امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رست شدن میکرو بعد از وصل کنتاکتور 24 ولت
نویسنده پیام
nex2004 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 54
( 422 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #1
رست شدن میکرو بعد از وصل کنتاکتور 24 ولت
سلام دوستان
من امروز یک برنامه ساده نوشتم که زمانی که دوتا ورودی 1 بود و یک شسی فعال شد portc.5 رو یک کنه . برنامه درست کار می کرد . تا این که یک کنتاکتور 24 ولت dc رو کنارش سوییچ کردم و بلافاصله میکرو ریست می شد . من از یک منبع تغغذیه استفاده کردم که یکی از خروجی های منبع تغذیه رو وصل کردم به میکرو و یکی از خروجی های منبع تغذیه که روی 24 ولت گذاشته بودم وصل کردم به کنتاکتور . به محض این که کنتاکتور عمل می کرد یا قطع می شد portc.5 که قبلا یک شده بود 0 میشد . توضیح اینکه کنتاکتور من 1.4 امپر میکشه و بعد از مدت کوتاهی به 950 ملی امپر می رسه . حالا دو حالت پیش میاد یا درلحظه راه اندازی کنتاکتور به علت جریان 1.4 امپری افت ولتاژ ایجاد میشه و میکرو ریست میشه .حالت دوم اینکه کنتاکتور نویز اینجاد میکنه و میکرو ریست می شه . اخه من حتی از فاصله یکی دو متری هم این کنتاکتور رو قطع و وصل کردم ولی باز هم میکرو ریست میشد . تغذیه میکرو هم از تغذیه کنتاکتور جدا هستش یعنی یکیش وصله به out1 و یکی دیگه وصله به out2 .
منتظر نظرات دوستان هستم

قسمت جدید میکروکنترلر های AVR به زبان ساده با عنوان PWM
http://iranled.com/forum/showthread.php?...543&page=3
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۱۷:۱۳
تشکر شده توسط : sara.ee
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #2
RE: رست شدن میکرو بعد از وصل کنتاکتور 24 ولت
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۱۷:۱۳)nex2004 نوشته است: حالا دو حالت پیش میاد یا درلحظه راه اندازی کنتاکتور به علت جریان 1.4 امپری افت ولتاژ ایجاد میشه و میکرو ریست میشه .حالت دوم اینکه کنتاکتور نویز اینجاد میکنه و میکرو ریست می شه . اخه من حتی از فاصله یکی دو متری هم این کنتاکتور رو قطع و وصل کردم ولی باز هم میکرو ریست میشد . تغذیه میکرو هم از تغذیه کنتاکتور جدا هستش یعنی یکیش وصله به out1 و یکی دیگه وصله به out2 .
اگه مشکل از حالت اول باشه میتونید با گذاشتن خازن کمکی اونو رفع کنید یعنی همونطوری که می دونید دستگاههایی که سیم پیچ دارند مثل موتور وحتی خود کنتاکتور در لحظه اول که وصل میشن جریان خیلی زیادی می کشن که با گذاشتن خازنهای کمکی این حالت را رفع می کنند.
حالت دوم هم خیلی ممکنه چونکه هم کنتاکتور نویز شدیدی ایجاد میکنه وهم اینکه میکرو خودش حساس به نویزه
به خود تغذیه میکرو خازن 100 نانو بذار تا نویزگیری کنه ....
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۳۵:۰۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sara.ee
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #3
1)اگه ولتاژ تغذیه 24 ولت باشه چرا از رله استفاده نمی کنید؟!!!
2)کنتاکتورهای جریان بالا حدود 300 میلی آمپر جریان می کشن(بوبینشون) این چجور کنتاکتوریه که 1 آمپر جریان میکشه
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۲۵:۲۹
تشکر شده توسط : رسول, t3r!p3000, sara.ee
nex2004 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 422 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #4
سلام
برنامه + شماتیک رو توی لینک زیر اپلود کردم . این مداریه که من بستم . البته سر راه led یک مقاومت 10k گذاشتم . من نظرم اینه که ربطی به نویز نداره چون از فاصله 1.5 متری هم تست کدرم این اتفاق افتاد . نظرم بشتر روی اینه که زمانی که کنتاکتور جذب میکنه و 1.5 امپر میکشه افت ولتاژ ایجاد میشه و میکرو ریست میکنه
. اخه جالب اینجاست که زمانی که کنتاکتور قطع هم میشه این اتفاق باز هم تکرار میشه . توضیح اینکه منبع تغذیه من از نوع 3 امپری ازمایشگاهی هستش.
طرز کار مدار زیر به این صورت هستش . زمانی که هر دو سوییچ on باشند با فشار دادن شسی led سبز رنگ روشن میشه هر زمان که یکی از سوییچ ها قطع بشه یا هردو او led خاموش میشه .
http://www.4shared.com/file/7ZENr6FG/1_online.html
http://www.4shared.com/file/Czt7y7eY/noname3.html
1- اخه من می خام مدارم رو داخل یک تابلو ببندم . البته این تابلو داخلش یک منبع تغذیه 24 ولت داره که تغذیه کنتاکتور ها که 24 ولت هستن رو به عهده داره و من می خام تغذیه مدارم رو از این Power suply بگیرم
2-الا خودم موندم چرا اینقدر جریان میکشه . کنتاکتور siemens هستش . اول که جذب می کنه 1.4 امپر جریان میکشه بعد از یک دقیقه که بوبینش گرم شد جریانش به 940 میلی امپر می رسه

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۲۳:۲۲، توسط nex2004.)
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۱۶:۲۶
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #5
در اینکه مشکل از جریان لحظه ای بالاست، شکی نیست

اما برای اینکه کار درست باشه، بهتره از رله استفاده کنید. انواع رله های صنعتی که تو تابلو برقا کاربرد دارن، وجود داره، 12 و 24 و 48 ولت و ... حتی 220 ولت AC .

نمیدونم کنتاکتورتون چرا اینطوریه ولی بهتره تغذیه کنتاکتورو از یکی از این رله هایی که گفتم بدین. چون بوبین رله ها حتی کمتر از کنتاکتورها جریان میکشه. اگه فرمانتون هم اجباراً با 24 ولت دی سی باشه یه خازن 1000 یا 2200 میکرو بذارین تا مشکل جریان لحظه ای از بین بره.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۲۸:۱۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #6
من همش رو نحوندم ولی ایا دیود برعکس دوسر کنتاکتور رو فراموش نکردین؟ در کوتاه ترین فاصله با کنتاکتور؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۳۷:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
nex2004 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 422 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #7
سلام
کنتاکتور اصلا ربطی به مدار من نداره اون واسه . ببینین من یک مدار دارم که می خام داخل یک تابلو بزارم داخل این تابلو از قبلا چندتا کنتاکتور هستش من کاری به اونا ندارم داخل این تابلو یک power suply 24 ولت dc هستش که سوییچینگه . تغذیه کنتاکتور های داخل تابلو از این power suply تامین میشه . من می خام کل تغذیه مدارم رو از این POWER SUPLY تامین کنم . حالا قبل از این که این کار رو انجام بدم اومدم یک ازمایش انجام دادم . به این صورت که مدارم رو روی برد برد بستم . بعد اومدم با یک منبع تغذیه ازمایشگاهی تغذیه مدارم رو که برنامش و شماتیکش رو واستون گذاشتم تامین کردم تا اینجا مدار درست کار می کرد . وقتی اومدم OUT2 منبع تغذیه رو دادم به کنتاکتور و کنتاکتور جذب کرد میکرو ریست شد . حتی با قطع کنتاکتور هم میکرو ریست میشه . دو سر کنتاکتور رو با یک دیود هرزگرد موازی کردم یک مقدار بهتر شد ولی با چند بار قطع و وصل میکرو ریست میشه . نمی دونم مخم هنگ کرده .
در کل من می خام تغذیه مدارم رو از POWER SUPLY بگیرم که به این POWER چند تا کنتاکتور هم وصله .
راستی این کنتاکتوری که ما داریم هم با AC کار می کنه هم با DC . ولی من حق دست زدن به ترکیب تابلو یا استفاده از رله به جای کنتاکتور رو ندارم .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۲۸:۱۹، توسط nex2004.)
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۲۵:۴۲
تشکر شده توسط : sara.ee
mehrdadgh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 654
( 1904 تشکر در 596 ارسال )
ارسال: #8
مهندس شما کنتاکتور رو با چه جوری تحریک میکنی ؟
ایا دیود چرخش آزاد و مدار اسنابر گذاشتی ؟
اپتوکوپلر ... ؟

وبلاگ من : Azarrobot.blogfa.com

ISAplast.ir
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۰۲:۴۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #9
اگه از این مدار استفاده کنید احتمالاً میکروتون ریست نشه!

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   a.zip (اندازه: 9.23 KB / تعداد دفعات دریافت: 317)
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۱۰:۳۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #10
برای منابع تغذیه سوییچینگ شک جریان یا ولتاژ می تونه نویز شدید ایجاد کنه
اگه مطمئنی که فقط از طریق تعذیه نویز داری و از فرمان کنتاکتور نیست که برمی گرده تو راه تعذیه یه دیود و خازن بزار ببین بهتر نمی شه
البته اگه اینی که می گی باشه باید کنتاکتوری که به میکرو وصل نیست رو هم دستی (مثلا با یک کلید) فرمان بدی بازم میکرو ریست بشه
اگه با دیود و خازن (حدود ۱۰۰۰u) بازم مشکلت حل نشد احتمالا مشکل ولتاژ زیاد لحظه ای داری که شاید با یه زینر بشه حلش کرد

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۸:۴۶:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
nex2004 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 422 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #11
سلام
کنتاکتورهای از میکرو فرمان نمی گیرن . فرمانشون از PLC میاد . فکر کنم همون جریان برگشتی از کنتاکتور باشه که مشکل ساز میشه . اخه من می خام تغذیه میکرو هم از همون منبع تغذیه باشه . به نظر شما بهتر نیست برای تغذیه میکرو از رگولاتورهای ولتاژ سوییچینگ مثل LM2576-5 استفاده کنم . ورودی این نوع رگولاتور ها می تونن ولتاژی بین 7 تا 40 ولت باشن و خروجیشون 5 ولت . چون اگه بخوام تغذیه میکرو رو با تقسیم ولتاژ از 24 به 5 ولت برسونم فکر کنم کار درستی نباشه . امروز میرم این کاریی رو که شما گفتین تست میکنم و نتیجه رو اعلام می کنم .
با تشکر فراوان

۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۴۶:۳۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  نویزپذیری LCD هنگام قطع و وصل شدن کنتاکتور و شیربرقی ها علیدلی 3 3,695 ۱۴-مهر-۱۳۹۳, ۱۹:۰۰:۵۴
آخرین ارسال: omid_phoenix
  میکرو و ال ای دی dostane 4 3,376 ۲۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: a.mehran
  pwm در میکرو comproxsoft 9 8,337 ۱۴-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۴۹:۵۷
آخرین ارسال: arobfan
  LED با میکرو 2 859 ۱۲-شهریور-۱۳۸۵, ۱۰:۰۲:۴۷
آخرین ارسال: Guest
  LED با میکرو vahid_ve_mybb1.2_import12823 2 3,603 ۱۲-شهریور-۱۳۸۵, ۱۰:۰۲:۴۷
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS