امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هك اكانت هاي ADSL مخابرات
نویسنده پیام
ashkan0098 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 7
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
هك اكانت هاي ADSL مخابرات
سلام و درود به دوستان عزيز؛
يه موضوعي واسم پيش اومده، از شما كمك مي خواستم، و اما ماجرا:
كسايي كه از مخابرات سرويس ميگيرن، ميدونن كه يوزر و پس سرويسشون چيز خيلي ضايعيه! من مدتي بود كه اينترنتم شار‍‍‍ژ نداشت و قطع بود. يه روز اومدم تو كانكشن به جاي يوزر و پس خودم، ماله دوستم رو دادم و ديدم كانكت شد! بعد چند تا شماره ي ديگه رو شانسي امتحان كردم و با چندتاشون كه اينترنت داشتن (از قضا) كانكت شدم.
حالا مي خوام بدونم آيا مخابرات ميتونه رد منو بگيره و يه روز با مامور بياد در خونمون آيا؟؟!!!
آيا ميشه از پروكسي فاير و يا وي پي ان واسه مخفي كردن آي پيم و موقعيتم استفاده كنم؟
در ضمن من چند وقت پيش مقدار زيادي از شارژ اينترنتم رفته بود؛ زنگ زدم به اپراتور و گفت، بله، شما هيچي شارژ ندارين!گفتم چطور مگه؟آيا امكانش هست كسي حساب منو هك كرده باشه؟ گفت بله، شما يوزر و پستون رو عوض كنيد تا ديگه هك نشيد!
با اين حساب فهميدم كه خيلي سرويس دهنده ي گ ش ا ديه(!) و فك نكنم حوصله پي گيري داشته باشه!! و البته اينو هم فهميدم كه خيلي هاي ديگه مثله من هستن!
حالا شما چي ميگين؟ در اين مورد تجربه دارين؟ مشكلي پيش خواهد آمد؟
پيشاپيش ممنونم.Cool
۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۰۴:۱۸:۳۹
تشکر شده توسط : orange signal
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: هك اكانت هاي ADSL مخابرات
(۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۰۴:۱۸:۳۹)ashkan0098 نوشته است: حالا مي خوام بدونم آيا مخابرات ميتونه رد منو بگيره و يه روز با مامور بياد در خونمون آيا؟؟!!!
اگه کسی شکایت کنه
نقل قول: آيا ميشه از پروكسي فاير و يا وي پي ان واسه مخفي كردن آي پيم و موقعيتم استفاده كنم؟
خیر

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ashkan0098, orange signal
ashkan0098 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
(۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹:۱۶)lord_viper نوشته است:
(۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۰۴:۱۸:۳۹)ashkan0098 نوشته است: آيا ميشه از پروكسي فاير و يا وي پي ان واسه مخفي كردن آي پيم و موقعيتم استفاده كنم؟
خیر
پس بايد چيكار كنم؟ بايد برم سراغ ويندوز سرور و دسكتاپ ريموت و اين حرفا؟
۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۵۹:۰۱
تشکر شده توسط : orange signal
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #4
دوست من برای ایجاد امنیت بیشتر خیلی راه ها رو میتونید انجام بدین!!!!
تنظیمات مودم رو محدود کنید :قابلیت تلنت و ریموت پورت 80 رو برای شبکه خارجی غیر فعال کنید -یا همون فعال کردن فایروال این دوبخش

پسورد مودم رو عوض کنید

پسورد وایرلس رو عوض کنید

اگر امکانش هست از داخل سیستم به صورت برایج وصل شین

و یا پسورد اینتر نت رو از داخل پنل عوض کنید

------------------------------
برای مخفی شدن شما هم نیازی به تغیر مک آدرس مودم یا تعویض آی پی نیست ! قبلا شرکت ها از روی مک آدرس مودک ردیابی رو انجام میدادند اما چند روزه که رد یابی از روی مک آدرس خط تلفن شما انجام میشه
------------------------------
درصورتی که فرد شاکی متوجه هک شدن خودش بشه یا شبکه متوجه این عمل بشه مشکلات سخت قانونی براتون پیش میاد
++++++++++++
از ما گفتن خودتون نرین دنبالش
۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۰۱:۲۳
تشکر شده توسط : ashkan0098, mhpc2009, orange signal, salexe
ashkan0098 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5
(۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۰۱:۲۳)abbasalifix نوشته است: برای مخفی شدن شما هم نیازی به تغیر مک آدرس مودم یا تعویض آی پی نیست ! قبلا شرکت ها از روی مک آدرس مودک ردیابی رو انجام میدادند اما چند روزه که رد یابی از روی مک آدرس خط تلفن شما انجام میشه
ميخوام بدونم اگه فرضا كسي از من شكايت كنه؛ اونا ميتونن بفهمن كه مثلا يه هفته پيش من با چه آدرسي وصل شدم يا بايد منتظر باشن تا من دوباره با حساب طرف كانكت بشم و بتونن منو رديابي كنن(مثل تو فيلم ها!)
در ضمن من تابحال فقط با حساب دوستم كانكت شدم كه بهش گفتم؛دانلود هم ندارم تا حجم كم كنه.
(۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۰۱:۲۳)abbasalifix نوشته است: برای مخفی شدن شما هم نیازی به تغیر مک آدرس مودم یا تعویض آی پی نیست ! قبلا شرکت ها از روی مک آدرس مودک ردیابی رو انجام میدادند اما چند روزه که رد یابی از روی مک آدرس خط تلفن شما انجام میشه
ميخوام بدونم اگه فرضا كسي از من شكايت كنه؛ اونا ميتونن بفهمن كه مثلا يه هفته پيش من با چه آدرسي وصل شدم يا بايد منتظر باشن تا من دوباره با حساب طرف كانكت بشم و بتونن منو رديابي كنن(مثل تو فيلم ها!)
در ضمن من تابحال فقط با حساب دوستم كانكت شدم كه بهش گفتم؛دانلود هم ندارم تا حجم كم كنه.بيشتر كنجكاوم تو اين مبحث ها اطلاعات كسب كنم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۴۳:۰۵، توسط ashkan0098.)
۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۴۱:۱۹
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 330
( 630 تشکر در 286 ارسال )
ارسال: #6
نتیجه گیری من اینه که سرویس دهنده شما امنیت خیلی پایینی داره.
چون اگر کسی نام کاربری و رمز عبور من رو داشته باشه برای اتصال به اینترنت لازم مودم من رو هم داشته باشه.
اگر مودمم رو عوض کنم باید بهشون اطلاع بدم تا IP جدید مودم من رو در سیستم ثبت کنند، تا مجاز به اتصال باشم.

---------------------------------------------------------------------------
تیـــز دوم، تیز دوم، تا به سواران برسم
--------------------------------------
۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۷:۵۱:۳۹
mhpc2009 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 801
( 579 تشکر در 198 ارسال )
ارسال: #7
(۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۴۱:۱۹)ashkan0098 نوشته است: ميخوام بدونم اگه فرضا كسي از من شكايت كنه؛ اونا ميتونن بفهمن كه مثلا يه هفته پيش من با چه آدرسي وصل شدم يا بايد منتظر باشن تا من دوباره با حساب طرف كانكت بشم و بتونن منو رديابي كنن(مثل تو فيلم ها!)
در ضمن من تابحال فقط با حساب دوستم كانكت شدم كه بهش گفتم؛دانلود هم ندارم تا حجم كم كنه.بيشتر كنجكاوم تو اين مبحث ها اطلاعات كسب كنم.
قبلا نیز یکی از دوستان تو همین سایت به بچه ها پیشنهاد انجام این کار داده بود گفتم سرویس دهنده ها به راحتی می تونند متوجه بشند چون log میگیرند و می تونند بفهمند کی با چه شماره تلفنی وصل شده و یه راحتی مچتو می تونند بگیرندBiggrin اینو بخون آخر عاقبت کسی اکانتهای مردم می زد Biggrin
نقل قول: چون اگر کسی نام کاربری و رمز عبور من رو داشته باشه برای اتصال به اینترنت لازم مودم من رو هم داشته باشه.
اگر مودمم رو عوض کنم باید بهشون اطلاع بدم تا IP جدید مودم من رو در سیستم ثبت کنند، تا مجاز به اتصال باشم.
جناب پردازش گر عزیز اینا IP شما رو در سیستم نگه نمی دارند بلکه آدرس فیزیکی یا MAC ADDRESS مودم رو نگه می دارند اگه کسی بتونه مک آدرس شما رو بزنه می تونه وصل شه به همین سادگی Biggrin
۲۰-فروردین-۱۳۹۱, ۰۲:۰۹:۵۹
تشکر شده توسط : ashkan0098
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 330
( 630 تشکر در 286 ارسال )
ارسال: #8
گفته بودم "IP مودم" یا همون MAC ADDRESS درون مودم دیگه. به هر حال باید به سیستم من وارد بشن و بتونند اون رو بدست بیارند.
تا این که فقط یک username pasword شانسی بدن و وصل شن. البته میتونند MAC ADDRESS هم شانسی وارد کنند اما احتمال موفقیت خیلی کمتر.

---------------------------------------------------------------------------
تیـــز دوم، تیز دوم، تا به سواران برسم
--------------------------------------
۲۰-فروردین-۱۳۹۱, ۱۰:۳۸:۳۱
megatron آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 94
( 171 تشکر در 91 ارسال )
ارسال: #9
سلام.
ببین اگه از پروکسی فایر و ساکس و vpn هم استفاده کنی باز طرف می تونه رد تورو بزنه.
رفیق من خودش تو مخابراته و نمایندگی وایرلس های مبین نت رو داره...
گفت راحت میشه طرفو پیدا کرد
۲۰-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۲۰:۳۸
تشکر شده توسط : ashkan0098
ashkan0098 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #10
اِ ... !؟؟
پس يعني هيچجوري نميشه لايي كشيد؟!قبلا گفتم؛ من يه بار اينترنتم رو 3 گيگ شار‍ژ كردم، فرداش ديدم 900 مگش پريده، زنگ زدم به اپراتور گفت كه شما استفاده كردين و هيچ جوره هم جوابگو نبود؛ اگه به من اينطوري گفته پس يعني به بقيه هم همينو ميگه؟!
اون دوستي كه گفته بود log ميگيرند، روزي چندهزار نفر صد دفعه به اينترنت كانكت و ديس كانكت ميشن، يعني مخابرات دونه دونه آي پي ها يا مك آدرس ها رو چك مي كنه تا ببينه كي با حساب يكي ديگه وارد شده؟
آخرين سوالي كه دارم اينه:
اگه طرف چيزي نفهمه(مثلا اينترنت نامحدود و مال يه شركت باشه) و منم فقط شب ها ازش استفاده كنم كه طرف كلا هيچ بويي نبره! آيا مخابرات بازم مشكوك ميشه؟(به صورت خودجوش!)؟؟
۲۱-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۵۲:۲۶
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #11
همه لاگ شما در همه زمان ها ثبت میشه
لاگ شامل:سایت ها -حجم آپلود ودانلود در هر سایت-سایت های فیلتر-آی پی در اون لحظه-نرم افزار ها وپورت های باز سیستم شما در هرلحظه

اگر لازم بشه میشه اطلاعاتی که شما دارین منتقل میکنید رو هم ذخیره کرد اما در حالت عادی این کار انجام نمیشه
۲۱-فروردین-۱۳۹۱, ۰۱:۰۵:۴۰
تشکر شده توسط : ashkan0098, orange signal

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تست user و pass برای adsl mohamadpk 7 8,459 ۱۸-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۱۳:۵۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
  هک یوزر و پس مدیر ADSL krengaroo 4 8,768 ۲۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۱۷:۳۳
آخرین ارسال: fn2008
  هک کردن سرور adsl titan_550 4 15,819 ۲۲-اسفند-۱۳۸۶, ۲۳:۳۹:۱۱
آخرین ارسال: IISecurity.C

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان