امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست انجمن MyBB
نویسنده پیام
mvig آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 609
( 298 تشکر در 104 ارسال )
ارسال: #34
RE: درخواست انجمن MyBB
آقا يكى يه آموزش كامل برا ساخت انجمن بذاره.
خواهشا كسى نگه خودم برات نصب ميكنم.خودم ميخوام نصب كنم.
وطن گيگم رو گرفتم.FTP هم دارم.
اگه بذارين ممنون ميشم.

سيد محمد سادات كيايى
[تصویر:  emunderline.png]
۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۱۸:۲۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, aminsotudeh
alaska آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 65

تشکرها : 3841
( 2520 تشکر در 474 ارسال )
ارسال: #35
سلام سید جان
راه اندازی انجمن درسته که راحته ولی خوب ریزه کاری هایی داره که نمیشه تو یه مقاله یا مطلب بهش پرداخت.ولی چشم هر چی از دستم بیاد با اجازه آقا هادی و آقا حامد برات مینویسم.هر سئوالی اگه پیش اومد همینجا بپرستا کمکت کنیم.
برای داشتن انجمن قبل از هر چیز یه دامین و یه هاست احتیاج داریم.هاست های رایگان هستند ولی به هیچ عنوان من پیشنهادشون نمیکنم.(پارس باکس که یادته آقا)
بعد از تهیه دامین و هاست نوبت به انتخاب cms میشه که بسته به نیازت و بسته به شرایط سیستم های مدیریت محتو یکی رو انتخاب مبکنی.این cms که انجمن ایرانویج رو باهاش درست کردند اسمش mybbهستش که میتونی آخرین ورژن و فارسی سازش رو از سایت پشتیبان مای بیبی بگیری .بعد از این مرحله روال زیر رو طی کن.

بسته MyBB فارسی را دانلود کنید و از حالت فشرده خاج کنید

1-اگر می خواهید که انجمن گفتگوی MyBB شما در روت یا صفحه اول سایت شما باشد مانند Domain.com محتویات پوشه Persian MyBB را در پوشه public_html فضای هاست خود توسط برنامه FTP اپلود کنید !

2-اگر می خواهید انجمن های گفتگوی MyBB در یک Subdomain یا زیر شاخه ای از سایت شما باشد مثلاً forum.Domain.com بعد از ایجاد پوشه forum در پوشه اصلی public_html محتویات پوشه Persian MyBB را توسط برنامه FTP داخل پوشه forum آپلود کنید !

3-بعد از آپلود کامل فایل ها توسط مرورگر ادرسی را که فایل ها را در آن آپلود کرده اید فراخوانی کنید : Domain.com یا forum.Domain.com

4-اکنون صفحه اول نصب MyBB فارسی رو به روی شماست !

بر روی دکمه Next در پایین صفحه کلیک کنید تا به صفحه شرایط استفاده و مجوز استفاده از سیستم MyBB بروید بعد از مطالعه کامل و موافقت با شرایط بر روی دکمه Next کلیک کنید ! تا به مرحله بعدی نصب بروید !

5-در این مرحله قسمت های لازم برای نصب MyBB فارسی بررسی می شود

مانند نسخه PHP و نصب بودن XML

اگر تمام موارد با قسمت سبز رنگ مشخص شده است ( قابل نوشتن بودن قسمت های مورد نظر ) بر روی دکمه ادامه کلیک کنید ! در غیر این صورت سطح دسترسی قسمت مرود نظر را که قابل نوشتن نیست روی 777 تنظیم کنید !

6-در این مرحله باید مشخصات بانک اطلاعاتی را که برای MyBB در Cpanel ایجاد کرده اید وارد کنید :

7-در صورتی که مشخصات بانک اطلاعاتی را صحیح وارد کرده باشید جداول در بانگ اطلاعاتی ایجاد می شود و با پیام :

ارتباط با بانک اطلاعاتی با موفقیت انجام شد و جداول زیر در بانک اطلاعاتی ایجاد شد !

مواجه می شوید برای ادامه نصب بر روی دکمه ادامه کلیک کنید !

8-برای ورود اطلاعت پیش فرض و قالب اولیه سایت بروی دکمه Next کلیک کنید !

9-بعد از 2 مرحله قبل صفحه پیکربندی انجمن پیش روی شما باز می شود که باید اطلاعات اولیه انجمن MyBB وارد شود

بعد از وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه ادامه کلیک کنید !

10-خوب اکنون به مرحله ایجاد مدیریت اصلی انجمن MyBB رسیدید مشخصات مدیریت کل انجمن را وارد کنید و روی دکمه ادامه کلیک کنید !

11-خسته نباشید MyBB فارسی با موفقیت نصب شد ! با کلیک بر روی لینک های مربوط به قسمت مدیریت یا صفحه اصلی انجمن ها بروید !

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو هم ببین

فکر کن آنگاه سخن بگو تا از لغزش و خطا مصون باشی .
امیرمومنان علی (ع)
۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۴۰:۲۵
تشکر شده توسط : aminsotudeh, t3r!p3000, hamed_Arfaee, mvig
aminsotudeh غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

تشکرها : 1357
( 1331 تشکر در 343 ارسال )
ارسال: #36
دستتون درد نکنه. تقریبا اصل قضیه رو گفتین. ممنون.

(۲۴-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۱۶)alaska نوشته است: پلاگین رو دانلود میکنی و تو هاستت قرار میدی .بعد میری تو کنترل پنل مدیریت و رو قسمت پلاگین کلیک میکنی .اونجا میبینی که یه پلاگین به لیست پلاگینهات اضافه شده.جلوی اسم پلاگین هم فعال کردن هست.روش که کلیک کنی پلاگینت فعال میشه.

پلاگین رو باید کجای هاست قرار بدم؟ الان پلاگین های مورد نیاز رو دانلود کردم و فقط باید بذارم تو هاست.

در مورد سردر هم لطفا راهنمایی کنین.

(۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۱:۵۳)ajlajlajl نوشته است:
(۲۳-مهر-۱۳۸۸, ۰۳:۳۳:۳۴)aminsotudeh نوشته است: یه سوال دیگه. یه فرومی دچار مشکل شده. نه کسی می تونه وارد بشه و نه خارج. من نمی تونم خارج بشم. گزینه خروجرو می زنم و بعد میاد میگه شما با موفقیت خارج شدید. ولی باز می بینم خارج نشدم. برای بقیه برعکسه. اونا یوزر پسورد رو وارد می کنن و پیغام میاد که شما وارد شدید. ولی بعد می بینن وارد نشدن. تنظیمات این کجاست؟ ضمنا با مرور گر های IE و firefox و opera امتحان کردم فرقی نمی کرد.من فقط به واسطه کوکی تو اون سایت هستم و اگه پاکش کنم من هم مثل بقیه میشم!

فکر کنم مشکل از تنظیمات کوکی ها باشه. با ctrl+f5 تست کنید اگه درست نشد فکر کنم از تنظیمات کوکی های انجمن تون باشه.

الان خود مدیر فروم هم نمی تونه وارد سایت بشه تا وارد قسمت مدیریت بشه. پس با این وجود فقط از طریق دیتابیس میشه درستش کرد.

توبه گرگ مرگه!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۰۹:۴۰، توسط aminsotudeh.)
۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۱۷
alaska آفلاین
عضو افتخاری

ارسال: #37
(۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۰۸:۱۷)aminsotudeh نوشته است: 1- دستتون درد نکنه. تقریبا اصل قضیه رو گفتین. ممنون.

2- پلاگین رو باید کجای هاست قرار بدم؟ الان پلاگین های مورد نیاز رو دانلود کردم و فقط باید بذارم تو هاست.

3- در مورد سردر هم لطفا راهنمایی کنین.

4- الان خود مدیر فروم هم نمی تونه وارد سایت بشه تا وارد قسمت مدیریت بشه. پس با این وجود فقط از طریق دیتابیس میشه درستش کرد.
سلام
1- خواهش تا جایی که بلد باشم در خدمتم
2- پلاگین رو وقتی آنزیپ میکنی به اسم پوشه هاش توجه کنی متوجه میشی هرکدوم رو تو کدوم پوشه هاستت کپی کنی.پوشه هایی که تو پلاگین دانلود شده هستن دقیقا همنام پوشه های هاست هستند.مثلا پلاگین تشکر رو وقتی آنزیپ میکنی سه تا پوشه داره به اسم های :
الف : images
ب : inc
ج : jscripts
این اسامی و پوشه ها دقیقا تو هاستت و جایی که انجمن رو نصب کردی هم هستند.
3-یه فایل تو هاستت که انجمن رو توش ریختی هست به اسم htaccess.txt که باید ادیتش کنی و دوباره تو هاست کپیش کنی.(رونوشت بشه با فایل قبلی)
4- دسترسیهای مدیر روبرام پیام شخصی بفرست ببینم چش شده.

امیرمومنان علی (ع)
۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۲۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, aminsotudeh
mvig آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #38
آقا يه سوال احمقانه...
موقع آپلود بايد آنلاين باشيم؟؟؟!!!!

سيد محمد سادات كيايى
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۵۳:۴۷، توسط mvig.)
۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۶:۱۸:۵۲
alaska آفلاین
عضو افتخاری

ارسال: #39
سلام
سید جان من برنامه ای که بتونه آفلاین چیزی رو آپلود کنه ندیدم.به هرحال باید آنلاین باشی و بتونی مطلبی رو بفرستی به هاستت دیگه.
اینکارو هم میتونی با فایل منیجر هاستت انجام بدی و هم میتونی با این برنامه های ftpmanager.

امیرمومنان علی (ع)
۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۶:۰۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, aminsotudeh, mvig
aminsotudeh غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #40
این فایلی هست که برای ساخت صفحه portal باید ویرایش بشه.

توبه گرگ مرگه!
۲۸-مهر-۱۳۸۸, ۱۰:۴۷:۴۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
mvig آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #41
آقا ميشه بگيد فايلا رو دقيقا كجا بايد آپلود كنم؟
توى هاست يه فايل به نام htdocs بود كه توش يه فايل بود كه نوشته بود فايلا رو اينجا آپلود كنيد.
منم پوشه‌ى public_html رو ساختم و upload و mybb persian pack رو اونجا آپلود كردم.
ولى وقتى به آدرسش ميرم اينجورى مياد.
مشكل كجاست؟

سيد محمد سادات كيايى
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مهر-۱۳۸۸, ۱۰:۲۲:۲۵، توسط mvig.)
۳۰-مهر-۱۳۸۸, ۱۰:۱۳:۳۶
aminsotudeh غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #42
mybb رو درست آپلود نکردی.
http://munderline.vatangig.com/install/index.php

وگرنه لینک بالا باید وارد مرحله نصب می شد. مای بی بی رو تو همون htdocs باید بذاری. چیزی که می خوای آپلودکنی زیپ کن از طریق قسمت archive آپلود کن . این طوری خودش از حالت فشرده در میاره. اگه این کار رو درست انجام بدی لینک بالا وارد نصب مای بی بی میشه. تا اینجا رو فعلا خودت انجام بده

توبه گرگ مرگه!
۰۱-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۵۴:۵۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mvig
mvig آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #43
يعنى بايد دوباره آپلود كنم؟؟!!Sad
بابا كلى طول ميكشه!!Angry

سيد محمد سادات كيايى
۰۱-آبان-۱۳۸۸, ۱۴:۳۳:۳۸
aminsotudeh غایب
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #44
من با دیال آپ از این کارا نمی کنم. فقط یادت باشه قبلش هر چی آپلود کردی بریزی بیرون.

نقل قول: منم پوشه‌ى public_html رو ساختم و upload و mybb persian pack رو اونجا آپلود كردم.

اگه فایل ها رو داخل پوشه آپلود کنی اسم اون پوشه هم رو اسم فرومت اضافه میشه. مثلا اگه اسمش forum باشه فکر کنم اسم سایتت این میشه: http://forum.munderline.vatangig.com/

برای توضیحات بیشتر به سایت زیر برو
http://mybbiran.com/

توبه گرگ مرگه!
۰۱-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۵۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لطفا مدیران و کاربران فعال انجمن بخونید parsaman 8 7,029 ۱۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۱:۴۵:۴۹
آخرین ارسال: joker

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS