امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویروس موبایل
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #1
ویروس موبایل
لطفا پاسخ ها رو در دو قسمت بدین؛ یکی در مورد گوشی های جاوا و دیگری در مورد گوشی های سیمبین:
1. چطوری ممکنه ویروسی بشن.
2. آیا ویروس های مخصوص کامپیوتر تأثیری روی عملکرد گوشی دارن؟ مثلا ویروس A.K.S
3. کسایی که ادعا میکنن هیچوقت گوشیشون رو به کامپیوتر وصل نکردن و
رم گوشی رو از روی گوشی خارج نکردن،
چطور ویروس های مخصوص کامپیوتر به گوشیشون منتقل میشن.
4. ارتباط با گوشی ویروسی از طریق بلوتوث چه خطراتی داره؟

الان سطح معلومات افراد پایینه و کلی هزینه برای اسکن گوشی میدن. طرف هم که اسکن میکنه هر چی لیست ویرروس ها پربارتر باشه پول بیشتری میگه.
ـ آقا 15 تا ویروس رو گوشیت بود انتظار داری گوشیت درست کار کنه؟ 2000 تومن رد کن بیاد.
ـ ایول 15 تا ویروس روش بوده من نمیدونستم؟ پس حالا که ویروس کشی کردم مثل ساعت کار میکنه برام.
یا مثلا یه سری بازی میدی به کسی چندتا (یا حتی یه دونه) رو نصب میکنه. تو همون روزا گوشیش یه مشکلی پیدا میکنه. هرچی فایل بهش دادی میزنه پاک میکنه میگه حتما اینا که بهم دادی ویروس داشتن.
وقتی هم کسی رو متقاعد میکنی که ویروس های کامپیوتر روی گوشی های جاوا کاری نمیکنن (بعد از ده ساعت روضه خوندن) قبول میکنه بعد میگه: ولی خوب سرعت گوشی رو پایین میارن پس باید بدم ویروس کشی کنن برام.

من هم چون اطلاعاتم پایینه نمیتونم چنین افرادی رو متقاعد کنم.
حتی بعضی افراد فکر میکنن که فایل های صوتی تصویری هم میتونن ویروسی بشن و ویروسی باشن.
QuestionExclamationSadAmazeAngryConfused 017

با تشکر

۲۲-خرداد-۱۳۸۸, ۰۷:۱۴:۳۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #2
RE: ویروس موبایل
سلام
اولا سوني اريكسون از سيستم جاوا استفاده ميكنه نسبت به اطلاعات من هيچ ويروسي براي سوني اريكسون نوشته نشده است فقط يه عكس با پوند gif بود گوشي ريسيت ميكرد تستش كردم.
ولي نميشه گفت ريسيت چون ريسيت كردن تو سوني اريكسون يه معني ديگه ميده يه لحظه فريم ور يا main گوشي كم مياره از لحاظ سخت افزاري و براي چند ثانيه باز گوشي به حالت عادي برميگرده.
نوكيا داراي سيستم عامل سيمبين ميباشد اگر شما نگاه كرده باشيد انتي ويروس هم بعضي گوشيها دارن فكر كنم ويروس new folder بود رو گوشيهاي نوكيا تاثير داشت اخه تو هر پوشه اي خودشو منتشر ميكرد.
اين اقاي كه ميگه من موبايلم را به كامپوتر وصل نكردم اخر سرعته يه كم زده به سرش وقتي كه يه كرم تو سيستم شما باز باشه چيزي به اسم autorun.inf و خود ويروس در مموري يا حافظه تلفن گوشي شما اجرا ميشود بد بعضي ها ميرن به يه سيستم ديگه موبايلشون را وصل ميكنم انتي ويروس شناسايي ميكنه ميگن واي موبايل من ويروسي شده !!!!!
ميگن رم 2 گيگابايت سري گوشيهاي k سوني اريكسون نميكشه يا سرعتش پايينه دقيقا من با حرفشون موافقم ولي اگر يه سر برن سراغ Disk Defragmenter و رم خودشون را defrag كنن اون موقعه من كاملا مخالفم.
سرعت گوشي وقتي مياد پايين علتش ويروسهاي مثل new folder هست كه هر جا گوشي هست حتما گوشيتو defrag كن رو سرعتش تاثير داره
گوشيهاي كه ويروسها واسشون بال ميزنه گوشيهاي pocket pc يا smart phone اخه بعضي هاشون از سيستم عامل ويندوز استفاده ميكنن كه حتا nod 32 براي اين گوشيها انتي ويروس مخصوص ميده
گوشهاي با سيستم عامل مسخره جاواشون و سيمبين همشون بايد برن كنار ديگه هنوز ما قديمي هستيم البته همه نه :-p

۲۲-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۵۰:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mojtabamalaekeh, mahdi20
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #3
نقل قول: فقط يه عكس با پوند gif بود گوشي ريسيت ميكرد
میدونم عکس ساعت رو میفرمایید.
نرم افزار گوشی رو آپدیت کردم حل شد. Biggrin
نقل قول: هيچ ويروسي براي سوني اريكسون نوشته نشده است
آقا من یه مدرک میخوام که بتونم با جرأت بگم سیستم جاوا ویروسی نمیشه. تجربه شما هم مدرکه ولی نظر بقیه دوستان رو هم میخوام بدونم.At
نقل قول: برن سراغ Disk Defragmenter و رم خودشون را defrag كنن
یه دنیا ممنون.Happy
از اونجایی که فلاپی Defrag نمیشه فکر میکردم فقط درایوهای هارد Defrag میشن. هیچوقت مموری رو تست نکرده بودم.Exclamation
CoolDisk هم Defrag میشه؟
سپاسگزارم، فقط ویروسی شدن از طریق Bluetooth رو کسی توضیح نداد.
هیچ نگران نباشید. با یه تاپیک کوچولو نون خدمات موبایلی ها آجر نمیشه.Wink
من فقط میخوام خودم و پسر عمه ام شیرفهم بشیم.Amaze
دانستن حق مردم است...Whistle

۲۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۴۷:۲۵
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #4
تا اونجایی که من اطلاع دارم سیستم عامل چون قابل تغییره ویروس میتونه توش فعالیت کنه. یعنی امکاناتی بهش اضافه بشه یا ازش کم بشه.
ولی سیستم جاوا سیستم عامل نیست و همیشه ثابته، مگر اینکه آپدیت بشه. پس ویروس هم نمی تونه تغییری درش ایجاد کنه و بع فعالیت بپردازه.

اگر دقت کرده باشید در موبایل های دارای سیستم عامل میشه فرمت های جدید فایل رو مثل سیستم عامل ویندوز به برنامه هایی اختصتص داد. مثلاً نوکیا 6600 به طور پیش فرض MP3 رو نمی خونه و وقتی نرم افزاری مثل Ultra MP3 Player رو روش نصب می کنیم این قابیلت بهش اضافه میشه.

.لی در سونی اریکسون که فایل هایی مثل WMA رو نمی خونه نمیشه این قابلیت رو بهش اضافه کرد. مگر اینکه نرم افزاری نصب بشه که اون هم فقط از داخل خود برنامه میشه آهنگ رو پخش کرد و ری سیستم موبایل هیچ تأثیری نداره.

پس میرسیم به ویروس که اونم نمی تونه چنین قابلیت هایی رو به سیستم جاوا اضافه یا ازش کم کنه.

البته اطلاعاتم دقیقاً علمی نیست و طبق تجربه اینارو گفتم.

۲۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh, HoseinVig, t3r!p3000, mahdi20
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #5
سلام
الان یه تجربه کلی بهت میگم ویروس چیزی هست که بتونه ادیت کنه یه قسمت از نرم افزار را یا پاک کنه وقتی ما میخواهیم فلش بزنیم یه درایور دوربین بزاریم 1000 تا کار میکنیم برنامه مخصوص هم که بهش میشه نفوز کرد من تا اطلاعاتی که دارم با جرات میگم هیچ ویروسی واسه سونی اریکسون نیست.
اقا صادق گفتید نمیشه این فرمتو اضافه کنید که فایلهای wma گوشی سونی اریکسون بخونه واسه من میخونه اما یه دوست داشتم گوشی n 73 داشت وقتی مثلا اهنگ شادمهر را پلی میکرد عکسشو بصورت کوچلو نشون میداد مثل مدیا پلیر ویندوز خیلی هم تکیه میکرد به این قابلیت فکر کردم و همچین قابلیتی به گوشم اضافه کردم.
حدود 5 منو واسه روشن کردم گوشی اضافه کردم گوشی را بدون سیم کارت اجرا مبکنم و ..... حدود 40 تا کار دیگر 40 تا پچ
حوصلشو دیگه ندارم برم سراغ اینکارها اما سونی اریکسون تحت جاوا هست استارت اپ که نداره ویروسه لود بشه بعد از اینم بگزریم فریم ور یا main گوشی یا همون سیستم عامل اصلا و تحت هیچ برنامه ای که در داخل موبایل اجرا بشه ادیت یا حذف نمیشه نمیتونه هیچ برنامه ای کاری انجام بده

۲۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۷:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig, t3r!p3000, mojtabamalaekeh, mahdi20
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #6
ولی من میگم ویروس با فرمت جاوا هست و میشه
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۵۶:۰۸
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
mahdi20 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 5261
( 1763 تشکر در 452 ارسال )
ارسال: #7
نقل قول: ولی من میگم ویروس با فرمت جاوا هست و میشه
منم با sayberiya موافقم.
ممکنه که کسی (ویروس نویسهارو میگم) به دلیل این جوی که در مورد سیستم عامل جاوا (ویروسی نمیشه)هست اصلا وقت نزاشته که روش کار کنه.
آخه هرچی باشه آخرش جاوا هم یه برنامه هستش و هر برنامه ای قابلیت تغییر را داره و ویروس هم بجز یه برنامه نیست که این برنامه کارش اینه که با تغیراتی که ایجاد میکنه باعث حذف یه فایل اساسی یا تغیراتی توی سورس و از این مدل کارا و در کل خرابی به بار میاره.

[تصویر:  iran2.png]
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۳۸:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #8
به نظرم اول باید روی تعریف ویروس صحبت کنیم.
ویروس برنامه نیست. مخرب برنامه هاست. در کنار برنامه ها جا خوش می کنه و باهاشون اجرا میشه و خودشو تکثیر می کنه و همه چی رو به هم میریزه.
یک نکته دیگه اینکه جاوا سیستم عامل نیست. یه پلتفرمه. (امیدوارم درست گفته باشم.)
پس ویروس نمی تونه در برنامه ای که توسط سیستم عامل هدایت نمیشه کار کنه.

۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi20, t3r!p3000, mojtabamalaekeh
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #9
سلام
وقتي ميگيد ويروس وجود داره يه چيزو بهش ميگم فكر كنيد
سوني اريكسون چيزي به اسم استارت اپ نداره
هر ويروسي هم باشه با خاموش و روشن كردن گوشي از بين ميره
فريم ور سوني اريكسون با كامپيوتر با بدختي پچش ميكنيم حالا يه ويروس با فرمت جاوا ميتونه اينكارو كنه !!!!
كسي كه ميگه سوني اريكسون ويروس ميگيره حتما يه دوره اموزشي فلش زدن گوشي را بره ياد بگيره
وقتي گوشي استارت ميخوره فريم ور ثابت ميشه يعني به هيچ وج نميشه اديتش كرد
حالا يه ويروس با فرمت جاوا ميخواد اينكارو كنه !!!!
من تو كل موبايل فروشيها ميگردم بيشتر ادم ها ميشناسم واسه پول كار نميكنم عشقي ميرم يه چيز هم ياد ميديم و ياد ميگيريم اگر ويروس اينطوري باشه ميگم
ولي يه ويروس جديد واسه گوشيهاي كا 810 و كا 850 هست اينم كار ادم هاي پولداره اگر خواستيد ميگم جريان اين ويروسها چيه تا ابروشون هم ببرم :-دي

۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۲۹:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi20, IT.M@N, t3r!p3000
mahdi20 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 5261
( 1763 تشکر در 452 ارسال )
ارسال: #10
نقل قول: ولي يه ويروس جديد واسه گوشيهاي كا 810 و كا 850 هست اينم كار ادم هاي پولداره اگر خواستيد ميگم جريان اين ويروسها چيه تا ابروشون هم ببرم

چه ربطی به پولدارها داره؟ مگه چیه که ابروشونو میببره؟ جریان چیه؟

[تصویر:  iran2.png]
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۴۵:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 276
( 327 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #11
(۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۲۹:۴۹)amintatu1990 نوشته است: سلام
وقتي ميگيد ويروس وجود داره يه چيزو بهش ميگم فكر كنيد
سوني اريكسون چيزي به اسم استارت اپ نداره
هر ويروسي هم باشه با خاموش و روشن كردن گوشي از بين ميره
فريم ور سوني اريكسون با كامپيوتر با بدختي پچش ميكنيم حالا يه ويروس با فرمت جاوا ميتونه اينكارو كنه !!!!
كسي كه ميگه سوني اريكسون ويروس ميگيره حتما يه دوره اموزشي فلش زدن گوشي را بره ياد بگيره
وقتي گوشي استارت ميخوره فريم ور ثابت ميشه يعني به هيچ وج نميشه اديتش كرد
حالا يه ويروس با فرمت جاوا ميخواد اينكارو كنه !!!!
من تو كل موبايل فروشيها ميگردم بيشتر ادم ها ميشناسم واسه پول كار نميكنم عشقي ميرم يه چيز هم ياد ميديم و ياد ميگيريم اگر ويروس اينطوري باشه ميگم
ولي يه ويروس جديد واسه گوشيهاي كا 810 و كا 850 هست اينم كار ادم هاي پولداره اگر خواستيد ميگم جريان اين ويروسها چيه تا ابروشون هم ببرم :-دي

سلام

منم با صحبتاتون موافقم و سیستم عامل جاوا احتمال ویروسی شدنش نیست ! (به خاطر خواص Java)

ولی ؟

میشه ویروس Inject کرد به گوشی ! Biggrin

--
یه پچ کاربردی از پچ های مهم رو یکم دست کاری کردم Biggrin

وقتی به گوشی تزریق میشد گوشی هر بار روشن میشد بعد از 48 ساعت پشت سر هم 3 بار ریستارت میشد Cool + برای بار اول صدای اهنگ دیفالت پخش بشه Tongue

دلیل این کار رو اگه فهمیدی ؟ Tongue

چون سیستم عامل جاوا در واقع Start up نداره ! واسه همین لوگوی مغازه (دوستم) رو به فریم ور تزریق کردم که با این کار یه تبلیغی واسه مغازه بشه !

یعنی در واقع با هر بار روشن کردن گوشی لوگوی تبلیغاتی ما به مدت چند ثانیه نمایش داده بشه...

و در واقع وقتی همکارای دوستم ببینند یه جوری ضد حال بخورن !Cool

حالا اینم میشه جور ویروس ! چون مشتری ها که نمیفهمن قضیه چیه و از کجا اب میخوره ! و چون کار اکثر ویروس ها بیشتر اذیت کردن هست تا بغییه قضایا

------------------------------------------------------------------------

بچه ها کسی سورس ویروس واسه سیمبان (هر ورژنی) داره ؟

میخوام ببینم تو گوشی و سیستم عامل سیمبان چه مراحی سپری میشه ...

البته یه نمونشو قبلا تو محیط . Dot net 2005 واسه Pocket PC دیده بودم که البته ویروس چندان " مالی " هم نبود Smile
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۰۶:۵۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mojtabamalaekeh

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  با موبایل از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید milson 15 89,844 ۲۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۵:۳۲:۰۱
آخرین ارسال: aming101
  4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید hadikh73 4 4,209 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۲:۵۷
آخرین ارسال: a.mehran
  یه موبایل با قیمت 1تومن -2تومن میخوام بخرم؟ sara90 22 17,240 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۳۹:۲۰
آخرین ارسال: aKaReZa75
  فارسی کردن موبایل RezaS_1354 2 4,922 ۲۰-فروردین-۱۳۹۳, ۰۸:۰۸:۰۸
آخرین ارسال: lord_viper
  کلیپهای کوتاه موبایل lord_viper 10 19,406 ۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۰۱:۴۶
آخرین ارسال: Ambassador
  [سوال] کیت دو سیمکارته کردن موبایل aleas 0 2,380 ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۳۶
آخرین ارسال: aleas
  با موبایل پشت دیوار را ببینید! orange signal 9 8,973 ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: orange signal
  درخواست نرم افزار موبایل Ghoghnus 3 4,593 ۰۴-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۰۸:۴۹
آخرین ارسال: HoseinVig
  اتصال موبایل به اینتر نت از طریق بلوتوث کامپیوتر lord_viper 4 25,633 ۱۶-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: spfsf
  پختن تخم مرغ با موبایل رسول 11 12,573 ۰۵-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۰:۱۹
آخرین ارسال: sarv

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS