امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیدا کردن یک عبارت در یک وب
نویسنده پیام
bestiran آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
پیدا کردن یک عبارت در یک وب
با سلام خدمت همه اساتید .
اولا ممنون که این تاپیک و خوندید راستش هرچی سرچ کردن جوابی پیدا نکردم شاید بخاطر این باشه که خیلی مبتدیه در هر صورت اگر کمکم کنید سپاسگزارم

سوال :
من می خواهم از یه وب یک عبارتی رو پیدا کنم مثلا تو یه آدرسی اسم mohsen رو پیدا کنم و تو یه textbox قرارش بدم .
تو تاپیک ها که میخوندم یکی از دوستان گفته بود اول باید با دستور
کد:
RichTextBox1.Text = WebBrowser1.Document.body.innerHTML
کد html رو تو یه تکست باکس قرار بدم اما بعد از اون نمی دونم اون عبارت رو چطور پیدا کنم و آیا ممکنه تسکت باکسم پر بشه و تمام کد html رو در بر نگیره ؟؟
پیشاپیش از لطفتون سپاسگذار
۱۰-اسفند-۱۳۸۹, ۰۴:۳۸:۰۵
Behrouz3363 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: پیدا کردن یک عبارت در یک وب
دوست عزيز سوالت زياد واضح نيست من كمكي توي حوزه اسپمر نويسي تخصص دارم و جديدا هم اسپمر بلاگفا رو با كيفيت بسيار عالي نوشتم . اگه منظورت اينه كه بيايم يك اسم يا كد يا عدد خاصي را از توي سورس سايت پيدا كنيم كه اين خيلي خيلي آسونه و اگه منظورت اينه كه يه آدرس داشته باشيم بيايم مثلا www و com . رو حذف كنيم كه اينم خيلي آسونه . من زياد به اين سايت سر نمي زنم هر سوال داشتي مي توني به من پيامك كني تا جايي كه بتونم كمكتون مي كنم
09173753363
۱۲-اسفند-۱۳۸۹, ۱۵:۱۸:۲۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] فانکشن برای تشخیص زبان عبارت متنی eppagh 0 1,726 ۱۳-شهریور-۱۳۹۳, ۱۰:۲۵:۲۵
آخرین ارسال: eppagh
  [سوال] پیدا کردن تمامی هندلها policweb 2 3,285 ۲۰-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۰۳:۰۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  تبدیل 10 عبارت به 1 عبارت توسط vb6 hamalous 27 20,362 ۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۴:۰۸:۴۶
آخرین ارسال: hamalous
  پیدا کرددن کامپوننت megatron 6 5,177 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۲۹
آخرین ارسال: megatron
  پیدا کردن فایل ها با پسوند خاص و کپی آن ها در یک فولدر ppcsoft 5 8,156 ۰۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۳۷:۲۶
آخرین ارسال: fararaz
  پیدا کردن یک فایل در کامپیوتر با ویژوال بیسیک silent718 11 11,632 ۱۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۸:۱۰:۵۲
آخرین ارسال: loack
  پیدا کردن کاربران ویندوز s7004u 5 6,337 ۰۳-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۴۷:۵۲
آخرین ارسال: s7004u
  پیدا کردن آدرس Desktop و My Documents RAMA2009 14 16,263 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶:۰۹
آخرین ارسال: behzady
  پیدا کردن وبلاگ های بروز شده بلاگفا rap0661 13 19,411 ۳۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۲۹:۰۶
آخرین ارسال: rap0661
Question پیدا کردن هندل یک شی که caption آن را نمیدانیم crafcrab 12 10,810 ۱۹-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۵۱:۱۸
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS