امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرکر های ایرانی
نویسنده پیام
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 131
( 266 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #45
RE: کرکر های ایرانی
جوكر جان تمام سلاحهاي ساخته شده توسط ايران با تكنولوژي و هر آنچه كه فكرش را بكنيد از چين و كره شمالي به ايران منتقل كرده اند مثلا شهاب 3 و... دقيقا و دقيقا nodong كره شمالي است . از سيستم ناوبري موشك تا موتور همه وارداتي است يك پيچش را هم ايران نتونسته جابجا كنه و به قول خودشان تحريمها را دور زدند اخيرا موشكي را جاگزين موشك فونيكس f14 كردن كه روسها ساختن ولي ميگن ما ساختيم چندي پيش از مانور دريايي ارتش و .... يك گزارشگر خارجي مطالبي را عنوان نمود كه جاي تاسف داشت و باز هم ميگويم اينها بلوف است ،يك نمونه بارز اين مسئله ديگر صنايع سبك و سنگين ايران هستند با مونتاژ روزگار را سپري مييكنن .

كلا ما در اين كشور پهناور با داشتن تمام منابع اوليه و منابع انساني جوان و پويا كه آرزوي هر دولتمردي داشتن چنين ثروتهاي بيكراني است از همه جهات عقب افتاده هستيم يك مثال ديگر هم كه مربوط به بحث تاپيك ميشه بحث شركت پارس الكتريك و سامسونگ كره است ايندو شركت دقيقا همسن هستن و با يك هدف تاسيس شدن ولي الان تفاوتها از زمين تا آسمان است نگوئيد كه به پارس تكنولوژي ندادن و به سامسونگ دادن و يا نرمافزار هاي پارس را كرك كردن، بخش اعظم پيشرفت سامسونگ بومي است ولي چه كنم كه الان برخي از دوستان خواهند گفت بخاطر مسائل فلان و بهمان و تحريم پارس چنين شده ولي باور بفرمائيد مشكل ريشه اي و در درون مدارس و دانشگاههاست خودتون واحدهاي درسي يك دانشجوي كامپيوتر ايران و آمريكا را مقايسه كنيد متوجه منظورم ميشيد و در نهايت سيستم جزوه اي هم منتهي به فارغ التحصيلي دانشجوياني ميشه كه فراتر از استفاده از نرم افزار و سيستم عامل نخواهند رفت قصد توهين ندارم و اين مسئله در تمام رشته ها صادق است.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۴۵:۱۷، توسط civilmans.)
۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۴۳:۴۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #46
زیاد VOA و BBC میبینی به نظرم Biggrin

هرکی ندونه من توی بعضی جزئیات بودم میدونم توی ایران چیا ساخته میشه Wink

ولی خیلی چیزها را نمیشه گفت ، به جاش یه سوال میپرسم که جواب صحبت شما توش هست :

چرا ایران تونست موشک و ماهواره بفرسته فضا ، ولی کره شمالی خودش موفق نشد ؟؟

پیوست : بعضی دولتمردان ما افراد احمقی هستند که با داغ کردن مهر روی پیشونیاشون و سیاه کردن پیشونیشون یه مقامی و جایگاهی کسب کردند ، ولی وجود اینچنین افرادی دلیل نمیشه ما مهاجرت کنیم اونطرف آب ، یا بیخیال بشیم ، یا دست از تحقیق برداریم یا .......هر چیز دیگه....

در مورد دانشگاه و درس ها ، که منم قبول دارم سرفصلها و بعضی استادها و طراح های کتابها را باید زیرشون یه کبریت زد و سوزوندشون ... ولی امان از وقتی آدم خودش یه چیزی را بخواهد :)
شما اونطرف آب را هم نگاه کنید ، بیل گیتس ،همین صاحاب Ipad ، یا شرکت amd یا.... همشون اخراجی بودند :)

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۱۹:۳۶
تشکر شده توسط : reza555, t3r!p3000
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #47
(۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۶:۱۹:۳۶)joker نوشته است: زیاد VOA و BBC میبینی به نظرم Biggrin

هرکی ندونه من توی بعضی جزئیات بودم میدونم توی ایران چیا ساخته میشهWink

ولی خیلی چیزها را نمیشه گفت ، به جاش یه سوال میپرسم که جواب صحبت شما توش هست :

چرا ایران تونست موشک و ماهواره بفرسته فضا ، ولی کره شمالی خودش موفق نشد ؟؟

جوكر عزيز اولا من فكر ميكنم شما بيست و سي زياد نگاه ميكنيد منم يك چيزهايي توي ..... ديدم كه نميتونم بگم واقعا ....Whistle شرم آوره
ثانيا :كره شمالي پول يا مفت نفت(بشكه اي 140 دلار) و منابع طبيعي بيشمار نداره تا شو تلويزيوني بسازه و به اصطلاح آپولو هوا كنه ، ملتش دارن از سوء تغذيه مي ميرن پس با منابع محدود ترجيحا مسائل مهمتر را دنبال ميكنه تا بخواهد (پوپوليستي) پول ملت را هوا بفرسته هر كي ندونه با صحبتهاي شما فكر ميكنه ايران چكار كرده 2 تا موشك يكي توش يك راديو تو يكي ديگه 4 تا حيوان مفلوك را بفرستن هوا كه هنر نيست خيلي از كشورها ميتونن از اين كار ها بكنن ولي امور واجب تري دارند

پيشرفت نرم افزار ايران آرزوي همه بچه هاي ايران زمينه كه اميدوارم ظرفنظر از استعداد هاي پيشرو ،استعداد هاي نهفته نيز آشكار بشن و بكار گرفته بشن واقعا توي دنيا حرفي براي گفتن داشته باشن

مهندسي معكوس در نرم افزار در درجه اول باعث بالاتر رفتن سطح امنيت و در درجه دوم باعث رفع باگ هاي برنامه ها ميشه
اميدوارم ديد منفي نسبت به كرك برنامه هاي ايراني برطرف بشه و اين عامل به عنوان عامل مثبت ديده بشه نه يك عامل مخرب و مضر حالا 4 نفر هم ضرر كردن ديگه نميشه گفت اين مهندسي معكوس بايد محكوم بشه بلكه كساني خسارت ديدن را بايد آبديده بكنه ديگه كشكي برنامه نسازن

۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۷:۱۷:۲۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #48
من کلا تلویزیون زیاد وقت نمیکنم ببینم ، مگه موقع ناهار :)
برای رسیدن به قله، باید اولین قدم را برداشت ،

در ضمن فرستادن 4تا حیون مفلوک ، پشتش تکنولوژی عظیمی خوابیده...
اصلا VOA یا 20:30 را بیخیال ، فیلم بروس لی دیدی ؟Biggrin یه حرف جالبی میزد ، وقتی یه نفر با انگشت ماه را نشون میده دو عده آدم هست ،یک عده اونائی که سر انگشت را میبینن ، و عده دوم اونایی که ماه را میبینن.
بقیه اش مشخصه دیگه.

در مورد کرک ، من نمیگم کرک نکنند ،اتفاقا کرک کمک میکنه به افزایش امنیت ولی با شرطن و شروتا( عربی ملخ خوری را حال کردیHappy )
، نظر من در مورد کرک اینه :
http://shabgard.org/forums/showthread.php?t=9403

توی ایران از این علم تا همین چند وقت پیش مثل چاقوئی بود که فقط برای سر بردین استفاده میشد ( سر خیلیها بریده شد ، مثل نرم افزار نشر الف که اولین ادیتور پیشرفته خطاطی نستعلیق توی ایران بود ) اینو چون خودم کمی توی ساختش با جمع آوری نمونه خط های استادهای بنام ایرانی کمک کردم میدونم.
ومطمئنن نمونه های بسیار زیاد دیگه که برنامه نویسهاش ترجیح دادند سبزی فروش بشوند تا زن و بچه شون گشنه نمونن.

، الان بعضی کرکرها هرکدومشون یه پروتکتور از خودشون در وکردن ، و تازه حالا مزه کرک شدن را دارند میچشند ;)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۷:۵۴:۵۵، توسط joker.)
۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۱۷:۵۳:۲۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, godvb
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #49
جوكر عزيز اگر شركتي و يا شخصي با كرك شدن يك محصول متلاشي بشه مقصر كركر نيست !

مقصرين به ترتيب عبارتند از:

1- توليد كننده به علت ضعف امنيتي، وقتي برنامه با يك بايت پچ بشه نويسنده برنامه واقعا چي داره بگه؟ يك برنامه براي انتخاب رشته 88 بود( اسمشو نمي گم) با vb نوشته بودن بدون محافظ و .... ولي كرك نشدني بود حتي با دانستن سريال صحيح نميشد با يك بايت يا 200 تا بايت پچ كركش كرد (نقل قول از يك كركر معروف) واقعا نويسنده با علم به مهندسي معكوس و رعايت هزار نكته ظريف خودش و سرمايه اش را تضمين كرده بود (در مورد روشهاي آنتي كركينگ خودتون استاد هستيد)

2- عدم ضمانت اجرايي حقوق مولف ، اين بحث قديمي و يك كمي 30 يا 30 ميشه كه صرفنظر مي كنم

3- وجود افراد سود جو كه با فروش نسخه كرك شده كاسبي ميكنن ، شايد اين حرفم منبعي براش نداشته باشم ولي همه كركر هاي بنام ايران را ميشناسيد كدومشون يك ريال از فروش كركشون سود مالي بردن ؟؟؟
بچه زرنگهايي كه يك نصب ويندوز هم بلد نيستن يك مغازه 6 متري دارن از كرك كاسبي ميكنن چه ربطي به كركر داره

4- كركري كه كركهاشو توي نت ولو ميكنه وتا مثلا پوز رفيق فابريكشو بزنه كه اين مورد احتياج به توضيحي نداره

دوست كركري دارم كه يك برنامه را كرك كرد و به اولين نفري كه كركشو داد نويسنده برنامه بود ، نويسنده اول تهديد به شكايت كرد ولي ديد كه اين بهترين لطفي بود كه بهش شد روي سايتش تغييراتي داد تا برنامه كرك شده به هيچ وجه كاربردي نداشته باشه(جريان از اين قرار بود برنامه وقتي به سرور وصل ميشد سريال خودش را سند ميكرد و سرور فقط صحت سريال را چك ميكرد بدون اينكه تو ديتابيس بياد سريال فروخته شده را چك كنه)

جوكر عزيز برنامه اي در سطح عمومي و تجاري بدون استفاده از تجارب كركر ها ساخته بشه باور بفرمائيد يك تازه كار كه 1 هفته است تازه فهميده JNE بشه JE پرش عوض ميشه ميتونه كركش كنه

كرك نكردن از برنامه حفاظت نميكنه، كرك نشدن حفاظت ميكنه (محافظه كارانه نوشتم چون همه برنامه ها كرك ميشن)
خوب ما بگيم كرك نكنيد كرك را پخش نكنيد ، كرك را نفروشيد ولي 2 مقصر شماره 1و2 راست راست بچرخن و هيچ كاري نكنن چيزي درست ميشه؟؟؟ نه كه نميشه بلكه بيائيم يك لابراتوار كرك طراحي كنيم كه نرم افزار قبل از فروش تست امنيتي بشه اين ميتونه مرحمي براي زخم اين صنعت باشه.
اگر متحجرانه به قضيه نگاه كنيم و حصاري از تار عنكبوت دورش بكشيم و روش بنويسيم كركر عزيز لطفا كرك نكنيد چه اتفاقي ميافته

--------------
پ.ن:
از اين جمله ام خيلي خوشم اومد "كرك نكردن از برنامه حفاظت نميكنه، كرك نشدن حفاظت ميكنه" يك چيزي تو مايه هاي بودن يا نبودن مسئله اينست
۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۲۰:۲۳:۴۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sadra1234
joker آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #50
نقل قول: جوكر عزيز اگر شركتي و يا شخصي با كرك شدن يك محصول متلاشي بشه مقصر كركر نيست !
مقصر عمه منه !

چون امنیت یک مقوله نسبی هست و هیچ وقت 100% نیست نمیشه تحت این عنوان آدم به خودش اجازه بده نرم افزارهای دیگران را کرک کنه
مهندسی معکوس نرم افزارها خودش یک علم هست که برای دستیابی بهش نیاز به آشنائی با زبان ماشین ، وقت ، حوصله و کمی هوش میخواد
یک برنامه نویس ( مثلا حسابداری ) دلیل نداره توی رشته ای غیر از رشته تخصصیش مجبور باشه وقت صرف کنه ، چه یک بایت چه 1 کیلو بایت نیاز به پچ داشته باشه.
تمام برنامه ها ، به همین روش کرک میشوند ، کمی اینطرف اونطرف تر...
والا روش کرک فرقی نداره. اصول را یاد بگیری ،بسته به پیچیدگی ، فقط زمان لازم داره.

مقصر فقط کرکر ها هستند
در درجه دوم کاربرهایی که استفاده میکنند .
برنامه باگ داره ، نخر
برنامه پشتیبانی نداره ، دیگه نخر ، به بقیه هم بگو نخرن
اینا دلیل نیست هرچی از راه میرسه فرتی کرک کنن بزارن روی اینترنت.
برای منه نوعی طولانی ترین زمان کرک شاید 5 دقیقه هم نشه ، ایا این دلیله که بیام بگم خب امنیت نداشت خواستم برنامه نویسش ادب بشه کرکش را گذاشتم روی اینترنت !!!!!! خب این یه منطق ک...شعره :)

اصلا من خودم را مثال میزنم ، کرک بلدم ، روشهای پروتکت را آموزش میدم ، بیشتر عمرم توی این قضیه امنیت نرم افزار بودم، با تمام پروتکتورها آشنایی دارم و خیلی مسائل دیگه که از یک JNZ بیشتره!!
هنوز نمیتونم یک نرم افزار را به صورت تضمین شده محافظت کنم ، به نظر شما به این دلیل دیگران مجازند برنامه ای که مثلا شش ماه روش کار شده را کرک کنند برای استفاده رایگان روی اینترنت قرار بدهند؟؟؟؟؟؟؟
این منطقیه به نظر شما ؟
نقل قول: "كرك نكردن از برنامه حفاظت نميكنه، كرك نشدن حفاظت ميكنه"
نه من هیچ ، کس نمیتونه . هرکسی امنیت را تضمین 100% کرد ،شک نکنید کلاه برداره Wink

۰۵-آذر-۱۳۸۹, ۲۱:۱۵:۲۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1120, godvb
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #51
با سلام
دوستان و اساتید که ادعا دارن از عربها و روسها و ... خیلی جلوتریم چرا سایتها و انجمن های کرکمون یکی پس از دیگری تعطیل میشن؟
چرا مثل اونا تاحالا هیچ کدوم از سایتهامون یه سی دی یا دی وی دی آموزشی ارائه ندادن؟
مگه کسی که کرک یاد میگیره فقط میخواد برنامه های ایرانی رو کرک کنه؟
۰۲-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۰۶
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #52
مشکل در تیم هاست که کلا ما ایرانی جماعت تو کارهای تیمی مشکل داریم
۰۲-آذر-۱۳۹۰, ۲۱:۲۹:۵۶
تشکر شده توسط : sadra1234
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #53
کاش میشد یه جایی همه کسانی که به این دانش علاقه مند هستند و دوستانی که استاد این کار هستند جمع میشدند
یه مجموعه منظم و خوب آماده میشد تا همه فارسی زبانان ازش استفاده می کردن
کاش میشد همه غرورشون رو زیر پا بزارن
۰۲-آذر-۱۳۹۰, ۲۳:۵۳:۰۸
تشکر شده توسط : sajadgh

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش شبیه سازی قفل های سخت افزاری -برای اولین بار توسط تیم قدرتمند ایرانی NO DONGLE 9 22,721 ۰۶-دى-۱۴۰۲, ۰۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: rpm2000hot
  [سوال] چگونه سی دی چند رسانه‌ای خارجی با قفل اینترنتی ایرانی را باز کنم؟ abbas14 10 7,066 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۱۵:۵۹
آخرین ارسال: abbas14
  [سوال] چنتا سوال از کرکر ها javaweb 12 7,945 ۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۳۶:۳۸
آخرین ارسال: javaweb
  [سوال] امنیت در مقابل کرکر دیوونه ؟ Mr.pRoGraMmer 26 12,681 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  فیلم های آموزش اسمبلی مخصوص هکر ها و کرکر ها p3rtic@n 0 4,070 ۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۳۲
آخرین ارسال: p3rtic@n
  هر کی اینو کرک کنه یا کیجن بسازه اخره کرکر هست saeedsmk 24 20,184 ۰۸-مرداد-۱۳۸۹, ۰۲:۴۸:۵۲
آخرین ارسال: saeedsmk
  اگر کرکر هستی بیا تو (نیستی نیا) saeedsmk 17 14,185 ۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۷:۳۶
Question درخواست دیباگر ایرانی yonas021 1 2,700 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۱۷:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
Exclamation اقایون کرکر بیان saeedsmk 19 13,780 ۰۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۲۱:۰۳
  IMP-Packer 1.0 يک انتی کرکر عالی! impostor 46 30,154 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۲:۴۹:۱۳
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS