امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روبات فوتبالیست
نویسنده پیام
sheitunak آفلاین
وروجک ایرانویج

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 1477
( 1086 تشکر در 324 ارسال )
ارسال: #23
RE: روبات فوتبالیست
(۰۱-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۳۷:۳۶)t3r!p3001 نوشته است: خوب مشخص شد معلم کیه
شما از الان اگه میشه آموزش بدین که کلا این ویژن چیه
با چی پردازش میکنن تصویرشو و اینا البته اگه میشه اولشو با سنسورای مادون قرمز کوچولو و یه توپ که فرستنده داره کلا یه فوتبالیست جونیور درست کنیم بعد بریم سراغ ویژنو پردازش تصویرو اینا

دوست عزیز من هم دارم توی همین تاپیک ساخت ربات فوتبالیست را یاد میگیرم و اطلاعاتم فقط در حد تئوریه و عملی کار نکردم
پس فکر کنم بهتر باشه اینجا هرکس اطلاعاتی که بدست میاره را بذاره و همه باهم ساخت این ربات را یاد بگیریمWink

گوشه نظری به مکانیک فوتبالیست:

ربات برای اینکه بتونه در همه جهات به راحتی حرکت کنه نیاز به چرخ خورشیدی داره که با زاویه 60 درجه نسبت به هم قرار میگیرن(3 تا چرخ) و همچنین برای شوت توپ نیز در قسمت جلوی ربات از یه لیفتراگ استفاده میکنن که ربات به وسیاه اون میتونه توپ را با قدرت شوت کنه که خوب این برای لیفتراگ برای جونیور و میدل سایز یکمی با هم متفاوته!!!
در ربات های فوتبالیست بهتره که کل بدنه ربات توسط کاور پوشانده شده باشه تا موقع اصابت توپ به ربات مداراش آسیب نبینن.

بدترین گناه این است که به کسى که تو را راستگو مى پندارد دروغ بگویى. "گوته"
۰۲-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۵۶:۴۴
تشکر شده توسط : reza555, رسول, t3r!p3000, mahdi20, salehjg, aKaReZa75
WhiteNoise آفلاین
مدیر بازنشسته

تشکرها : 8104
( 7796 تشکر در 3061 ارسال )
ارسال: #24
من یکم سرچ کردم
در مورد مکانیک یه چیزایی فهمیدم
اول اینکه ربات حق نداره توپ رو کامل در اختیار بگیره و موقع حرکت فقط میتونه هولش بده
برا همین معموله میان یه شفتزخیم و با استکاک بالا میچسبونن به یه موتور dcو همیشه رو به عقب روشنش میکنن این باعث میشه که روبات بدون اینکه توپ رو کامل بگیره حتی وقتی داره با سرعت به عقب میره هم توپو با خودش ببره
برای شوتر هم دو مدل فهمیدم یکی پنوماتیک(یا یه همچین چیزی)بود که با باد کار میکرد و مثل اینکه تخص اصفهانیاس و یه بدی داره که یهو وسط بازی باد مخزنش تموم میشه دیگه نمیتونه شوت کنه
یکی هم سلونوئید بود که بهش ولتاژ میدن خودش شوت میکنه
البته ولتاژ در سطح بالا میخواد که کم کم باید 30 ولت بدیم و معمولا تو مسابقات بالای 100 تا میدن
و برای بوجود آوردن این ولتاژ گنده از خازن و رله استفاده میکنن
خوب این همه چیزی بود که من فهمیدم بدیش این بود که هیچی در مورد الکترونیک و برنامش نگفته بود اگه کسی در مورد اونا اطلاعاتی داره بگه خوشحال میشیم
۰۲-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۵۷:۳۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555, sheitunak, mahdi20, salehjg, aKaReZa75
koorosh.k آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 764
( 1168 تشکر در 438 ارسال )
ارسال: #25
(۰۱-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۵۶:۴۰)sheitunak نوشته است: لیگ فوتبالیست سایز کوچک (جونیور):

در این مسابقات 2 تیم که هر کدام متشکل از حداکثر 5 ربات میباشند در یک زمین به اندازه 4050 در 6050mm به رقابت می پردازند.
(اونی که تو پرانتز نوشتید اشتباست...)

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days"!
afshin.k
۰۳-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۵۷:۳۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, salehjg
armintirtapar آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 73
( 126 تشکر در 50 ارسال )
ارسال: #26
(۰۱-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۵۶:۴۰)sheitunak نوشته است: مکان یابی ربات ها به کمک دوربین هایی بین 40-60 فریم بر ثانیه است. اطلاعات خام ارسال شده توسط دوربین ها توسط نرم افزار پردازش تصویر مشترک (SSV (System Shared Vision پردازش شده و وقعیت ربات ها و توپ در زمین برای تیم ها ارسال می شود. در مرحله بعد بخش هوش مصنوعی هر تیم بر اساس وضعیت فعلی ربات ها و سیگنال های ارسال شده توسط داور وظایفی را برای هر ربات مشخص می کند. پس از پردازش این تصمیم ها در لایه های مختلف در نهایت سیگنال ای کنترلی ربات ها به وسیله ارتباط بیسیم به آنها ارسال شده و هر ربات به انجام فرمانی که به آن داده شده است اقدام می کند.
بر روی سقف ربات ها از یه صفحه تیره استفاده میشه که شامل 5 دایره رنگی است دایره وسط مشخص کننده هر تیم است(زرد و آبی) و دایره های کناری (صورتی و سبز) مشخص کننده شماره هر ربات است.

سلام، آقا ببینید من درست متوجه شدم؟!

پردازش تصویر کلا به وسیله برگزار کننده مسابقه است و اونا میان موقعیت هر روبات رو مستقیم به همون روبات می فرستند؟! خوب بعد این چطوری میشه؟ تداخل ایجاد نمیشه؟ یعنی سیگنال ها با هم فرق میکنه؟

بعد یه چیز دیگه، شرکت کننده ها به اون سیستمی که پردازش تصویر میکنه دسترسی دارند؟

یه چیز دیگه! Biggrin این مختصات اول اینکه یه x و y ه؟ بعد اینکه تو ربات چطوری میشه x و y رو بهش فهموند؟!

همیشه تعداد پست ها نشانه ی خوبی برای تعیین عنوان کاربری نیست!033
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۳۱:۰۳
تشکر شده توسط : salehjg, sheitunak, t3r!p3000
sheitunak آفلاین
وروجک ایرانویج

تشکرها : 1477
( 1086 تشکر در 324 ارسال )
ارسال: #27
(۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۳۱:۰۳)armintirtapar نوشته است: بعد یه چیز دیگه، شرکت کننده ها به اون سیستمی که پردازش تصویر میکنه دسترسی دارند؟

نه تا جایی که من توی مسابقات دیدم فقط 1 نفر از کمیته اجرایی به سیستم دسترسی داره و موقعیت ها را ارسال میکنه

بدترین گناه این است که به کسى که تو را راستگو مى پندارد دروغ بگویى. "گوته"
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۹:۳۸:۳۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000
SAMPADY آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 4 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #28
خوب می فکرم یه مشکلی این وسطه و اون اینه که هرکی داره یه جور ربات رو می معرفه ...!
کلا مسابقات ربات های فوتبالیست جونیور در رده سنی راهنمایی ، دبیرستان و دانشگاهی برگزار میشه و به نظرم واسه شروع و برای کسایی که تجربه شو ندارن ، سطح دبیرستان بهتره . راستش من خیلی با سطح دانشگاهیش آشنا نیستم ولی فکر کنم توپ نارنجی بیس بال و ویژنی که خود برگزار کننده ها نصب می کنند و... ماله سطح دانشگاهیه.
من میتونم تو ساخت سطح دبیرستانیش کمک کنم. قبل از هرچیز معرفی این ربات ها :
در سه نوع سبک وزن ، نوع آ و نوع ب
ربات فوتبالیت جونیور نوع آ :
ابعاد زمین : 180 در 120 سانتی متر
ابعاد دروازه : 10 در 45 سانتی متر (یکی از دروازه ها زرده و اون یکی هم آبیه )
ارتفاع دیواره :16 سانتی متر (با رنگ مشکی )
ابعاد ربات : باید در سیلندری با اتفاع 22 سانت و قطر 22 سانت جا بگیره
محدودیت وزن : 2ونیم کیلو گرم
کف زمین مسابقه هم موکت سبزه !!!!
راستی زمین این ربات های نوع آ اوت نداره ...

به نظرم خوبه که هرکسی بگه داره چه جور ربات فوتبالیستی رو معرفی میکنه که یه وقت کسی قاطی نکنه ;)
امید وارم اطلاعاتم مفید باشه :دی

راستی بهتره آموزش ربات مرحله به مرحله باشه ...
اول مکانیک با بخش هاش !
البته خوبه که بچه های فروم اول تصمیم بگیرن که چه نوع ربات فوتبالیستی و در چه سطحی می خان بسازن...
مکانیک ربات:
چرخ ها باید ترنس یا همون خورشیدی باشن
موتور ها میتونن 3 یا 4 تا باشن و به ترتیب با زاویه 120 درجه یا 90 درجه نسبت به هم قرار بگیرن
توپ این ربات ها یه عالمه سنسورای فرستنده مادون قرمز داره که ما با نصب یه عالمه سنسور گیرنده مادون قرمز در دورتادور ربات می تونیم تشخیصش بدیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۴۰:۴۲، توسط SAMPADY.)
۱۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵:۳۸
تشکر شده توسط : رسول, h0x00i, sheitunak, aKaReZa75
rob0 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #29
سلام
من عذر میخوام این تاپیکه قدیمی رو آوردم بالا
ولی واقعا نیاز به کمک دارم

اگه بخوام یه سیستم ساده برای شوت بذارم جلوی ربات باید چیکار کنم ؟؟
یه جا خوندم با استفاده از سیستم سلنویید یا آهنربای الکتریکی ... کار باهاش رو کسی بلده ؟؟

فوری نیاز دارم :(
۰۲-شهریور-۱۳۹۳, ۰۰:۲۷:۲۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بدنه برای روبات zeinab.kh 4 3,356 ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۲۳:۵۰:۴۴
آخرین ارسال: milad15m
  كمك در مورد برنامه روبات تعقيب خط rex2883 7 6,063 ۱۳-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۱۵:۱۵
آخرین ارسال: aKaReZa75
  دانلود آموزش ساخت روبات و استفاده از انواع سنسورها علي برقي 1 7,359 ۱۳-مهر-۱۳۹۰, ۱۵:۴۶:۰۳
آخرین ارسال: حاجی نیک
Rolleyes آموزش روبات jigili 4 6,255 ۰۴-بهمن-۱۳۸۸, ۱۰:۲۹:۵۳
آخرین ارسال: jadopcb

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS