امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرکر های ایرانی
نویسنده پیام
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #12
RE: کرکر های ایرانی
sadra جان ببین دوست عزیز . بچه های ایرانی از هیچ نظری عقب تر از خارجی ها نیستند. اما بزرگ ترین مشگل دوستان ایرانی مشگل امرار معاش هست. برای همین شما تولید داده از ایرانی ها کم می بینید.شما نمی تونید وقت آزاده بچه های ایران رو با یه عرب مفت خور مقایسه کنی فدات شم. یا با یه کرکر یا هکر یا برنامه نویس یا هر چیز دیگه مثلا کانادایی. اگر یه روز کار نکنیم 8 تمون گروی 9 و الا آخر میشه.

بعد هم مشگلات زیاد هست. مثلا برنامه نویس ها کلاس بندی ندارند. چه برسه به کرکر ها یا قفل ساز ها یا قفل شکن ها.
یه مثال میزنم که ربطی به کرک نداره ولی لپ مطلب رو میرسونه.ببین الان برو بانک ملی یه حساب باز کن بعد در خواست رمز اینترنتی کن.یه رمز بهت میدن که حروف اینگیلیسی با اعداد فارسی هست. که تکس باکس خودشون تو سایتشون راست به چپ هست و همرو قاطی میکنه و با رمزت نمی تونسی بری تو سایت.خلاصه باید جای دیگه بنویسی بعد بری کپی کنی تا کار کنه.و هزارن سایت بزرگ دولتی دیگه.از این مشگلات دارن.
این داستان طولانی رو گفتم تا این رو بگم که اگر کار نکنیم. و بخوایم آموزش تو هر زمینه ای بدیم. باید همین ماهی چند قرون هم بدیم این برنامه نویس های در پیت بخورن. که معلوم نیست از کجا در رفتن.

اما باز میشه یه کم وقت گذاشت.دوست عزیز شما از خودت شروع کن شما که 5 ساله کرکری چرا خودت شروع نمی کنی تا . بچه ها یاد بگیرن به آموزش دادن. خود شما یه تاپیک بزن شروع کن آموزش دادن چیز هایی که بلدی . موفق باشی و سربلند.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۳۵:۵۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #13
اون موقع ها كه يكم وقتمون آزاد تر بود آموزش هاي خوبي مي زاشتيم و از بقيه دوستان هم مي خواستيم تا بيان و ياد

بگيرن( لينك بعضي هاش تو امضام هست) اما خوب اغلب طاقت سر و كله زدن با پيچيدگي زياد رو ندارن و مثلا ترجيح مي دن

لينك آنپكر بهشون بديم تا آموزش آنپك !

اون كسائي هم كه برنامه نويسي تجاري انجام مي دن بيشتر دنبال يه نمره قبولي هستن تا گرفتن 20 ! وقتي بهشون

يه باگ در قفلي كه نوشتن رو اعلام مي كنيم ، اولش سر در نميارن بعد كم نميارن مي گن خودمون مي دونيم آخرشم

به اين نتيجه مي رسي كه اصلا حيف وقت!!

اگه بخوايم در مورد هك و كرك و ويروس و .... صحبت تخصصي كنيم يا يه عده خزوخيل مي يان ازش سو استفاده مي كنن

و واسه خودشون دكون دستگاه ( بخوانيد فروم و سايت و تيم هكري!!) راه مي ندازن كه بيا و ببين،

يا يه عده از اونا خز تر ميان سايتت رو به دليل محتوي مجرمانه فيلتر مي كنن!!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۰۶:۳۱، توسط Di Di.)
۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۵۶:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, joker, mohamadpk, saeedsmk, lord_viper, 1120, WhiteNoise
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 131
( 266 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #14
من متوجه منظور باز كننده تاپيك دوست خوبمون sadra نميشم اگر شما 5 سال در اين رشته فعاليت داريد ديگر نيازي به باز كردن اين تاپيك نبود .
در مورد كركر هاي ايراني اول بايد يادآوري كنم كه كلا ايراني ها خيلي ادعا دارند (مديريت جهان و....كرك) ولي عربهايي كه ما از حرص اونها را تمسخر ميكنيم گروههاي منسجم و قوي دارند و برخي از اعضا شون شهرت جهاني دارن ولي ايراني ها معمولا كپي كار هستند (استثنا زياد داريم مثل مجيك و برديا و....) ولي اكثرا ادعاي كاذب دارند و از كارهاي ديگران استفاده ميكنن
كركر پر مدعايي را ميشناسم كه اصلا يك كلمه هم به كسي ياد نميده و مدعي شده كه به چند نفر ياد داده نمك خوردن و نمكدانش را شكستن اين بابا به يكي از دوستهاي من سفارش دانلود داده بود فكر ميكنيد چي بود ؟......... 500 گيگ فيلم آموزش كرك به زبان روسي
به نظر من عربها از ما جلوتر هستن و اونها هم مثل ما مشكل امرار معاش را دارن ولي متحد و پيشرفته عمل ميكنن مثل زمينه هاي مختلف ديگه كه از ما خيلي جلوتر هستن

در مورد نرم افزار هاي ايراني بايد گفت اگه كرك نشن در حق مصرف كننده ظلم بزرگي شده چرا كه كيفيت نرم افزار افتضاح ، پشتيباني حقارت بار ، قيمت : سرسام آور
كجاي دنيا يك نرم افزار پر از باگ و كند و .... به شما ميفروشن بعد زنگ بزني پشتيباني بگه مشكل از سخت افزار شماست؟
محض امتحان يك برنامه خارجي رو بخريد ببينيد چطور پشتيباني ميكنن و تعظيم ميكنن
متاسفانه حمايت از توليد كننده نرم افزار فقط بحث مادي فروشنده را در بر مي گيره و مصرف كننده محكوم به استفاده از يك ضايعه است.
۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۴۵:۲۵
hamed2006 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 10
( 6 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #15
بابا چرا اینهمه داستان تعریف میکنید شما اگه میخوایید حرفه ای کرک کار کنید بهتره برید تو یکی از سایتهای pcseven یا ray-team کهکارشون همینه و هیچ محدودیتی هم ندارن ثبت نام کنید

در جواب به joker هم باید بگم شما که نظر مثبت رو کرک نداری و اینکارو مثل ساخت بمب میدونی اینقدر ادعا نکن و سابقتو به رخ نکش. برای مثال جوکر ایتالیا کجا و شما کجاBiggrinBiggrinBiggrin
۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۵۶:۱۱
تشکر شده توسط : WhiteNoise
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #16
نقل قول: بابا چرا اینهمه داستان تعریف میکنید شما اگه میخوایید حرفه ای کرک کار کنید بهتره برید تو یکی از سایتهای pcseven یا ray-team کهکارشون همینه و هیچ محدودیتی هم ندارن ثبت نام کنید

در جواب به joker هم باید بگم شما که نظر مثبت رو کرک نداری و اینکارو مثل ساخت بمب میدونی اینقدر ادعا نکن و سابقتو به رخ نکش. برای مثال جوکر ایتالیا کجا و شما کجا
در جواب این عزیز باید گفت که اینجا هم محدودیتی وجود نداره . خود بچه ها محدودیت گذاشتن و برنامه های ایرانی رو کرک نمی کنن.

در مورد جوکر هم می خواستم دفاع کنم و یه سری چیز بگم. ولی خودش اگر بخواد میگه پس نمی گم. فقط اینکه باز می گم چه جوکر چه مهدی چه shadow و هر کدوم از بچه های این سایت تا مجید یا کلا ایرانی ها هیچی کم ندارند.

نقل قول: به نظر من عربها از ما جلوتر هستن و اونها هم مثل ما مشكل امرار معاش را دارن ولي متحد و پيشرفته عمل ميكنن مثل زمينه هاي مختلف ديگه كه از ما خيلي جلوتر هستن
به هیچ عنوان مشگل امرار معاش ندارند. همین عربی که میگی رفته کانادا دانشگاه . 3600 دلار ماهی داره از دولتش می گیره تا درس بخونه. سال اول باید زبان بخونه تا اگر قبول شد بمونه و ادامه تحصیل بده. بعد از 1 سال 90 درصدشون قبول نمیشن. الان این مشگل امرار معاش داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۲۷:۳۲
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #17
(۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۵۶:۱۱)hamed2006 نوشته است: در جواب به joker هم باید بگم شما که نظر مثبت رو کرک نداری و اینکارو مثل ساخت بمب میدونی اینقدر ادعا نکن و سابقتو به رخ نکش. برای مثال جوکر ایتالیا کجا و شما کجاBiggrinBiggrinBiggrin
بعضی وقتها لازمه که اونایی که تازه میخوان شروع کنن ، راه رفته را دوباره نروند و وقت و عمرشون را تلف نکنند .

در مورد اون جوکر ایتالیائی ، توی یکی از آموزشهاش ، پروتکتور منو(joker Protector) موفق شده آنپک کنه ، ببین آخرش از خوشحالی چندبار برنامه آنپک شده را اجرا میکنه تا یه کم خالی بشه Wink

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۲۸-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۲۹:۱۰
تشکر شده توسط : reza555, t3r!p3000, WhiteNoise
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #18
دوستان عزیز من با جناب civilmans در مورد برنامه های وطنی موافقم.
اصلا داستان دنبال کرک رفتن بنده هم همین برنامه های بدون پشتیبانی ایرانی هست و داستان برمیگرده به سال 83 وقتی که من یه سی دی قفل شکسته یه نرم افزار رو که 500تومان خریده بودم و ازش خوشم امد و خواستم با خرید سی دی به اصطلاح اورجینالش دینمو ادا کرده باشم و اونو 9هزار و 500تومان خریدم(از تهران ) و وقتی به شهرستان رفتم و مشکلی در اجراش پیدا کردم و به شرکت زنگ زدم ...چشمتون روز بد نبینه شرکت چی و کشک چی ؟
از همون موقع بود که شروع به یادگیری کرک کردم و دست و پا شکسته یاد گرفتم و اون هم با کمترین منابع اموزشی..
اصلا به نظر بنده در جایی که کپی رایت معنی نداره برنامه نویس خودش باید گلیم خودشو از آب بیرون بکشه.
کدوم یک از برنامه نویس های ما که مثلا با ویژوال استودیو کار می کنه نرم افزاراش و ویندوز و ...ش رو خریداری کرده و اورژینال استفاده می کنه بعد خودش ادعای کپی رایت کنه؟
کار ما از پایه ایراد داره پس خواهش می کنم طرفداری بیمورد ننمائید.
داستان ما مانند کسی هست که بره یه ماشینی رو بدزده بعد بره باهاش کار کنه و درامدی داشته باشه . ایا میتونه بگه چون من زحمت کشیدم پولم حلاله ؟ داداش کار از اساس عیب داره. نداره؟

سایت pcseven هم که عضو نمیگیره.
اینو که ما از خارجی ها جلو تریم رو هم قبول ندارم چون اونا خودشون نویسنده ابزار و برنامه ها هستند و ما استفاده کننده
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۰۸:۴۵:۳۳، توسط sadra1234.)
۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۰۸:۳۰:۴۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, civilmans, WhiteNoise
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #19
مگه قیمت یه ویژوال استدیو چقدره ؟ 200 هزارتومن ،هیچ برنامه نویس ( نه تجاری ، حتی دانشجوئی هم میتونه این هزینه را پرداخت کنه )
خودشون بهت نمیفروشن (تحریم و محدودیت های 30 ساله فروش اجناس امریکائی به ایران ) ، خب این یعنی خودشون پول نمیخوان ;) هر وقت خواستن خودشون مثل بچه آدم میگن.Biggrin
در ضمن اینقدر از خارجیها طلب داریم که اینها توش هیچ باشه. حرص اونا را نخوراینقدر ازت بردن و خوردن که تا 100 سال دیگه هم جاش پر نمیشه.

در مورد نرم افزارهای وطنی ، این بحث خیلی قدیمی شده و بر میگرده به زمانی که هیچ قانونی براش وجود نداشت ، شما الان وقتی نرم افزار میخری (طبق قوانین صنعت انفورماتیک کشور ) حداقل 6 ماه داری گارانتی و ضمانت کارکرد باید باشه از اون تاریخ به بعد هم طبق قراردادی جداگانه و با توافق طرفین معمولا سالیانه مبلغی حدود 20% مبلغ نرم افزار میتونه به عنوان پشتیبانی دریافت بشه ، تخلف از این قوانین میتونه منجر به شکایت و غیر از برگشت پول ، طلب ضرر و زیان هم بکنید.
( این چیزی که گفتم غیر از بحث نرم افزار درپیتی هست که روی اینترنت ریخته ، طرف ماشین حساب نوشته میفروشه. یا تروجان نوشته میفروشه ، جواب تلفنت را هم نمیده ، با هم قاطی نکنید که بعد مجبور بشید همه را با یک چوب بزنید..... )
توی بازار امروز شرکتها دیگه نمیتونن پشتیبانی خوب نکنند چون اول از همه خودش باید بره دنبال یه مشتری دیگه بگرده و بی پول بشه.

منه نوعی حداقل 50-60تا نرم افزار عمومی نوشتم ، تلفن و آدرس هرکدوم از مشتریام را خواستی بگو تا بهت بدم برو بپرس یکبار تو عمرش شده زنگ بزنه سوال بپرسه و حتی موبایل من خاموش باشه.( جواب ندادن و کله کردن پیش کش)

نقل قول: اصلا به نظر بنده در جایی که کپی رایت معنی نداره برنامه نویس خودش باید گلیم خودشو از آب بیرون بکشه.
آره دیگه...

پیوست : کسی جلتون را نگرفته ، بفرمائین یاد بگیرید و تونستین کرک کنید و استفاده کنید ، آزادین ولی انتظار آموزش قفل باز کردن توی روز روشن دیگه زیادیهWhistle چطوره بری دزدی و جیب بری یاد بگیرین که اگه یه روزی یکی پولتون را نداد جیبش را بزنید ، یا خونه شا خالی کنید ، هوووم ؟ حالا این وسط خونه همسایتون هم خالی شد برای تفریح یه سر به تو خونه اش بزنید ، البته فقط برای تفریح.

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۴۱:۱۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555, WhiteNoise
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #20
جناب جوکر
اولا که 200هزارتومان نیست و خیلی بیشتر از این حرفاس (یه سری به سایت مایکرو سافت بزنی بد نیست)
دوما برای حل یه مسئله که صورتشو پاک نمی کنن.
چه ربطی داره شما که طلب ندارین اون یه موضوع دیگه هست برادرمن فکرنکنم تهیه نسخه اورجینال ویندوز و ویژوال استودیو و ... اونقدر هم مشکل باشه.
خودت جواب خودتو دادی. جواب دزدی رو که با دزدی نمیدن . اگه از ما چیزی دزدیدن(توقیف کردن ) ما (به گفته خودتون)نمی تونیم چیزی از اونا بدزدیم.(اگه قانونه بایدهمه جا یکسان باشه)
---------------------
جوکر جان
اگه من یه سوالی در مورد کرک برنامه های خارجی هم بپرسم باز هم کسی از اساتید جواب درست و حسابی نمیده .(حالا یا بلد نیست یا غرورش اجازه نمیده)
۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۵:۴۰:۱۳
تشکر شده توسط : WhiteNoise
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #21
بعضي وقتها بعضي دوستان حرفهايي مي زنن كه آدم كمي ناراحت مي شه، ولي شايدم خوبه باعث مي شه آدم كمي

رك و پوست كنده يه سري مطالب رو بگه،

ببنيد دوستان مسئله يه چيز خيلي خيلي ساده است:

1- كرك ، هك و كلا مباحثي از اين دست داراي پيچيدگي هاي خاصي در علوم كامپيوتر هستند كه مقدمه ورود به اين مباحث

داشتن آشنايي و تسلط كامل نسبت به ديگر علوم مرتبط مثل زبان هاي مختلف برنامه نويسي، ساختار سيستم عامل،

ديتابيس، ساختار فايل هاي PE‌ ، انواع الگريتم هاي رمز گذاري اطلاعات و .... هست.

2- تقريبا تمامي اطلاعاتي كه در بالا بايد بدست بيارييد ( مقدمات ياد گرفتن ) بايد كاملا به روز باشه و بهترين منابع به

روز موجود به زبان انگليسي هستند، پس مقدمه ياد گرفتن مقدمات مباحث هك و كرك تسلط كافي حداقل در حد خواندن

و نوشتن زبان انگليسي است.

3- خود دوستان هم جميعا و رحمت الله!! قبول دارند كه منبابع آموزش هك و كرك انگليسي در حد قابل قبولب تو نت پره

خوب حالا گيريم كه شما مي خوايد كرك ياد بگيريد، يا بلديد مي خوايد بيشتر ياد بگيريد، خوب با توجه به 3 قضيه بالا

احتمالا بايد زبان انگليسيتون خوب باشه پس نبايد مشكل خاصي براي يادگيري داشته باشيد؟!

حتي خيلي از ايراني هايي كه در اين زمينه ها فعاليت دارند كارها و آموزش هاشون رو به زبان انگليسي قرار مي دن

مباحث ابتدايي براي كسائي كه مي خوان يه آشنايي جزيي با كرك داشته باشن به زبان فارسي فراوون تو نت هست

اگه مي خواييد آماتوري كار نكنيد بايد اصولي كار كنيد ، انتظار نداشته باشيد لقمه جويده شده تو دهنتون بزارن مخصوصا

تو زمينه كرك! تازه آخرشم 2 تا بي سوادتر از همه بيان وسط فروم بگن تو چرا ادعات مي شه!!

مشكل اينه كه اكثرا دنبال لقمه جويده شده اند، تو همين فروم چند بار كسي اومده بگه فلان برنامه هست وسط كركش

گير كردم؟‌ كمتر از 10 مورد هست اما همشون رو پاسخ داديم قدم به قدم ، بقيه هم كه فقط كرك آماده مي خوان

۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۲۶:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mohamadpk, 1120, WhiteNoise, godvb
IISecurity.C آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 70
( 270 تشکر در 112 ارسال )
ارسال: #22
ببینید منبع برای استارت خیلی زیاده مهم اینه که بعد از یکسری اموزشها(که کافیه) بخوایم حرفه ای تر باشیم خودمون کشف کنیم و جلو بریم تا به جایی برسیم و اسم رو رسمی ...
این بحث ها همیشه بی نتیجه مانده و می ماند

خداوند بی نهایت است اما بقدر نیاز تو فرود می اید
بقدر ارزوی تو گسترده میشود
و بقدر ایمان تو کارگشاست
۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۴۲:۱۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش شبیه سازی قفل های سخت افزاری -برای اولین بار توسط تیم قدرتمند ایرانی NO DONGLE 9 22,721 ۰۶-دى-۱۴۰۲, ۰۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: rpm2000hot
  [سوال] چگونه سی دی چند رسانه‌ای خارجی با قفل اینترنتی ایرانی را باز کنم؟ abbas14 10 7,066 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۱۵:۵۹
آخرین ارسال: abbas14
  [سوال] چنتا سوال از کرکر ها javaweb 12 7,945 ۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۳۶:۳۸
آخرین ارسال: javaweb
  [سوال] امنیت در مقابل کرکر دیوونه ؟ Mr.pRoGraMmer 26 12,681 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  فیلم های آموزش اسمبلی مخصوص هکر ها و کرکر ها p3rtic@n 0 4,070 ۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۳۲
آخرین ارسال: p3rtic@n
  هر کی اینو کرک کنه یا کیجن بسازه اخره کرکر هست saeedsmk 24 20,184 ۰۸-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۴۸:۵۲
آخرین ارسال: saeedsmk
  اگر کرکر هستی بیا تو (نیستی نیا) saeedsmk 17 14,185 ۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۷:۳۶
Question درخواست دیباگر ایرانی yonas021 1 2,700 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۱۷:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
Exclamation اقایون کرکر بیان saeedsmk 19 13,780 ۰۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۲۱:۰۳
  IMP-Packer 1.0 يک انتی کرکر عالی! impostor 46 30,154 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۲:۴۹:۱۳
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS