امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرکر های ایرانی
نویسنده پیام
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #23
RE: کرکر های ایرانی
(۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۵:۴۰:۱۳)sadra1234 نوشته است: جناب جوکر
اولا که 200هزارتومان نیست و خیلی بیشتر از این حرفاس (یه سری به سایت مایکرو سافت بزنی بد نیست)
دوما برای حل یه مسئله که صورتشو پاک نمی کنن.
چه ربطی داره شما که طلب ندارین اون یه موضوع دیگه هست برادرمن فکرنکنم تهیه نسخه اورجینال ویندوز و ویژوال استودیو و ... اونقدر هم مشکل باشه.
خودت جواب خودتو دادی. جواب دزدی رو که با دزدی نمیدن . اگه از ما چیزی دزدیدن(توقیف کردن ) ما (به گفته خودتون)نمی تونیم چیزی از اونا بدزدیم.(اگه قانونه بایدهمه جا یکسان باشه)
---------------------
جوکر جان
اگه من یه سوالی در مورد کرک برنامه های خارجی هم بپرسم باز هم کسی از اساتید جواب درست و حسابی نمیده .(حالا یا بلد نیست یا غرورش اجازه نمیده)

هوووم ، چون خودم با 2010 کار نمیکنم قیمتش دستم نیست ، ولی اونی که من باهاش کار میکنم که قیمتش خیلی کمتر هم بود :) ( اولین نگارش آدم وار ویژوال استدیو VC5) ،کسی هم گیر باشه یه 2008 را هم قیمت 195دلار (200تومنی که گفتم ) کارش راه می افته نه حتما آخرین نسخه و آپگرید ترین نسخه تولید شده،

دزدی یه بحثه ، عدم امکان دسترسی یک حرف دیگه هست ، از نظر اسلام و مسلمینش بخوام توضیح بدم میشه بحث اجبار و آدم درد اجبار حتی ممکنه گوشت مرده را هم بخوره... اونا این اجبار را بردارند و آدم وار پشتیبانی بکنند ، اونوقت این حرفها در مورد کامپایلرهای پولیشون درسته. منه برنامه نویس وقتی بدونم یه جا مشکل داشته باشم با کامپایلر ، ایمیل بزنم موظف به پشتیبانی هستند چرا این کار را نکنم و نسخه معتبر تهیه کنم ، وقتی فقط توی یک ورژن نرم افزار پول vs برام درمیاد هیچ ، اضافه هم میمونه.؟
مثال واقعی میزنم ، توی دلفی ( بورلند) یک مشکل داشتم که فقط و فقط مربوط به باگ ذاتی کامپایلر میشد ، حتی جواب ایمیل را هم ندادند. خب اگه ساپورت فنی داشتند من یک هفته وقتمو از دست نمیدادم آخرش هم یک امکان نرم افزارم را مجبور بشم با یک نرم افزار و کامپایلر دیگه بنویسم.
توی پرانتز : دلفی من هنوز نسخه 7 را استفاده میکنم در حالی که n تا ورژن بعدش اومده ، ولی من نیازی به استفاده ازشون نداشتم.

سوال در مورد کرک برنامه های خارجی هم وقتی درست جواب میاد که واقعا سوال باشه و جایی از کار گیر کرده باشین ، نه سوال این باشه که : "چطوری اینو کرک کنم؟"

پیوست » فکر میکنم هرسال از دارائیهای بلوکه شده ایران طق احکام دادگاههای خودشون بر میدارن میدن به یکیشون همین میکروسافت(نگرانشون نباش ، پولشو میگیرن ، بدنامیش به اسم ما در رفته )

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۵۴:۰۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, reza555, mohamadpk
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 131
( 266 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #24
هر كسي از ظن خود شد يار من

توي اين بحث هر كسي از جهت منفعت خودش بحث ميكنه جناب جوكر چون خودشون شركت نرم افزاري دارند طرفدار شركتهاي نرم افزاري ايراني هستن و غلو ميكنن ، شركتهاي بيشماري هستند كه بي سر و ته ، ميان نرم افزار ميسازن يك قفل سخت افزاري ميزارن روش بعد از 1 سال نه دفتري هست و نه موبايل روشني
يك بنده خدايي يك برنامه 700.000 تومني سال 84 خريده و كل اطلاعات مطبش روش ريخته بعد الان قفلش سوخته هيچكس از جمله شوراي محترم انفورماتيك حتي با 200 % قيمت اوليه نرم افزار نمياد جوابش رو بده و بيماران بدبخت كليه سوابقشون پريده
جوكر عزيز كدوم شركت پشتيباني داره كه خوب سرويس ميده؟ كدوم برنامه ايراني بدون باگ هست و يا براساس گزارش مشتري ديباگ ميكنه؟ چون شما موبايلت روشنه يعني نبايد برنامه هاي ايراني را كرك كرد؟

بعنوان مثال شركت طرفه نگار (هلو) كه توسط 2-3 نفر ثبت شده و الان توي پول شنا ميكنن اين شركت كه چند ساله پا برجاست درآمد خفني هم داشته اگر يوزر اين برنامه هستيد كافيه زنگ بزنيد بگيد مشكل دارم ميگن 30.000 بده آپديت را برات بفرستيم البته هزينه پيك هم جداست .
هر سال خود برنامه آلارم ميده ميگه لطفا جيب نويسنده برنامه را دربيابيد صاحبان اين شركت فقط به ريش مصرف كننده هاشون ميخندن حالا خوبه كركش هم 4 بايت بيشتر نيست.

مصرف كننده ايراني مظلوم ترين مصرف كننده دنياست چرا كه مجبور جنس چيني درجه n بخره و .....، نرم افزار مغازه اش كرش كنه و اطلاعاتش بپره و سالي هم 20 درصد قيمت نرم افزار را بابت جواب دادن به تلفنش و دست انداختنش پرداخت كنه

----------
ظاهرا در pcseven كرك فارسي ممنوع شده

۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۴۹:۰۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, joker, mohamadpk
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #25
من با نظر civilmans در این مورد کاملا موافقم
خیلی شرکت های دیگه هستن که برای همین کارا (برطرف کردن مشکل برنامه خودشون)پول میگیرن و خیلی دیگه هم برنامه هایی مینویسن با لایسنس محدود به مشتری میندازن و بعد از اتمام اون مشتری بیچاره مجبوره برای اینکه کارش نخوابه پول زور به شرکت ها بده و ....
۳۰-آبان-۱۳۸۹, ۱۰:۰۳:۵۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #26
عرضم به حضورتون که چیز غیرعادی که مختص ایران باشه نیست
شما هر جای دنیا که بری هم بابت آپدیت نرم افزارها پول میگیرن ( مگه اینکه غیرشو اعلام کنند ، حتما دیدین بعضیاشون اعلام میکنن مثلا 6ماه ، یکسال ، دوسال ، FreeUpdate هستند ) یعنی اگه شما امروز یک نرم افزار ازشون خریدی تا مدتی که گفتن هر تغییری ، رفع باگی ، اضافه کردن امکانی توی پکیج نرم افزاریشون باشه ، به شما رایگان میدهند
یا بعضیاشون 1 ماه مدت تست رایگان دارند ، میبینی ، امکاناتش را میسنجی ،همینه که هست خواستی میخری نخواستی نمیخری
یا بعضیاشون 1 ماه مانی بک دارند ، خوشت نیومد پولت را پس میدن
یا بعضیاشون دونیت میکنن ( هرچی عشقت کشید بهشون میدی )
یا...

در غیر اینصورت هر نسخه نرم افزار که آپدیت بشود ، یا هزینه کل به عنوان یک نرم افزار جدید از اول میگیرند(مگر قرارداد فری آپدیت) یا هزینه آپگرید
( مثال همون VS کافیه ؟ )

این مسئله ربطی به اینکه برنامه نویس ایرانی این کارش یعنی کلاهبرداری و سوء استفاده از مشتری نیست و نبوده و نخواهد بود.
شما یک پکیج با این امکانات میخری نه چیز دیگه.( مگر مشخص کردن شروط بالا)

(( این بحث جدای از بعضیاست که باگهای عمدی میزارند که مثلا سر فلان تاریخ برنامه کار نکنه و مشتری مجبور باشه پول بده ، این از نظر من یک شارلاتانی واقعی هست ))

ولی در مابقی موارد وقتی شما یک پکیج میخری ، همینه که هست ، هزینه تغییرات به عهده مشتری هست. برنامه نویس هم وقت میزاره ، نرم افزار را آپگرید میکنه
شما کولر خونتون بسوزه چیکار میکنید ؟ یا گارانتی داره یا نداره
اگه داشته باشه ، نهایتا تعمیر کار که میاد ، هزینه ایاب و ذهابش را میگیره
اگر هم مدت گارانتی نداشته باشه که پول یکی نو میدی میخری
هوووم ؟

اما مورد بعدی اینکه من برنامه نویسم ، ولی اگه تونستین دو عنوان از نرم افزارهای تجاری منو توی اینترنت پیدا کنید ، حرفتون را در مورد خودم که دارم حرص وضعیت خودم را میخورم قبول میکنم .
( روش من خاص خودمه ، تاالان هم هیچ مشکلی از این نظر نداشتم ) پس فکر نکنید اینا که مینویسم به خاطر خودمه.!!!!

من بیشتر اول به فکر شما یوزرها هستم بعد همکارانم و بعد خودم ، اگه این شرکت هلو هنوز پابرجاست و داره ساپورت میکنه ( ولو به قول شما پولی ) فقط نتیجه یک چیزه ، اونم پول ، اگه پول نداشت به نظرتون تا چند سال میتونست همینطوری مجانی کار کنه و شما با اطمینان از یک حسابداری استفاده میکردید؟

چند نفر از شما برای اینکه یک آنتی ویروس ایرانی پا بگیره پول دادین ایمن خریدین ؟ هیچکدوم

چند نفر از شما اون موقع که هنوز ویندوز درست حسابی فارسی نبود پول دادین مثلا ویندوز پارسا 98 خریدین و تولید کننده شا که کارتون را راه انداخته بود حمایت مالی کردین ؟ هیچکدوم

چند نفر از شما وقتی یک cd آموزشی که قفل داشت گیرتون اومد ، کرکش نکردین و به دوستانتون هم پیشنهاد دادین که بره یکی بخره ؟ ،که کمکی باشه به تولید کننده اش ؟...... تضمین میدم هیچکدومتون اهل این کارهای خیر نباشید :)

منه برنامه نویس از حسابداریم گرفته تا بعضی وقتها حتی ماشین حسابم را هم خودم مینویسم ، من گیر کسی نیستم ،توی تمام عمرم هم فقط یکبار cd خریدم ، اونم اتوکد بود در اجبار و عجله ، 3500یا 4500 تومن یارو در نهایت نامرد کرد توپاچم :))
اصفهان ( مجتمع پارک ، شهر نرم افزار قالتاقه ..... )

این یوزرهای معمولی هستند که برای راحتی زندگی خودشون ، باید هوای برنامه نویسهای وطنیشون را داشته باشند. و این دلایلی که برای خودشون میارن که توجیه کارشون باشه را از بیخ فراموش کنند.

از ما گفتن بود ، از شما هم خواه شنیدن ، خواه نشنیدن :)

۳۰-آبان-۱۳۸۹, ۱۹:۵۶:۲۳
تشکر شده توسط : reza555, t3r!p3000, 1120, saeedsmk
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 404
( 381 تشکر در 161 ارسال )
ارسال: #27
اظهارنظر بعضی از دوستان واقعا تاسف بار هست !

DiDi و جوکر عزیز حرف هارو کامل گفتند،فقط این رو میخوام بگم که،با مثال زدن چند نفر چلقوز Biggrin و یاشرکت های شارلاتان چهره تمام برنامه نویسان زحمتکش ایرانی (که نمونشون حتی تو همین فروم هم کم نیست !) رو خراب نکنید !

پیوست :
جوکر قیمت VS 2010 Ultimate یازده هزار و خورده ای دلار هست Biggrin

۰۱-آذر-۱۳۸۹, ۰۶:۲۸:۲۹
تشکر شده توسط : joker, t3r!p3000
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #28
دوستان عزيز پس حقوق مصرف كننده كجاست ؟و كي ازش حمايت ميكنه؟
آيا يك شركت بابت رفع باگ و جواب تلفني دادن بايد پول بگيره؟ آيا گزارش مشكلات برنامه به نفع برنامه نويس نيست ؟ شركت هلو به نسبت كار نرم افزاري كه كرده 1000 برابر سود كرده و ديگه پول آپديت چه صيغه ايه؟

خوب يك موضوع ديگه، آيا قيمتهايي كه افراد برنامه نويس روي برنامه هاشون ميزارن واقعا منصفانه است ؟ 90 درصد برنامه هاي ايراني حسابداري و آژانس املاك و.... يعني فقط با يك موتور ديتا بيس كار ميكنن كه نه موتور را خودشون نوشتن و نه بابتش پول دادن كدوم شركت خودش يك موتور ديتابيس ساخته؟ كدوم شركت يك گزارشگير خودش نوشته ؟ همشون از دم در كمال صحت جسم و عقل يك نسخه كرك شده كريستال توي سي دي برنامه شون ميزارن.

در مورد نرم افزار ايراني يك اتفاق جالب افتاده خيلي ها ديدم از نسخه هاي كرك شده استفاده نميكنن چرا ؟ چون وقتي برنامه پر از باگ و هزار بدبختي ديگه هست، كسي بياد و از كرك شده استفاده كنه ممكنه زندگيش بره هوا وهيچكس و هيچ جا نميتونن كمكش كنن البته اگر نسخه اصل را خريده باشه هيچكس كمكش نميكنه

در كل كرك برنامه هاي ايراني امري غير متعارف و خيانت بار نيست ولي چون اين صنعت در ايران پيشرفت نكرده و به دليل عدم حمايت مناسب دولت از اين علم و صنف برنامه نويسان نخبه از كشور خارج ميشن برخي بر اين باورند با خريدن نرمافزار ايراني به اين صنعت كمك كردن در حاليكه عده اي از اين قضيه نهايت استفاده را ميبرن

يك مقايسه قيمتي با نرم افزار هاي خارجي بكنيد ببنيد وجدانا قيمت نرمافزار ايراني سرسام آوره
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۰۰:۱۹:۱۶
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #29
قیمت گذاری نرم افزارها توی ایران قاعده ای نداره ، یعنی هیج کجا قاعده و قانونی نداره
اگه احیانا چیزی پیدا کردین که روش قیمت گذاری دقیق را نوشته بود به منم بدین
به دلیل ذات کار ، نه ماده اولیه ای میخواد ( غیر از وقت و علم ) نه متری برای اندازه گیری داره نه ترازوئی ،
نمیشه استانداردی برای قیمت گذاری تعریف کرد
اگه برفرض بر اساس خطوط نوشته شده قیمت بدیم ، که یک برنامه را میشه هر یک خطش را چهار تا 100 برابر هم نوشت و یک کار را انجام داد
اگر زمان بدیم ، یک برنامه نویس حرفه ای باید کمتر از یک تازه وارد برای یک پروژه مشابه پول بگیره که عقلی نیست.
اگر بر اساس فرمها قیمت بدیم ( من معمولا همینطور قیمت میدم درد اجبار) یهو یک فرم یک متن فقط نشون میده ، یک فرم هزار تا If و پردازش و و و

توی دنیا یکی از دلایل ارزونی فروش زیاده که یه جورائی با تمام دنیا مراوده دارند ، یعنی فروش زیاد از یک نسخه ( سرشکن شدن قیمتها) و بازار رقابت سنگین ، کما اینکه برنامه های خوبشون زیر چند ده میلیون تومن نیست.!!!
البته هلو هم یکبار من پرسیدم میگن 30 هزارمن نسخه عمومی تا انگار 170 هزارتومن)
شما یه چندتا مثال بزن حالا...

در مورد رفع باگ و جواب تلفنی ( قانونا وظیفه ای ندارند مگر موقع خرید اون شروط بالا را رعایت کرده باشند ) ولی به نظر شخصی من باید جوابگو باشند و باگها را بدون دریافت هزینه تعمیر کنند ، مثال شرکتهای ماشین سازی که اگه فلان عیب را ماشینشون داشته باشه مجانی ماشین را تعمیر میکنند ( توی ایران فقط یکبار فکر کنم انجام شده !!!!!!!!! ) البته حالا شاید هلو اینطور نباشه ، ولی خیلی های دیگه اینطور هستند ، اشکالات کار یک نفر را نمیشه به همه نسبت داد.

در مورد 90 درصد برنامه های ایرانی ، فکر میکنم اشتباه میکنید :) برنامه های حسابداری و آژانس و اینا چیزائیه که شما اکثرا به علت تبلیغات زیاده که بیشتر میبینید ، و الا نرم افزارهایی که تولید میشن خیلی خیلی خیلی بیشتر از این حرفان ، که شاید این چیزها 5% بازار هم نباشند.
والا بلا به پیر به پیغمبر :)

۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۱:۴۵:۴۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1120
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #30
جوكر عزيز ممنون از توجه شما به اين مبحث
يك سئوال دارم آيا واقعا عدم پيشرفت نرم افزار ايران كركر هاي ايراني و كرك برنامه هاي ايراني است؟ اگر دلايل ديگري وجود دارد كرك را چقدر موثر در اين موضوع ميدانيد ؟

والا و بلا من كه چند تا برنامه ايراني ديدم همشون همين سبك و متد ها بودن ممنون ميشم برنامه هاي خاص ايراني را مثال بزنيد

با تشكر
۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۳۸:۱۳
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #31
(۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۳۸:۱۳)civilmans نوشته است: جوكر عزيز ممنون از توجه شما به اين مبحث
يك سئوال دارم آيا واقعا عدم پيشرفت نرم افزار ايران كركر هاي ايراني و كرك برنامه هاي ايراني است؟ اگر دلايل ديگري وجود دارد كرك را چقدر موثر در اين موضوع ميدانيد ؟
والا و بلا من كه چند تا برنامه ايراني ديدم همشون همين سبك و متد ها بودن ممنون ميشم برنامه هاي خاص ايراني را مثال بزنيد
با تشكر

راستشو بخوای فکر نمیکنم کرک توی پیشرفت تاثیری داشته باشه چون اکثرا اول پیشرفت میکنن بعد وارد فاز تجاری یک محصول میشن
، ولی توی فاز تجاری کرک برابر هست با ضرر بسیار زیاد به پیشرفتهایی که قراره ازش پول در بیاد.
یه تولید کننده هم وقتی ضرر کرد دیگه به فکر ادامه نیست ، مگه اینکه پشتوانه مالی خوب داشته باشه ، یا منبع درآمدش اصلا نرم افزارش نباشه ، یا علاقه شخصی خاصی به توسعه نرم افزارش داشته باشه.
و الا توی ایران من کسی را نمیشناسم که بدونه یک نرم افزار کرک شده هست و اطمینان از صحت کرک داشته باشه و حاضر بشه بره پول خرید نسخه اورجینال بده.
نرم افزارها چند دسته هستند :
نرم افزارهای عمومی با رنج مشتری زیاد( همین حسابداری و ....
نرم افزارهای عمومی با مشتریان کم : مثلا هتلداری ، مثل صنعت فرش ، فروشندگان یک صنف خاص ، یا .و..
در صنایع خاص با نرم افزارهایی که اگه بخوان فرضا از حسابداری عمومی استفاده کنند باید 10 برابر بیشتر وقت بزارن، خب اینجا میان حسابداری ، انبارداری و وووو خاص خودشون را تهیه میکنند

نرم افزاری خاص : اکثرا به سفارش مشتری هستند و فروش نسخه دوم خیلی کم اتفاق می افته ( مثلا یک دستگاه ساختن که باید یک نرم افزار براش طراحی بشه )

نرم افزارهای بزرگ : مثل سیستمهای MIS که مشتریانش شرکتها و کارنجات بزرگ هستند و اکثرا به صورت مادام العمر نیاز به پشتیبانی و ارتقاع مرتب نرم افزار خواهند داشت

کرک ها اکثر در دسته اول فقط اتفاق می افته. و البته شما هیچ وقت نرم افزارهایی از دسته دوم به بعد را روی اینترنت نمیبینید. پس احتمال کرک شدنشون به همون نسبت میاد پائین.
و به همین ترتیت رو به بالا اصلا بعضی مواقع حتی نیازی به قفل هم ندارند. چون قفل برنامه همان پشتیبانی نرم افزار هست.
حتی در بعضی مواقع برنامه نویس یا شرکتش ممکنه کلا به استخدام اون سازمان در بیاد.

۰۲-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۸:۰۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, civilmans, Di Di, 1120
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #32
سلام
ولی من فکر می کنم کرک کردن به خیلی ها کمک کرده مثل این شرکتهای تولید قفل های نرم افزاری و پروتکتورها؟
اینطور نیست؟
پول خوبی هم به جیب زدن
۰۳-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۵۰:۵۳
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #33
شركتهايي كه كه پروتكتور ميسازن آخر كپي رايت هستن
شتاب : moleBoxTongue
حفاظ : Boxedapp +theMida+VmprotectWink
و.....

بعد اگر كركشون كني و فيلم شو بزاري ميگن ميرن از شما شكايت ميكنن و دمار از روزگارتون در ميارنAngryHappy

۰۴-آذر-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۲۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش شبیه سازی قفل های سخت افزاری -برای اولین بار توسط تیم قدرتمند ایرانی NO DONGLE 9 22,721 ۰۶-دى-۱۴۰۲, ۰۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: rpm2000hot
  [سوال] چگونه سی دی چند رسانه‌ای خارجی با قفل اینترنتی ایرانی را باز کنم؟ abbas14 10 7,066 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۱۵:۵۹
آخرین ارسال: abbas14
  [سوال] چنتا سوال از کرکر ها javaweb 12 7,945 ۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۳۶:۳۸
آخرین ارسال: javaweb
  [سوال] امنیت در مقابل کرکر دیوونه ؟ Mr.pRoGraMmer 26 12,681 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  فیلم های آموزش اسمبلی مخصوص هکر ها و کرکر ها p3rtic@n 0 4,070 ۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۳۲
آخرین ارسال: p3rtic@n
  هر کی اینو کرک کنه یا کیجن بسازه اخره کرکر هست saeedsmk 24 20,184 ۰۸-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۴۸:۵۲
آخرین ارسال: saeedsmk
  اگر کرکر هستی بیا تو (نیستی نیا) saeedsmk 17 14,185 ۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۷:۳۶
Question درخواست دیباگر ایرانی yonas021 1 2,700 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۱۷:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
Exclamation اقایون کرکر بیان saeedsmk 19 13,780 ۰۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۲۱:۰۳
  IMP-Packer 1.0 يک انتی کرکر عالی! impostor 46 30,154 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۲:۴۹:۱۳
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS