امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در ساختن چت روم
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #1
کمک در ساختن چت روم
سلام
یه سوال حرفه ای داشتم
من حدود 6 ماه پیش یه چت روم با vb6 ساختم چت روم یه سرور داشت که همه میتونستن بهش وصل بشن تو شبکه local هم تستش کردم خوب جواب داد عالی بود اما وقتی دیگه شبکه local نبود دیگه نمیشد به سرور وصل شد مشکل ای پی ولید بود ای پی ها میگن تغییر میکنه دیگه راه و روشی نیست یکی از دوستام گفتن سرور چت روم را بکن database تا بعد اپلود کنی روی سایت تا بهش وصل بشی من دقیقا نفهمیدم چی گفت میخوام بیبینم راهی نیست؟
نمیشه فکری بحال ای پی ها کرد؟
میشه کاری کرد که سرور چت روم به یه سایت که سرور چت روم اونجا اپلود شده باشه بهش وصل شد؟
ایا ip سیستم من ولید بشه دیگه کاربران میتونن به سیستم من وصل بشن؟
اگر میشه دوستان راهنمایی کنند
ممنون میشم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۳۶:۲۴، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۳۴:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک در ساختن چت روم
(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۳۴:۴۷)amintatu1990 نوشته است: یکی از دوستام گفتن سرور چت روم را بکن database تا بعد اپلود کنی روی سایت تا بهش وصل بشی من دقیقا نفهمیدم چی گفت میخوام بیبینم راهی نیست؟
منظور دوست شما اين بوده هر کس تو چت روم هر چيزی فرستاد، به طور مستقيم يا به صورت واسطته توی ديتابيس هاست ذخيره بشه
بقيه کاربرها برای ديدن تکس چت روم شما بايد به طور مداوم(هر چند ثانيه) ديتابيس رو بخونن يعنی تمام تکس های فرستاده شده که پس از مدتی حجم زياد ميشه و سرعت برنامه کم ميشه پهنای باند بيشتری از اينترنت کاربر گرفته ميشه و فشار بيشتری به سروه منتقل ميشه

(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۳۴:۴۷)amintatu1990 نوشته است: میشه کاری کرد که سرور چت روم به یه سایت که سرور چت روم اونجا اپلود شده باشه بهش وصل شد؟

اين سروری برنامه رو که ساختيو نميشه تو سرورهای سايت قرار بدی
اگر هم ميخوای سرورت هميشه بالا باشه بايد سرور ويندوز VPS بخری که ماهيانه بايد پول شارژ بدی قيمتش هم نسبتاً بالاست.

ميتونی با پشتيبانی ADSLet صحبت کنی و قيمت آی پی وليد رو بپرسی و کامپيوتر خودت رو سرور قرار بدی
مشگلش هم اينه که تا زمانی که کامپيوترت روشن باشه و به اينترنت وصل باشی سرور کار ميکنه.
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۸:۱۰:۴۹
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #3
(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۸:۱۰:۴۹)crazyfull نوشته است:
(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۳۴:۴۷)amintatu1990 نوشته است: یکی از دوستام گفتن سرور چت روم را بکن database تا بعد اپلود کنی روی سایت تا بهش وصل بشی من دقیقا نفهمیدم چی گفت میخوام بیبینم راهی نیست؟
منظور دوست شما اين بوده هر کس تو چت روم هر چيزی فرستاد، به طور مستقيم يا به صورت واسطته توی ديتابيس هاست ذخيره بشه
بقيه کاربرها برای ديدن تکس چت روم شما بايد به طور مداوم(هر چند ثانيه) ديتابيس رو بخونن يعنی تمام تکس های فرستاده شده که پس از مدتی حجم زياد ميشه و سرعت برنامه کم ميشه پهنای باند بيشتری از اينترنت کاربر گرفته ميشه و فشار بيشتری به سروه منتقل ميشه

(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۳۴:۴۷)amintatu1990 نوشته است: میشه کاری کرد که سرور چت روم به یه سایت که سرور چت روم اونجا اپلود شده باشه بهش وصل شد؟

اين سروری برنامه رو که ساختيو نميشه تو سرورهای سايت قرار بدی
اگر هم ميخوای سرورت هميشه بالا باشه بايد سرور ويندوز VPS بخری که ماهيانه بايد پول شارژ بدی قيمتش هم نسبتاً بالاست.

ميتونی با پشتيبانی ADSLet صحبت کنی و قيمت آی پی وليد رو بپرسی و کامپيوتر خودت رو سرور قرار بدی
مشگلش هم اينه که تا زمانی که کامپيوترت روشن باشه و به اينترنت وصل باشی سرور کار ميکنه.

سلام ممنون کریزی جان
ای پی ولید میگه ماهی 5 هزار تومان vps هم فکر کنم ماهی 36 تومان پول بدی واسه یه چت روم ارزش نداره
بعد من خودم فکر کنم یک هفته باشه که سیستمم خاموش نشده ولی محدودیت حجمی دارم ماهی 3 گیگا بایت میتونم ups بخرم اما اگر دی سی بشم یا سیستم هنگ کنه دیگه همه افراد از چت روم میفتن بیرون
اگر ای پی من ولید باشه و ای پی کابر ولید نباشه میتونه به سیستم من وصل بشه؟

۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۸:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #4
(۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۸:۰۷)amintatu1990 نوشته است: اگر ای پی من ولید باشه و ای پی کابر ولید نباشه میتونه به سیستم من وصل بشه؟

بله ميتونه

البته يه راه ارزون تر ديگه هم داری
با همين آی پی اينوليد يه بار سرور کلاينت رو روی دو تا سيستم با دو تا شرکت جدا تست کن اگه جواب بده احتمال زياد مشگلی نداشته باشی.

برای اينکه کاربران برنامه هميشه آيپی جديد رو داشته باشند بايد يه فايل php بسازی و هردفعه که سرور شروع به کار ميکنه آيپی خودش رو برای فايل php ارسال ميکنه و php هم آی پی گرفته شده رو توی يه فايل کنارش ذخيره ميکنه
توی برنامه کلاينت هميشه قبل از لاگين شدن بايد به آی پی که php ذخيره کرده رو بگيری بعد به اون وصل بشی....
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۳۵:۰۹
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #5
سلام
کریزی واقعا ممنون
من تو این چت روم خیلی زحمت کشیدم و کار کردم اما شکست خوردم ولی دوست ندارم بگم شکست خوردم باز ادامه میدم من یه ای پی ولید درخواست میکنم دیگه نهایتش واسه ماه بعدی که داره میاد ماهی 5 تومانه خوبه
من حالا نمیدونم کجا بگردم یه ای پی ولید پیدا کنم تست کنم هر جا تست کردیم فقط شبکه باید local باشه مثلا تو کافی نت جواب میداد اما به دوستم گفتم بره با سیستم خونه وصل بشه نتونست سروری که میخوام راه بندازم 24 ساعته روشنه اقا کریزی چه سرعتی میتونه جوابه به فرض 50 تا کاربرو بده و ماهی چند گیگابات مصرف میشه ولی فکر نکنم به 300 مگابایت هم نرسه
بعد اگر ای پی هم ولید کردیم باز امکانش هست مشکل پیش بیاد؟
چت رومی که ساختم مرورگر هم داره میتونی افراد هم را اخراج کنی خیلی کار میشه کرد یه چیز معمولی ساختم اما کم کم پس من میرم خیلی چیزها یاد گرفتم چت روم را اپدیت کنم تا امادش کنم بصورت کامل
بازم ممنون

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۵۴:۴۸، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۵۲:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #6
منظورم سرور بود که با آی پی اينوليد تست کن احتمال داره که جواب بده و از روشی که گفتم استفاده کن.
سرور نميتونه تو کافينت باشه چون آی پی شبکه کافينت آيپی سرور ميشه
مگر اينکه برنامه سرور رو روی کامپيوتر اصلی کافينت(همون که آقاهه ميشينه پشتش) باشه و سرور به وسيله آی پی اينترنت به پورت گوش بده نه با آی پی شبکه
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۱۷:۰۹
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #7
سلام
باشه من یه تستی میکنم
اون کامپیوتر اصلی که میگید واسه کافی نت سر کوچمون دختره (اقا نیست :-p )یه دیکشنری براش بردم دیگه مشکلی نداره میرم پیشش میگم سرور را باز کن ای پی را میگرم.
راستی من از پورت 6129 استفاده میکنم کریزی نگفتی چقدر سرعت لازمه واسه چت روم (سرور)
باز ممنون که راهنمایی کردی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۴:۵۳، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۴:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #8
بستگی به سرعت اينترنت سرور و ترافيک سرور که ديتا ميفرسته و ميگيره و حجم و زمان درخواست کاربران داره
با يه حساب کتاب ميتونی يه ميانگين به دست بياری
مثلاً اگه سرعت سند و رسيو 256 باشه توی هر ثانيه بيشتر از 256 بايت نميتونی ديتا بگيری يا بفرستی
اين هم بايد در نظر داشته باشی که کافينت ها معمولاً پهنای زيادی اينترنت مصرف ميکنن
۱۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۴۹:۱۵
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #9
سلام
فهمیدم ممنون که راهنمایی میکنی
باید بیبینم دی سی ندارم سیستمم ولی میکشه سرعت adsl 128 هست با محودیت بیبینم 512 میشه گرفت وقتی ما تو یه چت روم یاهو که 50 تا یوزر داره میریم راحت حتا سرعت 46 هم جواب ما را میده هنگام چت کردن اگر چیزی هم چیزی دانلود میکنیم بازم جواب میده
سلام
اینم عکس چت رومم بد نیست یه نگاه کنی دوست عزیز
[تصویر:  1239236292.jpg]

[تصویر:  1239263730.jpg]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۰۹:۳۰، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۵۵:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig
taha_ic آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #10
سلام دوستان عزیز
من تازه اومدم و میخواستم بگم من یه روبات یاهو دارم میتونم براش روم بسازم؟؟؟
با کامپوننت ymsg
۲۷-بهمن-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۳۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] ساختن و پاک کردن چارت با نامی که خودم می دهم eppagh 0 1,884 ۰۱-آذر-۱۳۹۳, ۰۹:۵۲:۳۴
آخرین ارسال: eppagh
  کمممک در ساختن برنامه . خواهشا mOSTEFEA 1 2,921 ۱۳-تير-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴:۴۷
آخرین ارسال: mOSTEFEA
  ساختن چند فرم شبهیه به هم Ghoghnus 2 3,006 ۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۷:۴۸:۱۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ساختن مسیر برای رایت cd/dvd 123456za 8 8,190 ۱۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۸:۰۱:۴۸
آخرین ارسال: ajlajlajl
  ساختن آبجکت davoodx 1 1,743 ۱۶-شهریور-۱۳۸۷, ۱۴:۵۸:۴۱
آخرین ارسال: ajlajlajl
  کمک در ساختن جعبه پيغام به اضافه چند تا سؤال تو وی بی mojtabamalaekeh 17 10,289 ۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۶:۲۴:۳۰
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
  ساختن نرم افزار history Killer amin 2 2,574 ۲۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۵۹:۵۳
آخرین ارسال: pswin
  ساختن یک Button mr_vahid 8 4,722 ۰۷-آذر-۱۳۸۵, ۱۶:۰۴:۱۴
آخرین ارسال: lucifer67
  بهترين برنامه براي ساختن Setup در وي بي aliha499 2 2,607 ۲۲-آبان-۱۳۸۵, ۰۵:۱۰:۱۷
آخرین ارسال: avant
  ساختن فایل sheveda 22 12,311 ۲۱-مرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۱۴:۰۱
آخرین ارسال: pswin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS