امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هاردی که فرمت شده نشون داده میشه
نویسنده پیام
Sadie آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 48
( 34 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #1
هاردی که فرمت شده نشون داده میشه
موقع نصب xp تو صفحه ای که باید درایو نصب انتخاب شه دیدم کل درایوام هست و چندین گیگ فضای خالی که کلش چند برابر حجم هاردم بود به صورت 2قسمت پارتیشن بندی نشده انتهای درایواست. حدس زدم ویروس باشه ولی امان از حس کنجکاوی که گفتم انتخابش کنم واسه پارتیشن بندی, ببینم چی میشه. انتخابش کردمو رفتم مرحله بعدش که هنوز شروع نشده, ترسیدم یه بلایی سر هاردم بیادو با دکمه رو کیس resetش کردم. این دفه که لود میشد انگاری که "فاتحه مع صلوات...". ویندوز قبلیه رو اصلا نمیشناخت. دوباره cd ویندوزو گذاشتم و ... وقتی رسید به همون صفحه قبلیه اصلا پارتیشنی وجود نداشتو کل فضای هارد بود, که انگار هارده نو ی.
حالا به نظرتون چی شده؟ واقعا هاردم پریدهSad
راستی با mini windows هم رفتم توش ولی اونم ...Sad
چندتا برنامه recovery هم امتحان کردم که مثلا test dick درایواو اطلاعاتو نشون میداد.

*** A journey of a thousand miles begins with a single step***
۰۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۳:۲۷:۰۹
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #2
RE: هاردی که فرمت شده نشون داده میشه
به نظر میرسه ظرفیت هارد رو تو اون دوتا پارتیشن که میگید خالی بوده و اخر از همه هست اشتباه خوندید چون یه همچین چیزی تا به حال ندیده بودم.توی حافظه هایی از نوع فلش مثل همین فلش مموری های معمولی میشه با دستکاری فریم ویر این کارو کرد ولی بعید میدونم توی هارد یه همچین کاری بشه کرد که ظرفیت رو تغییر داد (شاید هم بشه و من ندیدم).
با برنامه HIREN اشنایی دارید؟
توی مجموعه HIREN یه نرم افزار هست به اسم Acronize که بوسیله فایل منجر اون میشه اگر مشکل از تیبل فت باشه فایلها رو نجات داد.راستی بهترین برنامه ریکاوری Getdata back هست (به نظر من) که اگر فایل منجر Acronize نشونش نداد با این برنامه امتحان کنید ایشالا جواب میده.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۵۱:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Sadie آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 48
( 34 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #3
(۰۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۵۱:۱۷)lolohacko نوشته است: به نظر میرسه ظرفیت هارد رو تو اون دوتا پارتیشن که میگید خالی بوده و اخر از همه هست اشتباه خوندید.

مهندس, گفتم که پارتیشن نیست, تو 2تا خط جداگانه نوشته ...unpartiAmaze, دیگه اینکه فقط یکیشون حدود 2tb بود, اون یکی که... .
هاردم مال 10-12 سال پیشه 80gb هم بیشتر نیست.
انگار بوی ویروس میاد!

*** A journey of a thousand miles begins with a single step***
۰۸-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۴۴:۴۵
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #4
سلام.

این چیزی رو که شما گفتید تا حالا من ندیدم ولی دلیل بر نبودش نمیشه.من این چیزی رو گه گفتید تو فلش مموری های چینی دیدم که مثلا 2TB هستند ولی در اصل 32MB بیشتر نیستند و اینکارو از طریق دستکاری تو فریمویر فلش انجام میدن.

به حر حال اگر کل هارد فرمت شده بهترین راه ریکاوری هست حتی یه دستگاهی هست به نام PC3000 که برای این کار ساخته شده اگر دیدید اطلاعات ارزشمندی دارید مراکز بازیابی اطلاعات این کارو واستون انجام میدن...

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۸-فروردین-۱۳۹۱, ۲۱:۵۸:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Sadie, 1نفر

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] ویندوز 7 روی logical که boot نمیشه. چیکار میشه کرد؟ Sadie 3 7,665 ۰۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۵۹:۳۶
آخرین ارسال: lolohacko
  رفع مشکل:هنگام دابل کلیک روی درایو پنجره Open With باز میشه! [Moosa] 2 9,909 ۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۳۱:۵۹
آخرین ارسال: se8820726
  میشه فایل های دانلود شده ی گوگل ارث رو ذخیره کرد؟ aminsotudeh 3 8,320 ۲۲-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۱۰:۳۲
آخرین ارسال: Loyal
  مشکل با فرمت کردن درایوها ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 2 6,016 ۱۲-آذر-۱۳۸۶, ۱۵:۰۲:۲۶
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS