امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متلب
نویسنده پیام
ostad20 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
متلب
سلام
چطور میتونم در متلب از یک ماتریس 3 در 20 یک ماتریس 3 در 5 را به صورتی تصادفی ایجاد نمایم؟
با تشکر
۰۴-تير-۱۳۹۱, ۲۲:۳۴:۱۲
megatron آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 94
( 171 تشکر در 91 ارسال )
ارسال: #2
RE: متلب
سلام.
توی آرایه ها یه دستور داره که اینو می تونی انجام بدی.
الان یادم نیست
اگه عجله نداری واست در میارم
۰۶-تير-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰:۳۱
تشکر شده توسط : h0x00i
ostad20 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
(۰۶-تير-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰:۳۱)megatron نوشته است: سلام.
توی آرایه ها یه دستور داره که اینو می تونی انجام بدی.
الان یادم نیست
اگه عجله نداری واست در میارم

سلام مرسی
من در واقع میخوام یه ماتریسی را که خودم دارم مثلا 3 در 20 هست به صورت تصادفی بعضی از ستون هاتی آن را انتخاب کنه و یک ماتریس 3 در 10 بده. مثلا ستون اول را با ستون پنجم و ستون هفتم و یازدهم و ... انتخاب کنه.نمیخوام تو انتخاب ستون ها روندی وجود داشته باشه. میخوام انتخاب ستون ها هم تصادفی باشه
مرسی که وقت گذاشتید
منتظرتون هستم
با تشکر
۰۸-تير-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶:۰۶
mhpc2009 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 801
( 579 تشکر در 198 ارسال )
ارسال: #4
نقل قول: من در واقع میخوام یه ماتریسی را که خودم دارم مثلا 3 در 20 هست به صورت تصادفی بعضی از ستون هاتی آن را انتخاب کنه و یک ماتریس 3 در 10 بده. مثلا ستون اول را با ستون پنجم و ستون هفتم و یازدهم و ... انتخاب کنه.نمیخوام تو انتخاب ستون ها روندی وجود داشته باشه. میخوام انتخاب ستون ها هم تصادفی باشه
مرسی که وقت گذاشتید
منتظرتون هستم
با تشکر
اگه اشتباه برداشت نکرده باشم شما یک زیرماتریس می خوای با همان تعداد سطر ولی تعداد ستونهاش به صورت رندم انتخاب یشه درسته ؟ اگه منظورتون فقط این باشه و ترتیب اعداد عوض نشه این سادست از تابع رندم برای تعداد ستونها استفاده کنی مثلا در ماتریس اولیه
A[1][1] = 1
در ماتریس جدید با ستون های جدید هم بایداین باشه :
B[1][1] = 1
ولی اگه میخوای ترتیب هم عوض شه یعنی اون مقدار 1 در اندیس های دیگه قرار بگیره بعد از بدست اوردن تعداد ستون ها با استفاده از تابع رندم باید واسه انتخاب هر عنصر از ماتریس اولیه از تابع رندم یک بار واسه در اوردن سطر یک بار هم واسه ستون و همچنین شرط بذاری که تکراری انتخاب نکنه مثلا بیای قبل از اینکه اندیسهای ماتریس با اعداد ماتریس اولیه پر کنی با یه عدد که تو ماتریس اولیه استفاده نمیشه و هر سری با شرط چک کنی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۳۳:۴۲، توسط mhpc2009.)
۰۸-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۲۴:۲۱
ostad20 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
(۰۸-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۲۴:۲۱)mhpc2009 نوشته است:
نقل قول: من در واقع میخوام یه ماتریسی را که خودم دارم مثلا 3 در 20 هست به صورت تصادفی بعضی از ستون هاتی آن را انتخاب کنه و یک ماتریس 3 در 10 بده. مثلا ستون اول را با ستون پنجم و ستون هفتم و یازدهم و ... انتخاب کنه.نمیخوام تو انتخاب ستون ها روندی وجود داشته باشه. میخوام انتخاب ستون ها هم تصادفی باشه
مرسی که وقت گذاشتید
منتظرتون هستم
با تشکر
اگه اشتباه برداشت نکرده باشم شما یک زیرماتریس می خوای با همان تعداد سطر ولی تعداد ستونهاش به صورت رندم انتخاب یشه درسته ؟ اگه منظورتون فقط این باشه و ترتیب اعداد عوض نشه این سادست از تابع رندم برای تعداد ستونها استفاده کنی مثلا در ماتریس اولیه
A[1][1] = 1
در ماتریس جدید با ستون های جدید هم بایداین باشه :
B[1][1] = 1
ولی اگه میخوای ترتیب هم عوض شه یعنی اون مقدار 1 در اندیس های دیگه قرار بگیره بعد از بدست اوردن تعداد ستون ها با استفاده از تابع رندم باید واسه انتخاب هر عنصر از ماتریس اولیه از تابع رندم یک بار واسه در اوردن سطر یک بار هم واسه ستون و همچنین شرط بذاری که تکراری انتخاب نکنه مثلا بیای قبل از اینکه اندیسهای ماتریس با اعداد ماتریس اولیه پر کنی با یه عدد که تو ماتریس اولیه استفاده نمیشه و هر سری با شرط چک کنی

سلام
مرسی که وقت گذاشتید
منم در واقع میخوام ماتریسی که ایجاد میکنم طوری باشه که ستون های ان به طور تصادفی انتخاب بشه مثلا در ستون اول ، ستون 20ام و در ستون دوم ، ستون پنجم انتخاب بشه . ...
البته من بلد نیستم چطور این کار را انجام بدم
اگر شما لطف کنید و وقت دارید یرایم دستور آن را بنویسید
واقعا شرمنده
با تشکر
۰۹-تير-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰:۳۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [پروژه] برنامه های متلب برای درس محاسبات عددی salehjg 34 42,628 ۰۵-خرداد-۱۳۹۸, ۱۱:۰۱:۱۷
آخرین ارسال: Aliabad
  متلب mahboob.silver 0 2,515 ۲۰-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹:۱۹
آخرین ارسال: mahboob.silver

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS