(۰۶-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۴۳:۲۶)civilmans نوشته است: سريال صحيح در برنامه پست 14 قابل اسنيف هست
در آدرس زير:
004B5276
Eax
سلاک دوست من ، بسیار ممنون هستم که راهنمایی کردید . ولی من که مثل شما برنامه نویس واقعی و حرفه ای نیستم ;)
میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید من رو ؟
نقل قول: سلام دوست من.
بله میدونم که اینجا جای تبلیغات نیست میخواستم بهتون بگم که نمیخواد زحمت کرک کردن این برنامه ها رو بکشید برنامه ای که من نوشتم رو رایگان استفاده کنید!
در ضمن دوست من اگر داخل برنامه رو یه نگاهی بندازید ID من یعنی shiraz_king65@yahoo.com رو میتونید ببینید.و ایدی من توی ایرانویج رو ببینید lolohacko هست و اسم اسپمر lolo spammer هست.وبلاگم به آدرس lolohacko.blogfa.com فی....ر شد به خاطر همین....
در ضمن این برنامه هایی که گزاشتین Client side هستند پس راحت میشه کرکشون کرد ولی اسپمر من یه بخش خیلی مهمش تحط سرور هست که هم باعث میشه سرعت عملکرد اسپمر بالا بره هم نشه کرکش کرد و هم اینکه نسخه غیر رایگان کاملا اتوماتیک شده و نمیخواد کدهای کپچای بلاگفا رو دستی تایپ کنید. و اینکه اسپمر من مستقیم از پروتکل HTTP استفاده میکنه و از کامپننت IE استفاده نمیکنه که اینا همش مزیت های این اسپمر هست.
در ضمن واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم میخواید اسپمر من رو کرک کنید یا...:
و چون خودم اسپمر مینویسم نمیخوام کرک کنم و نون کسی رو آجر کنم
سلام ، ممنون که پاسخ دادین و ببخشید که دفعه قبل یه کوچولو تند رفتار کردم
تو بحص کرک که شک نکن یه روزی میای نت و میبینی که برنامه ات همه جا پخش شده :دی
این برنامه ای که شما اسکرن شات گذاشتی توی سایتت رو من چند بار از چند سایت دانلود کردم ، ولی 1 مشکل داره :
1- نمیشه پیام فارسی باهاش فرستاد !!! حتی اگه زبان ویندوزت رو هم فارسی کنی باز هم پیام به صورت خرچنگ قورباغه ارسال میشه .
بعد اون برنامه ای که من توی پست 14 گفتم اسپمر برای همه سرویس های بلاگ دهی هست ، نه فقط برای بلاگفا . بعدش هم با این که باید به صورت دستی باید وارد کنی کد کپچا رو ، خیلی سریع هست ، چون به محذ این که وارد میکنی خودش اتوماتیک نظر رو ثبت میکنه و دیگه نیازی نیست که با موس روی جایی کلیک کنی. یعنی فقط میشینی و عدد تایپ میکنی !!!
من تو عمرم واسه هیچ برنامه ای پول ندادم ، ولی این یه دفعه که پول دادم ، بدجوری ضدحال خوردم ، چون اون یارو بدجوری پیچوند ، حتی بهم توهین هم کرد !!!
از برنامه نویسهای گرامی خواهش میکنم حداقل حق این آدم کلاه بردار رو بذارن کف دستش و کی جن برنامه اش رو پابلیک کنند !
چون این فرد در اصل به شرافت همه برنامه نویس ها که خیلی هاشون انسانهای شریفی هستند خدشه وارد کرده.
به نظر من نون دزد حروم خور رو باید آجر کرد ، با من موافقی ؟