امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات بدون انتهای من!
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #45
RE: سوالات بدون انتهای من!
شرمنده حواسم نبود عباس جان.
اینم کد:
کد:
Data 13 , 14 , 0 , 15 , 12 , 9 , 8 , 7 , 11 , 6 , 5 , 4 , 10 , 3 , 2 , 1
2.تو تایمر کانتر مد مقایسه چه کاری انجام میده؟هم ماله کانتر و هم ماله تایمر؟

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #46
فقط هین قدر میدونم که توی کی پد و کیبرد مثل یه آرایه عمل میکنه و اگه جا به جا بشه کلد ها هم جا به جا خونده میشن
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۱۳:۱۱
تشکر شده توسط : aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #47
نقل قول: 2.تو تایمر کانتر مد مقایسه چه کاری انجام میده؟هم ماله کانتر و هم ماله تایمر؟
3.بعد بهترین نوع استفاده از ترانزیستور(چه مثبت و جه منفی)در حالت سوئیچینگ چیه؟که به میکرو وصل هست.حالا برای چراغ روشن و خاموش کردن یا راه انداختن موتور ویا....چون هرکی یه چیز میگه

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #48
برای سویچینگ پل H هست
برای روشن خاموش کردن های معمولی هیچ فرقی نداره که NPN باشه یا PNP
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲:۱۴
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #49
دوستان کی میتونه در این مباره کمکم کنه؟

تو تایمر کانتر مد مقایسه چه کاری انجام میده؟هم ماله کانتر و هم ماله تایمر؟

۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #50
نقل قول: تو تایمر کانتر مد مقایسه چه کاری انجام میده؟هم ماله کانتر و هم ماله تایمر؟
چند بار مي پرسي جوون ؟!
كجا ، چه كدي ديدي ؟!
بذارش.

نقل قول: Data 13 , 14 , 0 , 15 , 12 , 9 , 8 , 7 , 11 , 6 , 5 , 4 , 10 , 3 , 2 , 1
اين هم همونطور كه abbassalifix گفت مثل يه آرايه عمل مي كنه.
يه سري تابع براي lookup و ... هست كه به اين خط در پايان برنامه نياز دارن.

نقل قول: 3.بعد بهترین نوع استفاده از ترانزیستور(چه مثبت و جه منفی)در حالت سوئیچینگ چیه؟که به میکرو وصل هست.حالا برای چراغ روشن و خاموش کردن یا راه انداختن موتور ویا....چون هرکی یه چیز میگه
براي هر كاري يه چيزي مناسبه ...
براي موتور همونطور كه گفته شد پل H ساختار معروفي هست و در l293 و l298 و ... هم ازش استفاده شده ...
سوئيچينگ براي چه عملكردي ( چه فركانسي؟ ) ممكنه ترانزيستورهاي خاص خودش رو بخواد.
اين رو هم بدونيد كه قدرت NPN در سوئچينگ فركانس بالا بيشتر از PNP هست. البته در فركانس زياد ، براي كاراي معمولي فرقي ندارهه ...

موفق باشي.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۱:۳۱، توسط sharin.)
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۱۸:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix, aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #51
نقل قول: چند بار مي پرسي جوون ؟!
كجا ، چه كدي ديدي ؟!
بذارش.
چرا دعوا میکنی شارین جان؟
بابا تو کتاب علی کاهه دیدم اما هیچی ازش متوجه نشدم.
من الان مشکلم اینه که نمیفهممش اگه میدونین چیه به سادگی واسه منم توضیح بدین.
مثل این:
کانتر:کارش شمردن هستش.مثلا یک کلید رو به پایه t1 وصل میکنم و بعد تعداد دفعاتی که 0 یا 1 میشه رو باهاش میشماریم.
من یه توضیحی مثل این میخوام لطفا Biggrin حالا یک خورده کامل تر مثل وقفه های مربوطه بهش و برنامه نویسیش.Biggrin همین به همین سادگی Biggrin
خب حالا چندتا دیگه سوال هم دارم:
1.رو که گفتم هنوز جوابی نگرفتم(مقایسه کننده...)
2.پول اچ چیه؟
3.تایمر واچ داگ به چه دردی میخوره؟
4.وقتی از مودها sleep استفاده میکنی به چه صورت باید از اون مود خارج شی؟
5.در مورد اون فرکانس بالا که گفتین یه سوال دارم فرکانس چه ربطی به اون کاره ما داره که میخوایم از ترانزیستور در حالت سویچینگ استفاده کنیم؟

از این به بعد دیگه مربوط به کامپایلر کدویژن میشه
6.کلاس ذخیره سازی متغیر چیه؟
7.اندیس چیه؟
8.اشره گر چیه؟
9.ساختار چیه؟
10.یونیوها چیه؟
11.شمارش ها چیه؟
لطفا اینارو با کاربوردشون بگین.
(خودم کتاب دارم اما خوب توضیح نداده)Biggrin
ممنون دوستان...

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۳۷:۱۰، توسط aKaReZa75.)
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۲۳:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #52
(۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۲۳:۴۰)h.unique نوشته است:
نقل قول: چند بار مي پرسي جوون ؟!
كجا ، چه كدي ديدي ؟!
بذارش.
چرا دعوا میکنی شارین جان؟
بابا تو کتاب علی کاهه دیدم اما هیچی ازش متوجه نشدم.
مثل این:
کانتر:کارش شمردن هستش.مثلا یک کلید رو به پایه t1 وصل میکنم و بعد تعداد دفعاتی که 0 یا 1 میشه رو باهاش میشماریم.
من یه توضیحی مثل این میخوام لطفا Biggrin حالا یک خورده کامل تر مثل وقفه های مربوطه بهش و برنامه نویسیش.Biggrin همین به همین سادگی Biggrin
خب حالا چندتا دیگه سوال هم دارم:
2.پول اچ چیه؟
3.تایمر واچ داگ به چه دردی میخوره؟
4.وقتی از مودها sleep استفاده میکنی به چه صورت باید از اون مود خارج شی؟
5.در مورد اون فرکانس بالا که گفتین یه سوال دارم فرکانس چه ربطی به اون کاره ما داره که میخوایم از ترانزیستور در حالت سویچینگ استفاده کنیم؟

از این به بعد دیگه مربوط به کامپایلر کدویژن میشه
7.اندیس چیه؟
8.اشره گر چیه؟
9.ساختار چیه؟
10.یونیوها چیه؟
11.شمارش ها چیه؟
ممنون دوستان...
اینی که تو گرفتی کتاب پرسش های سالانه نیست؟Whistle
واچ داگ به این درد می خوره که اگه میکرو یه جایی گیر کرد حالا به هر دلیلی ریستش کنه به موقش خودت حس میکنی عجب کار بزرگیه!
sleep هم راه های مختلف داره که توی دیتاشیت برای هر مد گفته و لی در کل
اینتراپت های خارجی برای همه ی مود ها باعث فعال شدن میکرو میشن
اندیس؟
اشاره گر فقط حاوی یه آدرس از حافظه هست خود متغییر درونش نیست مثلا توی استفاده از eeprom به درد می خوره و به درد هزار درد بی درمون دیگه هم می خورهWhistle
بقیشم آشناست ولی یادم نیست مثال کتاب بنویس تا یادم بیاد برات بگمLaugh

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۰۰:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
apcog آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 61
( 280 تشکر در 167 ارسال )
ارسال: #53
کلاس که همون قضیه شی گرایی دیگه!
اندیس هم پلاک های یک آرایه ان.مثلا وقتی یک آرایه تعریف میکنی،اندیس اولین عضو میشه 0 و دومی 1 و سومی 2 و... و آخری هم میشه 9.اگه آرایه رو یه کوچه و متغیر هاش رو خونه فرض کنی، تابلوی اون کوچه میشه اسم آرایه و پلاک خونه ها میشه اندیس متغیر ها.
اشره گر هم کارش اینه که اشره میکنه! Biggrin وقتی یه متغیر تعریف میکنی،میکرو به اون یه مقدار فضا(با توجه به نوع اون) توی رم اختصاص میده(منظور از رم همون sram هست) اشره Biggrin گر هم کارش اینه که آدرس یه متغیر رو توی خودش نگه داره.
در واقع شما برای تغیر مقدار اون متغیر دو راه دارید. یا با یه دستور بنویسید که a رو برابر 20 قرار بده و یا یه اشاره گر بسازید و در خط اول مقدار اون رو برابر آدرس متغیر a بزارید و در خط بعدی بگید که محتوای یه متغیر به آدرس این اشاره گر رو برابر 20 قرار بده.حتما میپرسی به چه دردی میخوره؟بعضی از تابع ها فقط اشاره گر قبول میکنن.
ساختار: (اگه منظور همون ساختمان باشه)فرض کن میخوای اطلاعات کار کنان یه شرکت رو توی متغیر ها ذخیره کنی.این کار رو میکنی:
اول یه ساختمان تعریف میکنی به اسم شرکت x و بعد این اعضا رو توی اون تعریف میکنی:
شماره کارگر
نام
نام خانوادگی
شغل
بعد هم برای هر نفر یه متغیر تعریف میکنی.نه از نوع عدد صحیح و... بلکه از نوی این ساختمان که اسمش رو گزاشتیم شرکت x و هر متغیری که اینجوری تعریف کنی یک شی به حساب میاد.یعنی هر متغیر از این نوع شامل متغیر های شماره کارگر نام نام خانوادگی شغل میشه و اینجوری برای هر نفر فقط یه متغیر نیاز داری
یونیون رو درست یادم نیست.
شمارش ها هم فکر کنم متغیر هایی هستن که میتونن اعداد متوالی رو بشمرن و یه تعداد خاص باشن.
----------------------------------------------------------------------------
اگه نفهمیدی بگو توی پست بعدی کامل تر بگم

اجازه هست من یه سوال لای سوالات بی انتهای تو بپرسم؟ این بحث چه ربطی به الکترونیک در رباتیک داره؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵:۳۷، توسط apcog.)
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۱:۳۰
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #54
یونیون ها متغییر هایی هستن که از یک فضا ولی در زمان های مختلف استفاده میکنن
شمارش گر هاهم یکسری متغییر هایی هستند به این صورت که مثلا شما به یک متغییر int مقدار 1 رو نسبت می دید به اون اون چیزی که تعریف کردید مثلا Mehr یا yes یا no و این نا دیگه

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۰۶:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #55
نقل قول: چرا دعوا میکنی شارین جان؟
دعوا ؟! Amaze من؟! Amaze
نقل قول: بابا تو کتاب علی کاهه دیدم اما هیچی ازش متوجه نشدم.
مثل این:
ريجستر compare براي timer رو كه تو چند پست قبليم گفتم براي چي هست.
يه مقايسه كننده ي آنالوگ هم داريم ( منظورت اينه ؟ ) همون مقايشه كننده هست ، فقط داخل ميكرو هست و مي شه ازش وقفه گرفت ، حتي براي تايمر.
پايه هاي وروديش AIN0 و AIN1 هست و AC0 خروجيش مي شه.
براي اطلاعات دقيق تر هم Help بسكام رو بخون و PDF اي كه جناب 1nafar آماده كردن هم ، اين قسمتش رو مطالعه كن.
نقل قول: خب حالا چندتا دیگه سوال هم دارم:
اين كه گفته شد !
نقل قول: 2.پول اچ چیه؟
پل H ؟ زحمت بكش اول توي فروم يه سرچي بزن ( قبلا بحث شده ) اگر كافي نبود در google و باز اگر كافي نبود ، بگو كجاش مشكل داري تا دوستان كمك كنند.
نقل قول: 3.تایمر واچ داگ به چه دردی میخوره؟
يادمه به يه بنده خدايي توصيه اش نكردي، اما واقعا به كارش مي يومد. پس كاشكي نظر قطعي نمي دادي...
دوستان هم كه جواب دادن كاربردش چيه.
نقل قول: 5.در مورد اون فرکانس بالا که گفتین یه سوال دارم فرکانس چه ربطی به اون کاره ما داره که میخوایم از ترانزیستور در حالت سویچینگ استفاده کنیم؟
سوئيچينگ يعني چي ؟! وقتي به طور منظم بين 2 سطح سوئيچ كني ، موجي با فركانس معيين درست مي شه ديگه ...
سوئيچينگ داريم تا سوئيچينگ ،‌چي رو مي خوايد سوئيچ كنيد ... ؟
2 حالت كلي رو قبلا گفتم.

نقل قول: از این به بعد دیگه مربوط به کامپایلر کدویژن میشه
7.اندیس چیه؟
8.اشره گر چیه؟
9.ساختار چیه؟
10.یونیوها چیه؟
11.شمارش ها چیه؟
اين ها هم كه دوستان زحمتش رو كشيدن ، اما در كل سخت نگير ، كم كم وقتي بهشون احساس نياز كردي مي ري سمتشون ...
اگر با VB و ... كار كني ، بهتر مفهوم شئي گرايي رو مي فهمي ...
استفاده ازش هم به سليقه بر مي گردهه ، حتمي نيست. كار رو تميز مي كنه ( البته بعضي جاها ممكنه واقعا نياز بشه ازشون استفاده كني. )
براي درست كردن بعضي تابع هاي header file ها هم معمولا استفاده مي شن ( مخصوصا ساختار ها )

موفق باشي.

۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۰۹:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix, behzady, aKaReZa75

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS