امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمك در مورد پروگرمر usb
نویسنده پیام
rex2883 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 28
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
كمك در مورد پروگرمر usb
سلام دوستان،
يكي از دوستان يك پروگرمر USB تو سردر سايت گذاشته ولي چند تا سوال در موردش دارم لطفاً كمك كنين

1- در اين پروگرمر از ميكروكنترلر ATMEGA8 استفاده شده برنامه اين ميكرو كودومه؟ همون پوشه Hex هستش؟

2- تو عكس زير اگه دقت كنيد پين هدر روي برد 5 سيمه هست ولي اونطرف از شش سيم استفاده كرده كسي ميدونه اونجا چي شده؟
[تصویر:  ye6z3eswu1crslwivu.jpg]

3- آقا فايل PCB اين پروگرمر با نرم افزار آلتيوم طراحي شده اگه دوستان اين نرم افزارو دارن از PCB يه عكسي بگيرن بزارن سايت ممنون ميشم
۱۴-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۱۴:۰۲
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: كمك در مورد پروگرمر usb
سلام داداش
نقل قول: 1- در اين پروگرمر از ميكروكنترلر ATMEGA8 استفاده شده برنامه اين ميكرو كودومه؟ همون پوشه Hex هستش؟
آره.
نقل قول: 2- تو عكس زير اگه دقت كنيد پين هدر روي برد 5 سيمه هست ولي اونطرف از شش سيم استفاده كرده كسي ميدونه اونجا چي شده؟
ببین این هدر 5*2 هستش.
از سیمی که رنگش با بقیه فرق داره میشه 1از طرف بالا.بعدی میشه 1از طرف پایین و....
نقل قول: 3- آقا فايل PCB اين پروگرمر با نرم افزار آلتيوم طراحي شده اگه دوستان اين نرم افزارو دارن از PCB يه عكسي بگيرن بزارن سايت ممنون ميشم
چراکه نه.ولی تو خود پوشه های که بود عکسش رو گذاشته بودها.....
اینم عکس:
[تصویر:  USB_PROGRAM_PCB.jpg]
موفق باشی....

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۵:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rex2883, omid_phoenix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS