امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند تا سوال
نویسنده پیام
aghamajid آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 16
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  چند تا سوال
با سلام و خسته نباشید
من می خواستم یه ربات مسیر یاب درست کنمالبته این چندمیش
سوال اول:به نظر شما برای سنسور ها از lm324استفاده کنم یا بافر 74hc245؟
سوال دوم:میشه طریقه ی اتصال سنسور ir به بافر 74hc245 رو توضیح بدید یا مدارش که باشه بهتره
سوال سوم:کسایی که تجربه ی کار با بافر 74hc245 رو دارن می خوام بدونم این که برای بافر نمیشه put گذاشت تا بشه avreg رو تغییر داد تو شرایت مختلف نوری به مشکل بر نمی خورم؟
سوال چهارم:به جز درایور l298 درایوری هست که مشخصاتش همون باشه فقط آمپر خروجی بیشتری بده؟
ممنون شاید سوالام ابتدایی باشه ولی منم تازه کارم ببخشید!
۰۳-شهریور-۱۳۹۱, ۲۰:۳۹:۰۰
aghamajid آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 16
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: چند تا سوال
آقا یکی هم ما رو راه نمایی می کنه؟
این جا مبتدیا به چشم نمیان؟
۰۴-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۰۱:۰۲
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #3
74hc245 این اشمیت تریگر هست و بیشر کاربرد داره تا اپ امپ
برای مسیر یاب هم نیازی به گذاشتنl298 نیست میتونید با 2تا ترانزیستور راه بتدازین چون مسیر یاب عقب نمیره
۰۴-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۲۱:۵۶
تشکر شده توسط : aghamajid, aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #4
نقل قول: با سلام و خسته نباشید
قربونت برم دوسه من.Question
نقل قول: من می خواستم یه ربات مسیر یاب درست کنمالبته این چندمیش
خب به سلامتی.HappyClap
نقل قول: سوال اول:به نظر شما برای سنسور ها از lm324استفاده کنم یا بافر 74hc245؟
ما که واسه رباتی که پارسال ساختیم از همون مادون قرمز معمولی استفاده کرده بودیم با آی سی بافر 74AC573PC یا همون 74573 که واقعا عالی بودن.و رباتمون سریع ترین و دقیق ترین ربات تو اون جمع از آب درمود.ولی همه ی اینا به کنار برنامه نویسیتم باید خوب باشه.
نقل قول: سوال دوم:میشه طریقه ی اتصال سنسور ir به بافر 74hc245 رو توضیح بدید یا مدارش که باشه بهتره
با این بافر کار نکردم ولی اون بافری که من بت گفتم ورودی خروجی هاش روبروی همه و 8بیته.بافر ها زیاد پایه ندارن و معمولا به این صورتن.8تا ورودی 8تا خروجی و 2پایه تغذیه و 1پایه enableهمین ولی واسه اینکه کار کنه enable باید به vcc وصل شه.
نقل قول: سوال سوم:کسایی که تجربه ی کار با بافر 74hc245 رو دارن می خوام بدونم این که برای بافر نمیشه put گذاشت تا بشه avreg رو تغییر داد تو شرایت مختلف نوری به مشکل بر نمی خورم؟
نمیدونم با این آی سی کار نکردم ولی با 74573 میشه.
نقل قول: سوال چهارم:به جز درایور l298 درایوری هست که مشخصاتش همون باشه فقط آمپر خروجی بیشتری بده؟
نمیدونم ولی فک کنم l298 بیشترین جریانو از خودش عبور میده.
اگه نمیخوای سرعتت رو کنترل کنی از همون ترانزیشتور میتونی استفاده کنی.یا با پل H میتونی همه کار کنی جز کنترل سرعت.
نقل قول: ممنون شاید سوالام ابتدایی باشه ولی منم تازه کارم ببخشید!
نه بابا چه عیبی منم خیلی سوال میپرسم چه ابتدایی چه یکم سطح بالا تر.Shy

موفق باشید...Heart

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۴-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۲۶:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aghamajid, omid_phoenix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS