امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبدیل برق 12 باتری ماشین به 4 ولت
نویسنده پیام
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #45
RE: تبدیل برق 12 باتری ماشین به 4 ولت
با اجازه امید جون Shy

(۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۰۱:۰۰:۴۰)e_vojdani نوشته است: من این مدار رو روی یک تیکه فلکسی سوار کردم

اینجا که هیچی معلوم نیست Biggrin

بهتر بود اول یه برد بورد می گرفتین و همه مداراتونو روی اون میبستین و بعدش که جواب گرفتین روی برد لحیمشون می کردین ..

برد بورد :

نقل قول: اگه زحمتی نیست لطفا نحوه اثصال هر قطعه رو روی کیت 250 سوراخ برام بزارین ممنون می شم .

کار سختی نیست .. قطعات رو که یکی یکی رو برد چیدین از پشت توسط سیم پایه هاشونو به نقاط گفته شده در نقشه وصل کنین و ..

نقل قول: مهندس جان یک زحت دیگه من یه آداپتور 12 ولت دارم که سمت خروجی او 5 تا سیم داره ( دوتا قرمز - دوتا زرد - و یکی مشکی) عکش رو هم براتون میزارم من نمی دونم این سیمها چطوری باید به هم متصل بشن تا من بتونم برق 12 ولت با آمپر بالا 2 - 3 ازش بگیرم.

اون سیمها هر کدوم یه ولتاژی رو میدن .. باید با ولتمتر اون سیمهای خروجی رو چک کنین و ببینین کدومش 12 ولت میده .. البته ممکنه هر کدوم 6 ولت بدن که باید سریشون کنی تا در مجموع 12 ولت بدن (اینم بگم که من که میگم 12 ولت حالا نباید دقیقا 12 ولت بده چون هنوز AC هستش و ممکنه کمی بالاتر نشون بده .. ولی بعد از اینکه تبدیلش کردین به DC (توسط پل دیودی و خازن الکترولیتی) اونوقت ثابت میشه و دقیقا 12 ولت نشون میده!!)

آمپرش هم نمیشه کم و زیاد کرد و هر چی روش نوشته همونه ..
۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۲۰:۵۵
تشکر شده توسط : babyy, omid_phoenix
e_vojdani آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 9
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #46
(۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۲۰:۵۵)رسول نوشته است: با اجازه امید جون Shy

(۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۰۱:۰۰:۴۰)e_vojdani نوشته است: من این مدار رو روی یک تیکه فلکسی سوار کردم

اینجا که هیچی معلوم نیست Biggrin

بهتر بود اول یه برد بورد می گرفتین و همه مداراتونو روی اون میبستین و بعدش که جواب گرفتین روی برد لحیمشون می کردین ..

برد بورد :

نقل قول: اگه زحمتی نیست لطفا نحوه اثصال هر قطعه رو روی کیت 250 سوراخ برام بزارین ممنون می شم .

کار سختی نیست .. قطعات رو که یکی یکی رو برد چیدین از پشت توسط سیم پایه هاشونو به نقاط گفته شده در نقشه وصل کنین و ..

نقل قول: مهندس جان یک زحت دیگه من یه آداپتور 12 ولت دارم که سمت خروجی او 5 تا سیم داره ( دوتا قرمز - دوتا زرد - و یکی مشکی) عکش رو هم براتون میزارم من نمی دونم این سیمها چطوری باید به هم متصل بشن تا من بتونم برق 12 ولت با آمپر بالا 2 - 3 ازش بگیرم.

اون سیمها هر کدوم یه ولتاژی رو میدن .. باید با ولتمتر اون سیمهای خروجی رو چک کنین و ببینین کدومش 12 ولت میده .. البته ممکنه هر کدوم 6 ولت بدن که باید سریشون کنی تا در مجموع 12 ولت بدن (اینم بگم که من که میگم 12 ولت حالا نباید دقیقا 12 ولت بده چون هنوز AC هستش و ممکنه کمی بالاتر نشون بده .. ولی بعد از اینکه تبدیلش کردین به DC (توسط پل دیودی و خازن الکترولیتی) اونوقت ثابت میشه و دقیقا 12 ولت نشون میده!!)

آمپرش هم نمیشه کم و زیاد کرد و هر چی روش نوشته همونه ..

مهندس جان سلام و ممنون
همونطور که قبلا گفتم من سررشته زیادی از الکترونیک ندارم ، برای شما ممکنه روی یه کاغذ معمولی نحوه چیدن هر قطعه و اتصال هر هر پایه ی اون به پایه ی قطعه بعدی رو با یک رنگ متفاوت برای من بکشید و بعد با موبایلتون یک عکس ازش بگیرین و آپلودش کنین . میدوتیت منظورم اینه که اتصال هرپایه رو با یک رنگ مشخص کنید مثلا یکی قرمز یکی آبی یکی زردو ...
واقعا ممنون می شم اگر این لطف رو در حق من بکنید.

این نقشه ی مداری که من کار کردم
[تصویر:  attachment.php?aid=11406]

این هم نقشه مداری که جناب مهندی r0b0 زحمتشو کشیدن
[تصویر:  7-نقشه-ی-اصلی-مبدل-برق-12-ولت-به-6-ولت.jpg]
با تشکر

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۲۰:۳۹:۳۱، توسط omid_phoenix.)
۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۱۷:۲۶:۵۳
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #47
سلام
مهندس نقشه شما درسته
نیازی به طراحی دوباره نیست
فقط مشکلتون سخت افزاریه
با اهم متر اتصالا رو چک کنید که قطعی نداشته باشه
قطعات هم چک کنید که سالم باشن

۱۹-فروردین-۱۳۹۳, ۲۰:۴۱:۵۸
تشکر شده توسط : babyy, رسول, Ambassador
e_vojdani آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #48
سلام مهندس جان
می شه اگه زحمتی نیست یه مدار واسه تبدیل دو عدد لامپ 12 ولت با آمپر بالا معرفی کنید که بشه لامها مثل فلش دوربین ولی پشت سر هم بزنن یعنی اول ثابت باشن و به محض اینکه شاسی این مدار رو بگیریم لامپها هر چند ثانیه یک بار خاموش روشن بشن و وقتی شاسی رو ول می کنیم دوباره ثابت بشن.
۳۱-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۰۶:۴۴
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #49
(۳۱-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۰۶:۴۴)e_vojdani نوشته است: سلام مهندس جان
می شه اگه زحمتی نیست یه مدار واسه تبدیل دو عدد لامپ 12 ولت با آمپر بالا معرفی کنید که بشه لامها مثل فلش دوربین ولی پشت سر هم بزنن یعنی اول ثابت باشن و به محض اینکه شاسی این مدار رو بگیریم لامپها هر چند ثانیه یک بار خاموش روشن بشن و وقتی شاسی رو ول می کنیم دوباره ثابت بشن.

بهترین راه استفاده از میکرو کنترلر هستش ..

با میکرو کار کردین؟
۳۱-فروردین-۱۳۹۳, ۱۹:۱۶:۰۴
تشکر شده توسط : e_vojdani, babyy
e_vojdani آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #50
(امروز ۱۴:۰۶:۴۴)e_vojdani نوشته شده توسط:
سلام مهندس جان

بهترین راه استفاده از میکرو کنترلر هستش ..

با میکرو کار کردین؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------

نه مهندس جان ،نه تا حالا با میکرو کنترلر کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم اگه کار منو راه میندازه ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
۳۱-فروردین-۱۳۹۳, ۱۹:۵۱:۱۴
akbar1114 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #51
سلام دوستان
یه جارو شارژی دارم روی موتورش نوشته 7.2 ولت به باطری ماشین زدم کار میکنه ولی یکم داغ میکنه
میخواستم ببینم چطوری میتونم ولتاژ باطری رو با وسیله تنظیم کنم
۰۶-فروردین-۱۳۹۷, ۲۰:۵۰:۲۸
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1729
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #52
سلام
توان رو در نظر بگیرید (ولتاژ که 7.2 ؛چه آمپری میخواد؟؟؟) بعد براش یه مدار کاهنده بسازین

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۰۷-فروردین-۱۳۹۷, ۰۱:۴۲:۳۸
تشکر شده توسط : babyy

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question ماشین کنترلی zeinab.kh 5 9,561 ۰۳-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۰۷:۵۲
آخرین ارسال: WhiteNoise

پرش به انجمن: