امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویروس موبایل
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #12
RE: ویروس موبایل
اره اينكه معلومه با فلش زدن ميشه واسه استارت اپ
اما با برنامه جاوا نميشه

۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۹:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : IT.M@N
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 276
( 327 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #13
(۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۹:۳۹)amintatu1990 نوشته است: اره اينكه معلومه با فلش زدن ميشه واسه استارت اپ
اما با برنامه جاوا نميشه

البته شایدم بشه... Confused

یه فکری به ذهنم رسید !

ورژن های قدیمی و اپدیت نشده ی فریم ور های سونی یه باگ امنیتی دارن که گوشی رو خاموش میکنه اون باگ

فک کنم منظورمو گرفتی ؟

همون عکسه که گوشی رو بعد از چند ثانیه ریستارت میکنه !

خوب شاید بشه تو یه برنامه از " خواص " اون عکس استفاده کرد !!

مثلا تو یه برنامه که اون برنامه درواقع ویروسمون هست Wink

فک کنم ببینم روش دیگه ای به نظرم میرسه یا نه... Question
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۴۸:۱۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #14
سلام
میدونم چی میگی
اما اون گوشی را خاموش نمیکنه یه جور فریم ور کم میاره
میشه با حافظه یا رم گوشی کار کرد فقط کافیه بیایی حافظه را پر کنی
دوست عزیز مهدی
فقط میگم گوشیهای کا 850 و کا 810 اینجا خرابی زیادی داره الان بد جور گیر چت رومم هستم تمومش کردم میام بهت میگ جریان چیه

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۰۲:۳۱، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۵۳:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 276
( 327 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #15
سلام

اره گوشی رو خاموش نمیکنه بلکه Restart میکنه

درکل رفتم تو فکر...
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۰۵:۴۰
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #16
سلام
بنظر من میشه رم گوشی را با برنامه جاوا فرمت کرد.

۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۲۷:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #17
(۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۲۷:۳۸)amintatu1990 نوشته است: سلام
بنظر من میشه رم گوشی را با برنامه جاوا فرمت کرد.

اگر خود برنامه از داخل رم اجرا شده باشه چی؟

۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۵:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #18
وقتی که حافظه رم موبایل پر شه برنامه ها که بسته نمیشه اما سرعت گوشی خیلی میاد پایین
راه روش هست برای اینکار
اما راه روش برای فرار از اه ناله مردم نیست

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۵۶:۰۱، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #19
درباره ویروس های موبایل بیشتر بدانید
شما حتما از خطراتی که کامپیوترتان را تهدید می کنند مانند ویروس ها و تروجان ها و ... آگاه هستید اما در سال های اخیر علاوه بر کامپیوتر های خانگی ، تلفن های همراه و کامپیوتر های جیبی نیز در خطر آلوده شدن قرار گرفته اند که این امر نشان دهنده گسنرده تر شدن فعالیت های ویروس نویسان است .
با توجه به فعالیت های ویروس های جدید دیگر می توان گفت که اگر به امنیت اهمیت ندهید حتی تلفن همراه ، در جیب هایتان نیز در امان نخواهد بود و اطلاعات شخصی شما هر لحظه در خطر از بین رفتن و یا به سرقت رفتن هستند . با این وجود و با نگاهی به ویروس های موبایل که تا به حال آمده اند می توان به این نکته تاکید کرد که هنوز این ویروس ها ، به اندازه هم خانواده های خود در کامپیوتر های شخصی خطرناک نیستند .
حال شاید یک سوال پیش بیاید که آیا در حال حاضر این برنامه های مخرب خطر جدی به حساب می آیند ؟ آیا باید همانند کامپیوتر هایمان از وسایل دیگر نیز به شدت مراقبت کنیم ؟
در جواب می توان گفت که اگر چه حملاتی که توسط ویروس ها بر روی تلفن های همراه انجام شده چندان قدرتمند و گسترده نبوده است ، اما همواره این خطر وجود دارد که ویروسی قدرتمند در این زمینه به وجود آید و حتی این امکان وجود دارد که شما به ویروس هایی همانند انواع فعلی گرفتار بشوید .
بعضی از ویروس های موبایل همانند ویروس های کامپیوتری گسترش پیدا می کنند . یعنی هنگامی که شما برنامه و یا فایلی را دانلود می کنید ( مانند برنامه های موبایل ، تم های موبایل و حتی ویدئو کلیپ ها) ممکن است که آنها آلوده بوده و تلفن همراهتان را آلوده کنند .

دیگر ویروس های موبایل توانایی گسترش همانند ویروس های انسانی را دارند . یعنی با تماس نزدیک می توانند خود را پخش کنند . بعضی از تلفن های همراه دارای فناوری بلوتوث می باشند که به آنها اجازه انتقال اطلاعات از موبایل به دیگر وسایل را می دهد و با توجه به اینکه هر تکنولوژی دارای معایبی هم هست بلوتوث هم از این حیث مستثنی نبوده و خطر پایین رفتن امنیت را به هنگام استفاده ناصحیح دارد . اگر بلوتوث شما فعال باشد و بر روی حالت شناسایی خودکار قرار گرفته باشد (discoverable mode ) و شما از فاصله نزدیکی از دستگاه دیگری که بلوتوث آن دستگاه نیز فعال است بگذرید ، بلوتوث به حالت خودکار به کار افتاده و امکان دارد که شما آلوده به یک ویروس شوید .

نکته : برای جلوگیری از این خطر باید بلوتوث را بر روی دستگاه غیر فعال کرده و یا آن را از صورت اتوماتیک خارج گردانید (یعنی بر روی non-discoverable mode قرار دهید ) .

راه های جلوگیری از آلوده شدن به ویروس های موبایل

اگر چه ویروس های موبایل در حال حاضر خطری جدی به حساب نمی آیند اما آلوده شدن به یکی از آنها می تواند موجب مشکلاتی گردد و حتی شاید در آینده ویروس هایی با قدرت بالا پا به دنیای موبایل ها بگذارند . پس اگر شما می خواهید به این برنامه های مخرب آلوده نشوید با رعایت چند نکته می توانید میزان خطر آلوده شدنتان را تا حد خیلی زیاد پایین بیاورید .

1 – تنها برنامه هایی را دریافت کنید که از منبع آنها اطمینان کامل دارید .
2 – بلوتوث دستگاه خود را خاموش و یا از حالت اتوماتیک خارج گردانید .
3 – بر روی موبایل خود یک آنتی ویروس نصب کنید .
4 – موبایل خود را در اختیار دیگران قرار ندهید .

البته این نکته حائز اهمیت است که در آینده ای نزدیک خطر ویروس های موبایل به سرعت افزایش خواهد یافت . مثلا شما توجه کنید که یک ویروس دست به شماره گیری خودکار زده و شاید شاهد Hoax ها در موبایل باشیم و با توجه به اینکه ویروس نویسان به سرعت در حال گسترش فعالیت خود هستند هیچ بعید نیست که بزودی ویروس هایی قدرتمند را شاهد باشیم که هم بر موبایل ها و هم بر رایانه ها تاثیر بگذارند .
در همین راستا متخصصان شرکت F-secure با ارائه نموداری به بررسی افزایش ویروس های موبایل پرداخته اند .

آنها با بیان اینکه در حدود 6 ماه تعداد ویروس های موبایل دو برابر شده یک سوال را مطرح کرده اند . چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد ؟

کارشناسان امنیتی شرکت کاسپرسکی هم به بررسی این موضوع پرداخته و به این نکته اشاره داشته اند که در سه ماهه اول سال 2006 تعداد ویروس های موبایل افزایش یافته و با بررسی تعدادی از آنها بیان داشته اند که نسل گذشته تروجان های سیستم عامل سیمبیان پایان پذیرفته و کیفیت برنامه های مخرب تلفن همراه به صورت محسوسی افزایش یافته است .
آنها همچنین به استفاده از زبان های برنامه نویسی جدیدی برای تولید برنامه های مخرب موبایل اشاره و از زبانهای .NET و جاوا نام برده اند .
به علاوه ویروس های جدیدی آمده اند که توانایی اثر بخشی بر روی دو سیستم عامل را دارند . یعنی قادر به فعالیت در کامپیوتر های شخصی و موبایل ها هستند . این کارشناسان به عنوان مثال Worm.MSIL.Cxover ذکر کرده اند و همچنین با بیان مشخصات تروجان جدیدی به نام Trojan-Spy.SymbOS.Flexispy که توانایی جمع آوری اطلاعات از صحبت های انجام شده توسط موبایل و همچنین SMS ها را دارد به این نکته اشاره کردند که ویروس های موبایل حرکتی رو به جلو برای مقاصد تجاری در پیش گرفته اند.
در پایان هم کارشناس کاسپرسکی با بیان اینکه من فکر می کنم این تازه یک شروع است به آینده ای پر خطر برای موبایل ها اشاره می کند .
۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۳۶:۰۱
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #20
منبع بالا حالش بده این جمله را بخونید ؟
( مانند برنامه های موبایل ، تم های موبایل و حتی ویدئو کلیپ ها) ممکن است که آنها آلوده بوده و تلفن همراهتان را آلوده کنند . )
به نویسنده مطلب بالا کسی که اینو گفته یه ادمی هست که نمیدونه گوشی چیه
اخه کلیپ تصویری با پسوند mp4 ویروس میگیره

۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۷:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Loyal, t3r!p3000, mojtabamalaekeh
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #21
چرا که نه
پسوند mp4 هم ویروس میگیره
دوست عزیز که فامیلیتونم هم مثل من منصوری هست ویروس ها روز به روز دارن پیشرفت میکنن.ویروس های معروفی که فایل های اجرایی یا exe رو آلوده میکنن و بهشون میچسبن فکر کنم باهاشون آشنا هستید.نوعی ویروس جدید هم میتونه فرمت ها و پسوند های دیگه رو الوده کنه
که من دارم رو این روش کار میکنم که بتونم فایل های تصویری و صوتی رو آلوده کنم البته فعلا در رایانه تا با روشش آشنا بشم و بعد در موبایلها

قبلا خیلی چیزا امکان نداشته اما الان داره
قبلا بیشترین حافظه ای که قابل حمل بود فلاپی بود الان دی ویدی اومده و تا چند سال دیگه دی وی دی های 5 بعدی وارد بازار میشن که 10 ترابایت حافظه دارن کسی اصلا میتونه فکرشو بکنه
فکر کنم شما همه چیز رو در حال میبینید
یه ریزه فکر کنید بعد بگید منبع بالا حالش بده یا خوب آقای دکتر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۲۰، توسط sayberiya.)
۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۰۰
تشکر شده توسط : Loyal, t3r!p3000
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #22
منبع بالا حالش بده
وقتی شما پسوند mp4 فر را باز میکنید فریم ور توسط میدا پلیر میخونتش دیکود میکنه اخه فایل jar توسط یه چی دیگه باز میشه من هیچی نمیدونم اما یه notepad را در نظر بگیر وقتی یه فایل exe را باز میکنی کدهاشو نشون میده الان Notepad برنامه را اجرا میکنه؟ معلومه که نه
مدیا پلیر فریم ور میاد اینها را میخونه این کدها را دکود میکنه و تصویر و صدا بوجود میاد اخه نمیاد فایل را اجرا کنه اگر بیایید تو فریم ور برنامه دستکاری کنید اونم با کامپیوتر وقتی ما میخواهیم گوشی را فلش بزنیم نباید بزاریم گوشی روشن بشه اخه فریم ور اجرا شده و نمیشه ادیتش کرد حالا یه ویروس میخواد اینکارو کنه؟
تحت هیچ شرایطی فایل ویدئو با پسوند mp4 و 3gp ویروس نداره یکی از دوستام هم همینو میگفت که میشه مثلا عکس همراه ویروس باشه بهش ثابت کردم که نمیشه اونم سیستم عامل جاوا
یه ایمیل به نویسنده و یا کسی که اینو گفته بگو تا بیاد بیبینم اصلا میدونه گوشی چیه که این حرفو میزنه و اطلاعات اشتباه میده
من چیزی بلد نیستم اما این حرفو برو به یه تعمیر کار موبایل بگو تا بیبینی چقدر میخنده

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۴:۴۴، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mojtabamalaekeh

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  با موبایل از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید milson 15 89,844 ۲۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۵:۳۲:۰۱
آخرین ارسال: aming101
  4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید hadikh73 4 4,209 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۲:۵۷
آخرین ارسال: a.mehran
  یه موبایل با قیمت 1تومن -2تومن میخوام بخرم؟ sara90 22 17,240 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۳۹:۲۰
آخرین ارسال: aKaReZa75
  فارسی کردن موبایل RezaS_1354 2 4,922 ۲۰-فروردین-۱۳۹۳, ۰۸:۰۸:۰۸
آخرین ارسال: lord_viper
  کلیپهای کوتاه موبایل lord_viper 10 19,406 ۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۰۱:۴۶
آخرین ارسال: Ambassador
  [سوال] کیت دو سیمکارته کردن موبایل aleas 0 2,380 ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۳۶
آخرین ارسال: aleas
  با موبایل پشت دیوار را ببینید! orange signal 9 8,973 ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: orange signal
  درخواست نرم افزار موبایل Ghoghnus 3 4,593 ۰۴-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۰۸:۴۹
آخرین ارسال: HoseinVig
  اتصال موبایل به اینتر نت از طریق بلوتوث کامپیوتر lord_viper 4 25,633 ۱۶-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: spfsf
  پختن تخم مرغ با موبایل رسول 11 12,573 ۰۵-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۰:۱۹
آخرین ارسال: sarv

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS