امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات بدون انتهای من!
نویسنده پیام
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #441
RE: سوالات بدون انتهای من!
(۲۶-مهر-۱۳۹۷, ۱۰:۵۴:۴۰)aka.ReZa نوشته است: سلام ، کسی بلده با ulink-2 کار کنه ؟
میخوام باهاش lpc2368 رو پروگرام و دیباگ کنم همش ارور الگوریتم میده :|

بعد یه سوال دیگه چطور میشه اینطوری پی سی بی زد ؟
من ورژن 2009 دارم هر کاری کردم اینطوری نشد ، اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون.

سلام طراحی pcb رو میگی یا چاپ رو؟

۲۶-مهر-۱۳۹۷, ۱۳:۱۳:۵۸
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #442
(۲۶-مهر-۱۳۹۷, ۱۳:۱۳:۵۸)hadikh73 نوشته است:
(۲۶-مهر-۱۳۹۷, ۱۰:۵۴:۴۰)aka.ReZa نوشته است: سلام ، کسی بلده با ulink-2 کار کنه ؟
میخوام باهاش lpc2368 رو پروگرام و دیباگ کنم همش ارور الگوریتم میده :|

بعد یه سوال دیگه چطور میشه اینطوری پی سی بی زد ؟
من ورژن 2009 دارم هر کاری کردم اینطوری نشد ، اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون.

سلام طراحی pcb رو میگی یا چاپ رو؟

نه خود طراحیش ، چاپش که معولمه چه خبره

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۶-مهر-۱۳۹۷, ۱۳:۴۳:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #443
سلام دوستان خسته نباشید.
ببخشید تو حالت safe mode میشه فلش ویروسی رو به کامپیوتر وصل کرد و توی فلش فایل کپی کنی یا از کامپیوتر فایل بریزی توش؟

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۱۵-آبان-۱۳۹۷, ۱۶:۰۸:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, omid_phoenix
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1729
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #444
سلام
آره کپی انجام میشه و در دو حافظه ماندگار هست و با ریست شدن پاک نمیشن
اما اگه به منظور اجرا نشدن ویروس هست نمیدونم جواب بده یا نه آخه فرمت  .exe ظاهرا اجرا میشه توی این مود
اگه میخواید سیستم ویروسی نشه با یدونه مینی ویندوز سیستمو بالا بیارید که در اون صورت فقط اطلاعات کپی شده روی حافظه خارجی می مونن اما اونا که روی سیستم کپی شدن با یه ریست حذف میشن اما روش خوبیه واسه حذف کردن ویروس ^_^ .

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۱۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۰:۲۸:۲۶
تشکر شده توسط : aKaReZa75, omid_phoenix, hadikh73, babyy
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #445
سلام
خوبی حسین جان
چرا سیستم و با لینوکس لایو بالا نمیاری
هیچ دردسری نداره و کاملا امن هست

۱۶-آبان-۱۳۹۷, ۰۲:۴۲:۵۲
تشکر شده توسط : aKaReZa75, 1نفر, alimogmov
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #446
(۱۶-آبان-۱۳۹۷, ۰۲:۴۲:۵۲)omid_phoenix نوشته است: سلام
خوبی حسین جان
چرا سیستم و با لینوکس لایو بالا نمیاری
هیچ دردسری نداره و کاملا امن هست

سلام امید جان، والا خودم همین کارو میکنم لینوکس هم نصب کردم، فقط برام سوال شده بود که میشه یا نه که ظاهرا نمیشه.
خودم الآن یه ابونتو هم نصب دارم که فلش رو به ابونتو میزنم.
تقریبا 4 سالی هست که کلا آنتی ویروز نصب نکردم

۱۶-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۰۹:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #447
یادش بخیر اینجا تا سوال میپرسیدم شارین و عباسعلی زودی جواب میدادند ...
بگذریم، یه سوال داشتم اونم این که من یه برنامه برای lpc2368 نوشتم، پروگرام کردم و آن برد دیباگ هم کردم که اوکی بود.
اما نمیدونم چرا دیباگ آفلاین ( شبیه ساز داخلی کیل ) کار نمیکنه.
برای lpc2136 که انجام میدم درست کار میکنه، اما  برای lpc2368 ران رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
با همچین مسئله ای برخورد کردین تاحالا؟

۱۸-آبان-۱۳۹۷, ۱۵:۲۹:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #448
(۱۶-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۰۹:۱۳)aka.ReZa نوشته است: سلام امید جان، والا خودم همین کارو میکنم لینوکس هم نصب کردم، فقط برام سوال شده بود که میشه یا نه که ظاهرا نمیشه.
خودم الآن یه ابونتو هم نصب دارم که فلش رو به ابونتو میزنم.
تقریبا 4 سالی هست که کلا آنتی ویروز نصب نکردم

احتمال قوی شدنش رو میشه
قاعدتا باید دستوراتی در محیط داس باشه تا جلو اجرای فایل های exe رو بگیره
یا از autorun کردن فلش و پورت های usb پیشگیری کنه
محمد یا بچه های نرم افزار باید اطلاع داشته باشن
متاسفانه من سررشته ندارم چندان

(۱۸-آبان-۱۳۹۷, ۱۵:۲۹:۴۷)aka.ReZa نوشته است: یادش بخیر اینجا تا سوال میپرسیدم شارین و عباسعلی زودی جواب میدادند ...

شدید جاشون خالیه

۱۹-آبان-۱۳۹۷, ۰۲:۳۶:۰۹
تشکر شده توسط : aKaReZa75, alimogmov, hadikh73
alimogmov آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 36

تشکرها : 867
( 940 تشکر در 393 ارسال )
ارسال: #449
(۱۵-آبان-۱۳۹۷, ۱۶:۰۸:۵۹)aka.ReZa نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید.
ببخشید تو حالت safe mode میشه فلش ویروسی رو به کامپیوتر وصل کرد و توی فلش فایل کپی کنی یا از کامپیوتر فایل بریزی توش؟

درود و سلام

یک cd یا  dvd مانند Hiren boot بزار درایو نوری با آن Boot کن و با لینوکس آن بیا بالا بریز  و یا

Mini XP هم دارد ولی اول باید ویروس های اتوران را در تمام درایو ها با نرم افزار های درون آن از بین ببرید و پس از آن کارتان را بکنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۹۷, ۲۰:۲۴:۳۳، توسط alimogmov.)
۱۹-آبان-۱۳۹۷, ۲۰:۲۰:۵۶
تشکر شده توسط : hadikh73, omid_phoenix, babyy
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #450
سلام.
نقل قول: یه سوال داشتم اونم این که من یه برنامه برای lpc2368 نوشتم، پروگرام کردم و آن برد دیباگ هم کردم که اوکی بود.
اما نمیدونم چرا دیباگ آفلاین ( شبیه ساز داخلی کیل ) کار نمیکنه.
برای lpc2136 که انجام میدم درست کار میکنه، اما  برای lpc2368 ران رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
با همچین مسئله ای برخورد کردین تاحالا؟

هنوز به جوابی برای این مشکل نرسیدم که واقعا هم عجیبه معمولا تو شبیه ساز کار میکنه تو عمل کار نمیکنه این برعکسه خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید 

و به سوال دیگه، برای دیباگ کردن برنامه avr باید چیکار کرد؟ من پروگرامر های USBasp, TNM , miniMKII رو دارم، با کدوم یکی ازینا میشه و چجوری ؟

۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۴۴:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #451
(۲۴-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۴۴:۰۴)aka.ReZa نوشته است: و به سوال دیگه، برای دیباگ کردن برنامه avr باید چیکار کرد؟ من پروگرامر های USBasp, TNM , miniMKII رو دارم، با کدوم یکی ازینا میشه و چجوری ؟

ربطی به پروگرامری که استفاده میکنی نداره؛  این مربوط میشه به کامپایلری که توی اون برنام ها موجوده؛
کامپایلر مثل gcc-avr ؛ مثل پروتئوس مثل بیسیک و . . .

اینها باید خودشون میحیط دیباگ رو فراهم کنند؛ و یا اینکه کدی تولید کنند که بشه در نرم افزارهای دیگه دیباگ انجام داد..
۲۷-آبان-۱۳۹۷, ۱۹:۵۰:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, a.mehran, hadikh73

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS