امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال پکت به جای برنامه دیگه
نویسنده پیام
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #12
RE: ارسال پکت به جای برنامه دیگه
سلام دوست من.
ببخشید دیر به دیر پاسخ میدم.
شما تونستید به سیستم کدینگ این مسنجر دست پیدا کنید؟

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۱۷-خرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۵۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mohamadpk
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #13
والا وقت زیاد نداشتم. یه چیز هایی ازش سر در آوردم. ولی اون هم بی خود انجام دادم. چون اصلا احتیاج نبود. فعلا مشگل این بن شدن و از روم بیرون افتادن رو حل کنم . پروتکلش و سیستم کد گذاریه روی رمزش فکر نمی کنم . چیز پیچیده ای باشه. حالا پیچیده ام باشه پیداش می کنیم. از یاهو و پلتاک که سخت تر نیست. قدم به قدم اصلا ببینم میشه با فیلتر کردن پیغام ها از خروج از روم جلو گیری کرد یا نه. اگر شد اون موقع تازه باید زمان گذاشت و روی پروتکلش کار کرد.

یعنی می خوام بدونم وقتی من پیغام ورودی رو فیلتر می کنم. زمانی که اون پیغام به برنامه نمی رسه و برنامه پنجره روم رو نمی بنده. آیا مشگل حله یا اینکه سرور هم شما رو از جلسه اون روم بیرون انداخته.

فعلا که زمان ندارم. از یه طرف پروژه های کاریم مونده . از یه طرف این اسپمر ها. که یاهو هم جدیدا بازی سرمون در آورده و سیستم های جدید ضد اسپم کار گذاشته.

خلاصه کلی شر سرمون ریخته . اول اینارو درست کنم. حتما سراغ این مسنجر می رم.

از کمک های همه بچه ها و شما هم ممنون.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-خرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۵۰:۰۵، توسط mohamadpk.)
۱۷-خرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۴۸:۴۵
تشکر شده توسط : HoseinVig, lolohacko
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #14
اگه مسنجرش لوکال عمل بیرون پریدن و بن شدن را پردازش میکنه که دیگه هوک و دستکاری پکت نمیخواد ، فایلشو مستقیم پچ کنید بره پی کارش...

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۱۷-خرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۴۴:۱۴
تشکر شده توسط : lolohacko, mohamadpk
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #15
دوست من بعید میدونم به صورت لوکال فیلتر رو انجام بده چون اگر اینجوری بود اینهمه پا نمیگرفت.
من اونو دیباگ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.چه کلماتی رو فیلتر میکنه؟

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۰۷:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #16
نقل قول: اگه مسنجرش لوکال عمل بیرون پریدن و بن شدن را پردازش میکنه که دیگه هوک و دستکاری پکت نمیخواد ، فایلشو مستقیم پچ کنید بره پی کارش...
جوکر جان این مسنجر خیلی کار هاشون مسخرست . یه مثال برات میزنم که بفهمی .2 سال پیش من این رو دادم به کسپر که کرکر هست براش مولتی نوشت . بعد صاحب مسنجر تا فهمید مولتی براش نوشته شده. update کرد. با هر update هم ورژن قبلی از کار میوفته و به user میگه ورژن جدید رو دانلود کنه. خلاصه شد یه جنگ هی کسپر مولتی می نوشت هی این ورژن جدید می داد تغریبا هر یک هفته یه ورژن جدید. پس اگر بخوایم پچ کنیم فقط برای تست اولیه باید این کار انجام بشه. نه برای استفاده طولانی مدت.چون باز میشه همون آش و همون کاسه.

نقل قول: دوست من بعید میدونم به صورت لوکال فیلتر رو انجام بده چون اگر اینجوری بود اینهمه پا نمیگرفت.
من اونو دیباگ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.چه کلماتی رو فیلتر میکنه؟
پا گرفتنش به دلایل زیادی هست. ولی به شکل کلی از روز اول مشگلات زیادی داشت. هم خودش هم سرورش . بعد هم اصلا بحث فیلتر کردن کلمات نیست . تو هر روم یه آدمین نشته که تا شما تبلیغ بزنی . یا اصلا اگر با id شما حال نکنه شما رو بیرون میندازه.

برنامه نویسیش که در حد کودکستان هست . به دیلل اینکه برای هر چیز کوچیک یه مسج باکس نشون میده و کار بر رو روانی می کنه. برای voice و webcame هم از کامپوننت های مختلف استفاده کرده. به قول di di آخرین کاری که به مغر برنامه نویس ایرانی برای لو نرفتن کار هاش می خوره rename کردن فال هاست . این هم اومده کامپوننت رو rename کرده که معلوم نشه .(خنده).

تا هفته دیگه سرم خلوت میشه . میشنیم اول همون پچ رو راه میندازم برای تست . اگر جواب داد . پروتکل رو شناسایی میکنم . اگر جواب نده و این اطلاعات روی سرور هم اعمال بشه . پس یاد گیریه پروتکل به درد نیمیخوره. آخرین کار اینه که اگر هیچی جواب نداد عصاب خورد کرد . بی خیالش می شیم . یه روز میره زیره botnet. (خنده). یا ip سرورش ...... میشه . چه می دونم یه کاری می کنم تا عصابم راحت بشه.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۰۷:۵۸:۴۱، توسط mohamadpk.)
۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۰۷:۴۹:۲۸
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #17
حالا چی هست بلاخره این مسنجره ؟

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۰۷:۵۹:۲۴
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #18
يه مسنجر نه چندان آشنا به نام beyluxe
تو اين جنگ ميون سرور و بات اگه برنامه نويس سرور نخواد باتی ايجاد مزاحمت يا سو استفاده کنه بات هميشه بازنده خواهد بود و اين همه وقت و تلاش سازنده بات از بين ميره

فکر نميکم اين مسنجر به خاطر پچ شدن که يه نفر انجام داده باشه بخواد يه ورژن رو از کار بندازه و آپديت بکنه شايد اين آپديت های مکرر به خاطر تغيرات ساختاری روی پروتکلش باشه

نقل قول: دوست من بعید میدونم به صورت لوکال فیلتر رو انجام بده چون اگر اینجوری بود اینهمه پا نمیگرفت.
منم همينطور فکر ميکنم اما تست نکردم

اما برای در دست گرفتن سوکت اين مسنجر ميشه آيپی سروری که تو فايل اصلی مسنجر قرار داره رو با آيپی لوکال عوض کرد
بعد به وسيله يه برنامه بايد به پورتی که مسنجر کانکت ميشه گوش داد و بعد از لاگين کردن, مسنجر به برنامه کانکت ميشه و برنامه واسطه اين دو ميشه, از کلاينت پکت ميگيره به سرور ارسال ميکنه و پکت های که از سرور ارسال ميشه تو به کلاينت ميفرسته
تو اين زمان ميشه پکت های که از سرور و کلاينت گرفته و فرستاده ميشه رو ويرايش يا بلاک کرد يا ميشه طرف کلاينت پکت ارسال کرد...

اما بعد از درخواست ورود به يک روم، از طرف سرور آيپی و پورت جديدی ارسال ميشه که برای ورود به اون روم بايد به اون آيپی و پورت کانکت شد(پورت تو پکت مشخص نيست)
تو اين زمان باز ميشه آيپی و پورتی که ارسال شده رو ويرايش کرد و همون روش که برای کانکت شدن به مسنجر استفاده شد رو اينجا هم انجام داد

مثالی که در مورد همين روش که توضيح دادم انجام دادم

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   ByLuxCheat.zip (اندازه: 2.48 KB / تعداد دفعات دریافت: 49)
.zip   ByLuxHostPatcher.zip (اندازه: 4.6 KB / تعداد دفعات دریافت: 51)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۵۸:۰۷، توسط CRazYFULL.)
۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۵۵:۴۲
تشکر شده توسط : babyy, mohamadpk, BAHMANNN
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #19
نقل قول: يه مسنجر نه چندان آشنا به نام beyluxe
مارو باش خواهش کردیم اسم نبرید.

نقل قول: فکر نميکم اين مسنجر به خاطر پچ شدن که يه نفر انجام داده باشه بخواد يه ورژن رو از کار بندازه و آپديت بکنه شايد اين آپديت های مکرر به خاطر تغيرات ساختاری روی پروتکلش باشه
چرا عزیزم به همین دلیل بود. حتی وقتی یه بوتر براش نوشته شد . باز هم update کرد . من خیلی آمارش رو دارم. از روزی هم که تغریبا 20 تا user داشت . من توش رفتم . البته همیشه نموندم ولی کلا همیشه هر چند ماه بهش سر زدم.

۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۰۴:۴۵
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #20
سلام یه انجمنی که جدیدا من هم توش شرکت کردم از این مسنجر به خاطر امکانات خوبی که داره و صدای با کیفیت تری که داره و عدم قطع و وصل شدن اون و امکاناتی چت روم هاش داره استفاده میکنه.
نمیدونم چه ربطی داشت به موضوع...

۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۵۱:۰۰
تشکر شده توسط : kh0rshid_ir
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #21
روشه خوبیه اینی که آقای مجتبی گفت. حسابی جواب میده.

۱۸-خرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۲۸:۴۴
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #22
من خودم تا حالا نرفتم ببينم ولی چند تا سؤال

اينجا هم مثل پلتالک اگه ادمين offline بشه روم بسته ميشه يا نه؟
وقتی که برنامه رو پچ ميکنی بعد از لاگين شدن خودش رو update ميکنه يا چند وقت بعد؟

ميتونی خودت يه روم بزنی با چند تا user تست، ببين وقتی که کسی رو بن يا انبن ميکنی چه پکتی به کجا فرستاده ميشه
يه زمانی مثلاً همين pal واسه انبن کردن فقط يه string ميفرستاد. اگه اينم اينجوری باشه ( که جای تعجب نيست، خيلی ا فکر ميکنن چون کد رو کسی نميبينه همه چيز در امن و امانه) فقط کافيه اين پکت رو پيدا کنی

Root is not accessible
۱۹-خرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۵۹:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خواندن و ارسال کردن اطلاعات با پورت سریال SBRE77 18 20,157 ۱۱-مهر-۱۳۹۷, ۰۹:۴۶:۲۸
آخرین ارسال: reza1354
  ارسال متن بهlcd با کمک پرت usb Ghoghnus 1 2,937 ۰۲-مهر-۱۳۹۵, ۰۴:۳۲:۵۸
آخرین ارسال: engzhina
  نیاز به راهنمایی درباره ارسال اطلاعات reza2010wf 2 3,830 ۲۶-شهریور-۱۳۹۴, ۱۱:۵۸:۰۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ارسال صدا و تصویر mahdi321 2 2,848 ۲۳-شهریور-۱۳۹۴, ۱۲:۱۶:۰۰
آخرین ارسال: kimiafars
  ارسال پارامتر به برنامه ی در حال اجرا. Blossom 42 27,149 ۰۹-اسفند-۱۳۹۳, ۲۲:۴۴:۱۶
آخرین ارسال: 9988
  ارسال ایمیل با ویژوال بیسیک ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 72 65,640 ۰۲-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۲۸:۳۶
آخرین ارسال: yashar_2006
  ارسال ودریافت صدا در Vb mahdi321 2 3,956 ۱۸-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۵۲:۰۰
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  کامپوننت ارسال ایمیل + کرک Di Di 23 20,319 ۱۴-فروردین-۱۳۹۳, ۱۳:۲۲:۴۷
آخرین ارسال: ms_jadoo
Exclamation درخواست ارسال پی ام در یاهو alipc1 8 6,093 ۲۲-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۱۱:۵۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
Sad سوال در مورد ارسال پی ام در یاهو مسنجر blackhacking21 6 5,269 ۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۰:۵۰:۵۱
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS