امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quick Smile 2 رو دانلود كنيد و از امكاناتش لذت ببريد!!
نویسنده پیام
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #34

نقل قول: فقط كمي تا قسمتي هنوز باگهايي داره . ولي مجموعه عكسات رو كامل كن نرم افزارت خيلي خوبه حيفه تعداد شكلك هاش كم باشه.
اشكان جان چه باگ هايي؟ آخه من تا ندونم مشكل چيه نميتونم رفعش كنم. شكلك ها رو هم اتفاقا دارم زياد تر ميكنم و يه محدوديت هايي بالاخره هست. فعلا حدود 30 تا ديگه اضافه كردم به اضافه 7 اسكين رنگي [تصویر:  177.gif] تو آپديت بعدي اعمال ميشه.
نقل قول: چي رو متوجه نشدي؟
خوب ميگم به اين نرم افزارت بگو آپ لود رو حداقل با درخواست كار بر انجام بده نه بازور
من فاير وال گذاشتم فقط براي همين بر نامه ها مثل Norton , Babylon و ...
كم كم كه برنامه جا افتاد اين كار رو ميكنم ولي الان به خاطر احتياط و بعضي محدوديت ها و... اجباريش كردم.

[تصویر:  sang.jpg]
۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۱:۱۱:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #35

ببخشيد آقا عاصف حق با تو هست من در اينجا كلي گويي كردم ، منظورم از باگ ايراد نبود بلكه يه سري اصلاحات بود . مثلا بعد از نصب سيستم يه مدتي (البته كوتاه) كند ميشه حالتي كه انگار نصب تموم نشده درصورتي كه كل فرم بسته شده.بعضي وقتا هم شكلك رو بصورت Tooltip نمايش نميده.
دومش گاهي وقتا با زدن دكمه CTRL+Q فرمت ظاهر ميشه و گاهي وقتا ظاهر نميشه. [تصویر:  34.gif] ولي در مجموع از دفعه اولي بمراتب تميزتر و بهتر و كاراتر هست .
يه پيشنهاد هم برات داشتم بهتر نيست فرمت رو مثل تسك بار ويندوز كني يه گوشه ظاهر بشه (آتو هيدن هم باشه بهتر).
بنظر من ابزار فوق‌العاده مفيديه بخصوص وقتي بخوايي مطلبي بزني كه كمي تا قسمتي حرفه اي هم هست(راستي ببين ميتوني متن هم بگيري يا نه).
بهتر هم هست او بالاش ديگه نگي PT , Yahoo چون اين ديگه همش آصف‌صافته. [تصویر:  92.gif] [تصویر:  8.gif] [تصویر:  9.gif] [تصویر:  15.gif]

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۳۹:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #36

آقا عاصف چاكريم . الان يه سر به About زدم ديدم از دوستان ايران ويجي اسمي بردي و نام ايران ويج رو هم آوردي . من انتظار نداشتم در هر صورت ممنون ازت . [تصویر:  17.gif] [تصویر:  47.gif] [تصویر:  72.gif] [تصویر:  74.gif] [تصویر:  82.gif] [تصویر:  43.gif] [تصویر:  92.gif]

۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۰:۰۵:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #37

سلام
نقل قول: بعضي وقتا هم شكلك رو بصورت Tooltip نمايش نميده.
يك ايراد فوق العاده كوچيك داشت. خيلي وقت بود ميخواستم ببينم ايرادش از چيه ولي فراموش ميشد ممنون از ياداوريتون. درستش كردم.
نقل قول: گاهي وقتا با زدن دكمه CTRL+Q فرمت ظاهر ميشه و گاهي وقتا ظاهر نميشه.
خودم با اين مشكل روبرو نميشم. تقريبا روال سر راستي داره و مشكلي هنوز درش نديدم. ولي باز يه نگاهي ميكنم.
نقل قول: راستي ببين ميتوني متن هم بگيري يا نه
چه متني منظورتون هست؟
نقل قول: بهتر هم هست او بالاش ديگه نگي PT , Yahoo چون اين ديگه همش آصف‌صافته.
اسم گذاريشون كار سختي بود چون براساس نوع شكلك دسته بندي نشدن. اين دو تا رو هم يك بخاطر استفاده از شكلك هاي پرشين تولز و دو شكلك هاي ياهو به اين نام زدم.
نقل قول: آقا عاصف چاكريم . الان يه سر به About زدم ديدم از دوستان ايران ويجي اسمي بردي و نام ايران ويج رو هم آوردي . من انتظار نداشتم در هر صورت ممنون ازت .
خواهش ميكنم. دربرابر كمكي كه بچه هاي پرشين تولز و همچنين ايران ويج براي اين برنامه انجام دادن اين تشكر كار خاصي نيست [تصویر:  20.gif]

۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۱۰:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #38

ضمنا امروز هم تقريبا كارهاي سايت رو انجام دادم و براش از گوگل تبليغ گرفتم [تصویر:  27.gif] مي تويند تا دلتون ميخواد روي لينك هاي تبليغاتي كليك كنيد [تصویر:  21.gif] [تصویر:  21.gif]
http://www.qsmile.asefsoft.com/

۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۱۴:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #39

AsefSoft نوشته است:ضمنا امروز هم تقريبا كارهاي سايت رو انجام دادم و براش از گوگل تبليغ گرفتم [تصویر:  27.gif] مي تويند تا دلتون ميخواد روي لينك هاي تبليغاتي كليك كنيد [تصویر:  21.gif] [تصویر:  21.gif]
http://www.qsmile.asefsoft.com/
سلام آقا آصف
تبريك ميگم خيلي قشنگتر شده هم برنامت هم سايتش واقعا خسته نباشي.
فقط اگه ميشه در مورد اين تبليغات گوگل توضيح بدي؟ لينكشم بدي؟! :roll:
۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۱۴:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #40

كامران جان منم فعلا زياد تجربه اي ندارم ولي اگه علاقه داري بيشتر بدوني بهترين جا بخش كسب درآمد از اينترنت پرشين تولز هستش http://forum.persiantools.com/f48.html

ولي در حد ساده بگم كه بايد سايت فارسي نباشه. پول به ايران نميفرسته. و... ولي اگه سايت انگليسي داري حتما برو سراغش. تجربه خوبيه [تصویر:  23.gif]

۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۲۳:۰۵:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #41

آصف جان اينجا فقط قستم بررسي نتايج اين سايته .
توي برنامه چقدر خود سايت ايران ويج و سورساش كمكت كرد.اصلا برات مفيد بود ؟ اگه بود خودت فكر ميكمني چقدر مفيد بوده ؟
در ضمن نامبردن از كسايي كه تو كاري كمك كردن در برابر زحمت اونها زياد شايد جلوه نداشته باشه و شايد اونها هم انتظار اين كارو نداشته باشن و ناراحت نشن ولي خوب اين معرفي اونها رو حتما خوشحال ميكنه .
اي كاش همه ما ياد ميگرفتيم بجاي سعي در ناراحت نكردن ديگران ، سعي ميكرديم خوشحالشون كنيم. [تصویر:  28.gif]

۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۳۸:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #42

ممنون
قطعا ايرانويج خيلي در برنامه تاثير داشته. هم به طور مستقيم و هم غير مستقيم.
خيلي خوشحالم كه دوستان خوبي چون شما دارم. دوست دارم بيشتر هم در جمعتون باشم ولي اخيرا به خاطر همين برنامه و رفع اشكال و برنامه نويس و طراحي سايت و پشتيباني! و ... نتونستم زياد به اينجا سر بزنم.

اميدوارم شاهد موفقيت همه بچه هاي اينجا و كلا همه ايراني ها در اينترنت باشيم [تصویر:  27.gif] [تصویر:  20.gif]

۰۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۳:۳۷:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [آموزشی] دانلود فایل از اینترنت Ghoghnus 0 2,073 ۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۳۵:۳۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نصب SQL Server ! ميتونيد كمك كنيد؟؟؟ Mohandese_Javan 10 8,853 ۰۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۲۸:۳۳
آخرین ارسال: lord_viper
  من برنامم به آخر رسيده يك ماه تلاش كردم اما برنامم كامپايل نميشه كمكم كنيد mohammad29 9 6,428 ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۲۹:۴۶
آخرین ارسال: rap0661
  روش کار دانلود منیجر Scorpion 5 7,537 ۰۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۱۹:۳۶
آخرین ارسال: ajlajlajl
  دانلود سورس روبات یاهو Pr0grammer 7 11,814 ۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۷:۲۹
آخرین ارسال: amir-mj
  [سوال] بدست اودن درصد فایل دانلودی از پنجره دانلود idm movaffag 1 3,213 ۱۷-تير-۱۳۹۱, ۱۸:۱۳:۱۶
  محدود کردن سرعت دانلود (پهنای باند) rap0661 4 5,254 ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۹:۳۴:۵۷
  اين ارورر ieframe.dll چي هست..كمك كنيد farzad1360 9 12,945 ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۸:۱۹:۵۶
آخرین ارسال: yasser_sh
  [سوال] لینک دانلود کریستال ریپورت10 one hacker alone 4 7,144 ۰۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
  [سوال] مشكل برنامه نويسي در vb لطفا كمكم كنيد galaxyking 3 3,647 ۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۱۲:۴۴
آخرین ارسال: galaxyking

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS