امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورود کاربر ویژه
نویسنده پیام
amene آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
ورود کاربر ویژه
سلام من میخوام کاربر ویژه کار های خاصی بتونه انجام بده من در ورود این کاربر مشکل دارم من از بانک اکسس وadoاستفاده میکنم ویه فیلد به نام ادمین توی جدول دارم که فقط برای اون کاربر 1 هست وبرای بفیه 0 ولی نمی دونم چه جوری بنویسم که این کاربر ویژه وارد بشه وبرای بقیه عدم دسترسی رو نشون بده خواهش میکنم کمک کنید تمومش کنم
۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۰۳:۵۸
تشکر شده توسط : mahdi321
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 111
( 388 تشکر در 100 ارسال )
ارسال: #2
RE: ورود کاربر ویژه
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۰۳:۵۸)amene نوشته است: سلام من میخوام کاربر ویژه کار های خاصی بتونه انجام بده من در ورود این کاربر مشکل دارم من از بانک اکسس وadoاستفاده میکنم ویه فیلد به نام ادمین توی جدول دارم که فقط برای اون کاربر 1 هست وبرای بفیه 0 ولی نمی دونم چه جوری بنویسم که این کاربر ویژه وارد بشه وبرای بقیه عدم دسترسی رو نشون بده خواهش میکنم کمک کنید تمومش کنم
دقیقا" میخواین چی کار کنید؟شما می خواین یه صفحه لاگین مثل ویندوز بیاد بالا و از کاربر یوزر و پسورد بخواد و اگه پسورد درست بود کاربر بتونه از برنامه استفاده کنه ، درسته؟ اولا" شما باید یک بانک اطلاعاتی پسورد دار داشته باشین تا پسورد براحتی آشکار نشه.دوم اینکه شما اگه می خواین با VB بنویسید باید یه فرم لوگین از فرم های آماده ی VB داشته باشین ، سپس به بخش کد هاش برین و پسورد رو با بانک اطلاعاتی چک کنید.البته می دونم توضیحات به هیچ وجه کافی نبودن ولی شما باید بهتر توضیح میدادین و می گفتین که پروژه تونو تا کجا پیش بردین!

بزرگترین گنجینه ی هر انسان ، هوش سرشار اوست!

جایی برای با هم بودن : [تصویر:  IranVig.Jpg]
۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۵۱:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amene آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۵۱:۲۸)Fireninja نوشته است:
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۰۳:۵۸)amene نوشته است: سلام من میخوام کاربر ویژه کار های خاصی بتونه انجام بده من در ورود این کاربر مشکل دارم من از بانک اکسس وadoاستفاده میکنم ویه فیلد به نام ادمین توی جدول دارم که فقط برای اون کاربر 1 هست وبرای بفیه 0 ولی نمی دونم چه جوری بنویسم که این کاربر ویژه وارد بشه وبرای بقیه عدم دسترسی رو نشون بده خواهش میکنم کمک کنید تمومش کنم
دقیقا" میخواین چی کار کنید؟شما می خواین یه صفحه لاگین مثل ویندوز بیاد بالا و از کاربر یوزر و پسورد بخواد و اگه پسورد درست بود کاربر بتونه از برنامه استفاده کنه ، درسته؟ اولا" شما باید یک بانک اطلاعاتی پسورد دار داشته باشین تا پسورد براحتی آشکار نشه.دوم اینکه شما اگه می خواین با VB بنویسید باید یه فرم لوگین از فرم های آماده ی VB داشته باشین ، سپس به بخش کد هاش برین و پسورد رو با بانک اطلاعاتی چک کنید.البته می دونم توضیحات به هیچ وجه کافی نبودن ولی شما باید بهتر توضیح میدادین و می گفتین که پروژه تونو تا کجا پیش بردین!

با سلام
من با ورود کاربر مشکل ندارم اما واسه برای هر کاربر علاوه به پسورد ویوزر به فیلد به نام admin دارم که واسه ادمین 1 وبقیه 0 هست حالا باید به ازای همه چک بشه بعد اگه کاربر فیلدش 1 بود میتونه وارد اون قسمت خواص بشه مثل یه جور مدیریت حالا من به ازای یه مدیر میتونم این کارو بکنم اما اگه مدیر عوض بشه دیگه اجازه نمی ده ومن این کارو بدون فیلد ادمین تو بانک انجام دادم بانک من اکسس هست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۰۳:۳۳، توسط amene.)
۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۴۷:۲۱
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 111
( 388 تشکر در 100 ارسال )
ارسال: #4
خب :
شما باید یه متغیر عمومی تعریف کنی ، سپس هر جا که می خواین برنامه یه کاری انجام بده ، تغییرات انجام بده و ... یه شرط بزارین که اگه این متغیر 1 بود اون کار رو انجام بده وگرنه پیغام بده که شما به این بخش دسترسی ندارین! مثل این :
کد php:
Public adminaccess as Integer
Private sub cmdchange_Click()
if 
adminaccess "1" then
Password 
"12345"
else
msgbox "You don't have access to change Password!!"
End sub 
البته این یه نمونه کوچیک بود که برنامه چک می کنه اگه ادمین خواست پسورد رو عوض کنه و روی دکمه ی cmdchange کلیک کرد پسورد عوض بشه و اگه ادمین نبود پیغام بده که شما نمی تونید پسورد رو عوض کنید.
ضمنا" : شما باید موقعی که کاربر لاگین کرد ، چک کنید که اگه ادمین بود ، متغیر adminacces (متغیر عمومی نگه دارنده ی وضعیت ادمین بودن کاربر) رو به 1 تغیر بدین و اگه نبود به 0 . اگه مشکلی پیش اومد بگین!

بزرگترین گنجینه ی هر انسان ، هوش سرشار اوست!

جایی برای با هم بودن : [تصویر:  IranVig.Jpg]
۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۳۵:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
dreamvbfox آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 236
( 1251 تشکر در 361 ارسال )
ارسال: #5
شکستن پسورد بانک اکسس مثل آب خوردن است . بهتره وقتی داده ها رو میریزید اونا رو کد کنید و وقتی بهشون نیاز دارید دیکد کنید ! من یه نمونه سورس نوشتم که ساده هست اما می تونید توسعه اش بدید !

و درباره سوال دوست عزیزمون به نظر من اول یه ماژول بسازید و داخل اونو type هاتون رو تعریف کنید به این صورت :
کد:
Public Type AccessUser
    ControlPanel As Boolean
    ChangePassword As Boolean
    InsertData As Boolean
    .
    .
    .
End Type
Public AccessUser As AccessUser
بعد از اینکه فرم لوگینتون رو ساختید و یوزر و پسورد رو چک کردید این type ها رو مقداردهی کنید به این صورت :
مثلا اگر ادمین بود :
کد:
AccessUser.ChangePassword = True
در آخر هر کاربری که خواست کاری رو انجام بده باید مقادیر بالا رو چک کنید . مثلا یه کاربر خواست وارد کنترل پانل بشه شما مقدار AccessUser.ControlPanel رو بررسی کنید و در صورتی که True بود اجازه ی باز کردن رو بهش بدید..

امبدوارم مشکلتون حل بشه !
موفق باشید.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Code And Decode it.rar (اندازه: 1.51 KB / تعداد دفعات دریافت: 68)

Biggrin Use Google instead of asking stupid questions Biggrin

[/url]
CMC Automation System

آموزش زبان c++
[url=http://www.iranled.com/forum/thread-13923.html]

۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۲۵:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] جلوگیری از مشاهده کد توسط کاربر eppagh 11 6,228 ۲۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۲:۳۷
آخرین ارسال: ajlajlajl
  تسلط به کاربر در محیط safe mode RAMA2009 10 9,331 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۰۸:۱۴
آخرین ارسال: Payman62
  [سوال] مشکل در ورود به روم با کنترل ymsg emsoft 0 2,151 ۲۸-تير-۱۳۹۰, ۱۷:۰۸:۱۲
آخرین ارسال: emsoft
  ورود به روم یاهو jadougar 3 3,399 ۰۵-تير-۱۳۹۰, ۱۷:۰۲:۴۹
آخرین ارسال: HamedFaa
  طریقه جواب دادن به chapta و ورود به روم djahang 2 2,696 ۳۰-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹:۵۵
آخرین ارسال: HamedFaa
  سورس برای لوگین و ورود به روم و ارسال نوشته به روم یاهو mohamadpk 3 4,817 ۲۴-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۵۵:۱۲
آخرین ارسال: mohamadpk
  کار با صفحات وب و ورود اطلاعات به آن relax_cp 5 4,764 ۰۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۵۴:۵۹
آخرین ارسال: relax_cp
  ایجاد کاربر جدید amene 1 2,497 ۲۲-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۲۶
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
  ورود ادمین amene 0 1,346 ۰۹-خرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۵۵:۱۷
آخرین ارسال: amene
  ساخت صفه ورود دل شكسته 4 4,096 ۰۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۶:۴۳:۵۷
آخرین ارسال: Scorpion

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS