴, ۰۸:۳۳:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

ha_60 نوشته است:
نقل قول: عزيز جون اين كار ها رو فقط آقا بهزاد بلده بهت پيشنهاد مي كنم با ايشون در اين باره يه بحث داشته باشيد
ایول اقا بهزاد ولی نمی دونم چرا من هر وقت کاریش دارم غیب می شه :cry: ولی خودش که با من کار داشت بودش اما بعد غیب شد :wink:
و اما تصاویر و وب کم
توی همون کدهای قبلی و همون توابع یه تابع هم هست که بافر رو می خونه به جای اینکه نمایش بده یه تابع هم داره تصویر که اومد فعال می شه توی همون تابع شما بافر رو میخونی و داده ها رو از طریق یه سوکت می فرستی بیرون فقط ممکنه مشکل سرعت داشته باشی که میتونی سرعت Refresh تصویر وبکم رو بیاری پایین برای اطلا عات بیشتر یه سر به MSDN بزنی فکر کنم مشکلت حل بشه
البته در مورد سخت افزار آقا بهزاد عزيز + آقا هادي گل كه ما شا الله مخ اين كار هستند كه جدا هميشه از ايشون چيز ياد گرفتم والان ميشه گفت يكي از جالب ترين مطالب رو ياد گرفتم جدا كه كارت درسته
(البته همه ايران ويجي ها كارشون درسته ها).
۲۷-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۲۴:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  برنامه براي ارسال ايميل تبليغاتي ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 0 1,972 ۲۷-آبان-۱۳۸۶, ۱۲:۴۶:۰۷
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS