امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تایمر با 10 ورودی زمان مجزا
نویسنده پیام
saeidjan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 117
( 164 تشکر در 77 ارسال )
ارسال: #12
RE: تایمر با 10 ورودی زمان مجزا
خواهش میکنم
دوست من تو داری خودتو خیلی اذیت میکنی
یه نگا به کدی که آقای t3r!p3000 برات گذاشته بنداز تویه یه زیر برنامه به ازا فشار یه دکمه عدد دقیقه شروع به افزایش میکنه مثلا 23 24 25 26 و ... اصلا لازم نیست اول عدد 2 رو بگیری بعد بری سراغ 3 و 4و 5 ... اگه خوب دقت کنی اکثر دستگاها از ضبط ماشین تا... همه همین جوری set میشن. این روش خیلی خوبیه که هم تو سخت افزار و هم تو نرم افزار صرفه جویی میشه. من هم فقط پیشنهاد کردم از جداول و اسم های با مسما استفاده کنی.
ببین یک عدد زمان تو اکثر برنامه ها با فرمت "hh:mm:ss" ثبت میشه که البته میشه بصورت رشته ای درش اورد. بعد پیمایشش کرد. مثلا بگی hh=left(time,2) و بگی mm=right(time,2( خوب ببین عدد ساعت به دو متغیر تقسیم شد بعد میتونی اون متغیر رو به صورت integer تبدیل کنی
مثلا on(1)=val (hh)*100+val(mm) میبینی تو خونه جدول عدد 1020 ثبت شد. خودت بگو روش برعکس کردن و مقایسه کردنش چطوری باید باشه؟

دانشمندان امروز دانش آموزان دیروز بودند.
به امید این که فردا دانشمند باشم.
۰۸-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۲۶:۰۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #13
(۰۸-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۲۶:۰۹)saeidjan نوشته است: خواهش میکنم
دوست من تو داری خودتو خیلی اذیت میکنی
یه نگا به کدی که آقای t3r!p3000 برات گذاشته بنداز تویه یه زیر برنامه به ازا فشار یه دکمه عدد دقیقه شروع به افزایش میکنه مثلا 23 24 25 26 و ... اصلا لازم نیست اول عدد 2 رو بگیری بعد بری سراغ 3 و 4و 5 ... اگه خوب دقت کنی اکثر دستگاها از ضبط ماشین تا... همه همین جوری set میشن. این روش خیلی خوبیه که هم تو سخت افزار و هم تو نرم افزار صرفه جویی میشه. من هم فقط پیشنهاد کردم از جداول و اسم های با مسما استفاده کنی.
ببین یک عدد زمان تو اکثر برنامه ها با فرمت "hh:mm:ss" ثبت میشه که البته میشه بصورت رشته ای درش اورد. بعد پیمایشش کرد. مثلا بگی hh=left(time,2) و بگی mm=right(time,2( خوب ببین عدد ساعت به دو متغیر تقسیم شد بعد میتونی اون متغیر رو به صورت integer تبدیل کنی
مثلا on(1)=val (hh)*100+val(mm) میبینی تو خونه جدول عدد 1020 ثبت شد. خودت بگو روش برعکس کردن و مقایسه کردنش چطوری باید باشه؟
سلام...
اگه درست فهمیده باشم شما اومدین یه عدد مثلا 10 رو در 100 ضرب کردین که میشه 1000 و با mm جمع کردین که شد 1022 .... ایول ...فهمیدم...
حالا اگه برعکسشو بخواییم باید بر 100 تقسیم کنیم باقیمانده میشه Mm و خارج قسمت میشه ساعت....
چجوری خارج قسمتو باید بریزم تو متغییر؟؟؟

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

۰۸-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۰۶:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saeidjan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 77 ارسال )
ارسال: #14
ای بابا یکم خودتم بگرد
ببین فرض کن یه عدد تقسیم بر 100 کنی خوب یه عدد اعشار بدست میاد که اگر قسمت صحیح اونرو که با تابع INT بدست میاد رو ازش کم کنی حالا خارج قسمترو بر دوباره در 100 ضرب کنی دوتا عدد خواهی داشت.

۰۸-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۵۹:۱۱
saeidjan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 77 ارسال )
ارسال: #15
راستی درمورد سخت افزارتم یه توضیح بده چون دیدم که از رله استفاده کردی و نگفتی که از چه میکرویی استفاده میکنی.
توصیه میکنم به جای رله که هم قدیمی شده و دیگه تو مدارات الکترونیک ازش استفاده نمیشه و هم کُند. از تریاک استفاده کن. تریاک ها و تریستورها جزء Switch Devices هستند. و برای قطع و وصل جریان AC بکار میره که میتونی از یک درایور که با میکروکنترلر تحریک میشه تریاک رو تحت کنترل داشته باشی. تو که با رله کار میکنی کوچیک شدن بردت یه جورایی به شک میندازدت اما نترس همون نتیجه رو میبینی. اگه نظرت عوض شد بگو.

۰۸-دى-۱۳۸۸, ۲۲:۱۶:۲۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل برنامه تایمر با بیسکام soy1345 7 2,026 ۲۲-فروردین-۱۳۹۸, ۲۰:۴۸:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  ورودی های تابع hosseinip 1 2,330 ۱۴-فروردین-۱۳۹۶, ۰۳:۵۸:۳۳
آخرین ارسال: babyy
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 4,535 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید omidsafari 8 6,502 ۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۰۹
آخرین ارسال: omidsafari
  [سوال] پیکربندی تایمر mostafa-m 5 4,271 ۲۹-خرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۴۸:۰۷
آخرین ارسال: mostafa-m
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] راهنمایی برای کار با تایمر 1 hamze_b 12 8,358 ۲۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۲۰:۳۸
آخرین ارسال: student-p
Sad [فوری] تایمر بسکام نواوران طب 9 5,851 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۳۵:۱۴
آخرین ارسال: student-p
Sad مشکل عجیب در برنامه اندازه گیری دما و سنجش زمان ! MicrowaveCO 2 2,762 ۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۳۱:۳۲
آخرین ارسال: MicrowaveCO
  [سوال] راهنمایی برای کار با تایمر کانتر صفر hamze_b 18 10,167 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۳:۲۴
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS