امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرک برنامه
نویسنده پیام
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #12
RE: کرک برنامه
Di Diجان شما نظری ندارین؟
بقیه دوستان چیی؟
تا حالا کسی با همچین موردی برخورد نکرده راهنمایی کنه؟
۱۸-اسفند-۱۳۸۸, ۱۳:۴۹:۳۵
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #13
اینجا هیچ امکاناتی نداشتم مجبور شدم کل فایل های پچ شده رو با اینترنت DailUp بفرستم!!Confused

امیدوارم کمک کنهWink

.zip   ProfLT-Cracked By DiDi.zip (اندازه: 699.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 39)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۴:۲۱:۵۵، توسط Di Di.)
۱۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۳:۲۶:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeedsmk, godvb, sadra1234
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #14
جناب di di
ممنونم از لطفتون و از اینکه بها دادین و وقت گذاشتین
برنامه اجرا میشه ولی چون فایل proflt.lspرو دستکاری کردین بعضی از قسمتهاش درست کار نمی کنه
میشه بفرمائید چطور کرکش کردید تا من هم یه خورده سر به سرش بزارم؟
اصلا میشه براش کیجن ساخت؟
۲۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۱:۰۳:۳۶
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #15
سلام به من یک سوال داشتم ،
می خواستم ببینم کدام زبان برنامه نویسی برای ساختن قفل نرم افزاری بهتره؟ و چرا؟
یعنی اگه برناممون به چه زبانی نوشته بشه سخت تر کرک میشه؟

۲۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۲:۰۴:۳۶
تشکر شده توسط : kh0rshid_ir
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #16
نقل قول: جناب di di
ممنونم از لطفتون و از اینکه بها دادین و وقت گذاشتین
برنامه اجرا میشه ولی چون فایل proflt.lspرو دستکاری کردین بعضی از قسمتهاش درست کار نمی کنه
میشه بفرمائید چطور کرکش کردید تا من هم یه خورده سر به سرش بزارم؟
اصلا میشه براش کیجن ساخت؟

سلام دوست عزیز

چیز زیادی یادم نیست اما فکر می کنم 3 تا فایل رو پچ کردم. اول یک فایل که تو خود محیط اتوکد اجرا می شد یه فایل کد اسکریپت بود که فکر کنم فقط یه دستور <Exit> رو از توش حذف کردم. می تونید با مقایسه فایل اصلی و پچ شده این تغییر رو پیدا کنید.
فایل پیغامها رو هم تغییر دادم که فکر نکنم تاثیری داشته باشه و فایل EXE رو هم پچ کردم تا صفحه درخواست کد ظاهر نشه.

فکر کنم باید بیشتر روی دستورات اسکریپت کار کرد و برنامه رو بدون حذف هیچ یک از دستورات پچ کرد، البته اگه حوصله اش رو داشته باشی می شه با بدست آوردن ایمپورت تیبل فایل EXE و شبیه سازی توابع داخل اون به راحتی از این قفل عبور کنید.

نقل قول: سلام به من یک سوال داشتم ،
می خواستم ببینم کدام زبان برنامه نویسی برای ساختن قفل نرم افزاری بهتره؟ و چرا؟
یعنی اگه برناممون به چه زبانی نوشته بشه سخت تر کرک میشه؟
سلام

هرچه زبان سطح پائین تری رو به کار ببرید می تونید امنیت بیشتری برای برنامه فراهم کنید با این حساب زبان اسمبلی بهترین زبان و مثلا زبان های دات نتی نامناسبترین ها هستن.

البته راه دیگه این هست که مثلا برنامه ای که به زبانی مثل دلفی یا سی نوشته شده رو کامپایل کنید و بعد به صورت دستی تغییراتی رو که می خواهید داخل فایل اجرائی انجام بدید که البته احتیاج به تخصص زیادی داره.

۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۵۰:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, HoseinVig, sadra1234
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #17
سلام
برای جوابت ممنونم، اینجا یک سوال دیگه پیش میاد:
همه میدونیم که همه ی زبان ها در آخر به زبان ماشین تبدیل می شوند. و نزدیک ترین زبان به زبان ماشین همان اسمبلی است که دیگه خیلی خیلی نزدیکه به زبان ماشین حالا اگه ما برناممون رو به زبان اسمبلی بنویسیم خب کد بهینه تر و البته خیلی کمتری تولید خواهد شد تا اینکه با زبانی مثل سی شارپ یک خط کد رو بنویسیم (که شاید در آخر تبدیل به 40 خط اسمبلی بشه) بنا بر این وقتی کرکر بخواد برنامه ما را کرک کند اگه زبانمون اسمبلی بوده باشه بنا بر این خیلی راحت تر میتونه برناممون رو کرک کنه چون کدها کمتر و خیلی نزدیکتر به کد اصلی برنامه ما است! اما اگه زبانمون سی شارپ باشه خب چون کد های بیشتری تولید شده موجب سردرگمی بیشتر کرکر میشه!
آیا غیر از اینه؟ اگر غیر از اینه پس دلیل اینکه زبان های سطح بالاتر راحت تر کرک میشن چی میتونه باشه؟ اگر سوالم مبتدیانه بود مرا ببخشید.

۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۱۲:۱۵:۰۲
تشکر شده توسط : kh0rshid_ir
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #18
اتفاقا برعکس این موضوع صادق هست.

زمانی که شما قطعه کدی رو با یک زبان سطح بالا می نویسید، کامپایلر مربوط به اون زبان کدی منظم، ساده و به قول معروف مدرسه ای رو به زبان ماشین ارائه می ده.
خوب حالا اگه اسمبلی اون رو با یک دیسمبلر بدست بیارید و سپس همون قطعه کد رو شخص دیگه ای با اسمبلی بنویسه و این دو قطعه کد رو با هم مقایسه کنید خواهید دید که کد دیسمبلر شده به مراتب قابل فهم تر از کد نوشته شده است!

در حقیقت کامپایلر یک کار رو همیشه یک جور انجام می ده، اونقدر منظم و یک نواخت که حتی می شه با نگاه کردن به یک برنامه دیسمبلر شده نوع کامپایلر اون رو تشخیص داد و حتی فهمید برنامه نویس دقیقا چه کدی رو نوشته. این همون کاریست که دکامپایلرها انجام می دن.
پس اگه برنامه تون رو با یک زبان سطح بالا بنویسید این شانس رو به کرکر دادید که سورس قابل فهم تری برای کرک در اختیار داشته باشه و حتی بتونه اون رو به زبان سطح بالایی که شما ازش استفاده کردید برگردونه ( مثل زبان های دات نتی یا حتی وی بی و دلفی و ... )

از طرفی زمانی که برنامه رو مثلا با اسمبلی می نویسید امکانات به مراتب بیشتری در اختیار دارید تا کرکر و ابزارهایی که برای کرک داره رو اذیت کنید . شما می تونید از ترفندهایی استفاده کنید که هیچ کامپایلری قادر به انجام اونها نیست . می تونید با استفاده از کدها و راه های اشتباه دیسمبلر و دیباگر رو به اشتباه بندازید. برای نمونه می تونید " استفاده از IDA برای آنپک کردن یک برنامه حرف نشنو " که لینکش در امضام هست رو ببیند.

۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۷:۵۶:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #19
سلام جناب didi
من با دستورات اسکریپت اشنایی ندارم . چطور میتونم اطلاعاتی درباره این دستورات و کرک کردن این جور برنامه ها بدست بیارم. شما مرجعی دارین؟
۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۱۱:۲۰:۴۳
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #20
دوست عزیز

تقریبا بیشتر برنامه هایی شبیه به اتوکد مثل 3D Max ، Maya، Flash، ..... دارای یک خط فرمان یا محیطی برای

اجرای دستورات هستند که از طریق اونها می تونید کارهای روتین خود رو با دقت و سرعت بالاتری طراحی و اجرا

کنید. بدیهی هست که بهترین مرجع برای کدهای اسکریپت اتوکد کتاب های آموزشی و مرجع این برنامه هست

که با سرچ در گوگل می تونید اونهاا رو پیدا کنید ولی من کتاب خاصی رو نمی شناسم که معرفی کنم.

۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۱۴:۵۴:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #21
سلام
دوستان خودم آخرین ورژن proflt , topolt رو کرک کردم
اگه کسی لازم داشت پیام خصوصی بده تابراش بفرستم
دوستانی که توی کار نقشه برداری و نقشه کشی هستند بدونن که واقعا برنامه های خیلی خیلی مفیدی هستند.
۳۰-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۳۸:۲۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS