امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغذیه تابلو و کارت mmc
نویسنده پیام
ehsan1100 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  تغذیه تابلو و کارت mmc
با عرض سلام خدمت دوستان
غرض از مزاحمت دو تا سوال داشتم
اولیش اینکه تغذیه تابلوی روان با حدود 512 ال ای دی بعلاوه تغذیه لچ و میکرو و با توجه به اینکه ال ای دی ها از نوع ارزان قیمت )چینی(استفاده شده باید منبع تغذیه با چه آمپری استفاده بشه که نور کافی وتقریبا حداکثری تا اونجایی که ال ای دی ها نسوزند رو استفاده کنیم؟

و سوال دوم اینکه شماتیک وبرنامه نویسی کارت حافظه mmc برای استفاده در تابلوی روان به چه شکل هست وقیمت تقریبا چقدر تموم میشه؟
۲۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۴۹:۴۰
تشکر شده توسط : Erfan110
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #2
RE: تغذیه تابلو و کارت mmc
سلام
نقل قول: اولیش اینکه تغذیه تابلوی روان با حدود 512 ال ای دی بعلاوه تغذیه لچ و میکرو و با توجه به اینکه ال ای دی ها از نوع ارزان قیمت )چینی(استفاده شده باید منبع تغذیه با چه آمپری استفاده بشه که نور کافی وتقریبا حداکثری تا اونجایی که ال ای دی ها نسوزند رو استفاده کنیم؟
معمولا در اکثر تابلو ها از پاور های کامپیوتر استفاده میشه ،
جریان باید بالای 5 امپر باشه و قطعات جریان مورد نیاز رو از منبع میکشن .
در منبع تغذیه ، مهم این هست که با کشیده شدن جریان ، ولتاژ افت نکنه
نقل قول: و سوال دوم اینکه شماتیک وبرنامه نویسی کارت حافظه mmc برای استفاده در تابلوی روان به چه شکل هست وقیمت تقریبا چقدر تموم میشه؟
اگه خودتون میخوایید برنامه بنویسید ، قبلا توی انجمن بحث شده .
۲۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۵۴:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, maxn@morteza, alikamali
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #3
در مورد تابلو روان پاور کامپیوتر بهترین انتخابه و mmc هم میتونید از تابع بیسیک استفاده کنید خیلی اسونه من ایجا یه نمونه با آموزش فارسی می زارم که خودم از نت برداشتم خیلی به دردم خورد . البته واسه بیسکام ای وی ار قیمت mmc که پیدا نمیشه بجاش sd استفاده میشه 1g پنج هزارتومان .اگه از نوع میکرو استفاده کنید میتونید از خشابش لحیم کاری کنید و بجای جا مموری استفاده کنید

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   MMC_Basic_Farsi.rar (اندازه: 42.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 766)

داده پردازان سریر سیستم
۲۵-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۰۳:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar, salehjg, parsaid, fatima7, GOLDOST
ehsan1100 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #4
سلام خیلی ممنونم از پاسخ های شما
در مورد اول نظرتون درباره ساخت منبع سویچینگ بجای استفاده از پاور کامپیوتر که قطعا باید از نوع کارکرده استفاده بشه وعمر خودش کرده و حجم زیادی رو اشغال میکنه چیه در ضمن هزینه ساخت منبع 5 امپر خیلی تموم میشه یا نه؟

و در مورد دوم چند سوال داشتم اول اینکه کارت مستقیم به میکرو متصل میشه؟ و احتیاج به ترانزیستور یا مقاومت نداره؟
نحوه ارتباط کارت با کامپیوتر چطوری برای انتقال اطلاعات وسوالهایی درنحوه برنامه نویسی دارم که مثلا وقتی میخواهیم یک کاراکتر مثل حرف ب روی تابلو نمایش بدیم باید برنامه اصلی رو روی میکرو و کاراکتر ب روی کارت قرار بدیم و برنامه نویسی به چه صورت میشه ؟
ببخشید سوال ها زیاد شد شرمنده
۲۶-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۵۶:۲۰
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #5
نقل قول: در مورد اول نظرتون درباره ساخت منبع سویچینگ بجای استفاده از پاور کامپیوتر که قطعا باید از نوع کارکرده استفاده بشه وعمر خودش کرده و حجم زیادی رو اشغال میکنه چیه در ضمن هزینه ساخت منبع 5 امپر خیلی تموم میشه یا نه؟
اگه خودتون بخوایید بسازید ، هزینه ی زیادی نداره ، اما بیرون یه خورده گرون هست .
نقل قول: و در مورد دوم چند سوال داشتم اول اینکه کارت مستقیم به میکرو متصل میشه؟ و احتیاج به ترانزیستور یا مقاومت نداره؟
نحوه ارتباط کارت با کامپیوتر چطوری برای انتقال اطلاعات وسوالهایی درنحوه برنامه نویسی دارم که مثلا وقتی میخواهیم یک کاراکتر مثل حرف ب روی تابلو نمایش بدیم باید برنامه اصلی رو روی میکرو و کاراکتر ب روی کارت قرار بدیم و برنامه نویسی به چه صورت میشه ؟
کارت ها مستقیما به میکرو متصل میشه اما تغذیه اون 3.3 ولت هست ، مقاله ای که اقا مرتضی گذاشته کامل هست و ...
در تابلو روان کارت مانند یک حافظه عمل میکنه و شما کدهای رو که برای انواع حروف و فونت ها و... درست کردید روی اون میریزید و بعد با میکرو میخونیدش ، در این مورد من اطلاعات زیادی ندارم ، اما دوستان بیشتر توضیح خواهند داد
۲۶-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۳۲:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : maxn@morteza, t3r!p3000, alikamali, parsaid
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #6
در مورد پاور کامپیوتر که میونید یه خراب یا دست دوم بگیرد و خازناشو عوض کنید که یه عمر واستون کار میکنه اکثرا" هم خازن هاش خراب میشن
تو mmc هم حافظه سلکتوری هست و هر سلکتور 512 بایت داره که میتونید انارو بخونید یا بنویسد بهترین راه به نظر من واسه تابلو روان اینکه شما یه برنامه تحت ویندوز بنوسی و یه ارتباط usb با atmega 8 که خیلی در موردش کار شده و تو نت موجود هست با کامپیوتر برقرار کنی و برنامه جوری باشه که اطلات شمارو که مربوط به تابلو روانه بفرسته و اونم رو mmc بنویسه با همین اتصال spi بعد با توجه به ادرسی که دادی تابلو اون اطلاعت بخونه و نشون بده خیلی ساده و کاربردی .
در مورد تغذیه mmc 3.3 ولته و واسه میکرو که با 5 ولت کار میکنه از مقاومت واسه ارتباط استفاده میشه

داده پردازان سریر سیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۵۸:۳۳، توسط maxn@morteza.)
۲۶-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۳۶:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar, فروم باز
ehsan1100 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #7
با عرض سلام مجدد وتشکر از هر دو عزیز
اقای یک نفر امروز به نکته ای برخوردم که در یک سایت که تابلوی تجاریش ومشخصاتش به این صورت بود که 16سطر و80 ستون یعنی 1280 ال ای دی بایک منبع تغذیه سویچینگ 5ولت 2 آمپر تغذیه میشد در صورتی که شما گفتید تابلو با 512 ال ای دی به 5 آمپر نیاز داره من که گیچ شدم علت چیه؟
و اقا مرتضی من درباره طرح شما زیاد متوجه نشدم و قصد من اینکه روی تابلو خشابی برای قرارگیری کارت در نظر بگیرم وهر وقت نیاز با تغییرمتن شد کارت رو از خشاب در بیارم و با کامپیوتر متن عوض کنم در ضمن اگه ممکن در مورد نحوه اتصال کارت و کامپیوتر و روشspi توضیح بدید
۲۶-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۱۷:۱۶
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #8
دوست عزیز نسبت به مصرف و نوع led و تعداد سوتون یا سطر جریان تابلو روان مشخص میشه تابلو روان خیلی کم مصرف میکنه چون همیشه در اصل یه سوتون جریان میکشه البته بسته به تعداد سطرا . منظور من همونه در مورد mmc اگه شما بخواین متنی که تو ویندوز مینویسنو تابلو مستقیم بخونه باید از fat پشتیبانی کنید که برنامه سنگنی داره و میکرو بالای میخواد واسه تابلو روان منظور من این بود که کدای تابلو روانو با یه سخت افزار که با avr ساخته میشه اول از کامپیوتر روی mmc ذخیره کنید بعد همون کدارو به روش ساده با میکرو از mmc بخونید و نمایش بدین . ارتباط spi هم بگردین خیلی جاها دربارش گفتوگو کردن و mmc هم از این نو ارتباط که یه نو ارتباط سریال است پشتیبانی میکنه با برنامه و دستوراتی که بالا گذاشتم راحت میشه نوع ارتباط مشخص کرد و با mmc ارتباط برقرار کرد تو ارتباط بالا فقط ما سلکتورارو مقدار دهی میکنیم مثل حافظه ایپرام از fat پشتیبانی نمیکنیم .

داده پردازان سریر سیستم
۲۶-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۲:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar, فروم باز
ehsan1100 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #9
با سلام اقا مرتضی میشه دقیقا بفرمایید بین 2 تا 5 چه آمپری برای تابلو با 8سطر و 64 ستون ودر مجموع 512 ال ای دی مناسبه؟
و در مورد کارت چون من تا حالا کار نکردم سولاتم زیاده البته باعث شرمندگی!
در مورد ارتباط spiسرچ کردم ویه چیزایی فهمیدم ولی حالا تو تا سوال برام پیش امد اول اینکه با استفاده از چهار سیم که مشابه پرگرمرstk200/300 هست یعنی میشه کارت به پرگرمرو واز اونطرف به پورت پیزینتر وصل کرد؟
ودوم اینکه چطوری دیتا رو روی کارت بریزیم یعنی با بسکام مثل پروگرم کردن میکرو ویا باید جای خاصی بریم؟
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۱۵:۱۷
تشکر شده توسط : فروم باز
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #10
سلام همون 2 آمپر کافیه فکر کنم .
استاندارد stk200/300 isp هست که مخصوص برنامه ریزی میکرو هست ولی spi باهاش یکم فرق داره درسته هر دوتاشون با همون پایه ها کار میکنن ولی شما میتونید تو isp دو مدل نرم افزار که پایه ها مهم نیستن و میتونید به تمام پایه ها اتصال بدین و نرم افزار تایین کنید ولی تو. سخت افزاری حتما باید به پایه های مشخص شده باید اتصال بدین mmc رو هم فکر نکنم بشه مستقیم به pc وصل کرد بهترین راه اینکه یه میکرو رابط قرار بدین و توش دو نوع اتصال spi و سریال مشخص کنید و برنامشو توری بنویسید که هر چی از سریال دریافت میکنه رو mmc با /spi بنویسه که بازم راحترین راه استفاده از شبیه ساز usb با اتمگا 8 که تو کویر الکترونیک هم هست روش کار کردنش . در مورد نوشتن رو کارتم کار ساده فقط باید یه برنامه تو ویندوز بنویسی که بیاد و کدای مربوط به تابلو روانو به پورت سریال مثلا بفرسته و میکرو رابطی که گفتم اونارو بگیره و رو mmc بنویسه و بقیشم معلومه...

داده پردازان سریر سیستم
۲۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۵۲:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, 1nafar, فروم باز, alikamali
ehsan1100 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #11
با عرض سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم که وقتی مدار رو که 1 آمپر احتیاج داره به منبع تغذیه سوئچنگ 2 آمپر وصل کنیم به مدار اسیب وارد میشه ویا به همون مقدار لازم از منبع سویچنگ میکشه؟
راستی هرچی سرچ کردم یه منبع تغذیه سوئیچنگ 5 ولت 2 آمپر پیدا نکردم میخواستم بدونم از دوستان کسی سراغ نداره؟
و
در مورد کارت تا حدودی متوجه شدم اما در مورد ارتباط کارت با کامپیوتر شماتیک یا مداری پیدا نکردم توی سایت کویر الکترونیک هم یه مدار بود که فایل پروتئوس هم باز میشد و داخلش خالی بود
۲۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۲۵:۱۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question خواندن/نوشتن بر روی کارت مغناطیسی SMNsoft 14 31,089 ۱۸-دى-۱۴۰۱, ۰۵:۱۰:۱۳
آخرین ارسال: Arsam.6988
  اموزش ساخت کارت خوان مغناطیسی mehrab888 0 1,472 ۰۶-آذر-۱۳۹۷, ۱۹:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: mehrab888
  [سوال] ساخت منبع تغذیه با avr xxabasxx 3 3,463 ۰۴-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۱۴:۳۷
آخرین ارسال: helma
  راهنمایی در مورد تابلو روان iman-63 133 103,410 ۱۰-مهر-۱۳۹۵, ۱۹:۲۳:۲۲
آخرین ارسال: ali3130
  ساخت تابلو روان و ساعت هوایی گردون یا همون Propeller Clock با موتور فن !!! t3r!p3000 85 91,068 ۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۱:۴۴:۳۸
آخرین ارسال: taherehselseleh
  تابلو روان و آموزش از ابتدا mehrdadgh 66 162,686 ۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۰۰:۰۴:۱۳
آخرین ارسال: taherehselseleh
  [سوال] منبع تغذیه sim900a ghostrider 1 2,117 ۰۵-اسفند-۱۳۹۴, ۱۱:۴۶:۳۹
آخرین ارسال: sharin
  مشکل عجیب با sd کارت و avr reza-m 2 2,709 ۲۱-دى-۱۳۹۴, ۱۶:۳۲:۳۲
آخرین ارسال: reza-m
  [سوال] مشکل در تغذیه تابلو روان sajjad12 3 3,011 ۲۰-مهر-۱۳۹۴, ۱۰:۱۰:۳۲
آخرین ارسال: ha_60
  برای افک در تابلو روان کسی ایده ای داره؟؟؟؟؟ iman-63 9 8,505 ۰۶-تير-۱۳۹۴, ۱۵:۰۵:۲۸
آخرین ارسال: student-p

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS