امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال از دوستان و اساتید در رابطه با دیتابیس
نویسنده پیام
evilbaby آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 22
( 12 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #1
سوال از دوستان و اساتید در رابطه با دیتابیس
سلام دوستان من یه برنامه دارم می نویسم که توش یه مشکل برام پیش اومده من دیتابیس رو براتون اپ کردم حالا مشکلم چیه؟ ببینید لطفا دیتا بیس من رو نگاه کنید یه table به اسم factor هست تویه فاکتور یک سری رکورد دارم حالا من تویه برنامه وقتی یکی از اسامی رو انتخاب می کنم از طریق دیتا گرید همه چی درسته ولی من نمی تونم فیلد های پرداختی مربوط به یک اسم رو جمع بزنم ببینید مثلا اسم gg در فاکتور دوتا فیلد پرداخت داره من می خوام این دوتا با هم جمع بشه و بعد بتونم اونو نمایش بدم مشکل اصلی من همینه با چه روشی می شه این فیلد پرداخت رو با هم جمع کرد لطفا اگه می شه توضیح کامل بدید و اگه نیازه کدش رو هم لطفا بزاری ممنون می شم
http://a.imagehost.org/download/0024/dbase
راستی من یه عکس از فرم و سورس فرم و همینطور عکس فاکتورم رو هم در اونجا اپ کردم من می خوام جمع پرداختی یک مشتری در label12 نمایش داده بشه لطفا کمک کنید دیگه وقت ندارم
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۰۶:۵۳
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 111
( 388 تشکر در 100 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوال از دوستان و اساتید در رابطه با دیتابیس
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۰۶:۵۳)evilbaby نوشته است: سلام دوستان من یه برنامه دارم می نویسم که توش یه مشکل برام پیش اومده من دیتابیس رو براتون اپ کردم حالا مشکلم چیه؟ ببینید لطفا دیتا بیس من رو نگاه کنید یه table به اسم factor هست تویه فاکتور یک سری رکورد دارم حالا من تویه برنامه وقتی یکی از اسامی رو انتخاب می کنم از طریق دیتا گرید همه چی درسته ولی من نمی تونم فیلد های پرداختی مربوط به یک اسم رو جمع بزنم ببینید مثلا اسم gg در فاکتور دوتا فیلد پرداخت داره من می خوام این دوتا با هم جمع بشه و بعد بتونم اونو نمایش بدم مشکل اصلی من همینه با چه روشی می شه این فیلد پرداخت رو با هم جمع کرد لطفا اگه می شه توضیح کامل بدید و اگه نیازه کدش رو هم لطفا بزاری ممنون می شم
http://a.imagehost.org/download/0024/dbase
راستی من یه عکس از فرم و سورس فرم و همینطور عکس فاکتورم رو هم در اونجا اپ کردم من می خوام جمع پرداختی یک مشتری در label12 نمایش داده بشه لطفا کمک کنید دیگه وقت ندارم
من دقیقا" منظور شما رو نفهمیدم.شما می خواین که دو تا فیلد با هم جمع بشن و در یک لیبل به نمایش در بیان؟یا اینکه در یک فیلد دیگه ثبت بشن؟
اگه اینطوره شما اول باید خاصیت DataSource دو تا تکست باکس رو یه کنترل دیتا خودتون ربط بدین ، سپس DataField رو برابر با فیلد مورد نظرتون بکنید. سپس مقدار هایی که می خواین توی تکست باکس هاتون نمایش داده میشه.بعدا" هم که اون دو تا رو با هم جمع کنید و توی یک لیبل قرار بدید.
-------------
ببخشید الان وی بی دم دستم نیست ، انشالله سر فرصت اگه تونستم واستون سورس می زارم ولی فکر کنم توضیحات کامل باشه.

بزرگترین گنجینه ی هر انسان ، هوش سرشار اوست!

جایی برای با هم بودن : [تصویر:  IranVig.Jpg]
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۵۲:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
evilbaby آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #3
من می خوام مقدار فیلد های پرداخت یک مشتری با هم جمع بشن ودر یک لیبل در فرم نمایش داده بشن
نه تکست باکسی در کار نیست فقط یه لیبل رویه فرم که در فایل ضمیمه عکسش هست در فرم فاکتور من می خوام با یه دستور فیلدهایه پرداختی یک مشتری جمع زده بشه و در فاکتور در محل label12 نمایش داده بشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۰:۱۳، توسط evilbaby.)
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۰۸:۳۳
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #4
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۰۸:۳۳)evilbaby نوشته است: من می خوام مقدار فیلد های پرداخت یک مشتری با هم جمع بشن ودر یک لیبل در فرم نمایش داده بشن
نه تکست باکسی در کار نیست فقط یه لیبل رویه فرم که در فایل ضمیمه عکسش هست در فرم فاکتور من می خوام با یه دستور فیلدهایه پرداختی یک مشتری جمع زده بشه و در فاکتور در محل label12 نمایش داده بشه
آهان ، منظورتون اینه که بجای جمع کردن ، اعداد رو کنار هم میذاره ، نه!
از این کد استفاده کنید:
کد php:
label12.Caption val(recorda) + val(recordb
منظورتون همین بود ، نه؟

۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۳۶:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
evilbaby آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #5
ممنون که جوابمو می دید ولی این دستور هم فقط یک فیلد رو درخودش جمع می کنه ببینید اگه پایگاه داده من رو دیده باشید مثلا اطلاعات یه مشتری اینطوریه
date mande pardakht code gheymatek gheymatv tedad kala name
0 22 147 83000 83000 1 hard amir
0 10 200 10000 10000 1 cpu amir

خوب ببینید این مشری دو تا جنس خریده که وقتی فاکتور براش صادر می شه می خوام کل پرداختیش جمع زده بشه که در اینجا باید جمعش بشه 32 من دستوره شما رو نوشتم ولی فقط یکی از فیلدها رو در خودش جمع می کنه مشکل از کجاست؟؟
من دستورو اینطوری نوشتم
Label12=val(pardakht)+val(pardakht)

ببخشید جدولو بهتر از این نتونستم بکشم
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۳۲:۰۶
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #6
myBB  RE: سوال از دوستان و اساتید در رابطه با دیتابیس
کد مشکلی نداره ، مشکل یه خورده پیچیده تر از اینه! شما اول باید اون مقدار رو توی دیتابیس پیدا کنید ، توی یه متغیر جداگانه قرار بدید ، و با اون یکی جمع کنید ، در واقع ، مشکل پایه ایه.دلیل اینکه فقط یه فیلد رو جمع می کنه مشخصه: شما میگین پرداخت+پرداخت.یعنی عملا" هیچ کدی نیست که به داده ی بعدی بره.من رو این کار می کنم ، نتیجه رو می گم ولی بهتره یه خورده باهاش ور برین.از بوک مارک ها و کدهای دیگه استفاده کنید.رو این مشکل اساسی باید کار کرد.امیدوارم دوستان دیگه هم یه مقدار کمک کنن.
شما هم از فکر کردن و ور رفتن با این موضوع غافل نشین.حتما" از اینترنت استفاده کنید و توش بگردید.احتمالا" توی کدهای مدریت فروشگاه باشه(99%)
.توی همین سایت فکر کنم بود ، یعنی هست.یه جستجو کنید ، احتمالا" اون سورس خیلی شما رو جلو می اندازه.

۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۲۵:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : evilbaby
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #7
office من 2003 هست و نتونستم فایلا رو ببینم و فقط دیتابیس رو دیدم. از اونم چیزی نفهمیدم. چه فیلدی رو میخواید جمع بزنید؟
اگه درست فهمیده باشم و میخواید جمع خرید های یه مشتری که هر خرید توی یه رکورد ذخیره شده رو بدست بیارید که با تابع SUM و دستورات SQL خیلی راحت میشه به دست آورد.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۵۴:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
evilbaby آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #8
سلام ممنون از کمکتون والا به خدا من خیلی ور رفتم و گشتم ولی نتیجه ای نداشت اخه مثلا باید چی سرچ کنم دستورات رو دیدم ولی هیچ کدوم کمک نکرد
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۵۴:۱۱)ajlajlajl نوشته است: office من 2003 هست و نتونستم فایلا رو ببینم و فقط دیتابیس رو دیدم. از اونم چیزی نفهمیدم. چه فیلدی رو میخواید جمع بزنید؟
اگه درست فهمیده باشم و میخواید جمع خرید های یه مشتری که هر خرید توی یه رکورد ذخیره شده رو بدست بیارید که با تابع SUM و دستورات SQL خیلی راحت میشه به دست آورد.

دوست عزیز همون دیدن دیتابیس کافیه ببین در table فاکتور هر مشتری فیلد پرداخت داره مثلا gg دوجنس خریده که واسه هرکدوم یه مقداری رو پرداخت کرده من می خوام فیلد پرداخت جمع بشه و در فورم نشون داده بشه حالا مشکل اینه که چطور فیلدهای پرداخت یک مشتری رو با هم جمع کرد
راستی دوستان من فکر کنم یه جوری باید یه اشاره گر داشته باشیم که به این فیلدها اشاره کنه مثلا بگه فیلد اول پرداختی این مشتری جمع بشه با فیلد دوم پرداختی این مشتری ولی نمی دونم چطوری پیادش کنم اگه مدیرا هم کمک میکردن خوب بود
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۲۴:۴۶، توسط evilbaby.)
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۱۹:۱۵
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #9
خب با دستور SQL دیگه. میزنین
کد:
select sum(pardakht) from factor where name='gg'

میزان رای دشمن است!
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۴۴:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : evilbaby
evilbaby آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #10
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۴۴:۴۲)ajlajlajl نوشته است: خب با دستور SQL دیگه. میزنین
کد:
select sum(pardakht) from factor where name='gg'

ممنون از کمکتون دوست عزیز فقط من اون اسمو به عنوان نمونه گفتم من می خوام تویه لیست هر اسمی رو که انتخاب کردم جمع پرداختیشو بده نه فقط یک اسم حالا باید چی به جای اون بذارم تا واسه هر اسمی کار کنه
۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۳۹:۰۶
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #11
خب توی کد نویسی همه چی دست خودتونه دیگه. وقتی دارید این دستورو میدید به Datasource (بود فکر کنم) به جای gg هر چی دلتون میخواید بنویسید. یه string هسته دیگه.

میزان رای دشمن است!
۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۰۲:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال در رابطه با دور زدن کد تشخیص وب بروزر sevdaboy 5 4,378 ۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۴۸:۱۶
آخرین ارسال: sevdaboy
  سوال در رابطه با وب sevdaboy 15 8,002 ۰۲-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۲۹:۰۱
آخرین ارسال: sevdaboy
  [سوال] راهنمایی در رابطه با چند دستور در VB6 Rain_Saeid 1 2,918 ۲۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۳:۵۰:۰۷
آخرین ارسال: Payman62
Question [سوال] ذخیره آیکون EXE,اساتید گرامی لطف کنید جوابم رو بدید :-( !_!_batman_!_! 2 4,326 ۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: setroyd
  سورس ربات تبلیغاتی یاهو BS-Spammer که خودم نوشتم (فقط برای آشنایی دوستان با ساخت اسپم +behnam+ 26 23,583 ۱۲-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۵۱:۰۵
آخرین ارسال: bermuda01
  کمک از دوستان و اساتید گرامی samandesign 1 2,059 ۱۸-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۵۰:۱۴
  در رابطه با Vs Flex Grid mostafaserial 2 2,946 ۰۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳:۵۰
آخرین ارسال: mostafaserial
  عدم ارتباط با دیتابیس sahand87 5 5,523 ۰۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰:۳۳
آخرین ارسال: Di Di
  دوستان عزیز بیایید اینجا مرد یخی 1 1,953 ۲۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۹:۵۴:۲۷
  کمک در رابطه با microsoft agent mOSTEFEA 0 1,851 ۲۵-شهریور-۱۳۹۰, ۲۳:۳۵:۲۲
آخرین ارسال: mOSTEFEA

پرش به انجمن: