امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویندوز7
نویسنده پیام
sarv آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 2137
( 3496 تشکر در 882 ارسال )
ارسال: #1
ویندوز7
سلام دوستان
من ویندوز 7 نسخه شرکت پیسی دانلود رو نصب کردم ولی کارت گرافیکم رو نشناخت
واسه همین یک ویندوز 7 دیگه نصب کردم ولی محیطش مثل ویستا میمونه ولی سرعتش خیلی بالای ویندوز قبلی ویستا نصب کردم این قدر سرعت نداشت
بعد این دومی با اون ویندوز 7 که اول نصب کردم منوی استارتش فرق میکنه
ولی چیزی که هست تو ÷رو÷رتیز که روی مای کامپیوتر کلیک راست می کنم نوشته ویندوز 7
این عکس ها رو ببینید[تصویر:  desktop.jpg]
همین طور که درتصویر میبینید این مثل این که 30روزه هست واسه این که دائمی بشه چه جوری کرکش کنم
[تصویر:  Computer%20prapertise.jpg]
بعد این مثل این که فقط یک ماه اعتبار داره چه جوری کرکش رو پیدا کنم
راستی واسه این که اون اولیه کارت گرافیکم رو نصب کنم باید چه کار کنم

ممنون

۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۴۳:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #2
RE: ویندوز7
هه هه بوليدش مال 100 سال پيشه بابا اين قديميه

۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۰۶:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
igimax آفلاین
کاربر مدعو
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 19
( 178 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #3
سلام yazdani عزيز [تصویر:  1538.gif]

. نسخه كنوني ويندوز 7 كه به شكل رسمي و مجاني براي دنلود همه كاربران در سايت MS قرار دارد، به شماره RC1 7100 مي‌باشد. البته جديدن نسخه 7200 و درست پشت سر آن نسخه 7201 را بيرون داد كه هردو از نسخه‌هاي RTM مي‌باشند و براي استفاده كمپاني‌ها هست. آنچنان تفاوت عمده‌اي بين نسخه‌هاي 72xx و 71xx نيست (احتمالن شناسايي كمي بيشتر قطعات به آنها اضافه شده است) و همچنان نسخه‌ 7100 در سايت براي عموم موجود هست. تا 1 سال ديگر نسخه‌هاي كنوني به شكل مجاني قابل Active شدن هست و نياز به هيچ نوع ك*ر*كي ندارد. البته به دليل Stable بودن نسخه RC1 كنوني و رضايت اكثر كاربران از آن نسبت به نسخه Beta كه مشكلاتي داشت و بعضي بازي‌ها و برنامه‌ها روي آن اجرا نمي‌شد، زمان ارائه نسخه نهايي W7 از سال 2010 به Oct 22 2009 كاهش يافت و اين خبر را اخيرن شركت MS به شكل رسمي اعلام كرد. همچنين در تست‌ها فراواني كه دوستان من برروي نسخه‌ 7100 انجام داده‌اند پايداري و بدون مشكل بودن آن در اكثر موارد ثابت شده است. اگر چه گه گاهي هنوز سيستم‌ةايي يافت مي‌شود كه W7 برروي آنها مشكلاتي دارد. اطلاعات كامل در مورد تست‌هاي برنامه‌هاي‌مختلف، تاريخچه W7، روش‌هاي نصب، تست‌هاي سرعت، تصاويري از محيط آن، معرفي و آشنايي با امكانات جديد در آن و .... و لينك‌هاي دنلود اين ويندوز را در اينجا قرار داده‌ام. (متاسفانه سيستم اين فروم MyBB هست و از توانايي Enhanced Interface يا همان FULL WYSIWYG EDITING كه امكان كپي و پيست همه متن با تمامي لينك‌ها و تصاوير را به ما نمي‌دهد وگرنه تاپيك را براي استفاده و بحث به اينجا كپي مي‌كردم. واقعن در چنين حالتي ويرايش مجدد پستها سخت هست!!)

. اگر سوالي بود در همينجا مطرح نماييد اگر اطلاع داشتم حتمن سعي مي‌كنم پاسخگو باشم در غير اينصورت دوستان ديگر حتمن پاسخگو شما خواهند بود.

موفق باشيد. [تصویر:  67562.gif]

خداحافظ
IgImAx
88/03/20
[تصویر:  26650.gif] [تصویر:  209266.gif]

ياد بديد تا ياد بگيريد.
ليست كامل eBook و مقالات IgImAx،
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۹:۰۴، توسط igimax.)
۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Iron_Fist, alaska, sarv, hamed_Arfaee
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #4
دستت درد نکنه IgiMax عزیز واقعا پست هات مفید هست . فقط یک سوالی ؟
امکانات سخت افزاری چی می خواد این ویندوز ؟!!
۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۱۹:۰۶
تشکر شده توسط : igimax
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #5
سلام
ويندوز 7 دوست عزيز ما به كل قديمي بود.
تايپك ويندوز 7 با معرفي و امكانات نرم افزاريش را در ايران ويج گزاشتم
جستجو كنيد پيداش ميكنيد از ويندوز ويستا سبك تره

۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۱۱:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
igimax آفلاین
کاربر مدعو
*

( 178 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #6
سلام Iron_Fist عزيز [تصویر:  1538.gif]
نقل قول: دستت درد نکنه IgiMax عزیز واقعا پست هات مفید هست
. شما لطف داريد....[تصویر:  53622.gif]

نقل قول: امکانات سخت افزاری چی می خواد این ویندوز ؟!!
. خود مايكروسافت همون ليست سخت افزاري براي ويستا را براي اين ويندوز هم نوشته ولي فقط ميزان حداقل حافظه را كه در ويستا 512MB بود را در اين ويندوز 1024MB كرده! البته براي 32 بيتي 1G و براي نسخه 64 بيتي 2G حافظه و براي كارت گرافيك هم حداقل با پشتيباني DirectX 9 و 128MB حافظه و ... را پيشنهاد داده‌ است.كه در جدول اينجا مي‌توانيد مشخصات پيشنهادي كاملش را مشاهده نماييد.

. البته همانطور كه هيچوقت نميشه با بند پوسيده MS به چاه رفت!!! در مورد پيشنهاد‌هايش هم همينطوره!؟ فقط تست عملي مي‌تواند خيالمان را راحت كند! در تست‌هاي شخصيم كه در سيستم خود انجام دادم و مشخصاتش در همان لينك پست قبل هم هست و اينجا هم قرار مي‌دهم:
پروسسور Intel 3GHz HT - 1MB Cache - FSB 800 - Socket 487 * حافظه 512MB*2 *كارت گرافيك NVidia Gforce 5600 - 256MB

. اجراي برنامه‌ها بسيار خوب و نسبتن از XP سريعتر بود. البته اگر برنامه‌اي همانند Adobe، كه داراي فايل‌هاي زيادي باشه كه آنها را به حافظه بايد بار كنه، سرعت شروع بكار اون برنامه كمي بيشتر از XP مي‌شد. حافظه فيزيكي سيستم من 1GB هست، اما اگر كسي 2GB داشته باشه خيلي بيشتر، از سرعت ويندوز 7 در برنامه‌هاي حجيم يا اجراي همزمان چندين برنامه لذت خواهد برد. براي نمونه به تست‌هاي عملي من توجه نماييد:

1) مشخصات سيستم:
Processor = ..................ه. Intel 3GHz HT - 1MB Cache - Socket 478 ه
Phy. Memory = ..............ه. 512MB * 2) 1024MB) ه
VGA = .........................ه. NVidia Gforce 5600 * 256MB ه

2) مدت زمان Boot شدن ويندوز‌ها:
ويندوز XP SP3: .........ه زمان 30.25
ويندوز W7: .............ه زمان 40.04 (با Disable نمودن شبكه شد 38.31 و خاموش نمودن Aero شد 37.63)

3) مدت زمان لود شدن Office Word 2003 و Adobe Photoshop CS2
Office Word 2007ه@ XP SP3 : ........................ه زمان اولين اجرا ......... 6.80 دومين اجرا 1.86
Office Word 2007ه@ Super Cache + XP SP3 : .... زمان اولين اجرا 4.35 ......... دومين اجرا 1.92
Office Word 2007ه@ W7beta : .................... .ه زمان اولين اجرا 6.08 ......... دومين اجرا 1.09

Adobe Photoshop cs2ه@ XP SP3 : ......................ه زمان اولين اجرا 16.60 ......... دومين اجرا 6.39
Adobe Photoshop cs2ه@ Super Cache + XP SP3: ... زمان اولين اجرا 13.12 ......... دومين اجرا 5.99
Adobe Photoshop cs2ه@ W7beta : .....................ه زمان اولين اجرا 16.64 ......... دومين اجرا 10.43

4) فشرده نمودن فايل Text 108MB (نسخه برنامه WinRAR من v3.80 هست):
ويندوز XP SP3: ..........................ه زمان 1:07.07
ويندوز Super Cache + XP SP3: .....ه زمان 1:06.31
ويندوز W7: ..............................ه زمان 1:19.54

. در تست‌هاي فوق بيشتر سرعت Startup ويندوز و برنامه‌ها و اجراي مجددشان و استفاده از كشينگ ويندوز را تست نموده‌ام. (نمونه تست‌هاي ديگر كه توسط دوستان عزيز و با سيستم‌هاي مختلف انجام شده كه در آن لينك موجود هست). البته كارت گرافيك و GPU آن هم مهم هست، چون نمايش Aero جديد ويندوز 7 نياز به يك GPU سريع دارد، اگر چه كتر خوب MS در اين ويندوز اين هست كه بر اساس توانايي‌هاي سخت افزاري سيستم شما به شكل اتوماتيك، اكثر پارامتر‌هاي گرافيكي و ... خود را به شكل موثرتري پايين يا بالا مي‌برد. البته بر اساس تست‌هاي عملي من و دوستان و نكاتي كه در فروم Tomshardware دوستان آنجا ذكر كردند، به نظر مي‌آيد كه مديريت حافظه و سيستم كشينگ اين ويندوز دوباره بازنويسي شده و اصلن با ويندوز ويستاي كند و حافظه خور قابل قياص نيست! به طوري كه باز در تست‌هاي ديگري متوجه شدم كه ويندوز XP در شروع كار خود از حافظه فيزيكي و مجازي كمتري نسبت به ويندوز 7 استفاده مي‌كند. (با همان نوع برنامه‌هاي جانبي در استارتاپ ويندوز + چند تاي ديگه تا تقريبن با استارتاپ هاي خود ويندوز 7 ير به ير شوند. البته خوب نميشه گفت كه حتمن اين طوري دقيق مثل هم مي‌شوند، ولي خوب فرض بر اين بود كه يك كاربر با يك سري نياز مشابه در هر دو ويندوز چه واكنشي را از سيستم عاملظها دريافت مي‌كند!؟) كه البته اين نكته عجيبي نيست و قاعدتن بايد همينطور هم باشد! اما به دليل مديريت جديد ويندوز 7، استفاده حداكثري از حافظه فيزيكال براي برنامه‌هاي موجود در حافظه كه اكتيو هم باشند در اولويت هست و به همين دليل در شروع به كار ويندوز 7 كه تعداد و نوع استارتاپ‌هاي خود ويندوز بيشتر و متفاوت با XP هست، باز هم شما حافظه فيزيكي خالي‌تري خواهيد داشت و از حافظه مجازي بيشتر استفاده شده ولي با اينحال حس كندي در اجراي برنامه‌ها خيلي كمتر احساس مي‌شود. نمونه تست فوق:

ويندوز XP SP3:
حافظه فيزيكال آزاد از 1GB بس از بالا آمدن ويندوز:.......... 610MB
حافظه مجازي مصرف شده از 1GB بس از بالا آمدن ويندوز: 303MB

ويندوز W7 Beta:(در زمان تست نسخه 7000 بتا را داشتم)
حافظه فيزيكال آزاد از 1GB بس از بالا آمدن ويندوز:.......... 513MB
حافظه مجازي مصرف شده از 1GB بس از بالا آمدن ويندوز: 641MB

. اما به نوعي مي‌توان ويندوز 7 را همان ويندوز ويستا دانست كه كد‌هاي مشكل دار و با عجله نوشته شده آن را دوباره باز نويسي نموده‌اند و نمي‌توان ويندوز 7 را يك سيستم عامل كاملن جديد با كرنالي جديد و توانايي‌هاي انقلابي دانست. همانند نسبت XP به خانواده 9Xها دانست. (البته صحيح تره كه بگيم كه ويستا همان 7 لايت هست! كه براي رقابت با سيستم عامل جديد مك و لينوكس‌هاي اون زمان با عجله بيرون داده شد! توضيحات بيشتر در اين مورد را در بخش تاريخچه‌ همان لينك پست قبل در بخشي با عنوان "Windows 7 نوزادي متولد شده در سال 2000!! " ذكر كرده‌ام)

. در كل MS با درسي كه از ويندوز ويستاي غير محبوب خود گرفت! ويندوز 7 را به خوبي براي انواع سيستم‌ها و به خصوص براي سيستم‌هاي كند بازنويسي نمود. به طوري كه در همان نسخه Beta توجه شركت Acer و Asus را براي نوشتن پيش قرارداد براي نصب اين سيستم عامل برروي لپتاپ‌هاي Netbook را جلب نمود. (اين نوع لپتاپ‌ها از پروسسور Atom اينتل كه بسيار كم مصرف ولي كند مي‌باشند استفاده مي‌كنند. به همين دليل شركت‌ها بيشتر روي اين نوع سيستم‌ها، از XP يا لينوكس Ubuntu استفاده مي‌نمودند!!! و نه ويستاي كند!) در تست‌هاي ديگري، دوستاني هم بوده‌اند كه با حافظه 512MB هم ويندوز 7 را نصب نموده‌اند، ولي خوب در چنين ميزان حافظه‌اي مشخصن نبايد توقع بهبود سرعت نسبت به XP داشت. اما از هر لحاظ اين سيستم عامل از ويستا بهتر است!

خداحافظ
IgImAx
88/03/20

ياد بديد تا ياد بگيريد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۳۳:۲۴، توسط igimax.)
۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۲۴:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, alaska, sarv, Iron_Fist, hamed_Arfaee, sita_rampail
sarv آفلاین
عضو افتخاری

ارسال: #7
ممنون آقا
ایگیمکس یه سوال
این ویندوزی که من نصب کردم ورژنش چنده
و دوم کارت گرافیک من 8400

NVidia Gforce
هست چرا ویندوز 7 قبلی که ازشرکت pcdownloadگرفته بودم رو نشناخت
باید چه کار کنم درایو کارت گرافیک رو عوض کنم تا ویندوز قبلی نصب بشه
ممنون از توضیحاتتون

۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۴۱:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
igimax آفلاین
کاربر مدعو
*

( 178 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #8
سلام yazdani عزيز [تصویر:  1538.gif]
نقل قول: ممنون آقا
ایگیمکس یه سوال
. خواهش مي‌كنم، خوشحال مي‌شوم بتوانم كمكي كنم.... فقط جسارتن ID من آي جي آي مكس هست و براي راحتي مي‌توانيد همانند دوستانم من را آيجي خطاب كنيد! ممنون

نقل قول: این ویندوزی که من نصب کردم ورژنش چنده
. نسخه همه ويندوز‌هاي 7 در پايين و سمت راست دسكتاپ و برروي تصوير پس زمينه نوشته مي‌شود. (درست بالاي System Tray) در هر دو تصوير موجود در پست شما نسخه 6801 نمايان هست. اين نسخه و نسخه‌هاي پيشين آن، نسخه‌هاي لو رفته از MS مي‌باشند!! كه هيچيك به شكل رسمي توسط MS براي دنلود كاربران در سايتش قرار داده نشده بودند. اولين نسخه رسمي و قابل دنلود از سايت MS نسخه Windows 7 Beta 7000.081212-1400 بود و پس از آن نسخه‌هاي 70xx كه همه آنها Beta بودند و اكنون نسخه Windows 7 RC1 7100 براي دنلود در سايتشان موجود هست.

. اگر اينترنت پر سرعتي داريد مي‌توانيد اين نسخه را از شبكه تورنت يا سايت Rapidshare دنلود نماييد. متاسفانه سرور سايت MS خيلي بازي در مي‌آورد!؟!؟ گاهي قطع ميشه و دوباره دنلود از ابتدا شروع مي‌شود. البته مي‌توان از لينك مستقيم آن ولي با يك پ*راكسي براي دنلود از سايت MS استفاده نمود. (جديدن ايران را بلوك كرده!!!!) البته بهترين راه شبكه تورنت هست. لينك‌هاي تورنت كه 100% تست شده و كد MD5 آنها هم چك شده است در اين آدرس موجود هست:

. فايل‌هاي فوق به شكل DVD Image و به فرمت ISO مي‌باشد. دقيقن همان ISOايي هست كه توسط سايت MS براي دونلود قرار داده شده است. كد‌هاي MD5 هر فايل اين‌ها هست: (براي دانستن مفهوم MD5 اينجا را مطالعه فرماييد)

MD5 Codes:
32 Bit:
8867C13330F56A93944BCD46DCD73590
64 Bit:
98341af35655137966e382c4feaa282d

نقل قول: و دوم کارت گرافیک من 8400
NVidia Gforce
هست چرا ویندوز 7 قبلی که ازشرکت pcdownloadگرفته بودم رو نشناخت
. دليل اين امر همان نسخه قديمي و پر از مشكل 6801 هست. به احتمال زياد نسخه 7100 بايد كارت شما را شناسايي نمايد. البته! فقط ذكر شماره GPU براي كارت گرافيك و برند چيپ آن كافي نيست! يعني برند سازنده آن كارت را هم بايد ذكر نماييد و مهم هست.(همانند همه قطعات ديگر) چون عملن برند هر قطعه در شناسايي 100% (يا نزديك به اين عدد) آن قطعه مهم هست به خصوص اگر از برند‌هاي مشهور باشد. شما نفرموديد برند كارتتان چيست. (مثلن Asus يا Gigabyte و ...) اگرچه! در حال حاظر رابطه بسيار خوب و مستقيمي بين دو كمپاني NVdia و MS از زمان ارائه نسخه Beta شروع شد و MS براي نوشتن يك درايور عمومي و بدون مشكل كاملن با NVdia همكاري نمود و خبر اين موضوع را در سايت NVidia مي‌توانيد مشاهده نماييد.

نقل قول: باید چه کار کنم درایو کارت گرافیک رو عوض کنم تا ویندوز قبلی نصب بشه
. براي اينكار دو راه هست:
1) در زمان Update اوليه ويندوز كه در همين زمان هم Active مي‌شود، درايور مشترك MS و NVidia در ليست دنلود‌ها قرار مي‌گيرد. شما مي‌توانيد آن را دنلود و تست نماييد. (فكر نكنم نسخه 6801 قابل اكتيو شدن باشد!)

2) تقريبن آخرين درايور ويستا براي تمامي قطعات بدون مشكل برروي ويندوز 7 كار مي‌كند. در تست اكثر دوستانم در فروم PT آخرين درايور ويستا را از سايت سازنده آن محصول دنلود و نصب نمودند و اين درايور از درايور ارائه شده در زمان Update ويندوز بدون مشكل‌تر بوده.

. اگر باز هم سوالي بود در خدمتم، ولي فكر مي‌كنم اگر شما پست اول اين تاپيك را به شكل كامل مطالعه فرماييد، سوالي برايتان باقي نمي‌ماند! چون همواره پست اول آن تاپيك با توجه به پست‌هاي بعدي و تست‌هاي جديد و اخبار و ... به روز مي‌شود. اما اگر باز هم سوالي باقي ماند و بلد بودم در خدمتم....

خداحافظ
IgImAx

ياد بديد تا ياد بگيريد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۳۵:۰۸، توسط igimax.)
۲۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۳۲:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sarv, Iron_Fist, t3r!p3000, sita_rampail
sarv آفلاین
عضو افتخاری

ارسال: #9
یه مطلبی که من نگفتم
اون ویندوز 7که اول نصب کرده بودم (بودBuild7022)کارت گرافیکم رو بصورت پیش فرض شناسایی کرده بود ولی هر کاری کردم نتونستم updateش کنم یا همون کامل نصب کنم مشکلش چیه؟؟
ممنون از این که به سوالاتم پاسخ میدهید

۲۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۴۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #10
لامصب چقدر هارد نیاز داره .
من که ده گیگ بیشتر ندارم .
هنوز نتونستن با اکس پی از نظر هجمی که روی هارد دیسک می گرفت رقابت کنن .

با تشکر ویژه از IgiMax عزیز که خیلی زحمت کشیدن و مقاله کاملی رو گزاشتن .
۲۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۰۲:۰۱
igimax آفلاین
کاربر مدعو
*

( 178 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #11
سلام دوستان عزيز [تصویر:  1538.gif]

yazdani عزيز:
نقل قول: اون ویندوز 7که اول نصب کرده بودم (بودBuild7022)کارت گرافیکم رو بصورت پیش فرض شناسایی کرده بود ولی هر کاری کردم نتونستم updateش کنم یا همون کامل نصب کنم مشکلش چیه؟؟
. همانطور كه خدمتتان عرض كردم نسخه‌هاي 70xx نسخه‌هاي Beta هستند، اما نسخه‌هاي 6xxx و قبل از آن نسخه‌هاي alpha بودند. هيچ يك از نسخه‌هاي 6xxx و قبل از آن قابل اكتيو شدن ديگه نيستند. در مورد 70xxها كه 7000 و 7022 و 7058 و 7079 هسنتد (دو نسخه آخري، شماره‌هاي دقيقشان يادم نيست!) فكر نكنم Active بشوند. ولي 71xx ها همگي قابل Active شدن هستند و هم اكنون دوستان دارند از آن استفاده مي‌كنند. من هنوز نسخه 7000 را كه از همان روز اول اكتيو نموده‌ام استفاده مي‌كنم! و چپ و راست MS بهم ايميل ميزنه و ميگه! "نسخه RC1 اومده‌ها! برو دنلود كن" خبر نداره كه من قبل از قرار دادن رسمي لينك دنلود نسخه RC1 در سايتش لينك تورنتش را در پستم گذاشته بودم!

. راستي! شما سريال نامبر را قبل از Active كردن وارد مي‌كرديد؟! اين سريال نامبر مجاني هست و اگر شما يه ايميل از MS داشته باشيد (چه Hotmail يا msn يا Live ) و براي دنلود ويندوز 7 از اين لينك اقدام نماييد، MS از شما مي‌خواهد كه با IDتان لاگاين نماييد، زماني كه لاگ نماييد يه ايميل حاوي يك سريال برايتان ارسال مي‌شود. اين سريال‌هاي مجاني براي هر نسخه 32 و 64 بيتي فقط 6 عدد هستند كه روي همه نسخه‌هاي 7xxx كار مي‌كنند. در همان پست اون لينك قرار داده بودم اما براي راحتي شما:
کد:
32-bit:
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
CRJ8X-Q3D3G-V6T98-HMX62-2W3KX

64-bit:
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
XGD8W-B6WBM-8FDJ2-R43TQ-XP3KM

. اگر امكان دنلود نسخه‌هاي 7100 يا 72xx را نداريد، دوباره همان نسخه 7022 خود را با يكي از اين سريال‌هاي فوق نصب نماييد. البته اگر قبلن بدون وارد نمودن سريال آن را نصب نموده بوديد. اگر هنوز هم نصب هست، مي‌توانيد سريال را به آن دهيد. كافيه زمان اكتيو نمودن گزينه وارد نمودن سريال را انتخاب نماييد و ....

Iron_Fist جان:
نقل قول: من که ده گیگ بیشتر ندارم .
. آره! در بعضي از سيستم‌هاي دوستان كه قطعاتش امروزي تر از سيستم من بود تا 15GB و حتا يكيش كه قطعات جانبي داشت، تا 21GB هم رسيد!!!! با اولين Update به 26GB يا بيشتر هم رفت! اما سيستم نفتي من 6.85GB بدون Update شدن جا گرفت و بعد از Update هم نزديك 7 رسيد!

. البته اگر فقط براي آشنايي با محيطش نصبش مي‌كنيد، مي‌توانيد آن را در PC مجازي برنامه VMware يا Virtual Box نصب نماييد. اونجا جاي خيلي كمتري مي‌گيره. من هنوز كه هنوزه!! فرصت نكردم در VMware خودم نصب كنم كه دقيقن بدونم چه حجم فضايي از هاردديسك را نياز دارد. اما فكر كنم يكي از دوستان PT اينكار را كرده باشه، اگر خواستيد پيداش مي‌كنم و ازش مي‌ پرسم. ولي خوب همانطور كه بهتر از من مي‌دانيد، چون يك سيستم عامل هست بهتره براي بار اول به شكل فيزيكالي نصب بشه تا سازگاريش با سيستم خودتان و .... مسائل بهتر معلوم شود و مورد سيستم مجازي را فقط به عنوان يه پيشنهاد اعلام نمودم.

خداحافظ
IgImAx

ياد بديد تا ياد بگيريد.
۲۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, CRazYFULL, Iron_Fist, Mr.pRoGraMmer

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بوت کردن ویندوز7 اورجینال واسه لپ تاپ donya.kn 5 9,014 ۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۰۹:۵۰
آخرین ارسال: Ambassador
Question [سوال] بازیابی پسورد ویندوز7 Ghoghnus 0 3,964 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۱۴:۰۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  یه سوال درمورد Windows Mail ویندوز7 toopdanlod 1 2,946 ۰۲-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۴:۴۶
آخرین ارسال: toopdanlod

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS