EBKA
مخترع
موضوعها: 89
تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
|
برنامه نویسی با خیال راحت ,که میکرو کارش رو درست انجام میده!
سلام...
من یکی از دغدغه های فکریم زمانی که یه مدار و میسازم اینه که مدار دقیقا اون درخواست هایی که من ازش داشتم رو براورده کنه...
ولی در بیشتر موارد به این صورت نبود...
مدار کار میکرد...دو روز یا سه روز بعد بعضی وقت ها گیر میکردو از اینا...
برای رفع مشکل هنگ کردن دربسکام فک کنم باید از دستور WHACHDOG استفاده کنم...که میکرو برحسب زمانی که باش انتخاب میکنی ریست بشه...
این خوبه...
ولی ریست شدن در مدار من نباید اتفاق بیافته.. چون خود ریست شدن هم باعپ میشه که برنامه من بره تو خط اول که میخواد گزینه ها رو انتخاب کنه...و دستگاه ها رو هوا میمونن...
چی کار کنم؟
که هنگ نکنه.. و خیالم راحت باشه که میکرو کارش و درست انجام میده....
بهتره این طور بگم:
واسه یه برنامه چه چیزهایی رو پیشنهاد میکنید که میکرو خوب کار کنه!!!!
اول سوال من رو دوستان جواب بدم بعد راه های پیشنهادی!!!
ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد :():کمی فکر کنیم.....
259-734
[/url]
وبلاگ من
وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
|
|
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۴۹:۳۵ |
|
تشکر شده توسط : |
|
t3r!p3000
موضوعها: 83
تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
|
RE: برنامه نویسی با خیال راحت ,که میکرو کارش رو درست انجام میده!
نوسان ساز داخلی بهتره ولی دقیق نیست !!
و یه جا من ( 200 تا مدار بودش ) کریستال خارجی 11 مگ گذاشتم و هرزگاهی پس از 6 ماه کریستالهاش میسوزه !!!
در کل داخلی پیشنهاد میشه اگه مشکل زمان بندی نداشته باشین !!!
یه خازن 104 یا 204 کنار پایه های تغذیه میکرو بهش وصل کنین !
مقادیر مهم رو تو EEPROM ذخیره کنین و موقع بالا اومدن برنامه اونها رو بخونین تا اگه وسط کار هنگ کرد یا برق رفت مشکلی پیش نیاد !
می تونین یه فلاگ هم واسه این کار بگیرین و اونم تو EEPROM ذخیره کنین و هر جای برنامه بود یه مقدار منحصر به فرد داشته باشه و موقع بالا اومدن برنامه مقدارشو بخونین و اینطوری راحت می تونین بفهمین کجای برنامه بوده که دچار مشکل شده و بره ادامه کارهاشو انجام بوده !
( نمی دونم مفهوم رو رسوندن یا نه )
واچ داگ هم خوبه ولی زمانش رو یه طوری ( معمولا 2048 خوبوه ) در نظر بگیرین که قبل از اون خودتون تو برنامه ریستش کرده باشین تا به وقت میکرو رو الکی ریست نکنه !!
معمولا هر چی فرکانس میکرو پایین تر باشه امکان هنگ کردن و یا ریست شدنش کمتره پس اگه مشکل ندارین یه مگ داخلی بذارین !!!
برق میکرو رو جدا کنین و پایه های تغذیه میکرو انشعاب واسه جای دیگه ای نگیرین !!!!
|
|
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۴۶:۱۷ |
|
تشکر شده توسط : |
reza555, رسول, linaz, EBKA, salehjg, SMNsoft, mostafa_naderi, sharin |