امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در رابطه با پایگاه داده و تکست باکس ها _ خیلی مبرم
نویسنده پیام
javad.dam آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  در رابطه با پایگاه داده و تکست باکس ها _ خیلی مبرم
با سلام

میخواستم بدونم که وقتی پایگاه داده را در SQL طراحی می کنیم و مقدار فیلد ها را در پایگاه داده وارد می کنیم و در ویژوال بیسیک وقتی تکست باکس ها را در فرم قرار می دهیم و ار تباط خود را با پایگاه داده برقرار می کنیم و به تکست ها فیلد های بانک اطلاعاتی را نسبت می دهیم در زمان اجرا اطلاعاتی که در پایگاه داده وارد کرده بودیم را نمایش می دهد من می خوام زمان اجرا تکست باکس ها خالی باشند و اطلاعات پایگاه داده نمایش داده نشود. چون من میخوام یک فرم ( ایجاد حساب کاربری ) در ویژوال بیسیک طراحی کرده و وقتی کاربر وارد این فرم می شود تکست باکس ها خالی باشند و نام کاربری و رمز عبور را کاربر وارد نماید تا به فرم اصلی برنامه انتقال یابد. خیلی برام مهمه به من کمک کنید. بوسیله فرم لود هم نمیشه این کار رو انجام داد در این موقع اشاره گر رکورد در همون رکورد اولی بانک اطلاعاتی قرار دارد و اطلاعات جدید ما را در همان رکورد اولی می نویسد یعنی اطلاعات اولیه رکورد اولی را پاک و به جای رکورد اولی اطلاعات ما را می نویسد. امتحانش کردم اینم نمیشه. خیلی برام مهمه اگه کمکم کنید یه دنیا ممنون می شم با تشکر فراوان
۲۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۲۸:۳۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی در مورد tool tip تکست باکس drc0de 4 1,219 ۱۸-تير-۱۳۹۹, ۱۴:۴۷:۱۹
آخرین ارسال: drc0de
  تکست باکس عددی و جدا کننده سه رقمی drc0de 1 869 ۱۸-تير-۱۳۹۹, ۱۴:۴۶:۱۳
آخرین ارسال: drc0de
  [فوری] کد یافتن عدد در تکست باکس yashar_2006 5 4,126 ۲۷-بهمن-۱۳۹۶, ۰۲:۲۴:۱۵
آخرین ارسال: yashar_2006
  سه فیلتر در نمایس لیست باکس yashar_2006 1 2,979 ۲۱-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۲۳:۳۴
آخرین ارسال: yashar_2006
  [سوال] کنترل مقدار نوع داده که از تکس باکس فرم دریافت می شود eppagh 2 3,307 ۰۲-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۵۴:۰۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
Shy [فوری] خواندن فایل تکست و تبدیل آن به فایل اکسل توسط CommandButton ahmadelectron 1 3,530 ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نمایش آخرین خط تکت باکس mahdi321 2 3,122 ۱۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۵۳:۴۴
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  باکس alitoropche 2 2,636 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۵:۱۱
آخرین ارسال: alitoropche
  غير فعال کردن مسيج باکس در وب بروزر mehdirani 1 2,484 ۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۲۵:۰۴
آخرین ارسال: babyy
Wink چک باکس به تعداد ستون ها (فیلدها) ی table rouzbeh_ziafati 3 4,862 ۱۸-آذر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۴:۱۶
آخرین ارسال: علللی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS