امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژگی ها ترفند ها و امکانات جدید ویندوز 7
نویسنده پیام
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #1
ویژگی ها ترفند ها و امکانات جدید ویندوز 7
سلام.
بالاخره بعد از چند هفته ویندوز 7 64 بیتی و 32 بیتی رو از خود سایت ماکروسافت دانلود کردم. هم 32 و هم 64 بیتی رو رو سیستمم نصب کردم و بدون مشکل کار میکنن. الآن چند روزی میشه از ویندوز 7 64 بیتی استفاده میکنم.
خوشبختانه چون خود ماکروسافت سریال نامبر در اختیارم قرار داد به راحتی اکتیوشون کردم.

خوب دوستان زیادی از ویندوز 7 استفاده میکنن. این تاپیک رو زدم تا ترفندها و مطالب جدیدی که از این ویندوز یاد میگیریم رو در اختیار هم قرار بدیم.

من ابتدا به چند تا از امکانات اولیه و جدید ویندوز 7 اشاره میکنم.

اولین ویژگی جدید و جالب ویندوز 7 نمایش هم زمان پنجره هاست. طوری که بین پنجره ها میچرخیم و پنجره مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم. بسیار هم کاربردیه.
[تصویر:  Switch.jpg]

ویژگی بعدی هم مثل مورد اول برای پیمایش بین پنجره هاست. در ویندوز های قبلی هنگامی که کلید های Alt + Tab رو برای عوض کردن پنجره ها میزدیم فقط آیکون پنجره به علاوه تایتلش نمایش داده میشد. اگه مثلا چند تا ie باز بود پیدا کردن پنجره مورد نظر مشکل بود. ولی ویندوز 7 این مشکل رو حل کرده. هنگام چرخیدن بین پنجره ها میتونیم محتویات اون هارو هم ببینیم. ضمن این که رو هر پنجره ای بریم پنجره های دیگه به حالت مخفی در میان. اما کادر دور پنجره باقی میمونه که اینم جالبه.
[تصویر:  Switch2.jpg]

امکان جدید بعدی قرار دادن پنجره های هم نوع در یک آیکون در تسک بار هست که از شلوغ شدن تسک بار جلوگیری میکنه. رو هر آیکونی در تسک بار کلیک کنیم پنجره های موجود در اون آیکون رو به صورت کوچیک نمایش میده و اگر موس رو روی یکی از اون ها ببریم پنجره های دیگه مخفی میشن و اون پنجره به نمایش در میاد.
[تصویر:  ShowAll.jpg]

ویژگی جالب دیگه نمایش پیشرفت پروگرس در آیکون های تسک بار هست. مثلا هنگام کپی فایل یا دانلود فایل میتونیم پیشرفت کار رو در تسک بار در آیکون مربوطه مشاهده کنیم.
[تصویر:  Progress.jpg]

از این امکانات جدید که بگذریم تم بسیار زیبا و جذاب و user friendly بودن وین 7 باعث جذب کاربران بیشتری به سمت خودش شده.
جالبه نوار title پنجره ها حالت شیشه ای داره و پشتشون دیده میشه. همین طور تسک بار حالت شیشه ای داره که میتونیم رنگشون رو هم تغییر بدیم.
به تایتل پنجره و تسک بار توجه کنید.
[تصویر:  Transparent.jpg]

یه مورد جالب دیگه هنگام بستن یا minimize کردن پنجره ها به چشم میاد.
پنجره ها هنگام بسته شدن در یه لحظه نا پدید نمیشن. بلکه به صورت ملایم ابتدا شفاف و سپس ناپدید میشن. هنگام مینیمایز کردن هم پنجره ها به حالت شفاف در میان و به سمت تسک بار جمع میشن.
[تصویر:  Minimize.jpg]
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۵۲:۴۶
تشکر شده توسط : Loyal, Darg, t3r!p3000, Mr.pRoGraMmer, hamed_Arfaee, mojtabamalaekeh, mahdi20, alaska, amirjan, mvig
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: ویژگی ها ترفند ها و امکانات جدید ویندوز 7
در عملکرد و نه تئوری چیزی بین 64 بیت و 32 بیت حس کردی تا حالا؟
یعنی ارزش داره؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۰۹:۰۶، توسط Darg.)
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۰۶:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #3
(۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۰۶:۲۶)Darg نوشته است: در عملکرد و نه تئوری چیزی بین 64 بیت و 32 بیت حس کردی تا حالا؟
یعنی ارزش داره؟
سلام.
والا جواد جان باید 64 سون رو با 32 سون مقایسه کنم. چون من قبلش xp داشتم و حدود 7 8 ماه هم بود که وین نریخته بودم. اختلاف سرعت xp و سون کاملا محسوس بود.
مثلا تو ساده ترین کارها مثل کپی فایل یا تو باز کردن سایت ها هم سرعت لود صفحات اینترنت از xp با آخرین ورژن ie یا آخرین ورژن فایرفاکس بالاتر بود.
اما مقایسه درست اینه که سرعت 7 رو با 7 بسنجیم که زیاد تو 32 بیت 7 نمیرم.

خودت میدونی که cpu 64 بیت هنگامی میتونه از حداکثر قدرت و سرعتش استفاده کنه که وین 64 نصب باشه. پس شک نکن که بی تاثیر نیست.

معمولا هم مشکل خاصی در اجرای برنامه ها نداره. حتی ویبی6 هم روش نصب شد چه برسه به sql و دات نت. آنتی هم بدون مشکل کار میکنه. همه درایور ها رو شناخت به جز صدا که همیشه با همه مشکل داره. درایورش رو دانلود کردم مشکل حل شد.
چند تا برنامه هم اجرا نشدن. مثلا کرک بابیلون که شاید رو 32 بیت 7 هم اجرا نشه.

در کل چون تازه 64 بیت رو نصب کردم نمیتونم نظر قاطع بدم اما نظر مثبتی بهش دارم.
شما که هاردت جا داره. مثل من کنار xp یه 32 بیت و یه 64 بیت هم نصب کن. به کارت نیومد بعدا پاکش کن.
۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۰۰:۳۸
تشکر شده توسط : mojtabamalaekeh, Mr.pRoGraMmer, Darg, t3r!p3000, mahdi20, mvig
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #4
(۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۰۰:۳۸)Payman62 نوشته است: شما که هاردت جا داره. مثل من کنار xp یه 32 بیت و یه 64 بیت هم نصب کن. به کارت نیومد بعدا پاکش کن.
والا من یه بار که ویستا 64 بیت رو نصب کردم تو یک ساعت اول دیدم ای بابا این که هر چی برنامه می خوایم اجرا کنیم نمی تونه. یعنی انعطاف زیادی برای کار نداشت
ولی الان با وجود سیستم های مجازی (VPC VBOX ,...) فکر کنم باید یه امتحانی بکنم...
۱۸-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۲۷:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #5
(۱۸-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۲۷:۴۹)Darg نوشته است: والا من یه بار که ویستا 64 بیت رو نصب کردم تو یک ساعت اول دیدم ای بابا این که هر چی برنامه می خوایم اجرا کنیم نمی تونه. یعنی انعطاف زیادی برای کار نداشت
ولی الان با وجود سیستم های مجازی (VPC VBOX ,...) فکر کنم باید یه امتحانی بکنم...
سلام.
من کم پیش اومده در اجرای برنامه ها به مشکل بر بخورم.
برنامه های قدیمیه تحت داس مشکلاتی دارن. ولی الآن دیگه از اونا زیاد استفاده نمیشه.
برنامه هایی مثل فایر فاکس و آنتی ویروس و برنامه های جدید اصلا مشکل ندارن.
ضمن این که تو پروپرتی فایل run as xp یا run as win95 حتی داره. فایلی اجرا نشه بزنی ران از ایکس پی اجرا میشه.

به نظرم اگه درایو خالی داری بهتره نصب کنی.

این لینک سیستم مجازی.
VirtualBox
پسورد فایل: www.kamyabonline.com
[تصویر:  Download.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۲۸:۵۵، توسط Payman62.)
۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۲۵:۱۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, CRazYFULL, Darg, Loyal, mahdi20
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #6
یکی از خوبی های VirtualBox تو پشتیبانی USB هست اما من VirtualPC مایکروسافت رو هم دارم.
VirtualBox نسبت به VirtualPC ثبات کمتری داره, در عین حال توی سیستم من VirtualPC سرعت نصب و عملکردش بالاتره.

می دونی پیمان جان مشکل من همینه که بهش اشاره کردی.
کاره من طوریه که خیلی با اجزاء داخلی ویندوز سرو کار دارم (ساخت سی دی های نصب سفارشی)
به خاطر همین وقتی دیدم 64 بیتی در مورد مثلا اجرای برنامه های دیباگر یا فرمان های بتچ داس مشکل پیدا می کنه برای همین سراغش نمی رفتم.
اما حالا دیگه وقتشه. به قول شما هم برنامه هایی که مورد پوشش 64 بیت هستند داره روز به روز بیشتر می شه هم سیستم مجازی کار رو خیلی راحت کرده.

ولی نظرت درباره اینکه استقبال عمومی از 64 بیتی سیستم عامل ها خیلی کمه چیه؟
یعنی به نظرت چند سال دیگه می بینیم که همه سیستم ها 64 بیتی شدند (با توجه به پشتیبانی سی پی یو های یکی دو سال اخیر از وضعیت x86 و x64 در کنار هم)
من که فکر نمی کنم. مگر اینکه واقعا یه اتفاق خارق العاده بیافته:
مثلا نرم افزارهای سیستم های مجازی به جایی برسند که از کارت گرافیک به طور 100 درصد نه 90 درصد پشتیبانی داخلی و حقیقی کنند.
۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۴۹:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, CRazYFULL, Payman62
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #7
سلام.
من الآن خواستم با نرو 6 رایت کنم به مشکل بر خوردم. البته میدونی که الآن نرو 8 هم اومده و نرو 6 خیلی قدیمیه.

اون قضیه ران از ویندوز 95 و 98 رو تست کن شاید مشکلت رو حل کنه.
به هر حال در نهایت شما میتونی هر دو رو در کنار هم نصب کنی که با این سیستم و جزییاتش هم آشنا بشی و برای کار با دیباگر ها و برنامه های تحت داس هم میتونی به ویندوز قبلی مراجعه کنی. شاید در آینده پچی بیاد این مشکل رو حل کنه. یا تو ورژن فاینال حل شه.

در مورد جا افتادن 64 بیتی شاید الآن 90% مردم ما ندونن cpu 64 بیتی چی هست اصلا. طرف لیسانس سخت افزار داره اصلا نمیدونه x86 چیه x64 چیه.
ولی خوب در دو سه سال آینده فقط در سیستم های خانگی میشه گفت این cpu ها جا بیفته. ولی در ادارات و شرکت ها شاید بره 10 سال دیگه. چون اونا به خصوص بخش پشتیبانی شرکت ها و ادارات حوصله سر و کله زدن با مشکلات این ویندوزها رو ندارن. هر روز یکی گیر بده چرا این برنامه اجرا نمیشه. چرا این فایل باز نمیشه. اینه که 1 32 بیت میریزن و خودشون رو خلاص میکنن.
شرکت ها هم که روال کارشون رو 32 بیت هست. تمام برنامه هاشون رو با این نوع cpu نوشتن و باید پشتیبانی کنن. شاید با 64 سازگاری نداشته باشه یا مشکلاتی حین کار پیش بیاد. پس نمیان تغییر فاز بدن. اداراتم که با این شرکتا قرار داد دارن مجبورن رو 32 موندگار شن.

راستی یه مساله رو توجه نکردی. شما نمیونی داخل ویندوز 32 بیت توسط virtualbox ویندوز 64 بیت نصب کنی. چون فایل ستاپ وین 64 بیت از نوع 64 بیته و وین 32 بیت نمیتونه بازش کنه.
برعکسش ولی قاعدتا باید بشه.
۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۵:۳۴:۰۶
تشکر شده توسط : Darg, mahdi20, t3r!p3000
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #8
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۵:۳۴:۰۶)Payman62 نوشته است: راستی یه مساله رو توجه نکردی. شما نمیونی داخل ویندوز 32 بیت توسط virtualbox ویندوز 64 بیت نصب کنی. چون فایل ستاپ وین 64 بیت از نوع 64 بیته و وین 32 بیت نمیتونه بازش کنه.
برعکسش ولی قاعدتا باید بشه.
!
یعنی اگر از 64 بیت ایمیج بگیری بعد توی ویندوز 32 بیتی با VBOX بار کنی نمی تونی بار هم نصب کنی؟!
۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۰۰:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #9
سلام.
نه نمیتونی.
ایمیج رو که شما با نرو برای مثال باز میکنی. ولی وقتی وارد درایو سیدی رامت میشی فایل ستاپ آیکونش شبیه فایل های سیستمیه ( همون بدون آیکون خودمون ). یعنی مشخصه فایل رو نمیتونه حتی آیکونش رو تشخیص بده چه برسه به باز کردنش. اجراشم کنی اون پیغام معروف رو میده که این فایل برای win32 ولید نیست. پس کلا ویندوز شما نمیتونه فایل رو باز کنه نه Vbox.
حالا نرم افزار سیستم مجازی شما هم که داخل یه ویندوز 32 بیت ران شده و ویندوز نمیتونه فایل 64 بیت رو اجرا کنه طبیعتا اون نرم افزار هم نمیتونه. نرم افزار که نمیتونه پاشو از محدوده اختیارات سیستم عامل فراتر بذاره.
۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۵۲:۲۵
تشکر شده توسط : Darg, t3r!p3000
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #10
yazdani نوشته است:سلام آقا پيمان :():
چطوري خوبي
خب خدا رو شكر كه خوبي:clap:
اين ويندوز 7كه نصب كردي با كارت گرافيكت مشكلي نداشت
كارت گرافيك من Gforce nvidia8400GSهست ولي نمي دونم چرا نشناختش و كامل نصب نشد :X(:
راستي ويندوز 7 كه گفتي ورژنش چنده مال من 7022بود كه از شركت پي سي دانلود گرفته بودم(سي دي شو خريده بودم)
با cpu3000دو هسته اي(غير واقعي )و رم 1گيگ جواب ميده يا ارتقائ بدم رايانه ام رو؟؟ :lol:
حجمش چقدره و فري يا نه پول :X(: مي خواد ؟؟
لينكشو ميشه بزاري ؟؟ :))):
ممنون
ايام بكام :rolleyes:
سلام.
قبلا گفته بودم به دلیل مشکلی که کارت گرافیکم داشت کارت گرافیک 13 14 سال پیش رو انداخته بودم رو سیستمم که حتی 3d هم نبود. کارت گرافیکی که اول 512 کیلو بایت بود بعد ارتقاش دادم به 1 مگ. البته تو xp خوب بود فقط گاهی اوقات سکته میزد و مجبور میشدم ریست کنم. ولی 7 اصلا نشناختش. تصویر بسیار بی کیفیت بود ولی ویندوز نصب شد. کلا کار کرد سیستم عامل ربطی به vga نداره شما کابل مانیتور رو در بیاری و سیستم رو ریست کنی و بعد 2 دقیقه بزنی میبینی تو ویندوزه.
حالا شما میگی نصب نمیشه ربطی به کار گرافیک نداره و مشکل جای دیگست.
برای من ورژن 7100 هست که لینک دانلودش تو خود سایت ماکروسافت موجوده. البته جدیدترش هم اومده ولی خوب اینو میتونی از خود ماکروسافت دانلود کنی.
این لینکش. هم 32 بیت موجوده هم 64.
رم حداقل 512 مگ میخواد و 2 گیگ باشه بهتره. چون 1 آنتی نصب کنی و 4 تا برنامه باز کنی 1 گیگت پر میشه و سیستم کند میشه. برای من بارها پیش اومده 1 گیگ رو رد کرده.
64 بیت 3.04 گیگ و 32 بیت 2.35 گیگ.
خودش یه سریال نامبر بهت میده که تا حدود 1 سال دیگه میتونی از برنامه استفاده کنی. یعنی تا 1 سال حدودا رایگانه.
راستی ما چون ایرانی هستیم اجازه دسترسی به لینک دانلود رو نداریم. پس با پوروکوسوی دانلود کن.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۵۰:۰۸، توسط Payman62.)
۲۱-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۴۱:۵۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sarv
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #11
همین دیگه مایکروسافت فکر کرده Windows Aero رو یکم قر و قمیش بده باید یه ورژن جدید بده بیرون ... البته کاش حداقل همون Aero رو آپدیت می کرد .. همه اینا رو که ویستا هم داشت.
پروژه هایی مثل Compiz Fusion و Beryl صد برابر زیبا تر و سبک تر عمل می کنن .

یکم از ویژگی های فنی و پیشرفت هاش نسبت به ویندوز ویستا بگید .
مثلا Search Indexer درست شده؟ . الان روی ویستا Home Premium که 64 بیتی هم هست ، 160 گیگ هارد ، هنوز که هنوزه داره index میکنه ، cpu و ram ما رو گذاشته سر کار ...

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۱-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۰۳:۲۳
تشکر شده توسط : sarv, Darg, t3r!p3000, ilius

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیش نمایش تصاویر در ویندوز 7 Loyal 25 31,883 ۲۰-آبان-۱۳۹۳, ۰۲:۵۶:۰۴
آخرین ارسال: spider-man
  [آموزشی] حذف فایلها و پوشه هایی که حذف نمیشوند در ویندوز babyy 2 5,476 ۲۹-تير-۱۳۹۳, ۲۰:۴۳:۰۶
آخرین ارسال: babyy
  ارور موقع نصب ویندوز aKaReZa75 4 4,535 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۳۷:۰۹
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] ویندوز 7 mehdiwin 5 5,377 ۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۲۶:۴۸
آخرین ارسال: Loyal
Question [سوال] آموزش event viewer در ویندوز 2008 javaweb 0 2,079 ۰۶-دى-۱۳۹۱, ۰۸:۵۱:۴۰
آخرین ارسال: javaweb
Question سرچ ویندوز خوب کار نمی کنه mhjiranled 4 5,415 ۰۲-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۳۷
آخرین ارسال: mhjiranled
  قبل از ارتقاء کامپیوترتان به ویندوز ۸ این نکات مهم را رعایت کنید peyman59 0 2,547 ۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۰۷:۵۵
آخرین ارسال: peyman59
  نحوه قرار دادن عکس در یک موضوع جدید؟ حجت آقا 12 11,175 ۱۱-تير-۱۳۹۱, ۱۵:۰۸:۳۰
آخرین ارسال: abbasalifix
  پیام فعال سازی ویندوز 7 h0x00i 2 4,822 ۱۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۶:۵۲:۵۴
آخرین ارسال: علي برقي
  مدت زمان ویندوز نصب شده park 2 5,432 ۲۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۵۲:۵۹
آخرین ارسال: PouriaAmid

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS