امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با کدویژن مشکل دارم...لطفا
نویسنده پیام
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #12
RE: با کدویژن مشکل دارم...لطفا
سلام مسعود جان.

مرتضي هستم ، هم سن شما ،‌گرايش الكترونيكم و سال آخر و باقيش رو تو پروفايلم مي توني ببيني . :d
عسلويه هم تو خونه مثل ما زنداني هستيد، آره ؟ ( بخاطر هوا مي گم :d )
نبود امكانات درسته ، اما دليل كافي براي راكد موندن نمي شه ... در واقع هيچ دليلي براي راكد موندن وجود نداره و هيچ جوري نبايد توجيحش كرد ... ! ( بدترين كار توجيه كردنه ... )
گرايشت رو نگفتي ... . بايد بگم كه شما زودتر از من بيدار شدي و اين خيلي خوبه ... از فرصت باقي مونده خوب استفاده كن .

من ترم 4 مغزم يه تكوني خورد ( داداشم گهگاهي از اين كارا مي كنه ، البته قبلش الاف نبودم ) و ترم 5 كه تمام شد تقريبا كم كم شروع كردم به يادگيريه AVR . ( زمان زيادي رو از دست دادم ... )

براي اينكه خودت معلم خودت باشي بايد زمان رو هزينه كني ... ( متاسفانه چيز قيمتيي هست ! ) و البته نا اميد نشي !!
پيشنهاد مي دم. تصميم با خودت...

زمان از الان به بعدت رو بايد تقسيم بندي كني و مشخص كني كه تو هر قسمت بايد چكارايي رو انجام بدي ...
الكترونيك هم دو بخشه : 1- آنالوگ ، 2-ديجيتال ، بايد ببيني به كدوم بيشتر ميل داري كه اون رو بيشتر و تخصصي تر دنبال كني ...( در آينده )
اكثر پيشرفت ها هم مربوط به بخش ديجيتالش مي شه كه لازمه هميشه به روز باشي براش ، اما بيس هر دو الكترونيك آنالوگ هست.
فعلا هر دو رو بايد با هم بياري بالا ... ( يه كمي )

اما براي ميكرو ...
من پيشنهاد مي كنم يه مدت رو مشخص كنيد و ببينيد چه استفاده هايي مي شه از ميكرو كرد و چه قابليت هايي داره ، چه ميكرو هايي وجود داره و كلا چه پردازنده هايي ...
براي اينكار فقط تو اينترنت بگرد و اسم پروژه ها رو ببين و كمي درشون كنجكاوي كن ( پرتال همين سايت هم هست ، كارايي كه بچه ها انجام دادن ) ...
بعد ببين تو ايران چه ميكرو هايي طرفدار داره و راحت گير مي ياد.
فروشگاه هاي اينترنتي رو بگرد و با قطعات آشنا شو ...
( يه مرور اجمالي كافيه ، لازم نيست خيلي ريز بشي تو جزئيات ، فعلا كل رو بچسب و تو حاشيه نرو ... )

بعد احتمالا تصميم مي گيري كار رو با ميكرو هاي AVR شروع كني :d
زبان C زبان خيلي خفني هست و درش شكي نيست .
اما براي اينكه به فرايند يادگيريت سرعت بدي پيشنهاد مي كنم با بسكام شروع كني ( چرا ؟ )
زبان ها در سطح هاي مختلفي وجود دارن و هر زباني كه به زبان ما نزديكتر باشه يادگيريش آسونتر هست و دركش راحت تر ، پس زبان بيسيك سطحش بالاتر از C هست.
اگر چه ورژن هاي جديد bascom واقعا قويه و مطمئنن كم نخواهي آورد ، يعني جواب گو هست .

بعد كتاب 1nafar رو از همين سايت دانلود كن و شروع كن به خوندنش. خوندش هم روش داره !!
مي توني كتاب آقاي كاهه رو هم بگيري يا چيزاي ديگه اگر هست ( من با كتاب 1nafar كار كردم )

اگر از بسكام خوشت نيومد و نخواستي يادش بگيري ، لازم نيست به دستورهاي برنامه نويسيش گير بدي ، فقط برو جلو ، همينطور بخون و ببين چه كارايي مي توني روي ميكرو انجام بدي و چه امكاناتي داره ...
همه ي دستور ها رو لازم نيست بلد باشي ، در حدي كه بدوني همچين چيزي وجود داره كافيه ...
به همين واسطه با تايمر / كانتر و وقفه و PWM و ADC و RTC و ... ارتباطات مثل UART و ... آشنا بشو.( حداقل در اين حد كه چي هستن ... )

اگر تصميم گرفتي بسكام بخوني :
دقيق تر بخونشون ، اما باز به دستورا زياد گير نده ... ،‌اما حدودشون رو بدون ...

بعد از اينكه يه ديدي نسبت به امكاناتش بدست آوردي مي توني سوئيچ كني رو codevision و ادامه بدي ...
متاسفانه codevision رو كمي ناشيانه نوشتن ، اما طرفداراي خودش رو داره ...
WinAvr هم هست كه حرفه ايه و كسي رو نديدم كه باهاش كار كنه ( اونوريا باهاش حال مي كنن . زبان C هست اونم )( البته اين ور هم تك و توكي پيدا مي شه )
خودم تصميم دارم در آينده اگر وقت شد برم سمت codevision .

اين از اين.

البته تو اين مدت مي فهمي كه AVR و ... هم همچين خفن هم نيستن ... ، اينجاست كه پرونده ي AVR رو بايد زودي بپيچوني ... :d ( البته بستگي به سطح كاري كه دارين ، از ميكرو بايد توقع داشته باشين )

ترم 3 يا 4 هم كه مدار منطقي داري ، سعي كن با FPGA آشنا بشي و براي شروع از كتاب موريس مانو كه مرجعتون هست ، كدهاي HDL اش رو بخون ... ( اين ديگه خيلي تخصصي هست ، بايد ببيني علاقت چي هست ... )

ديگه تصميم گيري با خودت. حالا گرايشت الكترونيك هست يا نه ؟! ( البته فرقي هم نمي كنه ، اما خوبه گرايشت مرتبت با علاقت هم باشه ... )

موفق باشي.
يا علي.

۲۳-مرداد-۱۳۹۰, ۲۲:۲۷:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009, رسول
Masood-PC آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #13
سلام اقا مرتضی
گرمای 50 درجه رو تجربه کردم
امیدوارم تو زمینه ارشد موفق باشی
گرایش من کنترله(البته از اونایی نیستم که انتخاب اخرشون باشه چون 3 تا گرایش اول رو نیاوردن کنترل قبول شده باشم. انتخاب اولم بود و واسش کلی دلیل دارم)
راستش رو بخوای من از همون اول با C شروع کردم و اون اشنایی های اولیه رو با کلیات کتاب ها و قطعات و امکانات میکرو ...رو دارم.
اتفاقا استاد راهنمای خودم که استاد دانشگاه امیرکبیره الان کتاب های FPGA ترجمه خودش تو بازار هست ولی الان تا همون ترم 4 براش خیلی بچم.
اها من دانشگاه سمنان قبول شدم با اینکه از خونه دورم (یه کوچولو بچه ننم ) اما چون نزدیک تهرانه تقریبا همه ی استادامون ، استادای متوسط تهرانن/
راجع به winavr اینجور به نظر میاد که چون کدویژن برنامه codewizard رو داره خیلی شاخه اخه خیلی کار راه اندازه (البته برای اماتورها)
احساس میکنم که تو این زمینه به یه دوست-مربی نیاز داشتم.
فک کنم از امروز بتونم مصمم تر برم جلو.
ماه رمضان است و باز التماس...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴:۲۴، توسط رسول.)
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۷:۲۵:۵۰
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #14
سلام مسعود جان.

اينور هم دسته كمي از اونور نداره :d
ممنون ، ا شاء الله ... همچنين شما ...

براي گرايش كنترل ، PLC بدرد بخور تره ... ، گرچه مهم نيست ...
خوب اينكه دسترسي به اساتيد اونور داري كه خيلي عاليه ...
پس اگر آشنايي اوليه رو داري با همون C ادامه بده ...
البته باز مي گم ، اگر طالب سرعتي بايد بياي سمت بسكام. سر كار با وقفه ها و ... كه رسيدي متوجه مي شي :d

خيلي عاليه ...
تلاشت رو كن ، ما هم در تلاشيم ...

محتاجيم به دعا ...
يا علي.

۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۵۷:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راه اندازی ماژول gy-955 با AVR و کدویژن hadikh73 6 7,689 ۰۴-شهریور-۱۳۹۷, ۱۲:۰۸:۲۱
آخرین ارسال: hadikh73
  ماژول pn532 و کدویژن AVR hadikh73 1 4,205 ۰۴-خرداد-۱۳۹۶, ۰۱:۲۱:۲۴
آخرین ارسال: babyy
  پیکربندی SPI نرم افزاری در کدویژن pedram032 2 3,661 ۱۷-دى-۱۳۹۵, ۲۲:۳۷:۱۴
آخرین ارسال: omid_phoenix
  کمک در برنامه nrf24 با کدویژن sniper-70 0 2,893 ۱۹-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۶:۱۵
آخرین ارسال: sniper-70
  مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید omidsafari 8 6,502 ۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۰۹
آخرین ارسال: omidsafari
  کمک در تشخیص علت خطا در کدویژن alikiller990 2 3,821 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۱۷:۳۰
آخرین ارسال: alikiller990
  تشخیص فشرده شدن همزمان شستی ها در کدویژن MicrowaveCO 5 3,965 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۱:۳۱:۱۴
آخرین ارسال: sharin
  تفکیک عدد صحیح و اعشاری در کدویژن جهت ذخیره در EEPROM MicrowaveCO 6 5,534 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۲۵:۴۶
آخرین ارسال: sharin
Shy راهنمایی کنید لطفا .... ماکان 3 3,102 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۳:۰۶:۴۹
آخرین ارسال: omid_phoenix
  کمک در مورد سنجش زمان توسط تایمر 0 و 1 در مگا 8 و کدویژن MicrowaveCO 6 5,155 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۵۳:۰۷
آخرین ارسال: MicrowaveCO

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS