امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با جشنواره خوارزمی
نویسنده پیام
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #1
آشنایی با جشنواره خوارزمی
درباره جشنواره بین المللی خوارزمی

در راستاي تحقق بند ( 4 ) اصل سوم قانون اساسي ، مبني بر « تقويت روح بررسي و تتبع و ابتكار در تمام زمينه هاي علمي ، فني ، فرهنگي و اسلامي از طريق تأسيس مراكز تحقيق و تشويق محققان » و پيشبرد اهداف آموزشي ، « سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران » پس از انقلاب اسلامي در سال 1359 تأسيس شد . اين سازمان در جهت شناسايي ، رشد و پرورش استعدادهاي نهفته و بــالقوه پــژوهشگران ، مــبتكران ، مـخترعان و انـديشمندان اين مرز و بوم ، در سال 1366 « جشنواره بين المللي خوارزمي » را پايه ريزي كرد . بر اساس بند ( ب ) ماده (2 ) اساسنامه ي سازمان مذكور ، هر ساله مخترعان ، مبتكران و پژوهشگران كشور در اين جشنواره شناسايي و طي مراسمي با حضور رياست محترم جمهوري مورد تقدير قرار مي گيرند . در ضمن ، از طريق برنامه ريزي و ارتباط مستمر با موسسات علمي و صنعتي داخلي و خارجي ، زمينه حمايت همه جانبه و افزايش انگيزه هاي لازم جهت توسعه فعاليت هاي علمي و پژوهشي افراد مستعد و خلاق فراهم مي گردد .
به همين منظور و جهت رشد و شكوفايي استعدادها و خلاقيت هاي نوآوران جوان و گسترش روحيه ابتكار و نوآوري و حمايت و پشتيباني مادي و معنوي از قشر عظيم دانش آموزي ، در سومين دوره ي فعاليت جشنواره بين المللي خوارزمي ، در سال 1368 ، بخش دانش آموزي جشنواره با توافق وزارتين « فرهنگ و آموزش عالي وقت » و « آموزش و پرورش » ايجاد گرديد . اين بخش كه در ابتدا با دريافت 14 طرح از سطح كشور كار خود را آغاز كرد .در سال هاي بعد آن چنان با استقبال چشمگير دانش آموزان رو به رو شد كه ناگريز دردوره های بعد بخش دانش آموزي در سه مرحله استاني ، كشوري و بين المللي برگزار گرديد .
با توجه به اهميت طرح ها و پژوهش هاي علوم انساني در توسعه ي اخلاق و معنويت و نيز توسعه متوازن تكنولوژي و فرهنگ ، در سال 1374 كميته ي علوم انساني جشنواره به كميته هاي فني و مهندسي ، علوم پايه و پزشكي جشنواره افزوده شد و در محل حوزه ي علميه ي قم آغاز به كار كرد و سپس در سال 1375 در بخش دانش آموزي نيز گروه علوم انساني به ساير گروه هاي علمي جشنواره پيوست ، كه با استقبال قابل ملاحظه ي دانش آموزان مواجه گرديد .
با عنايت به تأكيدات ويژه ي رياست محترم جمهوري اسلامي ايران در مورد توجه به جوانان نوآور و خلاق ، از سال 1378 بخشي مستقل ، تحت عنوان « جشنواره جوان خوارزمي » با هدف تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان ، دانشجويان و جوانان ، زير نظر « مركز تحقيقات علمي كشور » وابسته به معاونت پژوهشي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و با همكاري وزارت آموزش و پرورش فعاليت خود را آغاز كرد .
بـخش دانـشجويي و آزاد ( افـراد زيـر 30 سـال ) در مركز تحقيقات علمي كشور و « بخش دانش آموزي و دانشجويان مراكز آموزش عالي وابسته به آموزش و پرورش » در معاونت آموزش متوسطه وقت فعال گرديد كه بخش اخير در سه سطح منطقه اي ، استاني و كشوري به فعاليت خود ادامه داد . بخش دانش آموزي جشنواره خوارزمي از سال 1368 به ترتيب با دريافت 14 ، 36 ، 35 ، 35 ، 90 ، 286 ، 529 ، 886 ، 1862 ، 2963 ، 5633 ، 7603 ، 12588 ، 13123 و بالاخره در سال جاري با دريافت 17389 طرح ، با استقبال كم نظير دانش آموزان و همچنين از سال 1379 ـ با شكل گيري بخش دانشجويي ـ به ترتيب با دريافت 80 ، 313 ، 490 و 749 طرح دانشجويي ، با استقبال دانشجويان مراكز آموزش عالي وابسته به آموزش و پرورش رو به رو گرديد .
هيأت داوران پس از بررسي طرح هاي منتخب استاني در گروه هاي تخصصي « برق و الكترونيك ـ كامپيوتر ـ مكانيك ـ فيزيك ـ شيمي ـ رياضي ـ علوم زيستي ، پزشكي و كشاورزي ـ ادبيات و علوم انساني ـ معارف اسلامي ـ علوم اجتماعي ـ هنر » و استماع دفاعيه طرح هاي ارايه شده در نهايت با توجه به معيارهاي ارزيابي و امتيازات مكتسبه ، تــعدادي از طـرح هاي برتر دانش آموزي و دانشجويي ( مراكز آموزش عالي وابسته به آموزش و پرورش ) را به عنوان « برگزيدگان كشوري » و تعدادي از طرح ها را به عنوان « طرح هاي برتر استاني ( رتبه اول استاني ) » و « طرح هاي قابل تقدير ( رتبه دوم استاني ) » انتخاب مي نمايند . در ضمن ، از سال تحصيلي 82 ـ 1381 با پي گيري ايجاد يكصد پژوهشسرا از سوي معاونت آموزش و پرورش نظري و مهارتي در مناطق آموزشي كشور ، سعي مي شود امكانات بيشتري براي تحقيق و پژوهش و بروز استعدادها و خلاقيت هاي دانش آموزي فراهم گردد .

درباره جشنواره جوان خوارزمی

با عنايت به نقش مطلوب جشنواره جوان خوارزمي در ورود نسل جوان به عرصه رقابت علمي و پژوهشي و به منظور شناسايي و معرفي پژوهشگران ، محققان ، مبتكران و مخترعان جوان جامعه و تقدير ، تشويق و حمايت و پشتيباني مادي و معنوي نوآوران جوان و ايجاد بستر مناسب جهت هدايت استعدادها به سمت توسعه و تعالي جامعه ، جشنواره جوان خوارزمي در چهارچوب اين شيوه نامه برگزار مي شود
اهداف
1 ـ توسعه و تعالي فرهنگ مطالعه و پژوهش در جامعه
2 ـ كاربردي نمودن علوم
3 ـ ارزش بخشيدن به دستاوردهاي علمي و فني جوانان
4 ـ شناسايي ، رشد و پرورش استعدادها و خلاقيت هاي نوآوران جوان
5 ـ پشتيباني و حمايت علمي و مادي از مبتكران و پژوهشگران جوان
6 ـ آماده سازي نسل جوان براي ورود به ميدان رقابتهاي علمي و فني
7 ـ هدايت استعدادها و خلاقيت ها در جهت رفع نيازهاي مراكز علمي و صنعتي

سازماندهي
به منظور برنامه ريزي ، هدايت و نظارت بر اجراي مطلوب جشنواره در كليه مراحل ، ستاد جشنواره جوان خوارزمي در معاونت آموزش و پرورش نظري و مهارتي و كميته هاي جشنواره جوان خوارزمي در سطح استان و مناطق با تركيب اعضاء و شرح وظايف زير تشكيل مي گردد

شرح وظایف کمیته استان
1 ـ برگزاري جلسات مستمر و گردهمايي ها ( عنداللزوم ) براي پيگيري و هدايت امور جشنواره و ابــلاغ شيوه نامه ها و بــــخشنامـه هـا بــه شهرستان / مناطق و مراكز آموزش عالي وابسته به آموزش و پرورش
2 ـ تــبليغات مـربوط به جشنواره ( انعكاس جشنواره در مطبوعات ، صدا و سيما ، چاپ بروشور و . . . )
3 ـ ارتباط با هسته هاي علمي پژوهش سراها
4 ـ ايجاد هسته هاي علمي در گروه هاي آموزشي و پشتيباني علمي از دانش آموزان و دانشجويان
5 ـ ارائه راهكارهايي جهت كـــيفي تر كردن فعاليت ها وبرگزاري باشكوه تر جشنواره
6 ـ تـعيين و انـتخاب گروه هاي داوري ، مـتناسب با طرح هاي ارائه شده ، با استفاده از اساتيد دانشگاه ها و دبيران با تجربه
7 ـ دريافت طرح هاي دانش آموزي و دانشجويي از شهرستان / مناطق و مراكز آموزش عالي وابسته به آموزش و پرورش و در صورت لزوم ارسال فرمهاي ارزيابي ، مــطابق بــا فرم هاي داوري اسـتان ، بـراي شــهرستان / مناطق و مراكز آموزش عالي جهت داوري طرح ها
8 ـ نظارت بر فعاليت گروه هاي داوري و انتخاب طرح هاي برتر
9 ـ استفاده از اعتبارات درون سازماني با تصويب شوراي استان
10 ـ اســــتفاده از كـمك هاي برون سازماني ( كارخانجات ، مؤسسات علمي و صنعتي ، نهادهاي دولتي و خصوصي ، دانشگاهها و . . . ) با هماهنگي نمايندگان سازمان ها و مؤسسات پشتيبان
11 ـ پشتيباني مادي از طرح هايي كه طرح مقدماتي آنها در هسته هاي علمي مربوط ، مورد تأييد قرار گرفته است
12 ـ برگزاري مراسم تقدير از برگزيدگان جشنواره استاني با حضور رئيس سازمان و مسؤولين استان
13 ـ مكانيزه نمودن سيستم اطلاعاتي جشنواره با هماهنگي ستاد جشنواره
14 ـ ارائه طرح هاي برتر ، بر اساس سهميه و جدول زمان بندي و گزارش عملكرد به ستاد جشنوار

مركز آموزش عالي

اين كميته به طور مستقل در ادارات آموزش و پرورش شهرستان / منطقه و مراكز آموزش عالي وابسته به آموزش و پرورش ( آموزشكده ها ، مراكز تربيت معلم و . . . ) تشكيل مي گردد .
اعضاي كميته :
1 ـ ريـــاست آمــوزش و پــرورش منطقه ـ مركز آموزش عالي
2 ـ معاون آموزشي
3 ـ دبير جشنواره به انتخاب رئيس
4 ـ مسؤول گروه هاي آموزشي
5 ـ مسؤول پژوهش سرا
6 ـ كارشناس مسؤولان و كارشناسان دواير مربوط
7 ـ مــسؤول هــيأت داوري ( در صورت داوري )
8 ـ نـماينده سازمان ها و مؤسسات پشتيبان
* سازمان ها و مؤسسات پشتيبان ، سازمان ها و مؤسساتي هستند كه در اجراي جشنواره ، آموزش و پرورش را مورد حمايت و پشتيباني علمي و مادي قرار مي دهند

مركز آموزش عالي

1 ـ برگزاري جلسات مستمر براي پيگيري و هدايت امور جشنواره و ابلاغ شيوه نامه ها و بخشنامه هاي مربوط به واحدهاي آموزشي تابعه .
2 ـ توجيه مسؤولان واحدهاي آموزشي ، اولياء ، دانش آموزان و دانشجويان و انجام تبليغات و توجيهات لازم به منظور شركت كيفي تر و گسترده تر دانش آموزان و دانشجويان در جشنواره
ـ ارتـباط مـستمر بـا هسته هاي علمي گروه هاي آموزشي و پـژوهش سرا و جست و جوي راهكارهايي جهت هدايت فعاليت دانش آموزان و دانشجويان .
4 ـ استفاده از اعتبارات درون سازماني و كمك هاي برون سازماني ، با هماهنگي سازمان ها و مؤسسات پـشتيبان و حـمايت مادي طرح ها با تأييد و تشخيص كميته استان .
5 ـ حمايت علمي دانش آموزان و دانشجويان با هماهنگي و همكاري ، آموزشي و پژوهش سرا .
6 ـ ارائه گزارش عملكرد جشنواره به كميته جشنواره استان .
7 ـ دريافت طرح هاي دانش آموزان و بررسي مدارك و مستندات ودرصـورت لـزوم ، داوري طـرح ها و ارسـال طـرح هاي بـرتر به استان ، بر اساس سهميه و جدول زمان بندي.

خوارزمی جشنواره جوان اهداف

بخش دانش آموزی

1 ـ توسعه و تعالي فرهنگ مطالعه و پژوهش در جامعه و ارتقاء سطح كمّي و كيفي فعاليت هاي علمي و پژوهشي در كشور
2 ـ كاربردي نمودن علوم و ارتباط دادن آن با زندگي و نيازهاي جامعه
3 ـ ارزش بخشيدن به دستاوردهاي علمي و فني جوانان
4 ـ شناسايي ، رشد و پرورش استعدادها و خلاقيت هاي نوآوران جوان
5 ـ پشتيباني و حمايت علمي و مادي از مبتكران و پژوهشگران جوان
6 ـ آماده سازي نسل جوان براي ورود به ميدان رقابت هاي علمي و فني
7 ـ هدايت استعدادها و خلاقيت ها در جهت رفع نيازهاي مراكز علمي و صنعتي
8 ـ آشنايي دانش آموزان با پژوهش و تحقيق و شيوه هاي كشف و حل مسايل علمي و فني
9 ـ انجام كارهاي علمي ، فني و پژوهشي به شيوه گروهي با حفظ رقابت سالم و سازنده
10 ـ توليد دانش و بومي كردن علم

تسهيلات قابل ارايه باشگاه پژوهشگران دانشجو به برگزيدگان جشنواره جوان خوارزمي

با توجه به تصويب شوراي سياستگذاري باشگاه پژوهشگران دانشجو طي نامه شماره 283/87 ب مورخ 30/7/1387، تسهيلات زير به نفرات برگزيده جشنواره جوان خوارزمي اعطاء مي‌گردد :1- سهميه شركت در عمره مفرده (به نفرات اول تا سوم هر گروه) 2- عضويت در باشگاه 3- استفاده از كليه تسهيلات اعضاء در دانشگاه‌هاي كشور 4- استفاده از اطلاعات علمي و پژوهشي سايت آن باشگاه به صورت رايگان شايان ذكر است تسهيلات درج شده در بند 2، 3 و 4 به كليه برگزيدگان جشنواره اعطاء خواهد گرديد.

منبع:http://razi.teo.ir

اینم فرم ثبت نام درجشنواره خوارزمی:

.rar   forme sabte nam.rar (اندازه: 131.58 KB / تعداد دفعات دریافت: 82)

فرم داوری جشنواره خوارزمی:

.zip   form davari.zip (اندازه: 54.33 KB / تعداد دفعات دریافت: 74)
۳۰-تير-۱۳۸۹, ۲۳:۵۲:۱۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, salehjg, HoseinVig, mohamadpk, Pardazesh-Gar, علي برقي, a.mehran, Ambassador, rockeagle, milad15m
360درجه آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: آشنایی با جشنواره خوارزمی
دوست عزيز بزار يه موضوعي رو خدمتتون عرض كنم
خدايي نكرده بد گويي به حساب نياريد اما ما كه شركت كرديم حق خوري توش خيلي زياده
در ضمن اين حرف رو خيلي از دوستان ميزنن يعني اينو بگم و خلاص پارتي نداشته باشي كارت تمومه(البته در همه ي موارد) و مهمتر از همه شهرستاني باشي كارت بي نهايت سخته
فقط بدونيد كه همچين آش دهن شوزي هم نيست و روباتي كه به عنوان طرح وي‍‍زه (نظامي و جاسوسي با سيستم هاي پيشرفته و سيستم پردازش تصوير بود) رو اصلا نذاشتن صعود كنه.
واقعا متاسفم براي سئولين برگزاري جشنواره
واقعا افسوس!
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۴۵:۱۹
تشکر شده توسط : Pardazesh-Gar, aleas, milad15m
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 330
( 630 تشکر در 286 ارسال )
ارسال: #3
100% به گفته شما ایمان دارم.
متاسفانه بی عدالتی فراوان.
یادمه یه بنده خدایی کباب پز ساخته بود. شد نخبه. بعد کلی طرح های علمی رو رد کرده بودن.

---------------------------------------------------------------------------
تیـــز دوم، تیز دوم، تا به سواران برسم
--------------------------------------
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۱:۰۰
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #4
سلام
ببخشيد ميون بحثتون مزاحم شدم ولي يه نكته خيلي مهم در امتياز دهي به طرح ها سادگي اونه . اينكه يه طرحي از بالاترين تكنولوژي روز استفاده كرده كه دليل بر برتري اون نسبت به طرح هاي ساده مثل درست كردن يه سرپيچ لامپ با آهنربا (و بدون هيچ گونه هوشمندي) نميشه .
التماس دعا

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۳۲:۲۴
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #5
البته هوشمندی خودش یک نوآوری. و ارزش بالایی داره. باز هم بستگی داره ...
اگر روزی شرکت کردید حتما ببینید چه طرح هایی رد میشن. البته این مسائل در مرحله های استانی بیشتر به چشم میخوره.
اگر من کاره ای بودم دستور میدادم هر کسی که شهامت شرکت کردن رو داشت به نیاز هاش توجه میکردم. و انگیزه هاش رو بررسی میکردم.
نه این که بعد از یک سال باهاتون تماس بگیرن بگن تشریف بیارید از اقدام شما قدر دانی کنیم. بعد ببینی یه ماشین حساب چینی بهت هدیه میدن! اصلا هزینه برای هدیه مهم نیستا. واقعا انگیزه افراد شرکت کننده در این همایش ها این جشنواره ها چیه؟؟

راستش این بدترین اتفاق زندگیم بود. که امیدوارم برای هیچ کس تکرار نشه. البته این ماجرا 6 سال پیش بود خیلی کوچیکتر بودم. الان که بزرگتر شدم یادم رفته.

۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۲۱:۱۱:۳۳
تشکر شده توسط : aleas, علي برقي
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #6
سلام
قبل از هر مطلبي ، لطفا جسارت بنده رو ؛ به بزرگي خودتون ببخشيد .

من تا حالا شهامتشو پيدا نكردم برم تو اين جشنواره شركت كنم
ولي من هم اگر شهامتشو داشتم و مقام نمي آوردم شايد ...
اينكه اكثر كساني كه تو جشنواره شركت ميكنند ، ناراضي اند يه امر طبيعيه . چون تعداد كسايي كه مقام ميارن خيلي كمتر از تعداد شركت كننده هاست ...
اجازه بديد من هم يه خاطره براتون تعريف كنم ، سال دوم دبيرستان تومرحله دوم المپياد رياضي قبول نشدم و همه رو توي اين شكست مقصر ميدونستم ولي سال بعدش كه جبران كردم فكر ميكردم تنها با تلاش خودم تونستم ...

باز هم عذر خواهي ميكنم اگر صحبتهام يه مقدار تند بود .

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۰:۳۳:۳۵
تشکر شده توسط : Pardazesh-Gar, aleas
sajadgh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 207
( 225 تشکر در 88 ارسال )
ارسال: #7
(۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۴۵:۱۹)360درجه نوشته است: دوست عزيز بزار يه موضوعي رو خدمتتون عرض كنم
خدايي نكرده بد گويي به حساب نياريد اما ما كه شركت كرديم حق خوري توش خيلي زياده
در ضمن اين حرف رو خيلي از دوستان ميزنن يعني اينو بگم و خلاص پارتي نداشته باشي كارت تمومه(البته در همه ي موارد) و مهمتر از همه شهرستاني باشي كارت بي نهايت سخته
فقط بدونيد كه همچين آش دهن شوزي هم نيست و روباتي كه به عنوان طرح وي‍‍زه (نظامي و جاسوسي با سيستم هاي پيشرفته و سيستم پردازش تصوير بود) رو اصلا نذاشتن صعود كنه.
واقعا متاسفم براي سئولين برگزاري جشنواره
واقعا افسوس!

دوستان منم موافقم چون خودم به شخصه طعم شیرینشو کشیدم. 2 سال پیش که خواجه نصیر میزبان بود (مسبقات خوارزمی) ما هم یه تیم داشتیم.طی کل مسابقات اول بودیم طراحی، ابتکار ، کم هزینه بودن ربات و ... طی دو مرحله هم سر گروه بودیم ولی آخرش معلوم نشد چی شد که ما چهارم شدیم و علامه حلی اول و ...
از اون به بعد غید ربات و مسابقات و جشنواره و ... خیلی چیزا رو زدیم.

خدایا ، در ۲ راهی زندگی ام تابلوی راهت را محکم قرار بده

نکند که با نسیمی راهم را کج کنم
۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۲۰:۴۸
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #8
خوب من ناراحت بودم که موفق نشدم اما بیشتر ناراحت شدم یه ماشین حساب چینی بعد از یک سال اون خاطره مسخره رو زنده کرد. هدف از این جشنواره ها مگه این نیست که ایجاد انگیزه کنند برای توسعه تولید فناوری ها در داخل کشور. با ماشین حساب چینی!!!
.
.
.
من تبریک میگم برای پیروزی تان. خوب زحمت کشیدید و نتیجه کارتون رو دیدید.
اما در چنین جشنواره هایی وقتی زحمت بکشید نتیجه زحمات کاملا توسط رای داور جهت میگیره.
و از آنجایی که در اینجا روابط بسیار پررنگ اند، نتیجه ... مشخص
البته منطقه با منطقه هم فرق میکنه.
به هر حال تجربه جالبی بود. خاطراتی که تو این مسیر داشتم خیلی بامزه بودن. که ماجراش طولانی.

۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۲۸:۱۶
sajadgh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 207
( 225 تشکر در 88 ارسال )
ارسال: #9
نقل قول: اما در چنین جشنواره هایی وقتی زحمت بکشید نتیجه زحمات کاملا توسط رای داور جهت میگیره.
البته نمیخواستم بگم ولی نگم نمیشه هر سه داور از شاگردهای اسبق علامه حلی بودن
خاطره جالب: توی قوانین بود که اگه ربات با الگوریتم خاصی زمین رو اسکن کنه(رندم نباشه) امتیاز داره الگوریتم ربات ما مارپیچی بود از کنار شروع اسکن میکرد وسط می ایستاد.وقتی ما عنوان کردیم که رباتمون الگوریتم داره . گفتن از کجا چه معلوم گفتیم مگه .... نمیبینین مسیر حرکت رو گفتن شانسیه گفتیم برنامه رو میدیم چک کنین گفتن از کجا معلوم این برنامه همون باشه گفتیم وریفای کننین گفتن وریفایConfused چیه؟
فکر کنین داور بخش رباتیک اینارو نشناسه پروتئوس ،کدویژن،ویباتز و .....ClapClap

خدایا ، در ۲ راهی زندگی ام تابلوی راهت را محکم قرار بده

نکند که با نسیمی راهم را کج کنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳:۴۸، توسط sajadgh.)
۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰:۴۵
تشکر شده توسط : Pardazesh-Gar, aleas, mhpc2009, milad15m
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #10
یه مشکلی که من امثال باهاش مواجه شدم تو جشنواره خوارزمی این بود که من طرحم مربوط میشد به گرایش برق و الکترونیک
اما داورای مربوطه رشته مکانیک بودن !!!
طرحمم رفت مرحله کشوری اما خب اون داور چطوری میتونه دفاع کنه وقتی حتی نمیدونه نقش خازن چیه؟

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۲۵-شهریور-۱۳۹۳, ۱۷:۲۱:۳۹
تشکر شده توسط : milad15m
milad15m آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1649
( 547 تشکر در 237 ارسال )
ارسال: #11
سلام

ببخشید چه رشته هایی توی رباتیک خوارزمی هست ؟

با تشکر

Exclamationبیستون کندن فرهاد نه کاریست شگفت
شور شیرین به سر هر که فتد کوهکن استExclamation

میلاد منافی
۰۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۲:۵۱:۴۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با ماژول های مورد استفاده در تابلو روان panel123 1 1,605 ۲۶-شهریور-۱۳۹۷, ۲۳:۳۵:۰۱
آخرین ارسال: hadikh73
  آشنایی با انواع سنسور های حرارت h0x00i 0 3,448 ۱۱-خرداد-۱۳۹۰, ۲۲:۱۳:۵۸
آخرین ارسال: h0x00i

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS